|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
rude jest piękne:)
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVII
Mariolas , E , Aggie ,ci ludzie kiedys za swój czyn zaplaca , nawet nie beda wiedzieli , że to za swoje okrucieństwo wobec zwierzat.Bo czym innym jest choroba , a czym innym okrucieństwo. Mariolas kotka poznała sie na Tobie ,to nie samowite i piekne( zwierzzeta wiedza kto jest dobry)
|
|
|
|
#3242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam aż tak poważnych powodów ale mam nadzieję, że u Ciebie smutki się ulotnią Ehh, nie mam jeszcze żadnych prezentów a na takie jakie bym chciała kupić brak kasy. Trzeba coś pomyśleć w tym temacie
|
|
|
|
|
#3244 | |
|
Zakorzenienie
|
Ojoj, ale tu smutno
Przytulam wszystkie schorowane zwierzaki i ich wlascicielki Cytat:
![]() A Theo mu nie grozi, on nawet nie chce AS i BC przetestować
|
|
|
|
|
#3245 |
|
czyli Endżi
|
Kurde, co za paskudna prawidłowość. Kiedy coś się pie...przy, to od razu rusza cała lawina i ma się do czynienia z mnóstwem problemów na raz
To już nawet nie "nieszczęścia chodzą parami" tylko jakieś "nieszczęścia chodzą plutonami wojskowymi" Matko, kiedy to się skończy.... ![]() Muszę się wyżalić. Byłam dzisiaj w Sephorze pomacać jeszcze raz Hypnose Elixir, ale kiedy zobaczyłam karteluszek z ceną to myślałam, że padnę na posadzkę i już się nie podniosę 310zł (słownie - trzysta dziesięć polskich nowych złotych) za 50 ml W innej Sephorze kilka dni wcześniej kiedy poprosiłam o podanie ceny (nie była wywieszona) to poinformowano mnie, że to 250zł - i tak dużo, ale jeśli odejąć 10% (rabat) to namówiłabym mamę na taki prezent dla mnie. Widziała jak bardzo się podniecałam tym zapachem więc nawet pomimo faktu, że uważa że przesadzam z perfumami dałaby się namówić ![]() Ale jeśli naprawdę kosztują 310zł ? To nawet znacznie drożej niż cały zestaw prezentowy z 50ml EDP, żelem i balsamem (250zł) Oczywiście wiadomo, że miłość do perfum tania nie jest, ale na litosć boską.... przecież to tylko Hypnose Co gorsza - na Allegro raczej się nie pojawi, bo to edycja limitowana. A jesli się pojawi to raczej będzie niewiele tańsze. A 3/4 moich miesięcznych dochodów nie wydam Więc niestety HE moje nie będzie Ehhh...Za to wybrałam sobie inne wspaniałe prezenty A na pocieczenie zrobiłam właśnie hiszpański Plan karmelowo-czynamonowy z gorzką czekoladą. Sam pomysł brzmiał dobrze, ale wyszło mi jakieś paskudztwo i teraz mnie mdli tylko ![]() ___ Malinko - kliknęłaś co chciałaś na Truskawce ?Czarnazuziu, Rachelko - pamiętam, że Basia niedawno pisała, że kiedy zwierzaczki czują się kochane to walczą z chorobą, bo czują że mają dla kogo żyć. Jestem pewna, że Wasze futrzaczki też będą dzielne i wszystko się ułoży. Trzymam za Nie i za Was kciuki ___ pachnę Addict i znowu czuję, że jest bardzo mój
|
#3246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie mogłabym nie zapytać... - co to takiego ten deser hiszpański ?
|
|
|
#3247 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Myszko, ![]() Znam osobę, którą spotkała podobna tragedia co Ciebie (stąd moje niedawne pytanie o imiona...) więc tym bardziej współczuję Ci całym sercem. Trzymaj się ciepło.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#3248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz już wiem czemu pytałaś mnie o imię
|
|
|
#3249 |
|
Wtajemniczenie
|
Próbuję doczytać, ale coś mi nie wychodzi
Przytulam więc tylko szybciutko zastresowanych i smutasowatych, trzymam kciuki za zdrowie wszystkich forumowych zwierzaków i pędzę pod prysznic. A pachnę dzisiaj Amethyst Lalique. |
|
|
|
#3250 |
|
rude jest piękne:)
|
ONDINE , TYMENO , YOUR ANGEL , TRUSTAWKO dzieki
( czy ten deser ma coś wspólnego z hiszpanską myszką) pachne allure sensuelle
|
|
|
|
#3251 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Obecna wersja jest taka, że to edycja limitowana (podejrzewam jednak, że wejdzie do regularnej sprzedaży jeśli będzie się dobrze sprzedawać - w to jednak zaczynam wątpić) ![]() Cytat:
To proszek, do którego dodaje się mleko oraz czekoladę, migdały lub wiórki kokosowe ( w zależności od deseru) do przybrania. Ja zrobiłam Flan de Caramelo (Meksykański Flan o smaku karmelowym) i dodałam trochę Ekmek (Grecki Pudding Cynamonowy) - ale mówię Ci, paskudztwo mi wyszło W szafce mam jeszcze Indian Coconut Pudding (Indyjski Pudding Kokosowy) i Panna Cottę (Włoski Deser Waniliowy). Z serii niedeserowej ubóstwiam Wietnamską Zupę Hanoi i Kurczaka Po Chińsku Poza nimi są jeszcze Zupa Rybna, Hiszpańska Zupa Cebulowa, Schab w sosie Barbecue i jeszcze sporo, których nie pamiętam ![]() Też o tym pomyślałam. Uwielbiam Anitę, ale takie prowokowanie do odwzajemnienia kolejnego komplementu na temat wyglądu jest przykre ![]() Czarnazuziu, no dokładnie - jakbyś mnie teraz widziała
|
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie smutaski
Dziewczyny moze to banal, ale po smutku zawsze przychodzi radosc i na pewno bedzie lepiej Wlasnie wrocilam z zakupow o dziwo udanych ![]() Kasiu, Dagmaro
|
|
|
|
#3253 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3254 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3255 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tej wersji Hypnose jeszcze nie znam, bo kurrrrde nie mam nawet czasu zobaczyć, czy u mnie w mieście już są.Skoro chyba Tymena, o ile dobrze pamiętam, upolowała na Allegro Prade Intense (czego jej ogromniaście zazdrosze, też bym chciała ) to wszystko jest możliwe!
|
|
|
|
|
#3256 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3257 |
|
Zadomowienie
|
że tak się nieśmiało zapytam - za co Adeline została zbanowana
, jeśli można wiedzieć?____ poza tym, bardzo bardzo bardzo bardzo, ale to bardzo mocno ściskam wszystkie zdołowane, smutne wizażanki i równie mocno trzymam kciuki za wszystkie chorujące i mające problemy zwierzaczki! ____ pachnę Amour de Cacao, a tatuś stwierdził, że przesadzam z kupowaniem perfum... no cóż, ale i tak nie przyćmi mi to szczęścia spowodowanego kupnem OIki
|
#3258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To chyba tylko taki małt przypadek, że jest hiszpański deser - raczej nie ma nic wspólnego ze mną no poza cynamonem ![]() Cytat:
To ja raczej podziekuję - nie będę już eksperymentowała
|
|
|
#3259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko jest możliwe |
|
|
|
|
#3260 | |||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Moja też dokładnie od dwóch lat ![]() Śliczny jest Cytat:
Może rzeczywiście się uda, ale nie chcę nawet myśleć ile to będzie kosztowało ![]() Cytat:
Wydawało mi się, że karmel z odrobinką cynamonu może być niezły Cholera, zaraz sobie żurku zrobię, bo muszę jakoś przełamać ten ohydny smak ![]() Basiu, masz rację
|
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
nosiłam Chypre Rouge, na wieczór zaś w ramach relaksu Etra - chociaż nie wiem czy cokolwiek mi pomoże zwalczyć kiepskie samopoczucie, nie mam już siły na kolejne wizyty lekarskie
z utęsknieniem czekam na święta i chociaż odrobinę sniegu za oknem ...
|
|
|
|
#3262 |
|
Rozeznanie
|
Aggie , dopiero teraz doczytałam .Współczuję.
Mnie samej nic takiego nie spotkalo, ale sasiadów tak. To przykre i przygnębiajace. Mariolka ,śliczna historia, ale też ukazujacą kocią mądrość. Kocia mama wiedziała , do kogo pójśc. Miałam krótko przesliczną czarna kotkę , ale niestety nie mogła ze mną zostać. Okazało sie , ku memu ogromnemu zdziwieniu, że jestem na kocią sierść uczulona.
|
|
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
Na dobry sen kropla OI, pięknie komponująca się z balsamem Bielenda Powitanie z Afryką.
Rękaw piżamy pachnie Glorią Cacharel, nie potrafiłam i jej sobie odmówić więc musiałam gdzieś dla niej miejsce znaleźć :PMix nasenny
|
|
#3264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A żurek jest ok, powinien pomóc
|
|
|
#3265 |
|
Zadomowienie
|
Aniołku - znam ten ból. Ale weź pod uwagę, że po świętach na allegro nietrafione zapachowe prezenty pewnie zaczną się pojawiać - może uda Ci sie ustrzelić
![]() Mariolu - piękna historia z tą kotką (wiem, że się narażę, ale wolę psy, im większe, tym lepiej Co do kotów to pewien mój, hmm, dawny znajomy, miał kotkę. Mocno się zdziwił, bo podobno nie akceptowała nikogo obcego, natomiast mi bez oporów wskakiwała na kolana (albo plecy jak zdarzało mi się czytać, leżąc na brzuchu), tyle że ta miłość długo nie trwała. Jak się zorientowała, że właściciel w mojej obecności jej poświęca mniej czasu, potrafiła okazywać fochy. Kłopotliwe i męczące. I od tej pory jeszcze bardziej psy lubię ![]() Ogródek został zabity Angelem. Piękny
|
|
|
|
#3266 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Za to żurek jest re-we-la-cyj-ny Jeszcze jajeczko by się przydało do tego ![]() Cytat:
![]() /edit/ Przypomniało mi się. Widziałam dziś w Zarze koszulkę z nadrukiem "I'm not your angel" - myślę, że powinam ją sobie kupić i założyć na zlot
|
|
#3267 |
|
Zakorzenienie
|
Dagna ciągle kusisz
albo perfumami albo żarciem
|
|
#3268 |
|
Zadomowienie
|
Dagna-Kusicielka brzmi całkiem sensownie
|
#3269 |
|
Zadomowienie
|
Dzis Desire i jak zwykle ich nie czuje
|
|
|
|
#3270 |
|
czyli Endżi
|
Czym bardziej
?Ale tą karmelową breję odradzam - chyba jeszcze w życiu nie jadłam niczego wstrętniejszego Jak tytuł Harlekina
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:08.

nie mam aż tak poważnych powodów

Matko, kiedy to się skończy.... 
? To nawet znacznie drożej niż cały zestaw prezentowy z 50ml EDP, żelem i balsamem (250zł)

pachne allure sensuelle

no poza cynamonem
Jak tytuł Harlekina