![]() |
#2161 |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LIX
#2162 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten od Danielle Killgore mnie ujął, ma super wkurfa, ja teraz tak właśnie wyglądam. ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-05-18 o 12:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | |||
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() Przytachalam niebieska kurtke i buty, zeby było mi mało doklikałam fajne nude baleriny, bo stacjo nie było mojego rozmiaru jak na złosc ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
![]() A czemu na siebie kierujesz trop, ja się pytam, hę? ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() Na szczęscie jak pisałam, na mnie takei rzeczy nie działaja za stara juz jestem ![]() ![]() Tak czy siak i tak dzięki za pociesz ![]() ![]()
![]() |
#2165 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() A może bym się jako bagaż podręczny zabrała z tą pania, co to na ZI przyjechała...? Kierunek w sam raz prawidłowy ![]()
![]() |
#2166 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() Jakos Cie nie widzę, jako bagaz pdoręczny ![]()
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2016-05-18 o 13:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
niecnotliwa dziewica
|
Nie wiem, jaki jest limit wagowy w przewozach lotniczych, ale 50kg dobrze upchnięte pociągiem chyba da rade przewieźć....?
![]()
#2169 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2170 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2171 | |
Zakorzenienie
|
Pięknie
![]() Cytat:
![]() ![]() Rejcz współczuję remontu ![]() Nie pamiętam co miałam jeszcze pisać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
![]() ![]() ![]()
#2173 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Polly ![]() super! Gratulacje! (podoba mi się jeszcze ten dzieciak z kaczką :BigGreen: Aileen ![]() Corii też mi koleżanka, znaczy ładnie Ci w tym różu, że hej! W niebieskim zresztą też ![]() Rejcz, na mnie L'ombre pachną głównie różą, trochę zielono na początku i muszę wylać na siebie sporo, że coś było czuć ![]() ![]() ![]() Premier Jour nie znam ![]() Daisy Yardleya (bo Jacobsa nie znam) pewnie by Ci było zbyt dziewczęce, a Iris - jednonutowiec, więc nie i pewnie zbyt pudrowy i nudny. Smoka rozbierają, kasy nie mam, pamiętam za to, że super hiper zachwytów nie było, bo chciałam zielsko, a czułam różę ![]() Ju ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Oł nął! ![]() ![]()
![]() |
#2175 |
Wtajemniczenie
|
Całego to bym chciała żywego i dom z ogródkiem oraz grotą/garażem, żeby było go gdzie trzymać
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- A extra komplement ad niebieski: że tylko chłopcom na chrzciny przystoi ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Najlepiej takiego, jakie miała Deanerys z GoT ![]() A poczekamy zobaczymy ![]()
![]() |
#2177 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Macham znad odpicowania balkonu, jeszcze muszę dziś przymocować hak na latarenkę i fajrant. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O jaaaa zazdroooooooooo ![]() ![]() Odpaliłabym sobie dziś jakiegoś seriala, ale wszystko na co czekam - np Bloodline - zaczyna się dopiero pod koniec maja ![]() Cobytu cobytu. Bo of kors farba na suficie! schnie, to nie można jej przeszkadzać. ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-05-18 o 18:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
grozi wypollizowaniem
|
hej, dzieki
![]() jakby ktośchciał to może pogratulowac na moim fanpage ![]() https://www.facebook.com/KatarzynaSz...63594119995657 dzieciak z wkurfem wymiata ![]() ![]()
![]() |
#2180 | ||
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 2.tego to się domyślam , bo widać że tak jest i słusznie, ino mechanizm wyjaśniłam, bo wręcz książkowy ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No coz, wypada tutaj dodać tylko klasyczne - co zrobisz, nic nie zrobisz ![]()
![]() |
#2182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rano do pracy się zbiera 40 minut a musi się tylko umyć i zjeść śniadanie, mnie by to połowę tego czasu zajęło ![]() ![]() No więc chłopy chyba tak mają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
2. fotek całości jeszcze nie robiłam, póki co Behcio w okolicznościach przyrody ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2184 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Przy robieniu obiadu - 4h to rozumiałam, że robi rzadko, więc nie wie co tzn stać 30 dni w miesiącu przy garach (no dobra ja stoję w porywach 15 ale ludzie gotują codziennie c'nie?) Jakby musiał, to by to robił w 30 minut. Ale te zakupy ![]() A wiecie, że to samo jest w sklepie? Np Biedra, ja już przy kasie i go wypatruję, szukam, a on porównuje jogurty ![]() Cytat:
![]() ![]() O w mordę jeża jak ja gościa uwielbiam ![]() ![]() ![]() ![]() Co do balkonu widzę, że poszłaś w kolory! Kwiatki jak u mojej teściowej, tylko ładniejsze. Jak bym jej pokazała to się posika z zazdrości, w sensie zapragnie mieć. W moim stylu są tak: wszystkie fioletowe, espeszali te w wiszącej donicy, i te malinowo-czerwone na trzeciej podłużnej donicy od dołu. Może już po ptokach, ale fajowo wygląda i jest łatwa w uprawie balkonowej - kocanka. Ale to chyba wiesz. Teściowa właśnie się nią chwaliła, tzn prosiła mnie o poszukanie jej prawdziwej nazwy, bo nazywała ją dotąd maggi ![]() ![]() ![]() Widzę latarnię!!! Boossssssssssssskaaaaaaaa aa!!!! ![]() ![]() ![]() Zaskoczyłaś mnie trochę tymi kwiatuszkami, ale ja sama siebie też co roku zaskakuję. Mam fazę na kwiaty, tylko ja na irysy, magnolie, gardenie, tuberozy, takie tam egzotyczne fanaberie, więc mała szansa na ich posiadanie. Z szaleństw na tarasie ma być maciejka ![]() Za to irysy teściowa ma najpiękniejsze! Właśnie będą się rozwijać. ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-05-18 o 21:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytałam "w uprawie bezalkoholowej" ![]() Czas spać, bi juz się oczy wyraźnie kleją ![]()
![]() |
#2186 | ||||||||||
BAN stały
|
Znad cherbaty
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Ostatnia, ogrodowa fotka Rysia... |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do mam i obiadów - pozwól że powstrzymam się od OCZYWISTEGO komentarza. ![]() Pięęęęękne! Właśnie te drobne, rosną w takich kępkach, u nas nawet gdzieś na tzw dzikiej łące (tzn działka jest czyjaś, ale pusta). No i ja, kiedyś, pod osłoną nocy, wiecie, zapragłam je mieć. Chuop najpierw mięsie wstydził, a potem swym wielkim ciałem osłaniał ![]() Mądry Rysio! Ale mój nietopsz ma takie wypasione, mięsiste, nazywam je "królewskie" zawsze daję przyjaciółkom w prezencie do wazonu, na cmentarz - na nagrobek taty, no i u siebie w wazon. Wiem, wiem, że cięte umierają ble ble ble, ale serio, te irysy żyją tak samo krótko czy w wazonie czy w ogrodzie. Coś jak mieczyki. Ich czas jest policzony. Więć wolę mieć je dla siebie. Poprawiają mi nastrój, a to jest niełatwe ![]() Kurde Panie Gryxu tak piknie tam macie i nic się wcześniej nie chwaliliście. ![]() ![]() Teściówka ma igzakli takie ło: Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-05-18 o 23:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
Piers do przodu
|
Rysiek zmężniał
![]() ![]()
#2189 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() --- Pisząc "ostatnia fotka Rysia w ogrodzie" miałem na myśli, że Rysia już nie ma... ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. No! I każdy zna swoje miejsce! ![]() ![]() ![]() 3. Mmmmmmmmm ![]() ![]() 4. Nie wiem jakim cudem mi to umkło, ale może się i zachwyciłam byłam, tylko zapomniałam. ![]() 5. Tak też pomyślałam, ale nie miałam pewności. Wiesz "ostatnia w ogrodzie" nie chciałam uśmiercać gościa, bo może to po prostu ostatnia w ogrodzie. ![]() ![]() Ad kotów, niedawno rozwalił mnie jakiś filmik na YT, przypadkowy, bo ja klikam we wszystkie koty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.