|
|
#4921 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część IV.
Cytat:
Dziś tija ma badania? Nie odnotowałam tego dobrze ze można liczyć na Twoje foldery ![]() Tez masz pracowity dzień przed sobą. Ja mam wrażenie ze jak tylko Twój maz wychodzi to na kuriera czekasz? Hmmm... ![]() Z czystej ciekawości co masz na obiad? ---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ---------- Do mnie ostatnio kurier zadzwonił i mówi: będę za godzinę Pani maz jest w domu? Bo najwyżej przyjadę wieczorem" chodziło o to ze miał jakaś większa paczkę i samemu nie chciało mu sie targać ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4922 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Po śniadaniu zbieramy się i idziemy do szpitala odebrać posiew i prosto do doktora Wczoraj przed 16 wróciliśmy. Rozpakowałam ciuchy dla Tosi, a nie miałam siły ich zbierać. Mamy ich zdecydowanie za dużo Cytat:
Cytat:
Cytat:
za Twojego!
|
|
#4923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak czułam,że pojawią się uszczypliwości nt kuriera ale co ja mogę poradzić,że on wpada jak nie ma męża..a ten Twój to też niezły cwaniak..że niby chce ułatwić,ale ja tam wyczuwam podstęp..no zarobiona jestem dziś..jeszcze będę testować czy kota da się strzyc w pozycji leżącej na obiad naleśniki grillowane ze szpinakiem,suszonymi pomidorami,serem, do tego sos chyba czosnkowy małodietetycznie ale ja na krzywą idę dopiero w czwartek |
|
|
|
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
Piernik to Ty masz bardzo odpowiedzialne zadanie!
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
tija ty czekasz na posiew na paciorkowce?
|
|
|
|
#4926 |
|
Zadomowienie
|
W moim tv mówią ze pod koniec maja bedzie 28 St. A w tym tyg weekend około 22 St na poludniu
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
Też tam się łapią
Mam robiony posiew na bakterie tlenowe i beztlenowe i od razu antybiogram.
|
#4928 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj smacznie brzmi... Dlaczego w diecie nie można? Można najwyżej podzieli sie posiłek na 2 podejścia ![]() Zapisałam danie na środę dzięki
|
|
|
|
|
#4929 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czekam na posiew z szyjki.
|
|
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4931 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dopytalam kiedy będzie. Ale coś kojarzę z praktyk ze to z 5 dni było. Mocz powinien byc dziś
|
|
|
|
#4932 |
|
Raczkowanie
|
Ściągnęłam aplikacje, pika mi, gdy któraś odpowie (łaaaaał ;-)) i mam szybką odpowiedź i tyle. To chyba nie mam taptalk . Ale ze mnie nieogar, masakra. Jednak co się dziwić, skoro wielocytowanie odkryłam po...nieważne :p
|
|
|
|
#4933 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Cytat:
Wyłączyłam powiadomienia
|
|
#4934 | |
|
Zakorzenienie
|
wiem..dlatego wstałam rano,wypiłam grejfruta za zdrowie ziuty i jej studniówkę i zaciskam kciuki..
Cytat:
aa no to super.. polecam..proste i smaczne.. a co u Ciebie kuchnia serwuje? |
|
|
|
|
#4935 | |
|
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część IV.
Cytat:
Wielocytat... Stajesz na wiadomości klikasz więcej i wybierasz multicytat (to za pierwszym razem) a pózniej juz tylko zaznaczają wypowiedzi ktore chcesz pózniej skomentować. Emotek nie ogarnęłam wiec korzystam z tych w telefonie
|
|
|
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4937 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wyłączam powiadomienia na noc bo jak sie dziewczyny rozpiszą to mi kota budzą a jak kot nie śpi to cały dom ma nie spać Siada nad telefonem i jęczy zeby odebrać
|
|
|
|
|
#4938 |
|
Raczkowanie
|
No tak, pika cały czas. To jak ściągnąć ten taptalk? Xd
Tija, super. Czyli wypadł dobrze. Graty i kciuki za dalsze etapy! Kurde, jestem ciekawa, jak agnszp (dobrze napisałam? jak nie to sorry) wyglądała na ślubie (GRATULACJE!), a tu nie widzę zdjęć:\ |
|
|
|
#4939 | |||
|
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część IV.
Cytat:
Dziś makaron z sałatka. (Szału nie ma) Jutro pieczony bakłażan i cukinia z pomidorami ![]() ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Cytat:
Ej nie żartuj ... Wchodzisz tam gdzie możesz ściągać apki (nie wiem czy masz telefon na androidzie, iOS, czy Windows stad nie pisze gdzie sie wchodzi) wpisujesz taptalk i instalujesz. Wybierasz jakie forum i gdzie chcesz obserwować i po sprawie ![]() ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Cytat:
Zaloguj sie w przeglądarce w telefonie to bedziesz widzieć a wygladała moim zdaniem ślicznie i bardzo delikatnie ![]() ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Piernik dotarło do mnie - po co strzyżesz kota? Twój ma śliczna długa sierść , czy moze to juz włosy sie nazywają Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||
|
|
|
#4940 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Hej.
![]() Cytat:
I wielkie gratulacje!Wyglądałaś ślicznie. Wspaniale, że wszystko udane. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za studniówkę!To często te krwawienia z nosa, współczuję. ![]() Cytat:
Biedny TŻ, oby to nie było nic poważnego!Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia. Cytat:
Te wymogi przy L4 chodzącym są trochę niedookreślone, coś tam można (lekarz, apteka, jakieś zakupy), ale tak naprawdę to nie wiem jak oni do tego podchodzą. ![]() Kciuki za rozmowy TŻ-a! A jak tam Twoje wyniki glukozy? Cytat:
![]() Też mam w planie w końcu spisać wyprawkę, wynotować co muszę zamówić i pokazać to mężowi, żeby nie był zszokowany potem ilością i kosztem zamówień. :P Poza tym mam dzisiaj wieczorem szkołę rodzenia. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#4941 |
|
Zadomowienie
|
Ostatnie zdarzenie spowodowało ze moja waga spadła do wagi z koncówki 1trym (-3,5). Jeszcze trochę a po ciąży będę ważyć mniej niż przed...
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Od razu uprzedzam.. Nie polecam tego sposobu na utratę wagi ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4942 |
|
Raczkowanie
|
Hej, hej!
Mialam kiepską noc.. Budziłam się i brzuch pobolewał, raz myślałam że się zsiusiam i chyba w ostatniej chwili się przebudzilam.. szłam do łazienki jak pingwin, i skurcz mnie złapał.. Nie mogłam sobie znaleźć pozycji.. ![]() Pierniku, ja również w czwartek będę pytać o kwestie wit. C, mam nadzieję że nie zapomnę Agnszp żałuję że nie widzę zdjęcia na tel. Ciesze się że wszystko się Wam udało Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze badania i wyniki Ja idę jutro się badać. Dziewczyny, ćwiczycie m. Kegla?
|
#4943 |
|
Zadomowienie
|
W ddtv za chwile bedą mowić o zmianach dla ciężarnych (chodzi o wybór położnych, to o czym wcześniej pisałyście)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4944 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Mamusie
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Córcia już znacznie lepiej ale jeszcze kaszle więc jeszcze dziś i jutro zostanie ze mną w domu. A kto potem będzie się odchudzał? ![]() Bardzo dobre plany!!! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wy tu o kocykach, pieluszkach, będę musiała chyba w któryś weekend wyciągnąć z czeluści rzeczy po Natalce i je w końcu przejrzeć, poprać. Byliśmy wczoraj na komuniach, było fajnie. Wieczorem kończyłam jeszcze oceny opisowe i egzamin pisemny. Dziś mam wizytę, pierwszy raz idę z TŻetem.
|
|
#4945 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Kciuki za badania. ![]() Kegla ćwiczę jak mi się przypomni = rzadko. ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Cytat:
![]() U mnie też spoko na imprezce. ![]() Powodzenia na wizycie, fajnie że TŻ się wybiera z Tobą.
|
||||
|
|
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziewczyny dziś mamstudniówkęwięc i proszę o kciuki żeby Zuźka po południu szalała - idziemy o 16 na nagranie filmiku więc żeby nie spała
Żona 2013 Mama 2015 Mama 2016 Edytowane przez Fantasmagori Czas edycji: 2016-05-16 o 08:44 |
|
|
|
#4947 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kot jest sierściuchem..niestety nie wyłapałam momentu jak zaczął zmieniać sierść na letnią i ma dredy..mąż ostatnio go obstrzygł ,ale oni się średnio dogadują w kwestiach pielęgnacyjnych (jak to faceci),więc muszę to poprawić a że pozycja na podłodze, a wcześniej schwycenie kota przerasta mnie to muszę to rozłożyć w czasie i na śpiocha przyatakować..to czekamy na jakieś ciekawe wieści.. Cytat:
Cytat:
masz możliwość odpocząć w ciągu dnia dziś? ja nie ćwiczę Cytat:
super..czekamy na wieści ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
boskie zdjęcie
tańczące foki
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
to radość z powodu Zuzi
![]() florence - zerknij proszę na skład kremu (bo tak kojarzę,że jesteś w tym obeznana), chyba,że któraś z dziewczyn tez posiada tą tajemną wiedzę, czy duży syf i czy można w ciąży: Aqua (Water), Titanium Dioxide (Ci 77891), Phenyl Trimethicone, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Diethylhexyl Carbonate, Dimethicone, Cyclohexasiloxane, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Niacinamide, Magnesium Sulfate, Zinc Oxide (Ci 77947), Lauryl Peg-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Talc, Cetyl Dimethicone, Sorbitan Sesquioleate, Tocopheryl Acetate, Trimethylsiloxysilicate, Beeswax, Iron Oxides (Ci 77492), Caprylyl Glycol, Iron Oxides (Ci 77491), Quaternium-18 Bentonite, Disteardimonium Hectorite, Ethylhexylglycerin, Glycerin, Triethoxycaprylylsilane, Parfum (Fragrance), Iron Oxides (Ci 77499), Triethyl Citrate, Alcohol, Hydrogen Dimethicone, 1,2-Hexanediol, Adenosine, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Silica, Sodium Hyaluronate, Adansonia Digitata Seed Oil, Squalane, Pearl Powder, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract, Silk Amino Acids, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract |
|
|
|
#4950 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wyglądałaś przepięknie!! śliczna sukienka! Jak dla mnie to ten program to porażka, mam lekarza na miejscu i położna która sama wybrałam a teraz co? Wszystko będzie musiało być w pakiecie ze szpitalem... Dobrze że przystąpienie do programu jest dobrowolne i nie muszę brać w nim udziału |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

współczuję sytuacji,ale odnośnie zmęczenia tżeta po pracy i jego zapału do obowiązków domowych to powiem Ci,że teraz kiedy mam przykaz leżenia i brak wyboru co do tego kto ogarnia dom i nas to widzę to trochę inaczej - ja miałam tak jak Ty wracałam z pracy i latałam do wieczora z obiadem,zakupami, sprzątaniem, jeszcze sprawami okołozawodowymi męża i swoimi itp. nie narzekałam bo zawsze to bardzo lubiłam i nie chciałam nawet za bardzo dzielić obowiązków..teraz widzę,że to nie do końca było dobre..mąż robi wszystko tak dobrze jak ja albo i lepiej-wcześniej nie miał szansy się wykazać, bo wszystko robiłam sama..wiesz skądś ten talerz ląduje w jego rękach przed tym laptopem..pomyśl czy nie ma rzeczy, których jak nie zrobisz Ty to świat się nie zawali a mąż będzie zmuszony się zaangażować.. wiesz drobne sprawy typu brak wypranych, wyprasowanych ubrań, ulubionego jedzonka w lodówce itp. Chłop musi zostać postawiony czasem w jasnej sytuacji , żeby się zmobilizować..ale teraz pewnie musi dojść do zdrowia, oby jak najszybciej to nastąpiło
dobrze ze można liczyć na Twoje foldery 

stawiam soczek, może być grejpfrutowy, bo właśnie taki piję
za Twojego!

a że pozycja na podłodze, a wcześniej schwycenie kota przerasta mnie to muszę to rozłożyć w czasie i na śpiocha przyatakować..