|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
A ja tylko dziś i jutro idę
Ale moja sytuacja najbardziej krytyczna![]() (Nie)dziękuję Tamonitko
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
Mango - trzymam kciuki ;*
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eee tam krytyczna ![]() Sama zobaczysz, że będzie dobrze ! Jak tylko wrócisz ze szkoły to napisz jak poszło ! Tylko 2 dni ![]() ![]() Ty to masz dobrze Ja tam nie ide chyba w czwartek ![]() A co !
|
|
|
#2644 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zycie jest niesprawiedliwe Trzymam kciuki kochanadzien dobry, U mnie dzis -9 w nocy bylo!!Jak strasznie zimno jest teraz! normalnie to tutaj nie ma takich temperatur wiec jestem w szoku. Ledwo spod koldry sie wynurzylam...W sercu cieplo jednak bo wiem,ze juz tylko pare dni i w sobote odlot ![]() Nawet sie cieszylam,ze dzis poniedzialek Milego dnia wszystkim zycze! odezwe sie na lunchu
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia wszystkim dziś coś zaliczającym
Ale dziś ciemno dookoła Aż się z domu nie chce ruszać
|
|
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
a nam sie pierwszy raz od trzech lat udało zgrać jako klasie i poszliśmy na wajsy
tylko na próbny test kompetencji na 12 przyjdziemy
|
|
|
|
#2647 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napiszę co i jak... grrr. ![]() Ale mam jeszcze 2 semestr na poprawę i rozstanie z leniem Cytat:
jak Wy w tydzień![]() U mnie było wczoraj zimno, dziś już mniej ![]() Cytat:
![]() Muszę CHOCIAŻ jedno zadanie rozwiązać!
|
|
|
#2648 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sama nie próbowałam, ale zamierzam, bo mam takie jedne, na których można się połamać nawet na chodniku bez lodu^^ Ewentualnie zawsze można oddać - a przynajmniej teoretycznie powinno się dać ![]() Cytat:
To akurat jeszcze bardziej zauważalna tendencja. Albo czasami blondynki chcą być brunetkami i odwrotnie Dziękuję Jeszcze dzisiaj, a jutro chwila prawdy ![]() Cytat:
Trzymam kciuki, powodzenia! Cytat:
A teraz czas się zabrać za naukę
|
|
#2649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Emocjo a co Ty studiujesz Tak się składa, że analize rynku i programowanie liniowe mam za sobą |
|
|
|
|
#2650 | |
|
Wtajemniczenie
|
Milkuś, przecież ja już w PL
od sierpnia ![]() mnie tez przeraza szukanie plaszcza u butow. rodzice mnie męczą i mam wyrzuty sumienia, bo chcą zasponsorowac i od miesiaca pytaja czy cos kupilam a ja albo nie mam czasu, albo nie mam checi, a teraz jeszcze marnie sie czuje ![]() Cytat:
![]() Bylam w przychodni, ale dostalam taki odlegly numerek,ze wrocilam do domu. moja lekarka przyjmuje dzis do 17 wiec pojde za kilka godzin ponownie. mam nadzieje ze obędzie sie bez bieganiny po laryngologach itp.
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
No to wróciłam nareszcie ze szkoły.. Boże jak dobrze, jutro mam numerek nie pytany Za musze napisać tą zaległą prace klasową z matmy... okropnie się boje Jeśli nie dostane conajmniej 2 to mam lipe okropną i jestem zagrożona... Zaraz biore się za powtarzanie wszystkiego![]() Miłego dnia ![]() Btw. ale u mnie zzzzzimnooo
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2652 |
|
Zakorzenienie
|
Ale j a j a z religią
Sąsiadka zrobiła mi ozdoby na choinkę pozłacane, oddałam, wyklepałam wszystko bo pamiętałam - i jak zdam po nowym roku 6 modlitw będę mieć 5 ![]() Z fizyką trochę gorzej. Ale bądź co bądź w jednym zadaniu (na 3) wynik był prawidłowy i napisałam definicję. To daje mi chyba dopa z tej kartkówki - nie dopuszczam innej myśli . W końcu znałam wszystkie wzory, mimo, że z zastosowaniem poszło mi trochę gorzej...Jutro muszę napisać sprawdzian z biologii, ale mały problem... lekcje kończę o 14:30, sprawdzian jest na 15:30, a douczanie o 16. Nie wiem jakim cudem mam przyjechać do domu i pojechać z powrotem do szkoły, lub co gorsza siedzieć w niej godzinę, przyjechać do domu na 17 ![]() Chyba zadowolę się dwóją z biologii
|
|
#2653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno dostaniesz wiecej niz 2. A z czego bedziesz to pisała? z jakieg dzialu? Ja tez powinnam sie wziasc do nauki. Dzis sostalam +4 z chemii bo mnie babka pytała. Moglo byc lepiej no ale nie jest az tak zle. Z polskiego z lektury tez 4 dostalam a z techiniki 2. Trzeba poprawic...Kurde...ostatn io cos na czworach jade. Trzeba sie poprawic. Ja juz mykam sie uczyc bo jutro mam spr. z niemca (okropny i okropna nauczycielka) oraz karna krtk z biologi... tez glupoty same... P.S U mnie tez zimmmmnooo i bialo xD |
|
|
|
|
#2654 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do fizyki, to mam nadzieje ze wystarczy tyle co napisalas. ale pamietam ze sama tez mialam mega problemy zeby cokolwiek na fizyce napisac, wiec gratuluje tego jednego zadanka,no i wzorkow a jesli chodzi o biologie to moze jakos sie zmuś i zostań jak by sie udalo zdac na 3 to zawsze lpszy start w drugim semestrze, bo nauczyciele jednak katem oka patrza na ten pierwszy semestr tez zreszta z tego co pisalas to juz ostatni dzien szkoly dla Ciebie, wiec ja bym sie chyba poswiecila ![]() a ja bylam u lekarza no i w sumie niby nic mi nie jest poza oslabieniem ogolnym, wiec mam brac tran, wiesiolek i falvit nie lubie suplementow typu falvit, ale jesli mam sie tak czuc jak np dzis, to juz wole to lykac.. no i zobaczymy co wyjdzie z morfologii mam nadzieje ze nie bedzie tak zle
|
|
#2655 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie jak zawsze![]() Butki u szewca - gumowe podeszwy - 41 zeta ![]() Komórka w serwisie - koszt minimum 50 zeta Mam nadzieje, że 100 zł nie przekroczy![]() Gujanko zimno na dworze, a Ty taka nie przygotowana `Ani płaszcza ani butków A ja dziś śmigałam a adaśkach. Butki kupione za 29 zł ![]() Cytat:
Sama mam 3 godziny przerwy między jednymi zajęciami i drugimi, a zdarzało się i 5 godzin Więc się zaczniesz już przyzwyczajać do trybu studyjnego Przynajmniej się jeszcze przed spokojnie pouczysz![]() Powodzenia Cytat:
To nawet dobrze, że tylko osłabiona Wśród znajomych mam już dwa przypadki zwykłego osłabienia które okazało się poważną chorobą Mam nadzieje, że wszystko będzie OKSama łykam tyle suplementów, że... ale falvitu nie lubie
|
|||
|
|
|
#2656 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak bym nie miala to by mi sie pewnie bardziej spieszylo do tego ganiania po sklepach i stwierdzania, ze jak zawsze nic mi sie nie podoba Cytat:
moze uda mi sie jeszcze w tym tygodniu to zalatwic, zebym od razu wiedziala co i jak ![]() EDIT: juz bym wolala zeby sie okazalo ze jestem przeziebiona, a tak to czuje sie marnie a niby nic mi nie jest ![]() ale ponura jestem dzis
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
WROCILAM!
jestem wlasnie po obiedzie, a raczej po obiadokolacji. zrobilam sobie 'omleta' z warzywkami od samego rana jestem na nogach osiem godzin spedzonych w szkole, a nastepnie poszukiwanie prezentow. kupilam tz zestaw olowkow (mam nadzieje, ze nie sprawi sobie takowych sam! ostatnio mowil, ze musi wybrac sie po nie. wiec trzymajcie kciuki ). mamie kupilam kremy, w drogerii od razu mi je ladnie zapakowali, a nawet dostalam laske wanilii a kolezanka z klasy dostanie ode mnie dlugasne cieple skarpety (siegaja pewnie za kolana ). ciesze sie, ze mam to juz za soba ![]() aaa, i dostalam dzisiaj okres nieregularne miesiaczki to istna katorga... mango, nie len sie, dziewczyno, i zalicz te biologie! koniecznie ![]() milka, a co stdiujesz? |
|
|
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobacz jak dbają o Twój image skoro tak naciskają na zakup nowego płaszcza i butów![]() A ja już widziałam oczami wyobraźni Gujankę spacerująco po śniegu w adaśkach i jesiennym płaszczyku Widocznie to marne odżywianie teraz wychodzi Ae w czasie świąt mam nadzieje, że nadrobisz zaległości i poczujesz się lepiej, bo nie ma nic gorszego od choroby w czasie świątecznym![]() Edit: Phenomeno co to za drogeria, że laski wanili rozdają Chciałam sobie kupić kiedyś, ale droga taka laska... jedna około 10 zł![]() Gratuluje okresu i udanych zakupów Ja kupuje rodzicom ampułki do włosów ![]() Studiuje zarządzanie
|
|
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
w drogerii natura
|
|
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak się boje, że szok. Sprawdzian jest z trygonometrii. Fajnie, że dostałaś dobre oceny, a techniką się nie przejmuj ![]() Cytat:
![]() No to gratulejszon A z fizy napewno będzie dwa ! Zobaczysz, ja Ci to mówie, a jak ja coś mówie, to jak juz zauważyłaś się sprawdza ![]() A odnośnie biologii to zostań tą godzine w szkole ![]() Ja bym tam nie jechała do domu juz, zbyt leniwa jestem ![]() Boże jak się boje tej matmy.. ![]() Idę się wykąpać. Btw. Wkońcu zakupiłam sobie arafatke W jednym sklepie w moim mieście tylko ją mieli Boże gdzie ja mieszkam wogóle ?! ![]()
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
o. mi przy pakowaniu prezentu ekspedientka zawiazala te laske
|
|
|
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
Oj jaka jestem zmęczona
cały dzień na nogach ![]() Dziś miałam tylko 3lekcje,w dodatku takie lajtowe za to jutro 10h w szkole,od 7 -kocham wtorki,oczywiście na pierwszej lekcji matematyki kartkówka,zabijcie mnie jak dostanę kape;/ chociaż coś tam umiem,więc może... a wczoraj byłam z Tż-etem na zakupach,oczywiście odciągał mnie od każdego sklepu i tak mu się to nie udało,a na złość jeszcze macałam wszystkie zabawki świąteczne,gdybyście widziały jego minkę ojjjj,słodki Dziewczynki co to za płatki które królują na wątku śniadaniowym bran flakes ? gdzie je można dostać i dlaczego są takie niezwykłe?
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
Postanowiłam w końcu co nieco skrobnąć - żeby nie było, że zapomniałam o Was. Podczytuję regularnie, ale czasu na pisanie brak. Ostatnio łapie się na tym, że na Wizaż wchodzę tylko w roli moderatora - na nic innego nie mam czasu tutaj praktycznie. I przeglądając codziennie wątki - tylko piszę coś przy okazji w innych tematach... Jakoś tak urwanie głowy przedświąteczne. Poza tym jestem poddenerwowana - pozamawiałam mnóstwo rzeczy przez internet (głównie część prezentów) i boję się że nie podochodzą na czas, teraz Poczta polska ma takie opóźnienia a ja czekam na z 10 paczek jeszcze... Szkoła - dom - zakupy i tak od kilku dni. No ale już niedługo ![]() Pozdrawiam Was gorąco i trzymajcie się ciepło Gwiazdeczki bo jest tak zimno na zewnątrz, że aż się wychodzić nie chce Nienawidzę zimy... |
|
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
omg wreszcie w domu
![]() najpierw test pisaliśmy z 40 minutowym opóźnieniem, potem leciałam do domu żeby zdążyć zrobić sobie i zjeśc obiad żeby dojechać na 16 na drugi koniec krakowa... ![]() a teraz jak już najadłam się na resztę wieczora (wiem że powinnam jeszcze coś zjeść ale dzisiaj tak wyjątkowo) to zabieram sie za biologie i próbne testy mat - przyr.
|
|
|
|
#2666 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie martw sie o prezenty,powninny dojsc przed swietami. Ja zamowilam w zeszly poniedzialek i przyszly w czwartek(mialy na drugi dzien czyli 2 dni opoznienia). U mnie tez zimno na maxa...Dzis w nocy ylo -9 tak zimno to tu nigdy nie ywa..U mnie w pracy przez weekend nie grzali wiec siedzialam do lunchu w kurtce i szaliku...Wszyscy niezle przeklinali...Ale mysl,ze w sobote juz z rodzicami i siostra ubierac choinke, gotowac,piec,popijac drineczka i gadac do poznej nocy grzeje mnie od srodka ![]() dzien mi szybko zlecial i jutro tez mam roboty troche wiec nie powinno byc zle. teraz popijam herbatke z cytrynka,siedze pod kocykiem i ogladam TV pieknie![]() milego wieczorka!
|
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No normalnie zazdroszcze Ci tego zapalu do naukiA ja właśnie zasiadłam nad (ponownym) czytaniem zadań itp. z matmy. ![]() ![]() Ather miło, że nareszcie tu zajrzałas. Współczuje tego zaganiania, ale za tydzień wszystko się już uspokoi A co do zimna, to tak powinno być wkońcu zima Btw. mój eks mi sygnał puścił po raz pierwszy od XXX czasu...Niech się... czepia ogona psiego o ! ![]() kurcze.. spać mi się chce, wogóle taka jakas jestem zmęczona ostatnio... Ehhh... byleby przetrwać to jutro, zrobić z tej matmy na 2 chociaż
|
|
|
#2668 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) więc kółko wzajemnej adoracji do zabawy jest ![]() Cytat:
bez sensu ![]() Cytat:
jak tylko się ma okazję to najlepiej iść na taką właśnie imprezę BTW w zeszłym roku ja też robiłam imprezę przebieraną świetna zabawa Cytat:
buciki śliczne ![]() Cytat:
mam nadzieję ze da Ci spokój ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
zdrowiej Kochana oby morfologia wyszła dobrze ja byłam właśnie dziś na badaniach i jutro odbieram wyniki mam nadzieję ze jest wszystko okej Cytat:
Cytat:
dobrze że Święta już tak blisko i będzie więcej czasu ja też nienawidzę zimy nie znoszę, nie cierpię i w ogóle zamarzłam dziś na kość, to nie dla mnie zdecydowanie ![]() wczoraj już nie zdążyłam wpaść bo pojechałam do TZ-a, a dziś od rana miałam jakieś sprawy, badania, zakupy, kupiłam choinkę ) żywą jodełkę, większą trochę niż w zeszłym roku, ale mam nadzieję ze nie będzie sprawiać problemów ![]() w ogóle mam wrażenie że nie wyrobię sie przed świętami zakupy, prezenty, sprzątanie, choinka, plus jeszcze uczelnia jutro i pojutrze....a miałam nie zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę |
||||||||||
|
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
Dałam radę! 8 h komputer wyłaczony
![]() Czyli jednak umiem się powstrzymywac Czuję się z siebie dumnaCały dzień prawie w domu siedziałam. Wysłałam paczkę dla 'kolegi' z Gdańska [bo.. gadamy już z pół roku i on dla mnie starsznie bliski się stał Sama nie wiem o co mi chodzi - zakupiłam takiego małego miśka, miskę w rossmanie świąteczną i samochodzik + jajko niespodziankę. Wszystko ponumerowałam od 1-3 [samochodizk i autko to jedno] i napisałam instrukcję. I tak: - 1. Misio .- Gdy jest Ci smutbno i źle do misia przytul się. Rozmiar się nie liczy! - 2. Miska - 25 grudnia proszę zjeśc z neij pyszne sniadanko [płatkyy! ;D] , bo ja mam tez taką samą miskę i tez z neij zjem 25 grudnia śniadanie i będziemy mieli super świadomosc, ze tak jakbysmy jedli razem ![]() - 3. autko + jajco - a teraz zamknij oczy, cofnij się 12 lat i poczuj się jak siedmiolatek i odpakuj prezent. Poczuj tę radośc i nigdy nie zapominaj być dzieckiem! No i dołaczyłam kartkę, chup chupsa [wszystkim zawsze wysylam chupa chuopsy ;D] i list taki inny i swoje zdjęcie, którte on uwielbia ![]() Ahh ![]() I w ogóle kochane aaaaaaaa! Jadę na Warszawę! Jadę! Jadę! Jadę! Bo jej tez cholernie zalezy an tym spotkaniu. Jestem taka szczęsliwa. Teraz pozostała tylko rozmowa z mamcią . ale ta moja siła perswazji i w ogole Dam radę ;DI wnerwiłam się dzisiaj na ojca strasznie mocno bardzo ah. Wchodze do dużego pokoju a tam co? Stol przewrocony, on lezy na ziemi. Ja już panika, ze cos sie stało a tu co? Słysze nagle z jego ust "A chachaaaary żyjąąą!". Jak sie wkurzyłam. Aż foty mu porobiłam, żeby mama widziała w jakim stanie on był Średnia ocen wyszła mi 4,3. Ehh liczyłam na 4.5. No nic, trudno, nie udało się. I w ogóle to dzisiaj mam ładownię węglowodanową i dzien paszteta Milkuś - może szewc zrobi dobzre te buciki i będziesz smigała Mango - ale Ci się udało z tą religią, a za fizykę trzymam kciuki ;* Tamonita - także trzymam kciuki ;* Lolcia - tutaj kciuki tez są trzymane Ale TŻ ma z Tobą przechlapane ![]() Miłego wieczoru
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ;(
bardzo sie boje wyszlam z psami wrocilam, zamknelam drzwi. nagle wyszedl sasiad i puka, puka, klamkuje. mowie kto tam a on "u pe ce, telewizja polska" i tak dwa razy, a on dalej i ucichlo tfu tfu. boje sie go bo on jest nienormalny ma na to rente ;( rodzice nie odbieraja, nie wiem co robic
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.

Ale moja sytuacja najbardziej krytyczna

Ja tam nie ide chyba w czwartek

Wyszłam w nich i myślałam, że sobie wszystko co możliwe połamie
Muszę je koniecznie oddać. Mam nadzieje, że można zwrócić - choć znając nasze polskie realia to boje się, że raczej nie
Załączam fotkę butków (a raczej butka) - podobają mi się, ale co z tego

nie lubie suplementow typu falvit, ale jesli mam sie tak czuc jak np dzis, to juz wole to lykac.. no i zobaczymy co wyjdzie z morfologii
W sumie jak zawsze
nieregularne miesiaczki to istna katorga...
ojjjj,słodki