|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1562 |
Wtajemniczenie
|
kochane jesteście, dzięki
![]() ![]() ![]() Miałam tylko nadzieję, że to wszystko przez te bakterie, a to wygląda na to że niee ![]() Wiem że piszę strasznie chaotycznie, przepraszam, ale tak się jakoś podłamałam, nie wiem jak tu jutro ość do pracy, rano mam basen, może to i dobrze... Qazsew , ja Tobie również życzę wszystkiego naj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1564 |
Zadomowienie
|
maddd - musicie się jakoś trzymać, zresztą jeszcze sporo rzeczy do zrobienia przed Wami. Ja się wielokrotnie przekonałam, że lekarze i badania często się mylą i często organizm reaguje zupełnie inaczej niż ktokolwiek się spodziewał. Są szanse, że się wszystko poprawi po suplementach, zdrowszym trybie życia i wyleczeniu bakterii. Będzie dobrze, najważniejsze, żeby się nie załamywać i nie obwiniać siebie nawzajem. Przecież co jakiś czas się słyszy o parach, które nie miały szans na dziecko a zaszły w ciążę, więc pewnie nie wszystko jeszcze stracone. Albo o takich, co adoptowały a potem miały kilkoro naturalnych dzieci. Myślę, że czasami problemem może być wyłącznie presja posiadania dzieci - obecnie i tak stresu nam nie brakuje, a jeszcze większość osób chciałaby wszystko zaplanować. No i niestety z dziećmi tak nie jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1565 |
Zakorzenienie
|
Puk puk.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1566 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1567 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wspólny cel mamy - o dzieckewczyno się staramy! Cz. III
Czesc! Dawno mnie tu nie bylo, ale u mnie wszystko dobrze. Na ostatnik USG dzidzius mial 2 cm, serduszko bilo
![]() ![]() aa i dziewczyny badzcie cuerpliwe , ja zaczelam sie starac we wrzesniu a zaszlam w ciaze w marcu, wiec wcale nie tak szybko, a jednak sie udako ![]() Edytowane przez aska8999 Czas edycji: 2016-05-09 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1568 |
Zakorzenienie
|
Madd jesteś silną babką i przebrniecie przez to wszystko. Wszyscy trzymamy za Was kciuki!
BlackSanctum hej! Aska8999 piękne imię Witek. Mi się zawsze bardzo podobało, ale mężowi już niestety nie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1569 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A ogród to ciężka praca. Dwa lata temu pełna werwy i energii ruszyłam z łopatą w kierunku rośliny, która niczym dywan przykryła część ogrodu. Mąż miał ze mnie niezłą polewkę kiedy po godzinie wróciłam cała spocona i wykończona i z.... wyrwanym 20 cm2 kawałeczkiem tej uroczej roślinki ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
![]() Tymbardziej w kwestii nasienia mogła się pomylić. Trzymam mocno kciuki! ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
![]() Mam szczerą nadzieję, że znajdziecie przyczynę, która z łatwością wyeliminujecie! Nie opierajcie się tylko na diagnozie tej lekarki. ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Witaj ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- A u nas jeżeli będzie synuś to damy mu na imię Jan ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1570 |
Zakorzenienie
|
Przesylam Wam ciazowy wilczy apetyt!!! :p
W srode mam wizyte jak dostane fotke to Wam wkleje! Mam nadzieje ze uslysze serduszko |
![]() ![]() |
![]() |
#1571 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1572 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() ![]() Troche mnie nie było, bo urlopowałam ![]() Piszę, bo 3 maja zobaczyłam dwie kreseczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1573 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oby więcej takich wiadomości ![]() Dobranoc Kobitki :-*
![]() |
#1574 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za przyjęcie.
![]() Kasia, na karku 23 lata, na stanie mąż i 3letnia córka. ![]() ![]() Aha, OM 01.05., aktualnie nasz pierwszy cykl starań, decyzja zapadła na dniach. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1575 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Musicie być silni, Ty musisz być podwójnie silna za niego, bo to na pewno dla niego straszny cios i za siebie. Zróbcie te badania, zameldujcie się u urologia i zobaczcie co wam powie. Nic jeszcze nie jest przesądzone. I choć to mega niesprawiedliwe, że musicie przez to przechodzić, to na pewno doczekacie się swojej kruszynki. cavagirl trzymam kciuki za testowanie [Qazsew wszystkiego naj naj najlepszego. Oby plemniki i jajniki zrobiły Ci mega prezent na urodziny . Wszystkim ciężarnym nudnych ciąż życzę . Mój syn jest już to już kawał chłopa , ostatnio na USG ważył 2100 i jest na tyle duży że kopie mnie już pod żeberkami ![]()
![]() |
#1576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1577 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1578 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1579 |
Zakorzenienie
|
maddd
Słuchaj kochana, w takich sytuacjach bierzcie pod uwagę TYLKO klinikę leczenia niepłodności! Wiele dziewczyn po jednej wizycie tam wiedziało więcej niż przez 2 lata u ginekologa! I nie wierz tej lekarce, dopóki są plemniki prawidłowej budowy to jest szansa! Są przecież inseminacje! Podadzą Ci tego plemniczka, który jest największym ogierem i się uda! Tylko się nie poddawaj! Skąd jesteś? ![]()
![]() |
#1580 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dawno nie pisałam, ale często Was podczytuję... ![]() Wczoraj na wizycie kruszynka miała 27mm, tupała nóżkami i słyszałam pierwszy raz serduszko ![]() Także przesyłam troszkę ciążowych fluidów, żeby było u Was dużo II ![]() Pozdrawiam ![]()
Edytowane przez PaniMigdalek Czas edycji: 2016-05-10 o 10:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1581 |
Zadomowienie
|
maddd nie wiem co napisać, oprócz tego że trzeba powtórzyć wyniki, znam mnóstwo historii kiedy na powtórce wychodziły już o niebo lepsze! Tego Wam życzę, nie załamujcie się tylko walczcie! Ja też umieram za strachu bo mąż wczoraj robił badania, tylko że wyniki za tydzień... Nie byliśmy w żadnej klinice, w naszym mieście jest jeden lekarz, który się tym zajmuje i chyba zleca to komuś i przez to tyle to trwa, sama nie wiem...
Qazsew przyjmij jeszcze moje spóźnione życzenia urodzinowe ![]() BlackSanctum hej hej ![]() ![]() aska8999 super, że pięknie rośniecie! Też myśleliśmy też i tym imieniu, bardzo mi się podoba! Lilotka wow cudoooownie ![]() iwona335 czekamy na fotkę maluszka ![]() monika0185 dzięki za fluidy, biorę cały worek!!! ![]() Panna Izabela synki są super ![]() chudziaszek11 śliczny brzuszek! ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Dziewczyny odnoście lekarzy, badań i pomyłek. Wyobraźcie sobie, że jak byłam w pierwszej ciąży w 18 tygodniu trafiłam do szpitala z bólem brzucha, jestem panikarą, wiec pojechałam żeby było wszystko dobrze, tam po badaniu stwierdzili, że to po prostu rosnąca macica cofa się z tyłozgięcia i tak boli, ale zostawili mnie na obserwacji. I tam wieczorem jakiś lekarz zrobił mi USG i prosto z mostu powiedział mi, że coś jest nie tak z mózgiem dziecka! Do tej pory dokładnie nie pamiętam co on powiedział, bo myślałam że umrę! Przeryczałam całą noc, czekając rano na obchód, żeby dowiedzieć się co się dzieje... Rano ordynator wziął mnie na USG, z jakimiś innymi lekarzami, a ja cały czas umierałam ze strachu, po czym wspólnie stwierdzili, że to pomyłka i wszystko jest w jak najlepszym porządku i że badania trzeba powtarzać bo błędne wyniki są często i po jednym nie można nic jednoznacznie stwierdzić!!! Mam zdrowego, mądrego, rezolutnego syna! |
![]() ![]() |
![]() |
#1582 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Witamy! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1583 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
witaj! Cytat:
ja tez we wrześniu, a tu maj i nic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1584 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Witaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1585 |
Wtajemniczenie
|
Cały czas Was dziewczyny czytam i cały czas Wam kibicuję! Przesyłam Wam fotkę mojej dzidzi, coby wywołała epidemię dwóch kreseczek 😊uploadfromtaptalk1462863732823.jpg
Ma już ponad 6 cm, jesteśmy po USG prenatalnym i wygląda na to że wszystko jest ok 😀 co do płci nie ma żadnych przesłanek Piszę z telefonu-pozdro szejset
#1586 | ||
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Cytat:
![]() ![]() A u mnie @ właśnie się kończy i na dniach startujemy ze staraniami ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1587 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1588 |
Zadomowienie
|
Witam się!
![]() Ale dzisiaj szaleńczo się dzień zaczął...tak dobrze mi się spało że wstałam o 6.35 a na 6.45 do pracy o.O no tak się kurzylo za mną jak latałam ale wyrobiłam sie na 6.50 hah :-D niestety i brat to odczuł bo musiał wstać rano i przyjść do mnie psiuki na dwór wyprowadzić. No ale czego się nie robi dla siostry hehe ![]() Geosomina 😍 słodziak 😍 Oby i "zaraził" Nas! Jak się uda to posiada naaaaa prawde super moc! ;-) hehe Miłego dnia!
#1589 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję za kciuki i proszę o więcej! ![]() Cytat:
Suuuuuper!!! ![]() Cytat:
Cytat:
Nie otwiera mi się na telefonie, ale przyjmuję fluidy ![]() Ja dzisiaj znów nie zrobiłam testu, bo wstałam po 2 w nocy na siku i bałam się, że to wpłynie... Wyskoczył mi pryszcz, więc raczej zwiastuje to okres, im bliżej tym mija wiara słabnie, a to niedobrze ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1590 |
Zakorzenienie
|
Cavagirl, w pierwszym.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.