Sierpnióweczki 2016! Część V. - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-18, 08:06   #451
Orange_tree1
Zadomowienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.

Hej dziewczyny !! Witam się jak zwykle przy śniadanku zza biurka

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość

też jesteś piękną kobietą , warsztaty takie sobie
Warsztaty fakt nie powalają ale wiesz masz unikatowy zestaw z Johnons Baby - jaraj się kobieto
No i powiedzieli Ci, że nie szczepienie jest groźne - jak żyłabyś bez tej wiedzy?

Cytat:
Napisane przez Krefetka Pokaż wiadomość
Hej, co spowodowało problemy ze snem?

Mi sie dziś śniło ze mnie maz zostawił . Oczywiście jak sie tylko obudziłam oberwało mu sie za to
Też tak miałam kiedyś. Obudziłam się i mówię do TŻ : przeproś
A on biedak: Za co?

Cytat:
Napisane przez Origa Pokaż wiadomość
Może któraś z Was będzie chciała skorzystać i zabdać sobie bezpłatnie poziom wit. D? Badanie dla kobiet w ciąży:
http://www.edziecko.pl/edziecko/1,15...itaminy-d.html
http://www.vitrumd3.pl/pl/bezplatne_badanie
Widziałam właśnie, ale nie miałam jak wtedy podrzucić Wam linka a potem zadziałał budyń ciążowy ...

Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski Pokaż wiadomość

ehh.. wczoraj dzieć mało dawał znaki, ruszał się,ale czułam dużo delikatniej i inaczej i już schiza..w nocy się obudziłam,ruchy czułam ale też rzadko i delikatne i tak leżałam jak kłoda ze trzy godziny i się kręciłam..nadal czuje,ale w innym miejscu niż wcześniej, więc pewnie zmieniała pozycje i dlatego inaczej odczuwam..nie chce panikować i jechać na IP..

i co mąż na to?

jaki tort robisz?

fajnie,że wpadło nowe zajęcie..pewnie też na samopoczucie dobrze wpłynie

niestety nie...

trzymam kciuki za Wasze wizyty..czekamy na informacje po..

to jesteśmy we dwie po kiepskiej nocy..
przeszło już? mógł być jakiś jednorazowy skurcz przy niewygodnej pozycji np..

nie wyobrażam sobie golenia przez położną..masakra totalna..całe to obnażanie mnie przeraża..

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

dzięki za info.. pomyślę nad tym.. chciałam ostatnio zrobić prywatnie ,ale cena była ok 150zeta i przyżuliłam
Mój Jasiek też dziś coś się mało rusza ale nocy dawał koncert więc pewnie odpoczywa Zaraz wypiję kawkę bo przeważnie po niej stawał się ruchliwy ... bo już mnie wkurza ta cisza

Trzymamy kciuki za Matyldę co by w końcu skopała mamusię i uspokoiła tym samym

U mnie na wsi te darmowe nie obowiązują ale w "diagnostyce" to jest chyba w każdym mieście (nawet mojej wsi) można zrobić za 60zł jest promocja więc spoko cena nawet. Sama się szarpnęłam
12.12.2015 II kreseczki
23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo
Orange_tree1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-18, 08:07   #452
tija93
Zakorzenienie

Cytat:

Pewnie wiesz jak to jest podpaść położnej przez cały poród ma na Ciebie focha...
Te położne co ja spotkałam to cieszyły się z ogolonego krocza przez pacjentkę

Dzieci powoli będą się robić mniej aktywne, bo będą miały mniej miejsca. Ich największa aktywność dobiega końca Ja teraz często czuje jak Tosia się przesuwa pod skórą, rzadziej takie typowe kopniaki jak wcześniej.
Stary 2016-05-18, 08:07   #453
florencee
Zadomowienie

Cytat:
trzymam kciuki,żebyś usłyszała jakieś pozytywne wieści..a zgłaszasz to,że skurcze są przy zmianach pozycji?

ehh.. wczoraj dzieć mało dawał znaki, ruszał się,ale czułam dużo delikatniej i inaczej i już schiza..w nocy się obudziłam,ruchy czułam ale też rzadko i delikatne i tak leżałam jak kłoda ze trzy godziny i się kręciłam..nadal czuje,ale w innym miejscu niż wcześniej, więc pewnie zmieniała pozycje i dlatego inaczej odczuwam..nie chce panikować i jechać na IP..

i co mąż na to?

jaki tort robisz?

fajnie,że wpadło nowe zajęcie..pewnie też na samopoczucie dobrze wpłynie

niestety nie...

trzymam kciuki za Wasze wizyty..czekamy na informacje po..

to jesteśmy we dwie po kiepskiej nocy..
przeszło już? mógł być jakiś jednorazowy skurcz przy niewygodnej pozycji np..

nie wyobrażam sobie golenia przez położną..masakra totalna..całe to obnażanie mnie przeraża..

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

dzięki za info.. pomyślę nad tym.. chciałam ostatnio zrobić prywatnie ,ale cena była ok 150zeta i przyżuliłam

To ciężka noc. Możliwe, że zmiana pozycji była i dlatego jest inaczej, nie stresuj się, poobserwuj trochę.

Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość
Współczuję kiepskich nocek

Myślę, że warto też dlatego żebyś po porodzie nie cierpiała, bo nie jesteś przyzwyczajona do odrastania włosków tam i będzie Cię swędzieć.

Noo pewnie tak będzie, bo zwykle golona tzw. linia bikini nigdy mi nie daje spokoju jak odrasta. Trzeba potrenować. Wczoraj już załatwiałam temat w takiej baletowej pozycji, plie czy jakoś tak.
florencee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-18, 08:07   #454
Krefetka
Zadomowienie

Sierpnióweczki 2016! Część V.

Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość
Szkoda że u mnie tego nie ma
co do golenia to ja zawsze golę się całkowicie więc nie mam dylematu ale niedługo będzie musiał zacząć mi pomagać TŻ bo coraz niewygodniej mi się robi

Moje golenie ostatnio wyglądało tak jak facet z instruktażu do malowania paznokci który wkleiła Piernik ( wkleił Piernik????). Dobrze ze pod prysznicem byłam bo co sie napociłam to moje. Brzucha (ciążowego) nie nam ale cos mi strasznie utrudniało prace
Krefetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-18, 08:07   #455
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Moze rzeczywiscie zmieniła miejsce i juz jest główka w dół? Wtedy ruchy (przynajmniej ja tak czuje) w okolicach żeber lub bardzo nisko przy szyjce.

Inna sprawa ze ja czuje o wieje cześciej ruchy ale są mniej konkretne (cos jakbym miała galaretkę w brzuchu i ona rezonuje)

Ja dziś w nocy tez sie budziłam zeby sprawdzić czy sie dzieć porusza. Rano zajęło mi 2 godziny zeby w końcu raczyło sie ruszyć.
Mam detektor ale staram sie go nie używać, ćwiczę zaufanie do dziecka i staram sie ograniczać swoje lęki (choć mam ich pełno)

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Pewnie wiesz jak to jest podpaść położnej przez cały poród ma na Ciebie focha...
niby podczas ostatniej wizyty była głową w dół,ale ja czułam ją po lewej na dole i po prawej na górze,więc pewnie jakoś bokiem siedziała albo po skosie,a teraz właśnie czuje bardzo nisko..
masakra, jakbym miała detektor to myślę,że nie umiałabym sobie odmówić podsłuchania,ale masz racje -warto ćwiczyć ufność wobec Malca i panować nad emocjami
macie już imię?
Piernik Torunski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-18, 08:10   #456
superhuman
Zadomowienie

Jeszcze raz dzieki dziewczyny za ciepłe słowa! zawsze lepiej sie upewnić wtedy spi sie spokojniej... No, ale sie wyspalam! Wlasnie zajadam omleta z czekolada i bananami a co dzis na 17 mam pierwsze zajęcia ze szkoły rodzenia. Te pierwsze to sa takie stricte organizacyjne czy juz sa jakies konkrety? Na szczęście nie mam daleko - 3 min autem. Wiec za bardzo sie nie umęcze.

Julka wczoraj chyba tez sie wkurzyła, ze tak ja mecze bo jak wrocilismy do domu ze szpitala to tak mi sie ułożyła w prawym boku, ze nie mogłam sie ruszyć tak mnie kłuło

Edytowane przez superhuman
Czas edycji: 2016-05-18 o 08:11
superhuman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-18, 08:11   #457
tija93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez florencee Pokaż wiadomość
Noo pewnie tak będzie, bo zwykle golona tzw. linia bikini nigdy mi nie daje spokoju jak odrasta. Trzeba potrenować. Wczoraj już załatwiałam temat w takiej baletowej pozycji, plie czy jakoś tak.
Matko, baletowe pozycje umiesz zrobić z ciążowym brzuchem - podziwiam!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-18, 08:14   #458
likap
Zadomowienie

Albo moja waga jest jakaś szalona, albo w ciągu 1 dnia nawet 1 kg potrafi mi skoczyć :P

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=694057[/CENTER]
likap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-18, 08:15   #459
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Orange_tree1 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny !! Witam się jak zwykle przy śniadanku zza biurka

Mój Jasiek też dziś coś się mało rusza ale nocy dawał koncert więc pewnie odpoczywa Zaraz wypiję kawkę bo przeważnie po niej stawał się ruchliwy ... bo już mnie wkurza ta cisza

Trzymamy kciuki za Matyldę co by w końcu skopała mamusię i uspokoiła tym samym

U mnie na wsi te darmowe nie obowiązują ale w "diagnostyce" to jest chyba w każdym mieście (nawet mojej wsi) można zrobić za 60zł jest promocja więc spoko cena nawet. Sama się szarpnęłam
co tam zajadasz?
dzięki
ale że teraz jest promocja za 60zł? ostatnio jak patrzyłam u siebie to było 150zł..

Cytat:

Dzieci powoli będą się robić mniej aktywne, bo będą miały mniej miejsca. Ich największa aktywność dobiega końca Ja teraz często czuje jak Tosia się przesuwa pod skórą, rzadziej takie typowe kopniaki jak wcześniej.
no własnie to przesuwanie to czułam...ale i tak mi spokoju nie dawało..

Cytat:
Moje golenie ostatnio wyglądało tak jak facet z instruktażu do malowania paznokci który wkleiła Piernik ( wkleił Piernik????). Dobrze ze pod prysznicem byłam bo co sie napociłam to moje. Brzucha (ciążowego) nie nam ale cos mi strasznie utrudniało prace

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Cytat:
Napisane przez superhuman Pokaż wiadomość
Jeszcze raz dzieki dziewczyny za ciepłe słowa! zawsze lepiej sie upewnić wtedy spi sie spokojniej... No, ale sie wyspalam! Wlasnie zajadam omleta z czekolada i bananami a co dzis na 17 mam pierwsze zajęcia ze szkoły rodzenia. Te pierwsze to sa takie stricte organizacyjne czy juz sa jakies konkrety? Na szczęście nie mam daleko - 3 min autem. Wiec za bardzo sie nie umęcze.

Julka wczoraj chyba tez sie wkurzyła, ze tak ja mecze bo jak wrocilismy do domu ze szpitala to tak mi sie ułożyła w prawym boku, ze nie mogłam sie ruszyć tak mnie kłuło
aleś poszalała ze sniadaniem
nie wiem jak ze SR bo nie byłam...
Stary 2016-05-18, 08:16   #460
Krefetka
Zadomowienie

Cytat:
Też tak miałam kiedyś. Obudziłam się i mówię do TŻ : przeproś
A on biedak: Za co?

Cytat:
niby podczas ostatniej wizyty była głową w dół,ale ja czułam ją po lewej na dole i po prawej na górze,więc pewnie jakoś bokiem siedziała albo po skosie,a teraz właśnie czuje bardzo nisko..
masakra, jakbym miała detektor to myślę,że nie umiałabym sobie odmówić podsłuchania,ale masz racje -warto ćwiczyć ufność wobec Malca i panować nad emocjami
macie już imię?

Poobserwuj ruchy to moze Cie to uspokoi ( wiem nic nowego nie napisałam)

Pewnie bedzie Filip tak miał się nazywać nasz pierwszy syn i jakoś mąż sie tak przykleił do tego imienia ze teraz jak co jakiś czas podsuwam inne imiona to pyta sie czy nie moze byc imię pierwszego. Nie wiem czy bede potrafiła sobie z tym poradzić dlatego do brzucha mowię na ty i czekam do rozwiązania

Edytowane przez Krefetka
Czas edycji: 2016-05-18 o 08:17
Stary 2016-05-18, 08:18   #461
tija93
Zakorzenienie

Cytat:

no własnie to przesuwanie to czułam...ale i tak mi spokoju nie dawało..
Daj tej dziewczynie też trochę odpocząć! Ona ma teraz bardzo ważne zadanie - musi rosnąć! Ja jak czuję przesuwanie to się nie martwię Jakbym nic nie czuła to owszem.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-18, 08:22   #462
asicuha
Wtajemniczenie

Witam )
Cytat:
Szkoda że u mnie tego nie ma
co do golenia to ja zawsze golę się całkowicie więc nie mam dylematu ale niedługo będzie musiał zacząć mi pomagać TŻ bo coraz niewygodniej mi się robi
U mnie podobnie, ciekawe co Tz na to

Mani hybrydowy <3
asicuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-18, 08:22   #463
zonamojegomeza
Zakorzenienie

[QUOTE=DobraDusza88;605442
w końcu jakieś konkrety! Trzymam kciuki za noc spędzoną we wlasnym łóżku.[/QUOTE]

Tyle to ja wiem od piątku

Cytat:
Napisane przez Origa Pokaż wiadomość
Moja na ostatnim USG była głową w dół, ale gin mówił, że jeszcze wciąż się obraca, także jeszcze nie wiadomo, jak będzie na następnym.

za kolejną noc już we własnym łóżku. Masz chociaż jakieś fajne dziewczyny na sali do pogadania

Słuchajcie, pytanie z gatunku głupich/dziwnych do doświadczonych mamuś: jak trzeba się ogolić do porodu Nie chcę, żeby to robili w szpitalu, wolę sama wcześniej w domu, ale w sumie to nie wiem, czy trzeba ogolić wszystkie włosy, czy tylko niżej czy jak Wiem, że przy CC do linii cięcia na pewno, a przy SN Sorry, że z rana takie tematy zaczynam, ale mnie z rana pod prysznicem takie pytanie naszło
Bobo od usg polowkowego nadal lezy tak samo.

Ja do depilacji uzywam kremu, od wielu lat. Zrobię to co normalnie robie w domu. Wtedy nie wkurzaja mnie klujace włoski. I nie muszę wszystkiego widzieć (od klilu tyg nie widzę tylko czuję)

Cytat:
trzymam kciuki,żebyś usłyszała jakieś pozytywne wieści..a zgłaszasz to,że skurcze są przy zmianach pozycji?

nie wyobrażam sobie golenia przez położną..masakra totalna..całe to obnażanie mnie przeraża..:
Zgłaszam od samego początku, ze głównie przy pełnym pęcherzu i zmianie pozycji. Wczoraj doszly podczas leżenia.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-18, 08:23   #464
florencee
Zadomowienie

Cytat:

Om nom nom, super śniadanko.
Pewnie jakiś mały wstęp na SR i konkrety, napisz potem jak było.

Cytat:
Matko, baletowe pozycje umiesz zrobić z ciążowym brzuchem - podziwiam!

Mam w życiorysie przygodę z akrobatyką i baletem, nigdy nie wiadomo co się w życiu przyda, np. tzw. otwarcie bioder.

Cytat:
Napisane przez likap Pokaż wiadomość
Albo moja waga jest jakaś szalona, albo w ciągu 1 dnia nawet 1 kg potrafi mi skoczyć :P

Chyba nie ma sensu codziennie się ważyć, to może być jakieś zatrzymanie wody.

Cytat:

Pewnie bedzie Filip tak miał się nazywać nasz pierwszy syn i jakoś mąż sie tak przykleił do tego imienia ze teraz jak co jakiś czas podsuwam inne imiona to pyta sie czy nie moze byc imię pierwszego. Nie wiem czy bede potrafiła sobie z tym poradzić dlatego do brzucha mowię na ty i czekam do rozwiązania

Jak się urodzi to na pewno Wam "podpowie" imię jak go zobaczycie.
florencee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-18, 08:24   #465
tija93
Zakorzenienie

Cytat:

Mam w życiorysie przygodę z akrobatyką i baletem, nigdy nie wiadomo co się w życiu przyda, np. tzw. otwarcie bioder.
Nie wiem co to otwarcie bioder, ale brzmi tak jakby mogło by Ci się przy porodzie przydać
Stary 2016-05-18, 08:25   #466
Krefetka
Zadomowienie

Cytat:
Jak się urodzi to na pewno Wam "podpowie" imię jak go zobaczycie.
Właśnie na to liczę
Stary 2016-05-18, 08:29   #467
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:

wczoraj cały dzień obserwowałam..

ja chyba zdecydowałabym się na inne imię..ale jak zobaczycie syncia to wtedy zdecydujecie, co będzie najlepsze..

Cytat:
Daj tej dziewczynie też trochę odpocząć! Ona ma teraz bardzo ważne zadanie - musi rosnąć! Ja jak czuję przesuwanie to się nie martwię Jakbym nic nie czuła to owszem.
hehe..wiem wiem..ale do tej pory to ona skrobała,waliła,chciała dziurę mi wywiercić,gilgotała,a teraz się przesuwa

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
Zgłaszam od samego początku, ze głównie przy pełnym pęcherzu i zmianie pozycji. Wczoraj doszly podczas leżenia.
pewnie wszystko w normie,mydlą oczy, bo jesteś wygodna pacjentką..kasa im leci
Cytat:

mnie od przedszkola próbowano pchać na balet, ale jakoś nie było po drodze, a teraz żałuję...
Stary 2016-05-18, 08:29   #468
scoiatael86
Rozeznanie

Hello

Połowa ciężkiego tygodnia prawie za mną.. odliczam dni do weekendu Do rozmów rocznych doszły mi rozmowy rekrutacyjne i strasznie dużo się tego zrobiło.. no i pogoda nie pomaga. Jakoś doły łapię szybko.. Ale mam nadzieję, że do weekendu mi przejdzie I jeszcze Wy z tym agentem! A ja oglądam przez internet z opóźnieniem i mi popsułyście niespodziankę Następnym razem proszę takich sekretów nie zdradzać

Z nowości to .. wczoraj kupiliśmy wózek! Padło na Lupo Comfort w kolorze czekoladowym. Wzięliśmy w końcu używany bo stwierdziliśmy że nie chcemy przepłacać, a w najgorszym wypadku sprzedamy go za kilka miesięcy z niewielką stratą na wartości. Zobaczymy jak się będzie sprawował

Buziaki na środę! To już taki mały piątek

Cytat:
Myślę, że warto też dlatego żebyś po porodzie nie cierpiała, bo nie jesteś przyzwyczajona do odrastania włosków tam i będzie Cię swędzieć.
A musi być na zero? Nie może być taką golarką elektryczną przycięte na jakieś 0,5 mm?
Stary 2016-05-18, 08:30   #469
Krefetka
Zadomowienie

Znalazłam fajny profil na insta..
Odnośnie mojego gobelinu
I ogólnie depilacji:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2016-05-18, 08:32   #470
asicuha
Wtajemniczenie

Cytat:
Odnośnie mojego gobelinu
I ogólnie depilacji:

Dobre

Mani hybrydowy <3
asicuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-18, 08:35   #471
tija93
Zakorzenienie

Cytat:

hehe..wiem wiem..ale do tej pory to ona skrobała,waliła,chciała dziurę mi wywiercić,gilgotała,a teraz się przesuwa
I matka schizuje

Cytat:
Napisane przez scoiatael86 Pokaż wiadomość
Hello

Połowa ciężkiego tygodnia prawie za mną.. odliczam dni do weekendu Do rozmów rocznych doszły mi rozmowy rekrutacyjne i strasznie dużo się tego zrobiło.. no i pogoda nie pomaga. Jakoś doły łapię szybko.. Ale mam nadzieję, że do weekendu mi przejdzie I jeszcze Wy z tym agentem! A ja oglądam przez internet z opóźnieniem i mi popsułyście niespodziankę Następnym razem proszę takich sekretów nie zdradzać

Z nowości to .. wczoraj kupiliśmy wózek! Padło na Lupo Comfort w kolorze czekoladowym. Wzięliśmy w końcu używany bo stwierdziliśmy że nie chcemy przepłacać, a w najgorszym wypadku sprzedamy go za kilka miesięcy z niewielką stratą na wartości. Zobaczymy jak się będzie sprawował

A musi być na zero? Nie może być taką golarką elektryczną przycięte na jakieś 0,5 mm?
Super, że macie wózek!

Te pół centymetra może przy szyciu przeszkadzać i przypadkiem włoski wejdą między szwy. Możesz na zero zgolić w okolicach nacięcia krocza.

Cytat:
Odnośnie mojego gobelinu
I ogólnie depilacji:

Jakie to prawdziwe
Stary 2016-05-18, 08:35   #472
Krefetka
Zadomowienie

I jeszcze cos w temacie

Stary 2016-05-18, 08:37   #473
Fantasmagori
Zakorzenienie

Cytat:
Odnośnie mojego gobelinu
I ogólnie depilacji:

no nie, przyznać się kto mnie podgląda w łazience i potem rysuje

Fantasmagori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-18, 08:37   #474
Krefetka
Zadomowienie

Juz wiem po co selfie stick i do czego go wykorzystam i bede na bieżąco

Stary 2016-05-18, 08:37   #475
iweczka
Zakorzenienie

Hej,
Ja wczoraj usnęłam razem z córką po przeczytaniu bajki, czyli jakoś po 20
Przed 22 obudził mnie tż telefonem, później złapała mnie mega zgaga i kręciłam się chyba z godzinkę

Cytat:

Ja piłam raz kawę dla ciężarnych i też mi smakowała Wtedy w ciąży nie byłam

Cytat:
Napisane przez asicuha Pokaż wiadomość
tak, z zalecenia lekarza

dziewczyny ide jutro do fryzjera ;D
mam taką koleżanke, która pracuje w zakładzie fryzjerskim i zaproponowała mi bycie "modelką", na której będzie Pani jakaś przyjezdna szkolić dokładnie to koloryzacja, w sumie się ciesze, bo chciałam już tą koleżanke zmolestować o jakieś farbowanie, bo już odrost duży, a tu za free, fachowa obsługa ;D
Extra! Pochwal się później co tam Ci zrobili

Cytat:
Właśnie w faktach mówili, że pis chce wprowadzić klauzule sumienia dla fizjoterapeutów. Taki fizjoterapeuta będzie mógł odmówić pomocy np. kobiecie z wkładką wewnątrzmaciczną
Ręce, cycki opadają

Cytat:
Jestem na IP czekam zaraz beda mnie badać lekarka mowila ze bedzie chciała mnie zostawić na obserwacji zobaczy na ile co sie dzieje
Cytat:
Dzieki dziewczyny jestem na szczęście w domu juz... Waśnie zaaplikowałam luteine i leze. Pojechałam w związku z tym parciem czułam taki jakby nacisk na pochwę i takie wrażenie rozpieranie i sie wystraszyłam zadzwoniłam do swojego gin i powiedział ze jak sie martwię to mam jechać bo stres nie pomaga. Szybko mnie przyjęli zbadali mnie. Szyjka długa i zamknięta -35mm w końcu wiem ile bo moj mi nie mierzył. Kamień spadł mi z serca... Chyba po prostu za bardzo sie nakrecalam ta szyjka. Skurcze te napinanie mam obserwowac dostałam luteinę i ewentualnie nospe. Julka wazy juz 940g! przez tydzien 220g urosła i jest tydzien starsza niz wg terminu. Ogromnie mi ulżyło... Mam teraz przez ten tydzien sie oszczędzać dalej i przyjmować ta luteinę i zobaczymy na wizycie jak to wyglada.
Dobrze, że wszystko w porządku

Cytat:
Witam po moim aktywnym dniu.
Lekarz zaliczony z Jasiem wszystko ok ale leży poprzecznie. A Wasze maluchy przybrały już dobry kierunek?
Lekarz mówi żebym sie na razie nie martwiła ale ...
Mój lezy prawidłowo, ale lekarz powiedział, że to jeszcze o niczym nie świadczy. Ma jeszcze ponoć sporo miejsca do kręcenia się

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
Nadczynność skurczowa macicy, nadciśnienie i niedoczynność tarczycy. Konkrety to będą jak przyjdą wyniki posiewu. Bo na to czekamy. Albo przyszły wczoraj i są dobre albo jeszcze ich nie ma. Inaczej wieczorem dostałabym antybiotyk. Ciśnienie się trzyma, holter jest raczej pro forma. A skurcze nie są regularne więc generalnie nie jest źle.
Nie dopytuje kiedy wyjdę, bo i tak jestem Uwiązana holterem do 13.00 i wynikami posiewu. Jak wszystko będzie dobrze to mam nadzieję że jutro śpię w swoim łóżku.
Mam nadzieję, że w końcu coś się wyjaśni

Cytat:
Napisane przez shybuya Pokaż wiadomość
C
I w ogóle to dostałam dodatkową pracę do domu na jakies 3-4 tygodnie. Moja koleżanka pracuje w domu - dostaje paragony, z których dane musi wklepywać do Worda. Jej kierowniczka jest w szpitalu i można powiedzieć, że jestem na zastępstwo na ten okres Dużo tego nie dostanę, ale zawsze coś Mam nadzieję, że mój kalafior ciążowy pozwoli mi to powklepywać bez błędów Także dziś zaczynam pracę Odzwyczaiłam się od obowiązków, nie ma co
Fajnie. Zawsze to pare PLN

Od jutra ponoć ma być ładna pogoda
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-18, 08:38   #476
scoiatael86
Rozeznanie

Cytat:

Te pół centymetra może przy szyciu przeszkadzać i przypadkiem włoski wejdą między szwy. Możesz na zero zgolić w okolicach nacięcia krocza.
Ja o pół minimetra mówię ew. 1 mm.
Stary 2016-05-18, 08:38   #477
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Hello

hej..dziś mały piatek , więc juz prawie weekend..
odnosnie Agenta to pocieszę Cię,że ja tez oglądam w internecie i też się załamałam,że już nie mam po co oglądać..
pokażesz wózek?fajnie,że macie zakup juz za soba..
o właśnie doczytałam,że znasz teorię o małym piątku

Cytat:
Odnośnie mojego gobelinu
I ogólnie depilacji:

Stary 2016-05-18, 08:38   #478
TinkerrBell
Zadomowienie

Cytat:
Hej, co spowodowało problemy ze snem?

Mi sie dziś śniło ze mnie maz zostawił . Oczywiście jak sie tylko obudziłam oberwało mu sie za to
Mi też się kiedyś śniło, że innej zrobił dziecko, przez cały dzień nie mogłam na niego patrzeć
Stary 2016-05-18, 08:39   #479
tija93
Zakorzenienie

Cytat:
Ja o pół minimetra mówię ew. 1 mm.
A widzisz Pół milimetra da radę
Stary 2016-05-18, 08:40   #480
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
no nie, przyznać się kto mnie podgląda w łazience i potem rysuje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości