Plotkowy dla dietetyczek :) III - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-17, 05:45   #2641
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

A ja tylko dziś i jutro idę Ale moja sytuacja najbardziej krytyczna
(Nie)dziękuję Tamonitko

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-17, 05:58   #2642
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Mango - trzymam kciuki ;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-17, 06:06   #2643
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
(Nie)dziękuję Tamonitko
Nie dziękuje, nie dziekuje Kochana, aby nie zapeszyć.
Eee tam krytyczna
Sama zobaczysz, że będzie dobrze !
Jak tylko wrócisz ze szkoły to napisz jak poszło !
Tylko 2 dni
Ty to masz dobrze Ja tam nie ide chyba w czwartek
A co !
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-17, 07:15   #2644
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
(Nie)dziękuję Tamonitko
tylko dzis i jutro zycie jest niesprawiedliwe Trzymam kciuki kochana

dzien dobry,

U mnie dzis -9 w nocy bylo!!Jak strasznie zimno jest teraz! normalnie to tutaj nie ma takich temperatur wiec jestem w szoku. Ledwo spod koldry sie wynurzylam...
W sercu cieplo jednak bo wiem,ze juz tylko pare dni i w sobote odlot
Nawet sie cieszylam,ze dzis poniedzialek

Milego dnia wszystkim zycze! odezwe sie na lunchu
Stary 2007-12-17, 07:24   #2645
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Powodzenia wszystkim dziś coś zaliczającym Ale dziś ciemno dookoła Aż się z domu nie chce ruszać
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-17, 07:38   #2646
asiek14
Zakorzenienie

a nam sie pierwszy raz od trzech lat udało zgrać jako klasie i poszliśmy na wajsy
tylko na próbny test kompetencji na 12 przyjdziemy

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-17, 07:51   #2647
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Nie dziękuje, nie dziekuje Kochana, aby nie zapeszyć.
Eee tam krytyczna
Sama zobaczysz, że będzie dobrze !
Jak tylko wrócisz ze szkoły to napisz jak poszło !
Tylko 2 dni
Ty to masz dobrze Ja tam nie ide chyba w czwartek
A co !
Dlatego NIE w nawiasie ^^
Napiszę co i jak... grrr.
Ale mam jeszcze 2 semestr na poprawę i rozstanie z leniem
Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
tylko dzis i jutro zycie jest niesprawiedliwe Trzymam kciuki kochana

dzien dobry,

U mnie dzis -9 w nocy bylo!!Jak strasznie zimno jest teraz! normalnie to tutaj nie ma takich temperatur wiec jestem w szoku. Ledwo spod koldry sie wynurzylam...
W sercu cieplo jednak bo wiem,ze juz tylko pare dni i w sobote odlot
Nawet sie cieszylam,ze dzis poniedzialek

Milego dnia wszystkim zycze! odezwe sie na lunchu
Oj sprawiedliwe, bo jakie to ja katuszę muszę przejść przez 2 dni jak Wy w tydzień
U mnie było wczoraj zimno, dziś już mniej

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Powodzenia wszystkim dziś coś zaliczającym Ale dziś ciemno dookoła Aż się z domu nie chce ruszać
To chyba między innymi do mnie ^^ Nie-Dziękuję

Muszę CHOCIAŻ jedno zadanie rozwiązać!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-17, 10:15   #2648
Emocja
Rozeznanie

Cytat:
Dosłownie główno warte te moje nowe buty. Ale jestem zła Wyszłam w nich i myślałam, że sobie wszystko co możliwe połamie Te kozaki są na spodzie kompletnie gładkie i nawet na głupim śniegu się ślizgałam i szłam tiptoczkami starając się utrzymać równowagę No poprostu nie mogę - żeby buty takiej firmy i za tyle kasy nadawały się tylko do leżenia w szafie Musiałam zadzwonić po siostre bo bałam się, że coś sobie zrobię i razem z nią wracałam jak małe dziecko trzymane za rękę Muszę je koniecznie oddać. Mam nadzieje, że można zwrócić - choć znając nasze polskie realia to boje się, że raczej nie Co myślicie o tym, żeby pójść do szewca i kazać mu jakieś takie nakładki na ten spód podoklejać Załączam fotkę butków (a raczej butka) - podobają mi się, ale co z tego
Czytałam na forum plotkowym, że dziewczyny zanosiły buty do szewca i podbijał jakąś gumą i od razu na butach mogły śmigać, że ho ho Sama nie próbowałam, ale zamierzam, bo mam takie jedne, na których można się połamać nawet na chodniku bez lodu^^ Ewentualnie zawsze można oddać - a przynajmniej teoretycznie powinno się dać

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
rzecz niemożliwa Tak samo jak z włosami prostymi/kręconymi. Te, które mają kręcone prostują. Te, które mają proste kręcą ^^
Dokładnie To akurat jeszcze bardziej zauważalna tendencja. Albo czasami blondynki chcą być brunetkami i odwrotnie

Cytat:
owocnej nauki do świąt zleci szybciej niż myślisz
Dziękuję Oby.. Bo mi już bokiem wychodzi to programowanie liniowe i badanie rynku Jeszcze dzisiaj, a jutro chwila prawdy

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość
jaaa niech będzie już piątek ..
uczyłam się tej ... biologii a mam wrazenie 'bardzo mało wiedzenia' ;D
modlcie się żebym to chociaż na 3 napisała gdzieś między 13;15 a 14
Też marzę o piątku Trzymam kciuki, powodzenia!

Cytat:
To chyba między innymi do mnie ^^ Nie-Dziękuję

Muszę CHOCIAŻ jedno zadanie rozwiązać!
Również życzę powodzenia i zaliczenia wszystkiego I również wszystkim, którzy też mają ostatni tydzień przed świętami z nauką w roli głównej. Będzie dobrze

A teraz czas się zabrać za naukę

Emocja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-17, 10:19   #2649
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emocja Pokaż wiadomość
Czytałam na forum plotkowym, że dziewczyny zanosiły buty do szewca i podbijał jakąś gumą i od razu na butach mogły śmigać, że ho ho Sama nie próbowałam, ale zamierzam, bo mam takie jedne, na których można się połamać nawet na chodniku bez lodu^^ Ewentualnie zawsze można oddać - a przynajmniej teoretycznie powinno się dać

Dziękuję Oby.. Bo mi już bokiem wychodzi to programowanie liniowe i badanie rynku Jeszcze dzisiaj, a jutro chwila prawdy
Podobają mi się te butki i zaryzykuje i zaraz idę do szewca

Emocjo a co Ty studiujesz Tak się składa, że analize rynku i programowanie liniowe mam za sobą
Stary 2007-12-17, 11:01   #2650
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

Oj Gujanko wracasz do nas znaczy do PL
Milkuś, przecież ja już w PL od sierpnia

mnie tez przeraza szukanie plaszcza u butow. rodzice mnie męczą i mam wyrzuty sumienia, bo chcą zasponsorowac i od miesiaca pytaja czy cos kupilam a ja albo nie mam czasu, albo nie mam checi, a teraz jeszcze marnie sie czuje

Cytat:
Matko i córko!
To dziś ten dzień...
Matematyka, religia, fizyka i biologia

Czarno to widzę...
trzymam kciuki, na pewno CI się uda

Bylam w przychodni, ale dostalam taki odlegly numerek,ze wrocilam do domu. moja lekarka przyjmuje dzis do 17 wiec pojde za kilka godzin ponownie. mam nadzieje ze obędzie sie bez bieganiny po laryngologach itp.

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-17, 15:02   #2651
tamonita
Zakorzenienie

Hej.
No to wróciłam nareszcie ze szkoły.. Boże jak dobrze, jutro mam numerek nie pytany
Za musze napisać tą zaległą prace klasową z matmy... okropnie się boje Jeśli nie dostane conajmniej 2 to mam lipe okropną i jestem zagrożona... Zaraz biore się za powtarzanie wszystkiego, ale już dziś mam takiego stracha, że masakra...

Miłego dnia

Btw. ale u mnie zzzzzimnooo

Niech się stanie... !
KCP

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-17, 15:58   #2652
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Ale j a j a z religią
Sąsiadka zrobiła mi ozdoby na choinkę pozłacane, oddałam, wyklepałam wszystko bo pamiętałam - i jak zdam po nowym roku 6 modlitw będę mieć 5 Tego się nie spodziewałam

Z fizyką trochę gorzej. Ale bądź co bądź w jednym zadaniu (na 3) wynik był prawidłowy i napisałam definicję. To daje mi chyba dopa z tej kartkówki - nie dopuszczam innej myśli. W końcu znałam wszystkie wzory, mimo, że z zastosowaniem poszło mi trochę gorzej...

Jutro muszę napisać sprawdzian z biologii, ale mały problem... lekcje kończę o 14:30, sprawdzian jest na 15:30, a douczanie o 16. Nie wiem jakim cudem mam przyjechać do domu i pojechać z powrotem do szkoły, lub co gorsza siedzieć w niej godzinę, przyjechać do domu na 17
Chyba zadowolę się dwóją z biologii

Stary 2007-12-17, 16:05   #2653
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Hej.
No to wróciłam nareszcie ze szkoły.. Boże jak dobrze, jutro mam numerek nie pytany
Za musze napisać tą zaległą prace klasową z matmy... okropnie się boje Jeśli nie dostane conajmniej 2 to mam lipe okropną i jestem zagrożona... Zaraz biore się za powtarzanie wszystkiego, ale już dziś mam takiego stracha, że masakra...

Miłego dnia

Btw. ale u mnie zzzzzimnooo

Na pewno dostaniesz wiecej niz 2. A z czego bedziesz to pisała? z jakieg dzialu?

Ja tez powinnam sie wziasc do nauki. Dzis sostalam +4 z chemii bo mnie babka pytała. Moglo byc lepiej no ale nie jest az tak zle. Z polskiego z lektury tez 4 dostalam a z techiniki 2. Trzeba poprawic...Kurde...ostatn io cos na czworach jade. Trzeba sie poprawic.

Ja juz mykam sie uczyc bo jutro mam spr. z niemca (okropny i okropna nauczycielka) oraz karna krtk z biologi... tez glupoty same...

P.S

U mnie tez zimmmmnooo i bialo xD
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-17, 16:12   #2654
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale j a j a z religią
Sąsiadka zrobiła mi ozdoby na choinkę pozłacane, oddałam, wyklepałam wszystko bo pamiętałam - i jak zdam po nowym roku 6 modlitw będę mieć 5 Tego się nie spodziewałam

Z fizyką trochę gorzej. Ale bądź co bądź w jednym zadaniu (na 3) wynik był prawidłowy i napisałam definicję. To daje mi chyba dopa z tej kartkówki - nie dopuszczam innej myśli. W końcu znałam wszystkie wzory, mimo, że z zastosowaniem poszło mi trochę gorzej...

Jutro muszę napisać sprawdzian z biologii, ale mały problem... lekcje kończę o 14:30, sprawdzian jest na 15:30, a douczanie o 16. Nie wiem jakim cudem mam przyjechać do domu i pojechać z powrotem do szkoły, lub co gorsza siedzieć w niej godzinę, przyjechać do domu na 17
fajnie ze z religii nie bedzie problemow
co do fizyki, to mam nadzieje ze wystarczy tyle co napisalas. ale pamietam ze sama tez mialam mega problemy zeby cokolwiek na fizyce napisac, wiec gratuluje tego jednego zadanka,no i wzorkow
a jesli chodzi o biologie to moze jakos sie zmuś i zostań jak by sie udalo zdac na 3 to zawsze lpszy start w drugim semestrze, bo nauczyciele jednak katem oka patrza na ten pierwszy semestr tez zreszta z tego co pisalas to juz ostatni dzien szkoly dla Ciebie, wiec ja bym sie chyba poswiecila

a ja bylam u lekarza no i w sumie niby nic mi nie jest poza oslabieniem ogolnym, wiec mam brac tran, wiesiolek i falvit nie lubie suplementow typu falvit, ale jesli mam sie tak czuc jak np dzis, to juz wole to lykac.. no i zobaczymy co wyjdzie z morfologii mam nadzieje ze nie bedzie tak zle

Stary 2007-12-17, 16:35   #2655
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
Milkuś, przecież ja już w PL od sierpnia

mnie tez przeraza szukanie plaszcza u butow. rodzice mnie męczą i mam wyrzuty sumienia, bo chcą zasponsorowac i od miesiaca pytaja czy cos kupilam a ja albo nie mam czasu, albo nie mam checi, a teraz jeszcze marnie sie czuje
O kurka Chyba ostatnio jakaś taka roztrzepana jestem W sumie jak zawsze

Butki u szewca - gumowe podeszwy - 41 zeta

Komórka w serwisie - koszt minimum 50 zeta Mam nadzieje, że 100 zł nie przekroczy bo nie będę miała za co do rodziny pojchać

Gujanko zimno na dworze, a Ty taka nie przygotowana`Ani płaszcza ani butków A ja dziś śmigałam a adaśkach. Butki kupione za 29 zł i ani nie przemokły i ani razu się nie poślizgnęłam, a zasuwałam w nich, że hej

Cytat:
Nie wiem jakim cudem mam przyjechać do domu i pojechać z powrotem do szkoły, lub co gorsza siedzieć w niej godzinę, przyjechać do domu na 17
Muszę Ci napisać, że na studiach takie okienka to norma Sama mam 3 godziny przerwy między jednymi zajęciami i drugimi, a zdarzało się i 5 godzin Więc się zaczniesz już przyzwyczajać do trybu studyjnego Biorąc pod uwagę takie 3 albo 5 godzin to co to jest ta godzinka Przynajmniej się jeszcze przed spokojnie pouczysz

Powodzenia

Cytat:

a ja bylam u lekarza no i w sumie niby nic mi nie jest poza oslabieniem ogolnym, wiec mam brac tran, wiesiolek i falvit nie lubie suplementow typu falvit, ale jesli mam sie tak czuc jak np dzis, to juz wole to lykac.. no i zobaczymy co wyjdzie z morfologii mam nadzieje ze nie bedzie tak zle
Hmmm... osłabiona To nawet dobrze, że tylko osłabiona Mam nadzieje, że lekarz ma racje i że morfologia wyjdzie wzorowo Wśród znajomych mam już dwa przypadki zwykłego osłabienia które okazało się poważną chorobą Mam nadzieje, że wszystko będzie OK

Sama łykam tyle suplementów, że... ale falvitu nie lubie
Stary 2007-12-17, 17:14   #2656
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Gujanko zimno na dworze, a Ty taka nie przygotowana`Ani płaszcza ani butków A ja dziś śmigałam a adaśkach. Butki kupione za 29 zł i ani nie przemokły i ani razu się nie poślizgnęłam, a zasuwałam w nich, że hej

Milkus, ale ja mam w czym chodzic :-> jak bym nie miala to by mi sie pewnie bardziej spieszylo do tego ganiania po sklepach i stwierdzania, ze jak zawsze nic mi sie nie podoba

Cytat:

Hmmm... osłabiona To nawet dobrze, że tylko osłabiona Mam nadzieje, że lekarz ma racje i że morfologia wyjdzie wzorowo Wśród znajomych mam już dwa przypadki zwykłego osłabienia które okazało się poważną chorobą Mam nadzieje, że wszystko będzie OK

Sama łykam tyle suplementów, że... ale falvitu nie lubie
no niestety po to mam zrobic morfologie, zeby zobaczyc dlaczego jestem oslabiona. marnie sie zywie chyba ostatnio, wiec spodziewam sie ze mam jakies niedobory moze uda mi sie jeszcze w tym tygodniu to zalatwic, zebym od razu wiedziala co i jak

EDIT: juz bym wolala zeby sie okazalo ze jestem przeziebiona, a tak to czuje sie marnie a niby nic mi nie jest

ale ponura jestem dzis

Stary 2007-12-17, 17:26   #2657
phenomena
Zakorzenienie

WROCILAM!
jestem wlasnie po obiedzie, a raczej po obiadokolacji. zrobilam sobie 'omleta' z warzywkami
od samego rana jestem na nogach osiem godzin spedzonych w szkole, a nastepnie poszukiwanie prezentow. kupilam tz zestaw olowkow (mam nadzieje, ze nie sprawi sobie takowych sam! ostatnio mowil, ze musi wybrac sie po nie. wiec trzymajcie kciuki ). mamie kupilam kremy, w drogerii od razu mi je ladnie zapakowali, a nawet dostalam laske wanilii a kolezanka z klasy dostanie ode mnie dlugasne cieple skarpety (siegaja pewnie za kolana ). ciesze sie, ze mam to juz za soba

aaa, i dostalam dzisiaj okres nieregularne miesiaczki to istna katorga...

mango, nie len sie, dziewczyno, i zalicz te biologie! koniecznie
milka, a co stdiujesz?
phenomena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-17, 17:27   #2658
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:

Milkus, ale ja mam w czym chodzic :-> jak bym nie miala to by mi sie pewnie bardziej spieszylo do tego ganiania po sklepach i stwierdzania, ze jak zawsze nic mi sie nie podoba
Kochanych masz rodziców Zobacz jak dbają o Twój image skoro tak naciskają na zakup nowego płaszcza i butów

A ja już widziałam oczami wyobraźni Gujankę spacerująco po śniegu w adaśkach i jesiennym płaszczyku

Widocznie to marne odżywianie teraz wychodzi Ae w czasie świąt mam nadzieje, że nadrobisz zaległości i poczujesz się lepiej, bo nie ma nic gorszego od choroby w czasie świątecznym

Edit: Phenomeno co to za drogeria, że laski wanili rozdają Chciałam sobie kupić kiedyś, ale droga taka laska... jedna około 10 zł

Gratuluje okresu i udanych zakupów

Ja kupuje rodzicom ampułki do włosów

Studiuje zarządzanie
Stary 2007-12-17, 17:32   #2659
phenomena
Zakorzenienie

w drogerii natura

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-17, 17:37   #2660
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez phenomena Pokaż wiadomość
w drogerii natura
Pewnie tylko dziś rozdawali

Byłam tam akurat wczoraj i dostałam zestaw 3 podpasek o rumiankowym zapachu
Stary 2007-12-17, 17:43   #2661
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Na pewno dostaniesz wiecej niz 2. A z czego bedziesz to pisała? z jakieg dzialu?

Ja tez powinnam sie wziasc do nauki. Dzis sostalam +4 z chemii bo mnie babka pytała. Moglo byc lepiej no ale nie jest az tak zle. Z polskiego z lektury tez 4 dostalam a z techiniki 2. Trzeba poprawic...Kurde...ostatn io cos na czworach jade. Trzeba sie poprawic.

Ja juz mykam sie uczyc bo jutro mam spr. z niemca (okropny i okropna nauczycielka) oraz karna krtk z biologi... tez glupoty same...

P.S

U mnie tez zimmmmnooo i bialo xD
No mam nadzieje, że dostane chociaż to 2, w sumie jeśli chodzi o matme, to nie jestem wymagająca... Ale tak się boje, że szok. Sprawdzian jest z trygonometrii. Fajnie, że dostałaś dobre oceny, a techniką się nie przejmuj

Cytat:
Ale j a j a z religią

A N I E M Ó W I Ł A M ? ! !
No to gratulejszon Z tą religią to fakt, zwała
A z fizy napewno będzie dwa ! Zobaczysz, ja Ci to mówie, a jak ja coś mówie, to jak juz zauważyłaś się sprawdza
A odnośnie biologii to zostań tą godzine w szkole
Ja bym tam nie jechała do domu juz, zbyt leniwa jestem

Boże jak się boje tej matmy..

Idę się wykąpać.

Btw. Wkońcu zakupiłam sobie arafatke W jednym sklepie w moim mieście tylko ją mieli Boże gdzie ja mieszkam wogóle ?!

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-12-17, 17:43   #2662
phenomena
Zakorzenienie

o. mi przy pakowaniu prezentu ekspedientka zawiazala te laske
Stary 2007-12-17, 18:16   #2663
LoLcIa123
Zakorzenienie

Oj jaka jestem zmęczona cały dzień na nogach
Dziś miałam tylko 3lekcje,w dodatku takie lajtowe za to jutro 10h w szkole,od 7 -kocham wtorki,oczywiście na pierwszej lekcji matematyki kartkówka,zabijcie mnie jak dostanę kape;/ chociaż coś tam umiem,więc może... a wczoraj byłam z Tż-etem na zakupach,oczywiście odciągał mnie od każdego sklepu i tak mu się to nie udało,a na złość jeszcze macałam wszystkie zabawki świąteczne,gdybyście widziały jego minkę ojjjj,słodki
Dziewczynki co to za płatki które królują na wątku śniadaniowym bran flakes ? gdzie je można dostać i dlaczego są takie niezwykłe?

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-17, 18:23   #2664
Ather
Zakorzenienie

Postanowiłam w końcu co nieco skrobnąć - żeby nie było, że zapomniałam o Was. Podczytuję regularnie, ale czasu na pisanie brak. Ostatnio łapie się na tym, że na Wizaż wchodzę tylko w roli moderatora - na nic innego nie mam czasu tutaj praktycznie. I przeglądając codziennie wątki - tylko piszę coś przy okazji w innych tematach... Jakoś tak urwanie głowy przedświąteczne. Poza tym jestem poddenerwowana - pozamawiałam mnóstwo rzeczy przez internet (głównie część prezentów) i boję się że nie podochodzą na czas, teraz Poczta polska ma takie opóźnienia a ja czekam na z 10 paczek jeszcze...
Szkoła - dom - zakupy i tak od kilku dni. No ale już niedługo

Pozdrawiam Was gorąco i trzymajcie się ciepło Gwiazdeczki bo jest tak zimno na zewnątrz, że aż się wychodzić nie chce Nienawidzę zimy...

Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-17, 18:59   #2665
asiek14
Zakorzenienie

omg wreszcie w domu
najpierw test pisaliśmy z 40 minutowym opóźnieniem, potem leciałam do domu żeby zdążyć zrobić sobie i zjeśc obiad żeby dojechać na 16 na drugi koniec krakowa...
a teraz jak już najadłam się na resztę wieczora (wiem że powinnam jeszcze coś zjeść ale dzisiaj tak wyjątkowo) to zabieram sie za biologie i próbne testy mat - przyr.

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-17, 19:07   #2666
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość

Postanowiłam w końcu co nieco skrobnąć - żeby nie było, że zapomniałam o Was. Podczytuję regularnie, ale czasu na pisanie brak. Ostatnio łapie się na tym, że na Wizaż wchodzę tylko w roli moderatora - na nic innego nie mam czasu tutaj praktycznie. I przeglądając codziennie wątki - tylko piszę coś przy okazji w innych tematach... Jakoś tak urwanie głowy przedświąteczne. Poza tym jestem poddenerwowana - pozamawiałam mnóstwo rzeczy przez internet (głównie część prezentów) i boję się że nie podochodzą na czas, teraz Poczta polska ma takie opóźnienia a ja czekam na z 10 paczek jeszcze...

Pozdrawiam Was gorąco i trzymajcie się ciepło Gwiazdeczki bo jest tak zimno na zewnątrz, że aż się wychodzić nie chce Nienawidzę zimy...

milo cie widziec
Nie martw sie o prezenty,powninny dojsc przed swietami. Ja zamowilam w zeszly poniedzialek i przyszly w czwartek(mialy na drugi dzien czyli 2 dni opoznienia).

U mnie tez zimno na maxa...Dzis w nocy ylo -9 tak zimno to tu nigdy nie ywa..U mnie w pracy przez weekend nie grzali wiec siedzialam do lunchu w kurtce i szaliku...Wszyscy niezle przeklinali...

Ale mysl,ze w sobote juz z rodzicami i siostra ubierac choinke, gotowac,piec,popijac drineczka i gadac do poznej nocy grzeje mnie od srodka

dzien mi szybko zlecial i jutro tez mam roboty troche wiec nie powinno byc zle.

teraz popijam herbatke z cytrynka,siedze pod kocykiem i ogladam TV pieknie

milego wieczorka!
Stary 2007-12-17, 19:07   #2667
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
omg wreszcie w domu
najpierw test pisaliśmy z 40 minutowym opóźnieniem, potem leciałam do domu żeby zdążyć zrobić sobie i zjeśc obiad żeby dojechać na 16 na drugi koniec krakowa...
a teraz jak już najadłam się na resztę wieczora (wiem że powinnam jeszcze coś zjeść ale dzisiaj tak wyjątkowo) to zabieram sie za biologie i próbne testy mat - przyr.
No normalnie zazdroszcze Ci tego zapalu do nauki
A ja właśnie zasiadłam nad (ponownym) czytaniem zadań itp. z matmy.
Ather miło, że nareszcie tu zajrzałas. Współczuje tego zaganiania, ale za tydzień wszystko się już uspokoi A co do zimna, to tak powinno być wkońcu zima

Btw. mój eks mi sygnał puścił po raz pierwszy od XXX czasu...
Niech się... czepia ogona psiego o !

kurcze.. spać mi się chce, wogóle taka jakas jestem zmęczona ostatnio... Ehhh... byleby przetrwać to jutro, zrobić z tej matmy na 2 chociaż i już miałabym Święta...

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-12-17, 19:07   #2668
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

o, bardzo fajnie Nie ma sensu przeplacac i stresowac sie tym czy zabawa bedzie udana ALe na pewno bedzie Idziecie sami z TZ czy w jakims wiekszym gronie?
idziemy grupką 7 osób (czyli w sumie ja z TŻ-em, moja siostra i moje kumpele ) więc kółko wzajemnej adoracji do zabawy jest

Cytat:
Napisane przez Emocja Pokaż wiadomość

Ale się cieszę, bo dowiedzieliśmy się dzisiaj, że 3-4 stycznia zrobili u nas na uczelni dniami rektorskimi i jest wolne Czyli od 21 grudnia - 7 stycznia odpoczynek, dopiero 8 stycznia powrót na uczelnię
oho, moja siostra tez tak ma u siebie, a ja muszę w piątek po Sylwestrze iść na uczelnię bez sensu

Cytat:
Ewusia - my tez juz mamy zaplanowanego sylwestra. idziemy na impreze przebieraną do znajomego, ale bedzie tyle ludzi, ze szok. ja zreszta sama zaprosilam troche swoich znajomych
super jak tylko się ma okazję to najlepiej iść na taką właśnie imprezę

BTW w zeszłym roku ja też robiłam imprezę przebieraną świetna zabawa

Cytat:

Mam wreście soczewki Właśnie siedzę w pierwszych w moim życiu szkłach kontaktowych i czuję się świetnie No prawie świetnie gdyby nie te buty...
gratuluję soczewek
buciki śliczne mam nadzieję ze te gumowe podeszwy pomogą

Cytat:
A typ smsoworomantyczny hmm... jak dalej tak sie bedzie zachowywal to chyba bede musiala mu sklamac,ze kogos mam i tyle...
to dobry sposób tylko nie każdy sie tym przejmuje mam nadzieję ze da Ci spokój
Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
mało czasu było ale teraz juz w szkole spoko , angielkiego nie mam bo swieta wiec powinnam częściej bywac
no nareszcie
Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
dziewczyny mam problem bo kupujemy sobie w klasie prezenty no i teraz nie wiem co jeszcze kupic rafaello czy cukierki różnych smaków z goplany o tak to wyglada : http://www.niezapominajka.com/new/pr...roducts_id=216 oby dwie rzeczy sa w podobnej cenie bo kosztuja prawie 10 zł
a kupiłam juz kolczyki ( chciała , w takim stylu jakie lubi ) i żel pod prysznic z Dove
myslicie ze to wystarczy czy cos jeszcze kupic hm ??
ja bym kup,iła rafaello bo sama uwielbiam

Cytat:

zdrowiej Kochana
oby morfologia wyszła dobrze

ja byłam właśnie dziś na badaniach i jutro odbieram wyniki mam nadzieję ze jest wszystko okej
Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Dziewczynki co to za płatki które królują na wątku śniadaniowym bran flakes ? gdzie je można dostać i dlaczego są takie niezwykłe?
też się chciałam o to spytać, bo normalnie przeszukałam dziś całego Reala i nie znalazłam

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość

super że naskrobałaś coś dobrze że Święta już tak blisko i będzie więcej czasu

ja też nienawidzę zimy nie znoszę, nie cierpię i w ogóle
zamarzłam dziś na kość, to nie dla mnie zdecydowanie

wczoraj już nie zdążyłam wpaść bo pojechałam do TZ-a, a dziś od rana miałam jakieś sprawy, badania, zakupy, kupiłam choinkę (dobrze ze TŻ był ze mną, przynajmniej się szybko zdecydowałam ) żywą jodełkę, większą trochę niż w zeszłym roku, ale mam nadzieję ze nie będzie sprawiać problemów

w ogóle mam wrażenie że nie wyrobię sie przed świętami zakupy, prezenty, sprzątanie, choinka, plus jeszcze uczelnia jutro i pojutrze....
a miałam nie zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-17, 19:26   #2669
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Dałam radę! 8 h komputer wyłaczony
Czyli jednak umiem się powstrzymywac Czuję się z siebie dumna
Cały dzień prawie w domu siedziałam. Wysłałam paczkę dla 'kolegi' z Gdańska [bo.. gadamy już z pół roku i on dla mnie starsznie bliski się stał Sama nie wiem o co mi chodzi ]. Ale do rzeczy. Pytałes co mu kupiłam. Otóż wymysliłam coś takiego:
- zakupiłam takiego małego miśka, miskę w rossmanie świąteczną i samochodzik + jajko niespodziankę. Wszystko ponumerowałam od 1-3 [samochodizk i autko to jedno] i napisałam instrukcję. I tak:
- 1. Misio .- Gdy jest Ci smutbno i źle do misia przytul się. Rozmiar się nie liczy!
- 2. Miska - 25 grudnia proszę zjeśc z neij pyszne sniadanko [płatkyy! ;D] , bo ja mam tez taką samą miskę i tez z neij zjem 25 grudnia śniadanie i będziemy mieli super świadomosc, ze tak jakbysmy jedli razem
- 3. autko + jajco - a teraz zamknij oczy, cofnij się 12 lat i poczuj się jak siedmiolatek i odpakuj prezent. Poczuj tę radośc i nigdy nie zapominaj być dzieckiem!
No i dołaczyłam kartkę, chup chupsa [wszystkim zawsze wysylam chupa chuopsy ;D] i list taki inny i swoje zdjęcie, którte on uwielbia

Ahh
I w ogóle kochane aaaaaaaa! Jadę na Warszawę! Jadę! Jadę! Jadę! Kumpela będzie miała kase i mi pożyczy Bo jej tez cholernie zalezy an tym spotkaniu. Jestem taka szczęsliwa. Teraz pozostała tylko rozmowa z mamcią . ale ta moja siła perswazji i w ogole Dam radę ;D

I wnerwiłam się dzisiaj na ojca strasznie mocno bardzo ah. Wchodze do dużego pokoju a tam co? Stol przewrocony, on lezy na ziemi. Ja już panika, ze cos sie stało a tu co? Słysze nagle z jego ust "A chachaaaary żyjąąą!". Jak sie wkurzyłam. Aż foty mu porobiłam, żeby mama widziała w jakim stanie on był Nie mam siły sie już na niego nawet denerwować.

Średnia ocen wyszła mi 4,3. Ehh liczyłam na 4.5. No nic, trudno, nie udało się.
I w ogóle to dzisiaj mam ładownię węglowodanową i dzien paszteta Przed okresem jestem i o ;( Ehh jutro dietka mocna...

Milkuś - może szewc zrobi dobzre te buciki i będziesz smigała
Mango - ale Ci się udało z tą religią, a za fizykę trzymam kciuki ;*
Tamonita - także trzymam kciuki ;*
Lolcia - tutaj kciuki tez są trzymane Ale TŻ ma z Tobą przechlapane

Miłego wieczoru

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-17, 19:35   #2670
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

dziewczyny ;(
bardzo sie boje
wyszlam z psami wrocilam, zamknelam drzwi. nagle wyszedl sasiad i puka, puka, klamkuje. mowie kto tam a on "u pe ce, telewizja polska" i tak dwa razy, a on dalej i ucichlo tfu tfu. boje sie go bo on jest nienormalny ma na to rente ;( rodzice nie odbieraja, nie wiem co robic

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości