Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-12, 19:29   #1951
snowqueen
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK

Ja nie dość, że ze spuszczonym powietrzem, to jeszcze brunetka, pieprzyka też ni ma, no to co ja mam powiedzieć zizou?

Ty zawsze możesz domalować pieprzyka i gotowe
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 19:32   #1952
zizou
Zakorzenienie

ta zakrece wlosy, stane se nad odkurzaczem w merlinowej sukni i bede ponetna
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 19:34   #1953
snowqueen
Zakorzenienie

Nie mogę

Rozbawiłaś mnie do łez z tym odkurzaczem!
Stary 2007-12-12, 19:34   #1954
AniaWila
BAN stały

alescie sie rozmarzyly...... ide potestowac se nowe cienie na oczach
AniaWila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 19:35   #1955
snowqueen
Zakorzenienie

Ja dzisiaj będę testować masło Termiczne Spa Mam nadzieję, że na ciele zapach będzie równie apetyczny jak w słoiczku
Stary 2007-12-12, 19:37   #1956
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Nie mogę

Rozbawiłaś mnie do łez z tym odkurzaczem!

tez bym se potestowala, ale nie mam czego normalnie szok
Stary 2007-12-12, 20:00   #1957
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Ale sobie prezencik ładny wybrałaś Ja w sumie nigdy nie noszę pudru w torebce - poprawek jakoś nie potrzebuję, mam tylko bibułki matujące jakbym nagle i z zaskoczenia zaczęła się świecić na tyle, na ile mi pozwala moja sucha cera Puder sypki w torebce to wykracza poza moją wyobraźnię
Oj tak, cudowny jest. Mama płacze, że też chce taki do tego błyszczyk Clinique w kolorze Lilac; nigdzie nie mogę Divy upolować (chyba się zmówili).
Mam mieszaną skorę (choć odwodnioną), ale puder prasowany to niezbędnik w torebce. Musze poprawiać makijaż w ciągu dnia.
Mam duży problem z prezentem dla taty macie już coś?
Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
ja mam 165 - niby taks renio i jest ok. ale za to mam biust [male c] i biodra a talie to normalnie osy i keidy cos jest dobre w cycach i biodrach to w talii dwie takie jak ja moglyby sie zmiescic i badz tu czlowieku madry
Ja 163, duży biust, wcięcię w tali jak cholera, i średnie biodra. I tez mam ciągle problem. A to bluzka rozmiarowo dobra, ale w biuście kiepska (zwłaszcza takie z 'trójkątami' lub przeszyciami 'pod' biustem, czyli u mnie na środku ), jak w biuście dobra to na brzuchu za luźna, więc wyglądam jak w ciązy. I tak w koło Macieju

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-12, 20:03   #1958
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Ja 163, duży biust, wcięcię w tali jak cholera, i średnie biodra. I tez mam ciągle problem. A to bluzka rozmiarowo dobra, ale w biuście kiepska (zwłaszcza takie z 'trójkątami' lub przeszyciami 'pod' biustem, czyli u mnie na środku ), jak w biuście dobra to na brzuchu za luźna, więc wyglądam jak w ciązy. I tak w koło Macieju
o to, to. tez mam nie lada problem a i tak biust mi sie zmniejszyl ostatnio, schudl
Stary 2007-12-12, 20:17   #1959
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Oj tak, cudowny jest. Mama płacze, że też chce taki do tego błyszczyk Clinique w kolorze Lilac; nigdzie nie mogę Divy upolować (chyba się zmówili).
Mam mieszaną skorę (choć odwodnioną), ale puder prasowany to niezbędnik w torebce. Musze poprawiać makijaż w ciągu dnia.
Mam duży problem z prezentem dla taty macie już coś?

Ja błyszczyk postanowiłam kupić najwcześniej na wiosnę - muszę pozużywać, inaczej nigdy się nie pozbędę... Widziałam Lilac w S., faktycznie baaardzo ładny kolor

Ja dla taty kupiłam krem do twarzy i krem pod oczy dla facetów Mój tato ma bardzo, bardzo suchą skórę (chyba odziedziczyłam). I w sumie jak ma kremy, to się nimi smaruje, więc pewnie się ucieszy. Zużywa też mnóstwo kremów do rąk - ma tak przesuszone, że czasami skóra sama mu pęka np. na zgięciach palców. Może dokupię jeszcze książkę, chociaż ostatnio tata nie za bardzo ma czas na literaturę...

Ja lubię spore dekolty, tylko nawet przy moim 34/36 niestety wszystko mam na wierzchu Ale czasami kupuję i się pilnuję

Nie mam bardzo dużego wcięcia w talii, ale zawsze chciałam mieć, fajnie macie...
Stary 2007-12-12, 20:22   #1960
zizou
Zakorzenienie

ja miedzy biustem a talia i talia a biodrami mam roznice rowne 30 centymetrow

i tez kocham dekolty
Stary 2007-12-12, 20:29   #1961
snowqueen
Zakorzenienie

Tylko masz co pokazywać, ja tak średnio
Stary 2007-12-12, 20:38   #1962
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja raz robiłam piekło w Stradivariusie, bo mi nie chcieli ściągnąć spodni z wystawy, a stała przed nimi jak wół tabliczka z ceną. Machałam dziewczynie kodeksem cywilnym przed nosem i nie zdjęła. To inna sytuacja, ale też z zakresu praw konsumenta.
Chodzi Ci o to że nei chcieli Ci sprzedać tych z wystawy??

Miałam podobną sytuację w Orsayu -wpatrzyłam śliczną bluzeczkę satynową, ale w żadnym nie było S. Wkońcu wyptarzyłam S na wystawie, ale pan powiedział że nie mogą sprzedać z wystawy

Kurcze, chodzi za mną ta paletka do brwi Podczas półgodzinnej drogi na angielski i z angielskiego rozważałam jej zakup .

Czy mial ktoś tą paletke Essence? Na KWC nei ma recenzji, nawet nie jest zgłoszona.
Póki co za nie kupieniem przemawia glownie to, że uzywam żelu do brwi, więc nie wiem jak te cienie nakładać - czy na "gołe" brwi a potem żel czy na żel

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 20:40   #1963
snowqueen
Zakorzenienie

Też w Orsayu i w Zarze nie cheili mi sprzedać ciuchów z wystawy - poinformowano mnie, że to tylko ekspozycja i ciuchy można kupić dopiero po ich wyłożeniu na sklep.
Może to dlatego, że w tych sieciowych sklepach zazwyczaj mają takie same wystawy i nie może im tam niczego zabraknąć?

No nie wiem, ale wtedy się wkurzyłam, niestety nic nie wskórałam. I nie kupiłam, cóż, nie zarobili na mnie
Stary 2007-12-12, 20:48   #1964
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Też w Orsayu i w Zarze nie cheili mi sprzedać ciuchów z wystawy - poinformowano mnie, że to tylko ekspozycja i ciuchy można kupić dopiero po ich wyłożeniu na sklep.
Może to dlatego, że w tych sieciowych sklepach zazwyczaj mają takie same wystawy i nie może im tam niczego zabraknąć?

No nie wiem, ale wtedy się wkurzyłam, niestety nic nie wskórałam. I nie kupiłam, cóż, nie zarobili na mnie
Powiedziałam facetowi żeby na wystawę dał M a mi sprzedał S - powiedział że tak nie może

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 20:50   #1965
snowqueen
Zakorzenienie

Też tak proponowałam, ale nic z tego
Stary 2007-12-12, 20:51   #1966
zizou
Zakorzenienie

ja taka sytuacje mialam w Pull&Bear. chcialam kupic TZowi bluze, na wystawie byla ostatnia Lka. mily chlopiec wzial ode mnie numer telefonu i pwoeidzial, ze przy zmianie ekspozycji odlozy dla mnie bluze i zadzwoni zadzwonil
Stary 2007-12-12, 21:04   #1967
pakosta
Wtajemniczenie

Oj a ja między biustem a talią mam jeno 20, podobnie między talią a biodrami = brak wcięcia (prawie )

Jak to się dzieje, że na początku grudnia miałam 3 tanie must have (szampon, peeling i cośtam jeszcze) a teraz mam:

żel SVR (kupiony, nie odebrany i nie zapłacony jeszcze)
puder w kamieniu (Shiseido najchętniej, lub Bourjois lub Paul Sagane)
olejek Lumene (chociaż planowałam poczekać do stycznia jak wykończe inne mazidła)
cienie BeYu (nie potrzebuję więcej cieni!)
maska-peeling Freeman (mam już 3 peelingi!)
duże kolczyki w ilości hurtowej
grube nadkolanówki
kozaki na grubym obcasie
wranglery

Wersja pesymistyczna: 850 zł Sponsora szukam

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 21:07   #1968
zizou
Zakorzenienie

jutro dostane 600 zlotych na zbyteczne przyjemnosci i mam zamiar zostawic te pienaidze w aptece [i nie kupowac ncizego z kolorowki, tylko wydac pozytecznie na krem, balsam... i cos tam jeszcze, o micel sie konczy ]
Stary 2007-12-12, 21:18   #1969
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AniaWila Pokaż wiadomość
rzyrafko <szeptem>....a probowalas mineralow? <ze tak Cie zwiode na pokuszenie >
jeszcze nie próbowałam ale właśnie wśród tych 6 nowych są 2 minerałki Essence
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
A którejś z Was udało się w takiej sytuacji wywalczyć swoje Bo ja szczerze mówiąc też albo rezygnuję albo akceptuję cenę. Co prawda z tego, co pamiętam za dużo razy mi się taka sytuacja nie zdarzyła, ale na pewno raz w Sephorze okazało się, że cena pędzelka jest parę zł wyższa, zamiast 14zł bodajże 19zł. Ale i tak kupiłam, bo wtedy było -30%
No ja też próbowałam taką pomyłkę cenową wygrać ostatnio - w Tesco na osobnym wystawniku były lakiery do włosów Pantene za 9,90 no to kupiłam bo potrzebowałam a tu w kasi e mi nabija 16,90, poszłam do obsługi klienta, ale babki tez powiedziały że poprzednia zmiana nie zmieniła cen- no to kazałam sobie zwrócić pieniądze. Nie chciało mi się więcej czasu tracić, ale byłam zła bo akurat nigdzie ten lakie rnie był w promocji
Cytat:
w ten weekend ma byc -20% w GC ale nie na selektywy i triumpha
a ja jeszcze w długach u TŻ tonę a tak bym sobie kupiła cienie ID Snow Belle (chociaż jedne, bo nadal mi się wszystkie 3 zestawu podobają)
Cytat:
ja mam 165 - niby taks renio i jest ok. ale za to mam biust [male c] i biodra a talie to normalnie osy i keidy cos jest dobre w cycach i biodrach to w talii dwie takie jak ja moglyby sie zmiescic i badz tu czlowieku madry
Cytat:
Napisane przez Estella
Też mam to samo, chociaż odpowiednio grubsze, niemniej zawsze marynarki i koszule 38 są w biuście ociupinkę ciasne a 40 to już mam w talii miejsce na 'ciążę' Ale intensywnie pracuję nad gabarytami i mam nadzieję wkrótce wchodzić w te 38mki

A tak wracając do tematu (ktoś jeszcze pamięta o czym ten wątek? ) to z przerażeniem stwierdzam, że odechciewa mi sie nawet subskrybcję allegro przeglądać
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-12, 21:37   #1970
moll_y
Rozeznanie

Dziewczyny blagam pomocy wrocilam przed godzina z g.krakowskiej, oblecialam "apteczna" perfumerie, zeszlam do rossmana i nigdzie ani sladu po serum witaminowym w olejku Lumene..
plizzz napiszcie gdzie ja moge dostac to cudo, nie mam pomyslu w jakim sklepie moge to znalezc a im bardziej to niedostepne tym bardziej czuje ze musze to kupic i to natychmiast
ciekawe ktory to stopien uzaleznienia,mam nadzieje ze jeszcze nie ten kwalifikujacy sie do leczenia
Stary 2007-12-12, 21:37   #1971
snowqueen
Zakorzenienie

rzyrafka ja nawet nie patrzę na Allegro - we Wrocławiu są olbrzymie problemy z pocztą, jeśli miałabym zamówić coś przez net, to tylko kurierem - na paczki czeka się nawet 4 tygodnie

Wysmarowałam się masełkiem termicznym

Pierwsze odczucia (iceflower z dedykacją dla Ciebie ) - zapach jak cała seria, miły, na skórze delikatniejszy, ale się trzyma. Rozprowadza się nieźle, chociaż znam bardziej "śliskie" masła. U mnie wchłonęło się po kilku minutach. Nie pozostała żadna tłusta warstwa, przejeżdżając palcem po skórze właściwie nie wyczuwam, jakby była czymś posmarowana.

Póki co wydaje mi się za mało treściwe dla mnie... W sensie mało maślane Może się jednak okaże, że świetnie wygładzi i nawilży skórę, zobaczymy Ze względu na zapach chyba zacznę je powoli zużywać, bo potem może być za ciepłe i za ciężkie.
Wrażenia są więc pozytywne, ale spodziewałam się więcej.

Rozcięłam tubkę termicznego kremu do stóp, wydłubałam resztki i szok! Prawie parzy mi stopy Jak nigdy nie czułam specjalnego rozgrzewania, to dziś, akurat na sam koniec, pokazał co potrafi
Stary 2007-12-12, 21:53   #1972
Estella
Zakorzenienie

Mój tata bardzo niechętnie używa kosmetyków, więc to byłby prezent niewypał. Myślę dalej.

Ja za to mam blond włosy i pieprzyk nad ustami a'la Marylin ale całokształt mocno odbiega od wzoru hehe.

Snow odpisze Ci jutro, bo dziś już nie mam siły, a musze rano wstać:/

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 22:01   #1973
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
rzyrafka ja nawet nie patrzę na Allegro - we Wrocławiu są olbrzymie problemy z pocztą, jeśli miałabym zamówić coś przez net, to tylko kurierem - na paczki czeka się nawet 4 tygodnie
Ja dawno nic nie kupiłam na a. tylko przeglądam i się napalam

zizou gdzie dają takie bonusy 600-złotowe? ;>
Stary 2007-12-12, 22:05   #1974
zizou
Zakorzenienie

spozniony mikolaj przypomnial sobie o mnie i kazal wydaac jedynie na przyjemnosci
Stary 2007-12-12, 22:13   #1975
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam tą maseczkę Tołpy. I pomadkę Bebe i śliczny lakier do paznokci.
To proszę o relację z używania Tołpy

Cytat:
W krakowskiej trafiłam na jakąś maseczkę oczyszczającą Lumene, ale nazwa i tubka były inne niż u nas w KWC, więc nie wzięłam. Tzn. nawet bym i wzięła, ale zawahałam się, bo nie wiem tak naprawdę, czy moja skóra toleruje kosmetyki oczyszczające, a Tołpa była 1. o połowę tańsza, 2. w mniejszej tubce.

Bielendy nawet nie brałam pod uwagę, bo myślałam, że ona tylko na targach występuje. Szkoda, może innym razem.
To może tą Lumene faktycznie wycofali
A co do Bielendy to i na targach i w sklepach/hurtowniach dla kosmetyczek można ją kupić. Akurat w Sabie nikt nie sprawdza czy jesteś kosmetyczką czy nie.

Cytat:
Mnie też to może drażnić. Ale na pewno wiem, że podrażniają mnie algi.
To chyba o tej mojej Bielendowej też nie masz co myśleć, o ile się nie mylę ma algi w składzie.

Cytat:
Gdzie kupiłaś te sole? Widziałam tylko w GC i tylko imbirowo-waniliową i w dodatku po bandyckiej cenie 15 zł. A ja chcę cynamonową.

W ogóle wczoraj miała straszną ochotę na cynamon i zrobiłam sobie wieczorek ze wszystkimi moimi kosmetykami Termiczne Spa. Brakuje mi masła do ciała, już chyba nie będę czekać z zakupem.
Sole kupiłam na Manhattanie, tam koło mnie Dziś dokupiłam właśnie imbirowo-waniliową, ale się zdziwiłam, bo nie miała takiej wewnętrznej przykrywki A babeczka ją ledwie z pudła z dostawą wyciągnęła.

Cytat:
Tak? To kupie chyba ta maseczke witaminową (chyba, że mi do piątku przejdzie) i cienie. Albo jeszcze coś innego, bo z tymi cieniami też mi przechodzi powoli.
A ja muszę zacząć myśleć co chcę Niby chciałam błyszczyk Lorealowy GS, ale sama nie wiem czy mi on do szczęścia potrzebny, hmm... Już prędzej Inglotowe pędzelki W szczególności do pudru jakiś duży.

Cytat:
podobno tez tak mam - napale sie na cos a potem mi ni z tego, ni z owego przechodzi [patrz: baza MAC ]
Też tak mam czasami.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Kurcze, chodzi za mną ta paletka do brwi Podczas półgodzinnej drogi na angielski i z angielskiego rozważałam jej zakup .

Czy mial ktoś tą paletke Essence? Na KWC nei ma recenzji, nawet nie jest zgłoszona.
Póki co za nie kupieniem przemawia glownie to, że uzywam żelu do brwi, więc nie wiem jak te cienie nakładać - czy na "gołe" brwi a potem żel czy na żel
Ja bym ja dała pod żel, a żel na wierzch do nadania kształtu, tak samo jak robię z Sephorową paletką, tyle że tam zamiast żelu jest wosk. Tylko się wtedy musisz liczyć z tym, że żel się szybko zapaćka.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
A tak wracając do tematu (ktoś jeszcze pamięta o czym ten wątek? ) to z przerażeniem stwierdzam, że odechciewa mi sie nawet subskrybcję allegro przeglądać

Wiesz, to może nawet lepiej, jak nie gadamy o kosmetykach, to się na nie nie nakręcamy, nie

Cytat:

Pierwsze odczucia (iceflower z dedykacją dla Ciebie ) - zapach jak cała seria, miły, na skórze delikatniejszy, ale się trzyma. Rozprowadza się nieźle, chociaż znam bardziej "śliskie" masła. U mnie wchłonęło się po kilku minutach. Nie pozostała żadna tłusta warstwa, przejeżdżając palcem po skórze właściwie nie wyczuwam, jakby była czymś posmarowana.

Póki co wydaje mi się za mało treściwe dla mnie... W sensie mało maślane Może się jednak okaże, że świetnie wygładzi i nawilży skórę, zobaczymy Ze względu na zapach chyba zacznę je powoli zużywać, bo potem może być za ciepłe i za ciężkie.

Rozcięłam tubkę termicznego kremu do stóp, wydłubałam resztki i szok! Prawie parzy mi stopy Jak nigdy nie czułam specjalnego rozgrzewania, to dziś, akurat na sam koniec, pokazał co potrafi
Ja już się nie mogę doczekać jak masełko kupię. A krem do stóp wykończę dzisiaj, w końcu Już mnie wkurzać zaczyna tym parzeniem, bo on taki zdradziecki właśnie jest. Nie rozgrzewa sam z siebie zaraz po aplikacji, ale z czasem, jak stopy pracują, to i on zaczyna działać i wtedy aż za bardzo czuć jego moc. Normalnie jakby się ten cynamon wwiercał w skórę, tak parzy Nie daj Boże iść z takimi wysmarowany stópkami na fitness czy bieganinę po jakiejś galerii Wiem co mówię, przeżyłam i to i to

A z Zakopianki wróciłam z pumeksem do stóp Termiczne Spa i żelem do higieny intymnej rumiankowym Kolastyny, ale żel to w sumie dla mnie i dla TŻ, te męskie nie wiedzieć czemu są strasznie drogie
Także dzień zaliczam do udanych Sól i pumeks poprawiły mi humor swoim jestestwem w łazience
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 22:17   #1976
zizou
Zakorzenienie

mowicie o tolpie korygujacej? uwielbiam mnie oczyszcza wszystko idealnie
Stary 2007-12-12, 23:02   #1977
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
jedno jest pewne - jestem za chuda i mam za male cycki
Ja też.

Cytat:
Ice a skoro w poblizu nie masz TBS to moze zastosuj takie plasterki na nos co Ci zanieczyszczenia powyrywaja wraz z klejem?
Już mam Tołpe. Zobaczymy w weekend, jak się sprawdzi.

Snow, lakier kupiłam L'oreal Resist & Shine. Perłową czerwień. (źle mi się coś zacytowało, dlatego tak ni z gruszki, ni z pietruszki wyskakuje z tym lakierem)

Cytat:
ze wzrostem nie mam co plakac, bo 170 mi styka, niby 75b tez jest <sportowy bo sportowy, ale jest>. ale w tych wszystkich sexy kieckach jakos mi wkladu brakuje hahahaha
Cytat:
AniaWila to tak jak ja 172 cm i 70b - mam takie same spostrzeżenia co do wkładu, a raczej jego braku
Ja z moim 167 cm i 75a w porywach do 70b też dołączam do grona "pozbawionych dostatecznego wkładu".

Jak sobie pomyślę, jak będę pięknie na zdjęciach kontrastować z moją przyjaciółką i jej 75d wyglądającym z dekoltu, to aż mi ręce opadają.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Chodzi Ci o to że nei chcieli Ci sprzedać tych z wystawy??

Miałam podobną sytuację w Orsayu -wpatrzyłam śliczną bluzeczkę satynową, ale w żadnym nie było S. Wkońcu wyptarzyłam S na wystawie, ale pan powiedział że nie mogą sprzedać z wystawy
Jeżeli jest tabliczka z ceną przed towarem na wystawie, to jest to oferta sprzedaży, ty przyjmujesz ofertę, powinni sprzedać (chyba, ze mają gdzieś na tej wystawie napisane zastrzeżenie, że to np. tylko dekoracja/ekspozycja). Ale do użerania się z nimi trzeba mieć zdrowie.

Ja się wtedy strasznie w tym Stradivariusie zdenerwowałam, bo te spodenki akurat były mi niezbędne na sylwestra, bo idealnie pasowały do mojego gorsetu i butów. Musiałam szukać czegoś innego, bo powiedzieli mi, że wystawę będą zmieniać dopiero w styczniu. I co? Przyszłam w ostatni dzień przed wyjazdem na sylwestra, zaraz po świętach i wystawa była zmieniona, a spodenki sprzedane. Szału dostałam.

Cytat:
Napisane przez moll_y Pokaż wiadomość
Dziewczyny blagam pomocy wrocilam przed godzina z g.krakowskiej, oblecialam "apteczna" perfumerie, zeszlam do rossmana i nigdzie ani sladu po serum witaminowym w olejku Lumene..
plizzz napiszcie gdzie ja moge dostac to cudo, nie mam pomyslu w jakim sklepie moge to znalezc a im bardziej to niedostepne tym bardziej czuje ze musze to kupic i to natychmiast
Stronę temu pisałam, że jest w GC.

Cytat:

Ach, dziękuję za dedykacje. Opis wrażeń brzmi dla mnie interesująco. I chyba sobie niebawem to masełko kupię.

Cytat:
A ja stwierdzam, że faktycznie trochę te wszystkie kosmetyki rozgrzewają (chociaż może to placebo), a najbardziej rozgrzewa pumeks do stóp.

Cytat:
To proszę o relację z używania Tołpy
Będzie, będzie. Planuję zabiegi upiększająco-oczyszczające na weekend.

Cytat:
To może tą Lumene faktycznie wycofali
A co do Bielendy to i na targach i w sklepach/hurtowniach dla kosmetyczek można ją kupić. Akurat w Sabie nikt nie sprawdza czy jesteś kosmetyczką czy nie.

To chyba o tej mojej Bielendowej też nie masz co myśleć, o ile się nie mylę ma algi w składzie.
Moim zdanie zastąpili ją nowa wersją - inna nazwa, inna tubka, ale dalej coś tam arktycznego w nazwie. Jak Bielenda z algami, to rzeczywiście odpada dla mnie.

Cytat:
Sole kupiłam na Manhattanie, tam koło mnie Dziś dokupiłam właśnie imbirowo-waniliową, ale się zdziwiłam, bo nie miała takiej wewnętrznej przykrywki A babeczka ją ledwie z pudła z dostawą wyciągnęła.
Muszę się tam w takim razie kiedyś wybrać, ale ostatnio mi nie po drodze jakoś.

Cytat:
Ja już się nie mogę doczekać jak masełko kupię. A krem do stóp wykończę dzisiaj, w końcu Już mnie wkurzać zaczyna tym parzeniem, bo on taki zdradziecki właśnie jest. Nie rozgrzewa sam z siebie zaraz po aplikacji, ale z czasem, jak stopy pracują, to i on zaczyna działać i wtedy aż za bardzo czuć jego moc. Normalnie jakby się ten cynamon wwiercał w skórę, tak parzy Nie daj Boże iść z takimi wysmarowany stópkami na fitness czy bieganinę po jakiejś galerii Wiem co mówię, przeżyłam i to i to

A z Zakopianki wróciłam z pumeksem do stóp Termiczne Spa i żelem do higieny intymnej rumiankowym Kolastyny, ale żel to w sumie dla mnie i dla TŻ, te męskie nie wiedzieć czemu są strasznie drogie
Także dzień zaliczam do udanych Sól i pumeks poprawiły mi humor swoim jestestwem w łazience
Ja sobie lubię tym kremem wysmarować stopy na noc i włożyć ciepłe skarpety. Całe życie nienawidziłam spania w skarpetkach, z tym kremem polubiłam i teraz juz mi źle bez skarpetek. Ale pumeks to dopiero grzeje.

Cytat:
mowicie o tolpie korygujacej? uwielbiam mnie oczyszcza wszystko idealnie
Tak o tej. Fajnie, że jesteś z niej zadowolona, może ja też będę.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-12, 23:11   #1978
zizou
Zakorzenienie

ja sobie ta tolpa robilam intensywne kuracje - przez tydzien codziennie maska na twarz na pol godziny, potem krem nawilzajacy i rano bylam jak ta lala

ja cale zycie [od keidy pameitam] spie w skarpetkach juz nie umiem bez

pisalam juz w watku o nowosciach ale napisze i tu: odkrylam dzis nowa drogerie [chociaz ona na pewno nie nowka sztuka ] na grodzkiej. na wystawie byly nowosci czekoladkowe joko, byla nowa kolekcja art deco, byla isa dora i byla pupa, byly dolne polki jak golden rose i byly perfumy. cen neistety na wystawie nie bylo, a jak wracalam po zajeciach nie zajrzalam bo zapomnialam ale wystawa wygladala calkiem neizle. drogeria jest przed instytutem socjologii uj, po prawej stronie jak idzie sie do rynku
Stary 2007-12-12, 23:50   #1979
rzyrafka
Zakorzenienie

a ladne to joko- cienie i pudry?
Stary 2007-12-13, 00:07   #1980
alaska8685
Przyczajenie

Cytat:
to cos a'la Marylin Monroe?
chcialm tylko przypomniec, ze MM nosila rozmiar 42... czy 44? a to byly jeszcze czasy... wtedy 42, to jeszcze bylo 42, a teraz:

"32 to nowe 34, a 40 to nowe 46!" lol
alaska8685 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości