Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVII - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-13, 18:10   #3241
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVII

Mariolas , E , Aggie ,ci ludzie kiedys za swój czyn zaplaca , nawet nie beda wiedzieli , że to za swoje okrucieństwo wobec zwierzat.Bo czym innym jest choroba , a czym innym okrucieństwo. Mariolas kotka poznała sie na Tobie ,to nie samowite i piekne( zwierzzeta wiedza kto jest dobry)
czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 18:10   #3242
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Myszko, bardzo smutne jest to co piszesz i aż mi się tak dziwnie zrobiło, smutnawo
Mam nadzieję, że OI skutecznie poprawiła humorek
Moniczko , nie smuć się, wystarczy, że ja byłam dzisiaj w pochmurnym nastroju, czułam się tak jak Myszka z mojego podpisu - pełna żalu, ale przesyłka mnie trochę pocieszyła - OI mnie bardzo uradowała, przyszła ładnie zapakowana, świeżutka i bez cła, od razu poczyniłam malutki psik na rękę i stwierdziłam, że bez tego zapachu żyć bym klategorycznie nie umiała !
I can feel it tearing me apart..."

SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 18:36   #3243
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość
Moniczko , nie smuć się, wystarczy, że ja byłam dzisiaj w pochmurnym nastroju, czułam się tak jak Myszka z mojego podpisu - pełna żalu, ale przesyłka mnie trochę pocieszyła - OI mnie bardzo uradowała, przyszła ładnie zapakowana, świeżutka i bez cła, od razu poczyniłam malutki psik na rękę i stwierdziłam, że bez tego zapachu żyć bym klategorycznie nie umiała !
Nie smucę się nie mam aż tak poważnych powodów ale mam nadzieję, że u Ciebie smutki się ulotnią

Ehh, nie mam jeszcze żadnych prezentów a na takie jakie bym chciała kupić brak kasy. Trzeba coś pomyśleć w tym temacie
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 18:39   #3244
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Ojoj, ale tu smutno Przytulam wszystkie schorowane zwierzaki i ich wlascicielki

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Co mąż na to?
Bój się, bo wkrótce w ramach odwetu zacznie zużywać Ci Theo...

.
Stary się załamał, bo już wie, że to nie była flaszka dla niego chociaż ja trzymam się wersji

A Theo mu nie grozi, on nawet nie chce AS i BC przetestować
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 19:10   #3245
your Angel
czyli Endżi

Kurde, co za paskudna prawidłowość. Kiedy coś się pie...przy, to od razu rusza cała lawina i ma się do czynienia z mnóstwem problemów na raz To już nawet nie "nieszczęścia chodzą parami" tylko jakieś "nieszczęścia chodzą plutonami wojskowymi" Matko, kiedy to się skończy....

Muszę się wyżalić. Byłam dzisiaj w Sephorze pomacać jeszcze raz Hypnose Elixir, ale kiedy zobaczyłam karteluszek z ceną to myślałam, że padnę na posadzkę i już się nie podniosę 310zł (słownie - trzysta dziesięć polskich nowych złotych) za 50 ml W innej Sephorze kilka dni wcześniej kiedy poprosiłam o podanie ceny (nie była wywieszona) to poinformowano mnie, że to 250zł - i tak dużo, ale jeśli odejąć 10% (rabat) to namówiłabym mamę na taki prezent dla mnie. Widziała jak bardzo się podniecałam tym zapachem więc nawet pomimo faktu, że uważa że przesadzam z perfumami dałaby się namówić
Ale jeśli naprawdę kosztują 310zł ? To nawet znacznie drożej niż cały zestaw prezentowy z 50ml EDP, żelem i balsamem (250zł) Oczywiście wiadomo, że miłość do perfum tania nie jest, ale na litosć boską.... przecież to tylko Hypnose Co gorsza - na Allegro raczej się nie pojawi, bo to edycja limitowana. A jesli się pojawi to raczej będzie niewiele tańsze. A 3/4 moich miesięcznych dochodów nie wydam

Więc niestety HE moje nie będzie Ehhh...

Za to wybrałam sobie inne wspaniałe prezenty A na pocieczenie zrobiłam właśnie hiszpański Plan karmelowo-czynamonowy z gorzką czekoladą. Sam pomysł brzmiał dobrze, ale wyszło mi jakieś paskudztwo i teraz mnie mdli tylko
___

Malinko - kliknęłaś co chciałaś na Truskawce ?
Czarnazuziu, Rachelko - pamiętam, że Basia niedawno pisała, że kiedy zwierzaczki czują się kochane to walczą z chorobą, bo czują że mają dla kogo żyć. Jestem pewna, że Wasze futrzaczki też będą dzielne i wszystko się ułoży. Trzymam za Nie i za Was kciuki

___

pachnę Addict i znowu czuję, że jest bardzo mój
Stary 2007-12-13, 19:16   #3246
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
(...) Muszę się wyżalić. Byłam dzisiaj w Sephorze pomacać jeszcze raz Hypnose Elixir, ale kiedy zobaczyłam karteluszek z ceną to myślałam, że padnę na posadzkę i już się nie podniosę (...)
Aniołeczku kochany, nie załamuj się, na pewno będzie jakaś okazja - może upolujesz po okazyjnej cenie na A. ?

Cytat:
Napisane przez your angel Pokaż wiadomość
(...) A na pocieczenie zrobiłam właśnie hiszpański Plan karmelowo-czynamonowy z gorzką czekoladą. Sam pomysł brzmiał dobrze, ale wyszło mi jakieś paskudztwo i teraz mnie mdli tylko (...)
Cynamon ? - gdzie, gdzie ?

Nie mogłabym nie zapytać... - co to takiego ten deser hiszpański ?

Stary 2007-12-13, 19:20   #3247
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez rachela Pokaż wiadomość
Fakt, osoba w avatarze jest bardzo podobna... do Adeline. Zbanowanej ze trzy miechy temu. Ciekawe, ciekawe.
I post też jakby "w stylu"...

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość

Aggie125 Sciskam cie mocno, wiem, co czujesz. Moj sasiad zgladzil mojego najukochanszego kota. Najpiekniejszego i najmadrzejszego dachowca, jakiego maialm. Bylam z nim szczegolnie zwiazana, bo jego matka przyniosla mi go i jego siostre na wersalke, jak mial 2-3 dni. T o byl z jej strony akt desperacji, bo wiedziala, ze jej dzieci sa w powaznym niebezpieczenstwie (ktos chcial je utopic). Gdy sie urodzily nie bylo mnie w poblizu, bo akurat wyjechalam na kilka dni. Godzine po powrocie zastalam na swojej wersalce mame- kocice i dwojke malutkich, zimnych, bezbronnych kociaczkow. Plakalam jak bobr. Pozniej przez dlugi czas, gdy kocia mama musial gdzies "wyjsc" przynosila mi je do pokoju, abym je pilnowala, wybrala mnie chyba za niane . Ja pokochalam je calym sercem. Jeden z nich zginal pod kolami samochodu, ale kocur, ktory sie ostal wyrosl na ogromnego, pieknego, najmadrzejszego przytulasa, ktory myslal, ze jak siadam, to tylko po to, aby wziac go na kolana Nie wiem, czym zawinil sasiadowi... Ech...
Jaka piękna historia... Ja myślę tak jak Zuzia - takie rzeczy wracają do ludzi. Zrobić krzywdę niewinnemu stworzeniu?!

Myszko,
Znam osobę, którą spotkała podobna tragedia co Ciebie (stąd moje niedawne pytanie o imiona...) więc tym bardziej współczuję Ci całym sercem. Trzymaj się ciepło.

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 19:26   #3248
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Myszko,
Znam osobę, którą spotkała podobna tragedia co Ciebie (stąd moje niedawne pytanie o imiona...) więc tym bardziej współczuję Ci całym sercem. Trzymaj się ciepło.
Dziękuję Truskawciu
Teraz już wiem czemu pytałaś mnie o imię

Stary 2007-12-13, 19:31   #3249
Aragonte
Wtajemniczenie

Próbuję doczytać, ale coś mi nie wychodzi

Przytulam więc tylko szybciutko zastresowanych i smutasowatych, trzymam kciuki za zdrowie wszystkich forumowych zwierzaków i pędzę pod prysznic. A pachnę dzisiaj Amethyst Lalique.
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 19:33   #3250
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

ONDINE , TYMENO , YOUR ANGEL , TRUSTAWKO dzieki cos wam opowiem śmiesznego zobaczyłam dzis na wizażu Martwa Papuge nie szara tylko błekitna do tego norweska , a za nia zataczająca sie ze śmiechu Hiszpańska Myszkę patrze ,patrze a za nimi truchcikiem podarza Your Angel trzymajaca sie za brzuch po hiszpańskim deserze ( czy ten deser ma coś wspólnego z hiszpanską myszką) pachne allure sensuelle
czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 19:35   #3251
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Aniołeczku kochany, nie załamuj się, na pewno będzie jakaś okazja - może upolujesz po okazyjnej cenie na A. ?
Myszko, no właśnie w poście dalej napisałam, że raczej ciężko z tym będzie Obecna wersja jest taka, że to edycja limitowana (podejrzewam jednak, że wejdzie do regularnej sprzedaży jeśli będzie się dobrze sprzedawać - w to jednak zaczynam wątpić)

Cytat:
Cynamon ? - gdzie, gdzie ?

Nie mogłabym nie zapytać... - co to takiego ten deser hiszpański ?
To na bazie Kamisowych "Sposobów na" To proszek, do którego dodaje się mleko oraz czekoladę, migdały lub wiórki kokosowe ( w zależności od deseru) do przybrania. Ja zrobiłam Flan de Caramelo (Meksykański Flan o smaku karmelowym) i dodałam trochę Ekmek (Grecki Pudding Cynamonowy) - ale mówię Ci, paskudztwo mi wyszło
W szafce mam jeszcze Indian Coconut Pudding (Indyjski Pudding Kokosowy) i Panna Cottę (Włoski Deser Waniliowy).

Z serii niedeserowej ubóstwiam Wietnamską Zupę Hanoi i Kurczaka Po Chińsku Poza nimi są jeszcze Zupa Rybna, Hiszpańska Zupa Cebulowa, Schab w sosie Barbecue i jeszcze sporo, których nie pamiętam

Cytat:
Też o tym pomyślałam. Uwielbiam Anitę, ale takie prowokowanie do odwzajemnienia kolejnego komplementu na temat wyglądu jest przykre

Czarnazuziu, no dokładnie - jakbyś mnie teraz widziała

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-13, 19:36   #3252
Contax
Zakorzenienie

Wszystkie smutaski

Dziewczyny moze to banal, ale po smutku zawsze przychodzi radosc i na pewno bedzie lepiej Glowy do gory

Wlasnie wrocilam z zakupow o dziwo udanych i jestem padnieta. Niczym nie pachne i nawet nie mam sily dowlec sie do szafki z perfumami. Jutro nadrobie zaleglosci

Kasiu, Dagmaro
Contax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 19:36   #3253
Zuziunia
BAN stały

Cytat:

pachnę Addict i znowu czuję, że jest bardzo mój
Ja tez nim pachnę, jest bossski moja miłość od 2 lat

Mam nadal fatalny nastrój dopadają mnie zeszłoroczne wspomnienia, nie wiem czy to dobrze, czy też zle.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 19:39   #3254
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez veeera Pokaż wiadomość
Pachnę Chelsea Flovers Bond no 9....
Dzika Truskawo korzystając z krótkiej obecności tu napiszę Ci, że jesteś bardzo, bardzo bardzo bardzo podobna do Keiry Knightley.
Masz najpiękniejszą twarz na tym Forum, zdecydowanie się wyróżnia co jest tym ważniejsze, że zdjęcie nie jest sztucznie... - masz idealnie subtelne rysy.
Zastąpienie takiej twarzy w avie czymkolwiek innym byłoby jak zastąpienie perfum smrodem.
...

Cytat:
Napisane przez joasiak1 Pokaż wiadomość
Veero, jakbym już gdzieś widziała zdjęcie z Twojego avatara...
Cytat:
Napisane przez rachela Pokaż wiadomość
Fakt, osoba w avatarze jest bardzo podobna... do Adeline. Zbanowanej ze trzy miechy temu. Ciekawe, ciekawe.
Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Rachelo nie mozna odmowic ci racji...
Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
Też tak pomyślałam.. ale że sama zaczęłam pisać na Perfumach ze 3 miechy temu, to siedziałam cicho
Cytat:
Dziewczyny, całkowicie zgadzam się z Wami - posty podobne do stylu Adeline i zdjęcie w avatarze bez cienia wątpliwości przedstawia ją !

Stary 2007-12-13, 19:43   #3255
taiwa
Zadomowienie

Cytat:
Myszko, no właśnie w poście dalej napisałam, że raczej ciężko z tym będzie Obecna wersja jest taka, że to edycja limitowana (podejrzewam jednak, że wejdzie do regularnej sprzedaży jeśli będzie się dobrze sprzedawać - w to jednak zaczynam wątpić)
Angel trzymam kciuki żeby udało się upolować na Allegro i zresztą gorąco w to wierze, że się pojawią Ja tej wersji Hypnose jeszcze nie znam, bo kurrrrde nie mam nawet czasu zobaczyć, czy u mnie w mieście już są.
Skoro chyba Tymena, o ile dobrze pamiętam, upolowała na Allegro Prade Intense (czego jej ogromniaście zazdrosze, też bym chciała ) to wszystko jest możliwe!
Stary 2007-12-13, 19:43   #3256
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
...
Dziewczyny, całkowicie zgadzam się z Wami - posty podobne do stylu Adeline i zdjęcie w avatarze bez cienia wątpliwości przedstawia ją !
Ja również uważam że to ona.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 19:46   #3257
Lea93
Zadomowienie

że tak się nieśmiało zapytam - za co Adeline została zbanowana , jeśli można wiedzieć?
____
poza tym, bardzo bardzo bardzo bardzo, ale to bardzo mocno ściskam wszystkie zdołowane, smutne wizażanki i równie mocno trzymam kciuki za wszystkie chorujące i mające problemy zwierzaczki! moc pozytywnej energii przesyłam !
____
pachnę Amour de Cacao, a tatuś stwierdził, że przesadzam z kupowaniem perfum... no cóż, ale i tak nie przyćmi mi to szczęścia spowodowanego kupnem OIki i rozkoszy pachnienia AdC.

wątek wymiankowy.
Lea93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 19:48   #3258
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość
cos wam opowiem śmiesznego zobaczyłam dzis na wizażu Martwa Papuge nie szara tylko błekitna do tego norweska , a za nia zataczająca sie ze śmiechu Hiszpańska Myszkę patrze ,patrze a za nimi truchcikiem podarza Your Angel trzymajaca sie za brzuch po hiszpańskim deserze ( czy ten deser ma coś wspólnego z hiszpanską myszką)

To chyba tylko taki małt przypadek, że jest hiszpański deser - raczej nie ma nic wspólnego ze mną no poza cynamonem

Cytat:
To na bazie Kamisowych "Sposobów na" To proszek, do którego dodaje się mleko oraz czekoladę, migdały lub wiórki kokosowe ( w zależności od deseru) do przybrania. Ja zrobiłam Flan de Caramelo (Meksykański Flan o smaku karmelowym) i dodałam trochę Ekmek (Grecki Pudding Cynamonowy) - ale mówię Ci, paskudztwo mi wyszło
W szafce mam jeszcze Indian Coconut Pudding (Indyjski Pudding Kokosowy) i Panna Cottę (Włoski Deser Waniliowy).
To chyba nie jest dobrze - aleś namieszała
To ja raczej podziekuję - nie będę już eksperymentowała

Stary 2007-12-13, 19:58   #3259
Basia39
Zakorzenienie

Cytat:

Więc niestety HE moje nie będzie Ehhh...

Za to wybrałam sobie inne wspaniałe prezenty
Aniołku to raduj się tymi wspaniałymi prezentami, a Hypnose może faktycznie uda się upolować innym razem na Allegro, pewnie, że łatwo nie będzie, ale przy sporej dozie cierpliwości i dobrze zastawionych sidłach wszystko jest możliwe
Basia39 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-13, 19:59   #3260
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez Contax Pokaż wiadomość
Wlasnie wrocilam z zakupow o dziwo udanych i jestem padnieta. Niczym nie pachne i nawet nie mam sily dowlec sie do szafki z perfumami. Jutro nadrobie zaleglosci
Co kupiłaś, co kupiłaś !?

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Ja tez nim pachnę, jest bossski moja miłość od 2 lat
Moja też dokładnie od dwóch lat

Śliczny jest

Cytat:
Napisane przez taiwa Pokaż wiadomość
Angel trzymam kciuki żeby udało się upolować na Allegro i zresztą gorąco w to wierze, że się pojawią Ja tej wersji Hypnose jeszcze nie znam, bo kurrrrde nie mam nawet czasu zobaczyć, czy u mnie w mieście już są.
Skoro chyba Tymena, o ile dobrze pamiętam, upolowała na Allegro Prade Intense (czego jej ogromniaście zazdrosze, też bym chciała ) to wszystko jest możliwe!
Dziękuję bardzo
Może rzeczywiście się uda, ale nie chcę nawet myśleć ile to będzie kosztowało

Cytat:
To chyba nie jest dobrze - aleś namieszała
To ja raczej podziekuję - nie będę już eksperymentowała
E tam - zaraz "namieszała" Wydawało mi się, że karmel z odrobinką cynamonu może być niezły

Cholera, zaraz sobie żurku zrobię, bo muszę jakoś przełamać ten ohydny smak

Basiu, masz rację Takie bajery dostanę, że bananowy budyń może się schować
Stary 2007-12-13, 20:00   #3261
Madlaine
Zakorzenienie

nosiłam Chypre Rouge, na wieczór zaś w ramach relaksu Etra - chociaż nie wiem czy cokolwiek mi pomoże zwalczyć kiepskie samopoczucie, nie mam już siły na kolejne wizyty lekarskie z utęsknieniem czekam na święta i chociaż odrobinę sniegu za oknem ...
Madlaine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 20:05   #3262
Ondine
Rozeznanie

Aggie , dopiero teraz doczytałam .Współczuję.
Mnie samej nic takiego nie spotkalo, ale sasiadów tak. To przykre i przygnębiajace.
Mariolka ,śliczna historia, ale też ukazujacą kocią mądrość. Kocia mama wiedziała , do kogo pójśc.
Miałam krótko przesliczną czarna kotkę , ale niestety nie mogła ze mną zostać. Okazało sie , ku memu ogromnemu zdziwieniu, że jestem na kocią sierść uczulona.
Ondine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 20:11   #3263
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Na dobry sen kropla OI, pięknie komponująca się z balsamem Bielenda Powitanie z Afryką.
Rękaw piżamy pachnie Glorią Cacharel, nie potrafiłam i jej sobie odmówić więc musiałam gdzieś dla niej miejsce znaleźć :P
Mix nasenny

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-13, 20:14   #3264
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:

E tam - zaraz "namieszała" Wydawało mi się, że karmel z odrobinką cynamonu może być niezły

Cholera, zaraz sobie żurku zrobię, bo muszę jakoś przełamać ten ohydny smak
W sumie ja też bym tak pomyślała a tymczasem okazało się, że to nic dobrego
A żurek jest ok, powinien pomóc

Stary 2007-12-13, 20:16   #3265
bieta
Zadomowienie

Aniołku - znam ten ból. Ale weź pod uwagę, że po świętach na allegro nietrafione zapachowe prezenty pewnie zaczną się pojawiać - może uda Ci sie ustrzelić

Mariolu - piękna historia z tą kotką (wiem, że się narażę, ale wolę psy, im większe, tym lepiej Co do kotów to pewien mój, hmm, dawny znajomy, miał kotkę. Mocno się zdziwił, bo podobno nie akceptowała nikogo obcego, natomiast mi bez oporów wskakiwała na kolana (albo plecy jak zdarzało mi się czytać, leżąc na brzuchu), tyle że ta miłość długo nie trwała. Jak się zorientowała, że właściciel w mojej obecności jej poświęca mniej czasu, potrafiła okazywać fochy. Kłopotliwe i męczące. I od tej pory jeszcze bardziej psy lubię

Ogródek został zabity Angelem. Piękny
bieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 20:32   #3266
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
W sumie ja też bym tak pomyślała a tymczasem okazało się, że to nic dobrego
A żurek jest ok, powinien pomóc
Ha, polazłam do kuchni i przeanalizowałam jak tam reszta tej karmelowo-cynamonowej brei prezentuje się w rondelku. Okazuje się, że zgęstniało świństwo - na opakowaniu pisze, że należy trochę poczekać do całkowitego ostygnięcia, ale nie podejrzewałam, że ma to na celu to, żeby pozwolić brei zesztywnieć

Za to żurek jest re-we-la-cyj-ny Zrobiłam sobie wegetariańską, kwaśną wersję z podwójną porcją cebulki i marynowanymi piklami Jeszcze jajeczko by się przydało do tego

Cytat:
Napisane przez bieta Pokaż wiadomość
Aniołku - znam ten ból. Ale weź pod uwagę, że po świętach na allegro nietrafione zapachowe prezenty pewnie zaczną się pojawiać - może uda Ci sie ustrzelić
Może, może - kto wie

/edit/

Przypomniało mi się. Widziałam dziś w Zarze koszulkę z nadrukiem "I'm not your angel" - myślę, że powinam ją sobie kupić i założyć na zlot
Stary 2007-12-13, 20:38   #3267
neonka28
Zakorzenienie

Dagna ciągle kusisz albo perfumami albo żarciem
Stary 2007-12-13, 20:39   #3268
Lea93
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez neonka28 Pokaż wiadomość
Dagna-Kusicielka brzmi całkiem sensownie

wątek wymiankowy.
Lea93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 20:45   #3269
tornado
Zadomowienie

Dzis Desire i jak zwykle ich nie czuje

tornado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 20:46   #3270
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez neonka28 Pokaż wiadomość
Czym bardziej ?

Ale tą karmelową breję odradzam - chyba jeszcze w życiu nie jadłam niczego wstrętniejszego

Cytat:
Napisane przez Lea93 Pokaż wiadomość
Dagna-Kusicielka brzmi całkiem sensownie
Jak tytuł Harlekina

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości