![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
A ja tylko dziś i jutro idę
![]() ![]() (Nie)dziękuję Tamonitko ![]()
![]() |
#2642 |
Zakorzenienie
|
Mango - trzymam kciuki ;*
#2643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eee tam krytyczna ![]() Sama zobaczysz, że będzie dobrze ! ![]() Jak tylko wrócisz ze szkoły to napisz jak poszło ! Tylko 2 dni ![]() ![]() Ty to masz dobrze ![]() ![]() A co ! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2644 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dzien dobry, U mnie dzis -9 w nocy bylo!!Jak strasznie zimno jest teraz! ![]() W sercu cieplo jednak bo wiem,ze juz tylko pare dni i w sobote odlot ![]() Nawet sie cieszylam,ze dzis poniedzialek ![]() Milego dnia wszystkim zycze! odezwe sie na lunchu ![]()
![]() |
#2645 |
Zakorzenienie
|
![]()
Powodzenia wszystkim dziś coś zaliczającym
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Zakorzenienie
|
a nam sie pierwszy raz od trzech lat udało zgrać jako klasie i poszliśmy na wajsy
![]() tylko na próbny test kompetencji na 12 przyjdziemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2647 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napiszę co i jak... grrr. ![]() Ale mam jeszcze 2 semestr na poprawę i rozstanie z leniem ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie było wczoraj zimno, dziś już mniej ![]() Cytat:
![]() Muszę CHOCIAŻ jedno zadanie rozwiązać!
![]() ![]() |
![]() |
#2648 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A teraz czas się zabrać za naukę ![]()
![]() |
#2649 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Emocjo a co Ty studiujesz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | |
Wtajemniczenie
|
Milkuś, przecież ja już w PL
![]() ![]() ![]() mnie tez przeraza szukanie plaszcza u butow. rodzice mnie męczą i mam wyrzuty sumienia, bo chcą zasponsorowac i od miesiaca pytaja czy cos kupilam ![]() ![]() Cytat:
![]() Bylam w przychodni, ale dostalam taki odlegly numerek,ze wrocilam do domu. moja lekarka przyjmuje dzis do 17 wiec pojde za kilka godzin ponownie. mam nadzieje ze obędzie sie bez bieganiny po laryngologach itp. ![]()
![]() |
#2651 |
Zakorzenienie
|
Hej.
No to wróciłam nareszcie ze szkoły.. Boże jak dobrze, jutro mam numerek nie pytany ![]() Za musze napisać tą zaległą prace klasową z matmy... okropnie się boje ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() Btw. ale u mnie zzzzzimnooo ![]()
![]() |
#2652 |
Zakorzenienie
|
Ale j a j a z religią
![]() Sąsiadka zrobiła mi ozdoby na choinkę pozłacane, oddałam, wyklepałam wszystko bo pamiętałam - i jak zdam po nowym roku 6 modlitw będę mieć 5 ![]() ![]() Z fizyką trochę gorzej. Ale bądź co bądź w jednym zadaniu (na 3) wynik był prawidłowy i napisałam definicję. To daje mi chyba dopa z tej kartkówki - nie dopuszczam innej myśli ![]() Jutro muszę napisać sprawdzian z biologii, ale mały problem... lekcje kończę o 14:30, sprawdzian jest na 15:30, a douczanie o 16. Nie wiem jakim cudem mam przyjechać do domu i pojechać z powrotem do szkoły, lub co gorsza siedzieć w niej godzinę, przyjechać do domu na 17 ![]() Chyba zadowolę się dwóją z biologii ![]()
![]() |
#2653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno dostaniesz wiecej niz 2. A z czego bedziesz to pisała? z jakieg dzialu? Ja tez powinnam sie wziasc do nauki. Dzis sostalam +4 z chemii bo mnie babka pytała. Moglo byc lepiej no ale nie jest az tak zle. Z polskiego z lektury tez 4 dostalam a z techiniki 2. Trzeba poprawic...Kurde...ostatn io cos na czworach jade. Trzeba sie poprawic. Ja juz mykam sie uczyc bo jutro mam spr. z niemca (okropny i okropna nauczycielka) oraz karna krtk z biologi... tez glupoty same... P.S U mnie tez zimmmmnooo i bialo xD |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2654 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do fizyki, to mam nadzieje ze wystarczy tyle co napisalas. ale pamietam ze sama tez mialam mega problemy zeby cokolwiek na fizyce napisac, wiec gratuluje tego jednego zadanka,no i wzorkow ![]() a jesli chodzi o biologie to moze jakos sie zmuś i zostań ![]() ![]() ![]() a ja bylam u lekarza no i w sumie niby nic mi nie jest poza oslabieniem ogolnym, wiec mam brac tran, wiesiolek i falvit ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2655 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Butki u szewca - gumowe podeszwy - 41 zeta ![]() Komórka w serwisie - koszt minimum 50 zeta ![]() ![]() ![]() Gujanko zimno na dworze, a Ty taka nie przygotowana ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powodzenia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sama łykam tyle suplementów, że... ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2656 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() EDIT: juz bym wolala zeby sie okazalo ze jestem przeziebiona, a tak to czuje sie marnie a niby nic mi nie jest ![]() ale ponura jestem dzis ![]()
![]() |
#2657 |
Zakorzenienie
|
WROCILAM!
jestem wlasnie po obiedzie, a raczej po obiadokolacji. zrobilam sobie 'omleta' z warzywkami ![]() od samego rana jestem na nogach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aaa, i dostalam dzisiaj okres ![]() mango, nie len sie, dziewczyno, i zalicz te biologie! koniecznie ![]() milka, a co stdiujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#2658 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja już widziałam oczami wyobraźni Gujankę spacerująco po śniegu w adaśkach i jesiennym płaszczyku ![]() Widocznie to marne odżywianie teraz wychodzi ![]() ![]() ![]() Edit: Phenomeno co to za drogeria, że laski wanili rozdają ![]() ![]() Gratuluje okresu i udanych zakupów ![]() Ja kupuje rodzicom ampułki do włosów ![]() Studiuje zarządzanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2659 |
Zakorzenienie
|
w drogerii natura
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2660 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2661 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No to gratulejszon ![]() ![]() ![]() A z fizy napewno będzie dwa ! Zobaczysz, ja Ci to mówie, a jak ja coś mówie, to jak juz zauważyłaś się sprawdza ![]() A odnośnie biologii to zostań tą godzine w szkole ![]() Ja bym tam nie jechała do domu juz, zbyt leniwa jestem ![]() Boże jak się boje tej matmy.. ![]() Idę się wykąpać. Btw. Wkońcu zakupiłam sobie arafatke ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
Zakorzenienie
|
o. mi przy pakowaniu prezentu ekspedientka zawiazala te laske
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Zakorzenienie
|
Oj jaka jestem zmęczona
![]() ![]() Dziś miałam tylko 3lekcje,w dodatku takie lajtowe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczynki co to za płatki które królują na wątku śniadaniowym ![]() ![]()
![]() |
#2664 |
Zakorzenienie
|
![]() Postanowiłam w końcu co nieco skrobnąć - żeby nie było, że zapomniałam o Was. Podczytuję regularnie, ale czasu na pisanie brak. Ostatnio łapie się na tym, że na Wizaż wchodzę tylko w roli moderatora - na nic innego nie mam czasu tutaj praktycznie. I przeglądając codziennie wątki - tylko piszę coś przy okazji w innych tematach... Jakoś tak urwanie głowy przedświąteczne. Poza tym jestem poddenerwowana - pozamawiałam mnóstwo rzeczy przez internet (głównie część prezentów) i boję się że nie podochodzą na czas, teraz Poczta polska ma takie opóźnienia a ja czekam na z 10 paczek jeszcze... Szkoła - dom - zakupy i tak od kilku dni. No ale już niedługo ![]() Pozdrawiam Was gorąco i trzymajcie się ciepło Gwiazdeczki bo jest tak zimno na zewnątrz, że aż się wychodzić nie chce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Zakorzenienie
|
omg wreszcie w domu
![]() najpierw test pisaliśmy z 40 minutowym opóźnieniem, potem leciałam do domu żeby zdążyć zrobić sobie i zjeśc obiad żeby dojechać na 16 na drugi koniec krakowa... ![]() a teraz jak już najadłam się na resztę wieczora (wiem że powinnam jeszcze coś zjeść ale dzisiaj tak wyjątkowo) to zabieram sie za biologie i próbne testy mat - przyr. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2666 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie martw sie o prezenty,powninny dojsc przed swietami. Ja zamowilam w zeszly poniedzialek i przyszly w czwartek(mialy na drugi dzien czyli 2 dni opoznienia). U mnie tez zimno na maxa...Dzis w nocy ylo -9 ![]() Ale mysl,ze w sobote juz z rodzicami i siostra ubierac choinke, gotowac,piec,popijac drineczka i gadac do poznej nocy grzeje mnie od srodka ![]() ![]() dzien mi szybko zlecial i jutro tez mam roboty troche wiec nie powinno byc zle. teraz popijam herbatke z cytrynka,siedze pod kocykiem i ogladam TV ![]() ![]() milego wieczorka!
![]() |
#2667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja właśnie zasiadłam nad (ponownym) czytaniem zadań itp. z matmy. ![]() ![]() Ather miło, że nareszcie tu zajrzałas. Współczuje tego zaganiania, ale za tydzień wszystko się już uspokoi ![]() ![]() ![]() Btw. mój eks mi sygnał puścił ![]() Niech się... czepia ogona psiego o ! ![]() kurcze.. spać mi się chce, wogóle taka jakas jestem zmęczona ostatnio... ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2668 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() BTW w zeszłym roku ja też robiłam imprezę przebieraną ![]() Cytat:
![]() buciki śliczne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() oby morfologia wyszła dobrze ja byłam właśnie dziś na badaniach i jutro odbieram wyniki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja też nienawidzę zimy ![]() ![]() zamarzłam dziś na kość, to nie dla mnie zdecydowanie ![]() wczoraj już nie zdążyłam wpaść bo pojechałam do TZ-a, a dziś od rana miałam jakieś sprawy, badania, zakupy, kupiłam choinkę ![]() ![]() ![]() w ogóle mam wrażenie że nie wyrobię sie przed świętami ![]() a miałam nie zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę ![]() ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Zakorzenienie
|
Dałam radę! 8 h komputer wyłaczony
![]() Czyli jednak umiem się powstrzymywac ![]() Cały dzień prawie w domu siedziałam. Wysłałam paczkę dla 'kolegi' z Gdańska [bo.. gadamy już z pół roku i on dla mnie starsznie bliski się stał ![]() ![]() - zakupiłam takiego małego miśka, miskę w rossmanie świąteczną i samochodzik + jajko niespodziankę. Wszystko ponumerowałam od 1-3 [samochodizk i autko to jedno] i napisałam instrukcję. I tak: - 1. Misio .- Gdy jest Ci smutbno i źle do misia przytul się. Rozmiar się nie liczy! - 2. Miska - 25 grudnia proszę zjeśc z neij pyszne sniadanko [płatkyy! ;D] , bo ja mam tez taką samą miskę i tez z neij zjem 25 grudnia śniadanie i będziemy mieli super świadomosc, ze tak jakbysmy jedli razem ![]() - 3. autko + jajco - a teraz zamknij oczy, cofnij się 12 lat i poczuj się jak siedmiolatek i odpakuj prezent. Poczuj tę radośc i nigdy nie zapominaj być dzieckiem! No i dołaczyłam kartkę, chup chupsa [wszystkim zawsze wysylam chupa chuopsy ;D] i list taki inny i swoje zdjęcie, którte on uwielbia ![]() Ahh ![]() I w ogóle kochane aaaaaaaa! Jadę na Warszawę! Jadę! Jadę! Jadę! ![]() ![]() ![]() ![]() I wnerwiłam się dzisiaj na ojca strasznie mocno bardzo ah. Wchodze do dużego pokoju a tam co? Stol przewrocony, on lezy na ziemi. Ja już panika, ze cos sie stało a tu co? Słysze nagle z jego ust "A chachaaaary żyjąąą!". Jak sie wkurzyłam. Aż foty mu porobiłam, żeby mama widziała w jakim stanie on był ![]() ![]() Średnia ocen wyszła mi 4,3. Ehh liczyłam na 4.5. No nic, trudno, nie udało się. I w ogóle to dzisiaj mam ładownię węglowodanową i dzien paszteta ![]() Milkuś - może szewc zrobi dobzre te buciki i będziesz smigała ![]() Mango - ale Ci się udało z tą religią, a za fizykę trzymam kciuki ;* Tamonita - także trzymam kciuki ;* Lolcia - tutaj kciuki tez są trzymane ![]() ![]() Miłego wieczoru ![]()
#2670 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ;(
bardzo sie boje wyszlam z psami wrocilam, zamknelam drzwi. nagle wyszedl sasiad i puka, puka, klamkuje. mowie kto tam a on "u pe ce, telewizja polska" i tak dwa razy, a on dalej i ucichlo tfu tfu. boje sie go bo on jest nienormalny ma na to rente ;( rodzice nie odbieraja, nie wiem co robic
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.