![]() |
#481 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowy wątek po przerwie - zapachy, dużo kolorówki, pielęgnacja - zapraszam !
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy wątek po przerwie - zapachy, dużo kolorówki, pielęgnacja - zapraszam !
A co z RF za Provegol mogłabyś oddać ?
![]() |
#483 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Rozeznanie
|
Mam na wymianę Rock in rose Valentino 27/30. Marzy mi się za nie Hypnose i Clarins Par Amour z Twojego wątku. Mogę jeszcze dołożyć balsam Still J.Lopez 95/100 lub minaturkę Yastis, Atracction Lancome lub krem przeciwko zmarszczkom mimicznym Loreal - prawie cały słoik kilka razy użyty (niestety mi nie służy).
Edytowane przez iza94 Czas edycji: 2007-12-10 o 17:56 Powód: korekta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
Za Noa Perle Cacharela i odlewke odżywki Matrix moze chciałabys Escape Kleina ponad 40ml\50 bez kartonika i bez atomizerka?
Lub coś za samą odlewkę odżywki z wątku? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#487 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#488 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Za odżywkę też nic nie znalazłam ![]()
![]() |
![]() |
#489 |
Zadomowienie
|
Niestety, nic dla siebie nie znalazłam, pozdrawiam
![]()
![]() |
#490 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() OK, jak malo, to dorzuce cos jeszcze. Kolczykow wiecej? Plus jeszcze jeden wisior? ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#491 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja nie pamiętam co ja tam u ciebie wybrałam, zdaję się na ciebie ![]() Na srebrnej bransoletce mi szczególnie zależy, tzn na tym komplecie. Mniej na kolczykach, bardziej na tych właśnie kompletach z koralików ![]() Jeszcze mogę popatrzeć w szafce, może coś ci dołożę, tylko podpowiedz co cię interesuje ![]()
![]() |
![]() |
#492 |
Zadomowienie
|
up
![]()
![]() |
#493 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() wiem, juz sie wszystko miesza, mnie rowniez. postaram sie do soboty powklejac tu w watku zdjecia tych rzeczy, ktore sobie ode mnie zamowilas, zeby nie bylo niedomowien. a czego jeszcze szukam... moze jakiegos nablyszczacza do wlosow? (czegos w stylu jedwabiu, co by przyklapilo moje siano; na koncowki), moze konkretna odlewka dobrej maski / odzywki, sama nie wiem. na pewno cos przydatnego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#494 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() To ja ci wypiszę co mogę zaproponować, też mam problem z przesuszonymi końcówkami ![]() A ten Matrix cię nie interesuje ? odżywka z wątku ? ![]()
![]() |
![]() |
#495 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() Ze zlotym naszyjnikiem, jak pisalam, jest problem. W komplecie mam jedynie grafit (do czasu az znajde zloto). Jeszcze mam kilka nowych kolczykow, ale to juz dorzuce parke jako niespodzianke ![]() Zalaczam zdjecia bizu. Do tego Euphoria oraz turkusowy szal. Teraz czekam na Twoja propozycje ![]() Musimy ustalic cos do jutra, do wieczora, bo w niedziele juz lece ![]() Sciski! p.s. Ta odzywka - moze byc, byle nie w jakiejs duzej butli. chetnie odlewka do czegos mniejszego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#496 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() ![]() Pachnie to taka ciekawą wariacją na temat lawendy, troche jakby doprawiona ozonem i zapachem jagód - ale to może moje subiektywne uczucia, sam zapach jest trwały Kazdy z flakoników z nich ma po 50 ml Mam też do zamiany Męski krem Biotherm Hydra detox, nie jest nowy co prawda, uzyłem trzy razy, ubytek oceniam na 10% (tak z górką bo opakowanie jest nie przezroczyste) czyli zostało 45ml z 50ml, opakowanie ma dozownik więc paluchów nie wkładałem, ważny do 04.2010 - oddaje bo konsystencja nie dla mnie
![]() |
#497 |
Zadomowienie
|
Tak, chodziło o grafit, dla mnie to srebrny
![]() ![]() No to ja Euphorię, odlewkę odżywki i coś jeszcze ? Nie pamiętam szczerze mówiąc, cień Lancome ? Jak nie znajdziesz złota to może być sama bransoletka, a może fioletowy dorzucisz ? albo szmaragdowy ? chyba wolę szmaragdowy jeśli oczywiście to wchodzi w grę, ostatnio mam jazdę na ten kolor ![]() ![]() ![]()
![]() |
#498 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co widzisz u mnie za jedną ewentualnie dwie wody ? ![]()
![]() |
![]() |
#499 |
Zadomowienie
|
Moja jest w prostej szklanej buteleczce ze srebrnym korkiem, pełna nazwa to Avon Floral Prints Lavender
U ciebie podoba mi się liner czerowny nouby albo Woda do pomieszceń L'occitane - woda jest droższa może znalazłbym w takim wypadku jescze coś dla ciebie Nie wiem czy interesuje cie krem przeciwcellulitow Biotherm, dostałem duże miniatury a mi to kompletnie niepotrzebne ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 | |
perfumove love
|
Cytat:
Dorzuce i szmaragdowy (eee szmaragd to taki kolor podchodzacy pod turkus? ![]() ![]() To zapraszam na PW po adresik. Super! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#501 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#502 |
Zadomowienie
|
To może uzgodnijmy szczegóły na forum a na pw wymienimy tylko adresy
![]() Czy taki wariant by ci odpowiadał? moje dwie lavendowe wody + 2x40ml Body resculpt svelt biothermu antycellulitowy i ujędrniający + 20 ml męskiego High recharge + 40 ml żel do mycia twarzy Detox Biotherm homme ( żelik jest świetny ![]() Nie będę ukrywał że zalezy mi na linerze ![]()
next life - KNK ![]() Edytowane przez kamisio Czas edycji: 2007-12-15 o 22:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Rozeznanie
|
poniewaz podoba mi sie u Ciebie pare rzeczy, niesmialo spytam czy by Cie cos zainteresowalo w moim nowym watku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#504 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja już z czerwonym linerem poeksperymentowałam, stwierdzam że to jednak nie dla mnie ![]()
![]() |
![]() |
#505 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#506 |
Zadomowienie
|
To ja w takim razie dołoże w podziękowaniu spora kupkę próbe z męskich serii
![]() ![]() ![]()
![]() |
#508 |
Raczkowanie
|
zgadzam się na makowe Tesori za bazę matującą Sephory [aktualne?]
![]()
![]() |
#509 |
BAN stały
|
MOŻE COŚ ZA CIEŃ LANCOME POSE I CZARNY SEPHORY?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=225425 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#510 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.