|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 4
Cytat:
Cytat:
no laska z Ciebie, że ho ho ho klasyczna uroda widać od razu ![]() Masz typ urdy Buni, nie Rzabciu? tak na tym zdjęciu.Cytat:
A jaka to Twoja nowa dieta?? Cytat:
ale poza tym szwagier nie zdał, bo słabiej jeździ niż Ty nie ma co ukrywać ![]() Cytat:
Czekam na zdjęcia!!! ![]() Zmykam, miłego dzionka!!! |
|||||
|
|
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
Lide Słonce nie bardzo mam czas teraz czytac o piernikach na cincinie, nie wiem za bardzo o co Ci chodzi
![]() Ja piekłam z takiego cista co leżakawało przez miesiąc, po upieczeniu wkładam do puszek gdzie one sobie miekną. Jak chcesz to moge Ci podesłać przepis na pierniczki które nie musza leżakować Podrzutek dzwonił do mojego ulubionego pana Artura ![]() Ma byc dzis po 17 ![]() Trzymajcie kciuki Aha, pierniczki spaliłam bo za długo trzymałam w piekarniku Nowy piecyk czeka na zainstalowanie
|
#3693 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3694 |
|
Rzabbocop
|
Gothic to ja Cię bardzo proszę o pomoc bo co dwie głowy, to nie jedna a ja początkująca jestem, tzn Lobby podczytuję od dawna ale dopiero kilka miesięcy temu zaczęłam się porządnie stanikować.
A wogóle to jest buuu bo jak schudłam to zleciało i w biuście i w obwodzie a jak przytyłam to tylko w obwodzie
|
|
|
|
#3695 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pokazesz wiecej fotek to sie okaze....Cytat:
Bulkowac sie nie bulkuje. Ogolnie mam wrazenie ze biust mi zmalal! Ale najbardziej mnie wpienia ze jest za luzny pod biustem (mam 70D).Cytat:
Zartuje. Wydawalo mi sie ze spoko mu idzie. I byl przekannay ze zda za pierwszym razem a tu juz dwa razy i ---------------------------- Mariola, ciagle zapominam napisac ze pieknie razem wygladaliscie a Twoj maz sprawia wrazenie mega sympatycznego i patrzy w Ciebie jak w obraz! Zycze Wam bajkowego slubu koscielnego. Snieg na Slasku juz pada wiec moze i na opolszczyzne dotrze! ![]()
Edytowane przez Monique :) Czas edycji: 2007-12-18 o 08:15 Powód: pogrubienie czcionki |
|||
|
|
|
#3696 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
Iwus ja tez jakas chora jestem, głowa mnie boli i chyba mam goraczkę.
To możemy sie razem potulić, bo sie nie zarazimy
|
#3698 |
|
Wtajemniczenie
|
Pokazesz tylko jeszcze o tym nie wiesz....
![]() Jestem ze Slaska.
|
|
#3699 |
|
Rozeznanie
|
Oj, Kochana, to średnio bo ja z pomorskiego
Ale spoko - zauważyłam, że czesto mi ludzie mówią, że jestem do kogoś podobna. Szczyt osiągnął kiedyś mój sztarszawy wujek, który przywiózł mi wycięte z gazety zdjęcie Julii Roberts (!) na którym podobno była do mnie podobna... ![]() Nawet "swojej" twarzy nie mam... |
|
|
|
#3700 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jest kuchenkaaaaa
Ściskam duże i małe Smarkate Szarą ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja też To do Brewki mam Ja też ![]() Cytat:
![]() Ok, chociaż częściej prostuję, bo po nocy i tak mam proste. Rano muszę więc je zwilżyć, zapiankować, czy cóś a z reguły mi się nie chce
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
O widze ze E w humorku
![]() Ewus a może byś tak markę i model podała tego cuda szarego
|
#3702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym razie podobno nie opłaca się inwestować w jakieś strasznie drogie, bo i tak wszystko opiera się na tym samym schemacie A szary polecam - nie odbarwi się tak, jak białe
|
|
#3703 |
|
sophisticated
|
![]() ![]() ![]() to wyżej odzwierciedla mój stan psychiczny, od kiedy się dowiedziałam, że trochę kaski jest i mam sobie prezent gwiazdkowy zrobić ![]() chyba wolę nie mieć kaski a w ogóle to jakie prezenty dostaniecie?
|
|
|
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
Brewus ja nie mam pojecia
![]() Ale Mikołaj mi sloggi przyniósł
|
#3705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajne jest to, że mają ogroooomny kalkulator kaloryczności, rozpiskę na składniki odżywcze, no naprawdę wszystko ![]() A diety są dopasowane do potrzeb - więc skoro np ja nie lubię gotować, to przygotowanie większości rzeczy zajmuje mało czasu. Cytat:
Ale pewnie nie będzie potrzebna, skoro dziewczyny piszą, że sobie świetnie radzisz ![]() Ciekawe co będzie z moim biustem, jeżeli schudnę Bo jeszcze nigdy tego nie praktykowałam..... |
||
|
|
|
#3706 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzis tylko na chwile, bo mam przedwyjazdowe urwanie glowy... Bylam u fryzjera, zalatwilam jeszcze kilka niezbednych spraw na miescie. Zamowilam taksowke na rano, zadzwonilam, aby mi czasami nie zablokowali karty w Polsce
... Za godzine mamy spowiedz...Jeszcze oczywiscie pakowanie przed nami... i mam nadzieje spokojny wieczor i w miare szybko pojdziemy spac. Na lotnisku bedziemy o 6.00 rano![]() Cytat:
A pachniec bede Douce Amere S. Lutens'a. Dostalam w prezencie od bliskiej osoby i przynosi mi szczescie ![]() Bez kciukow nie dalabym rady Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zycze duzo zdrowia tobie, Iwonce i innym chorowitkom!
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
zdrówka wszystkim chorowitkom
Mariola-cudnie wyglądaliście! a Twojemu małżowi sympatyczny diabełek z oczu wychodzi śliczne dzieci będziecie mieli ![]() no i teraz to już się niczym nie przejmuj tylko relaksuj -wszystko masz już załatwione-czarownice działają Beatko-a jak nasze działania względem pana A? Bachud-śliczna córcia,ale wiadomo już po kim- ![]() aaaa..już chciałam Wam dawno napisać w temacie silikonów ![]() dużo zależy od farby na głowie ostatnio z braku Maribell(wycofują i zastępują podobno inną)zrobiłam Lorealem i mam jeden wielki kołtun po umyciu ![]() ![]() bez odżywki to po prostu miałabym koc ![]() omg! dawno takiego czegoś nie miałam na głowie never again Loreal mam nadzieję,że to co przyjdzie będzie równie dobre jak Marion
|
|
|
|
#3708 |
|
sophisticated
|
no właśnie w moim sklepie nie ma już średniego blondu, została mi jedna saszetka ale co dalej
![]() Mariolu to jedyny Lutens jakiego znam (dzięki E ) ta ciepła słodycz w mroźnym powietrzu no to spokojnego wieczoru i nocy i miłej podróży tylko papierów nie zapomnij ![]() ![]() Ann ![]() pan Artur powinien już się uporać z kablem
|
|
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
własnie, wlasnie, dawac Zuzka
|
|
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
zmęczona może nie ,ale nie wyspana
i zamiast spać jak Zuzek śpi to ja sprzątam,piorę,przyjmuję klientki,siedzę na wizażu no,ale chyba trzeba będzie,bo wyglądam jak zombieniestety u mnie każdy stres czy brak snu od razu widać na twarzy,zmarszczkach wyślę Wam fotki jakie zrobił mi mój małż to same zobaczycie
|
|
|
|
#3711 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
ale matko moja klientki? dzielna dziewczynka jesteś EDIT Ann może troszkę bledsza jesteś, ale wyglądasz ciągle przepięknie a jak tego nie robi to tylko dlatego, że ci musi pomóc w różnych domowych sprawkach ![]() ![]() |
|
|
|
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
Anuś
widac, ze jestes niedospana, ale i tak wygladasz przeslicznie. o księżniczce to juz w ogole nic nie powiem
|
|
|
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
klientki te bardziej takie stałe i jakby rodzina już
![]() no i rodzinkę tez trzeba troszkę "obrobić" w przerwach na cyca dzięki Navi szybka jak błyskawica jesteś ![]() dobra idę kąpać małą złośnicę
|
|
|
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
![]() po ktg ze skierowaniem w ręku do szpitala narazie wróciłam do tabletek idę do gmaila
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze chwila,bo ssak się przyssał
rety,Gadmarko ![]() to Ty też na święta będziesz miała malutką(Karolcię?) w domku ! 3maj się koffana,poleżakuj,może jeszcze troszkę ponosisz Brewko-no blada i jeszcze nie wymalowana to już w ogóle jak ściana ![]() a małż to tylko w Zuzka wpatrzony ale czasem uda mi się ukraść spojrzenie czy buziaka ![]() kochany jest sprząta i pomaga bardzo i Zuzkiem się zajmie jak zostawię rano i znikam z łóżka ![]()
|
|
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
gadmarko
zaciskaj tam lepiej! Ann to dobrze, ze sie sprawdza w takiej sytuacji i mozesz na niego liczyć
|
|
|
|
#3718 |
|
Zakorzenienie
|
Annuś no właśnie nie chcę na święta
opieki do małego ni mam, a wiem, ze jak pojdę do szpitala to bez dziecka nie wyjdę ![]() ślicznie wyglądasz
|
|
#3719 |
|
sophisticated
|
Gadmarko trzymaj się skarbie
![]() idę Matrixa oglądać (precyzyjniej rzecz biorąc Keanu )miłego wieczoru |
|
|
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
ah Keanu
to miłego |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.

no laska z Ciebie, że ho ho ho
Moj szwagier oblal egzamin na prawo jazdy!!
ale poza tym szwagier nie zdał, bo słabiej jeździ niż Ty

)

) ta ciepła słodycz w mroźnym powietrzu 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)