|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 4
Brewciu, strasznie dawno tego nie robiłam. Chyba 15 czy 20 lat temu. Nie pamiętam, jak długo. Próbowałam kilka razy, zawsze to zielone paskudztwo mi wylazło na wierzch. Potem przeczytałam gdzieś o pleśniach i ich szkodliwości i że te zarodniki w całym barszczu są, a nie tylko pływają po wierzchu i dałam spokój.
|
#3902 |
|
sophisticated
|
oo przypomnialo mi sie, nie wiem czy to dobry trop ale nasza-klase podejrzewam
dostałam maila automatycznego z zaproszeniem do portalu moikrewni zaproszenie z moim imieniem i nazwiskiem na skrzynkę mailową te dane podaję tylko przy zakupach w sklepach netowych i n-k, wkurzyłam się, bo to nie są dane, które udostępniałam powszechnie ![]() ![]() nie zaatakował was ten serwis? |
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, zmykam
Miłych snów ![]() Brewko, właśnie o takie sytuacje mi chodziło
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
Pa, ja też uciekam.
Do jutra Słoneczka Brewuś mnie narazie nic nie zaatakowało
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3906 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
![]() a że nie krewny to wiem, bo krewni nie znają tego adresu zobaczymy co z tego wyniknie, przykry mail już wysmażyłam też już pójdę, kolorowych snów |
|
|
|
|
#3907 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3908 |
|
sophisticated
|
alarm odwołuję
to nie była kradzież danych, jestem tak w#&^*%*^%)(&*)&* że na oczy nie widzę idę coś milgryfku
|
|
|
|
#3909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziecię?
|
|
#3910 |
|
sophisticated
|
za idiotę bym za mąż nie wyszła, a dziecięcia genealogia jeszcze nie interesuje
szkoda gadać, jak ochłonę to opiszę |
|
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
oj Brewuś
![]() no to powiedziałam, ide spac papa |
|
|
|
#3912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilke, bo..
![]() Gadmarko, trzymam kciuki i mam nadzieje, ze to nie wody. Cytat:
Ucalowania dla MyskiU mnie tez ![]() Kiedys tak, teraz tez jadam lekkie sniadanie. U mnie pyszna grochowka z grzankami na Wigilie Cytat:
A ja ciagle mam watpliwosci, czy chce sie tam zalogowac. Chyba nie mam zbytniej ochoty byc odnaleziona przez kilka osob... ![]() ![]() Po tym co piszecie, moje watpliwosci jeszcze wzrosly.... ------------------------------- Sciskam was mocno, zycze ekscytujacych przygotowan do Swiat. Ja w tym roku lightowo , oczywiscie pomoge mamie, ale nie musze wszystkiego robic od podstaw.
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
kawa
![]() Ja jeszcze :ziewa: Mariolko, ja z tą nasza klasą mam takie same odczucia ![]() Piekny masz podpis ![]() A ja jutro i we czwartek biore urlop. Jestem przemęczona
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ale tu świątecznie ![]() Gadmarka trzymaj się i fajnego porodu życzę dzięki za wszystkie zdjęcia co do moich zdjęć: zrobiliśmy ponad 300 ale ja jestem na 2 jakoś tak wyszłobuziaki
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#3915 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Idę czytać coście natworzyły... |
|
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
Ping!!!!!!!!!
Dobrze, że wreszcie jesteś, nawet bez zdjęć. Tzn z dowoma.
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeee
![]() Pingi ![]() Mariola, ależ oryginalnie - o grochówce to jeszcze w życiu nie słyszałam ![]() Brewko, strasznie jestem ciekawa ![]() Miłego dnia
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
Pinguś |
|
|
|
#3919 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Odpowiadam w kawalkach bo troche duzo tego!
![]() Cytat:
Jak i tak trzeba sie bawic rano..... ![]() Cytat:
Ja bym tak chciala wygladac jak jestem wyspana.... ![]() Cytat:
Ma siedziec w srodku.... ![]() I gdzie ten ksiezyc? Czyzby znowu mi sie wzrok pogorszyl? ![]() Obejrzalam wreszcie w calosci odcinek o stanikach i rozczarowalam sie. Poza konkluzja ze trzeba sie mierzyc w sklepach nie dali zadnych sensownych rad. A ja ostatnio weszlam do gorseterii w silesia, zapytalam o 65F bo TZ nie mogl uwierzyc ze takich rozmiarow w Polsce nie ma ogolnie dostepnych i pancie sie tylko ironicznie pousmiechaly!!!!! Grrr Jak sie wiecej Polek wyedukuje sanikowo to juz sie nie beda tak glupio usmiechac!!! ![]() Cytat:
A jak mozna deprim przerobic na Amol bo moi dziadkowie tylko tego uzywaja? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moi dziadkowie ze strony mamy nie maja niestety z tym nic wspolnego! Cytat:
![]() ![]() Bo ja mam odwyk od naszej klasy. Zapisywalam niedawno moja Mame i szuklalam jej szkol (co wcale takie proste nie bylo) i pan Gabka mnie wykonczyl! Jak sobie pomysle ze mam tam znowu wlazic, wstawiac zdjecie.... BrrrrCytat:
![]() --------------------------- Beatko, duzo zdrowka dla Dziadkow.
|
|
|
#3920 |
|
Rozeznanie
|
O! Doczekałam się Pingu!
Witam, witam A wiesz, że Tobą straszą nowicjuszy? ![]() ![]()
|
|
|
|
#3921 |
|
sophisticated
|
Pingusiu
czekamy na dłuższą wizytę ![]() Mariola muszę honor naszej-klasie zwrócić, posądziłam bezpodstawnie hau hau ![]() zdaje się, że rodzony ojciec mnie wystawił, jeszcze nie potwierdziłam, bo cenzuralnych słó nie umiem dobrać, ale taka akcja pasuje do jego profilu psychologicznego, a miał raz maila z tego adresu ode mnie cześć ślicznotki reklama playa zwiesza mi co chwila kompa, więc będzie mnie malutko dzisiaj, bo nie potrzebuję dodatkowych emocji
|
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
cze
mała dla odmiany dzisiaj nawet dała pospać ![]() położna nas tylko zaskoczyła,bo przyszła o 8.30 a my wszyscy w głębokim śnie Moniq-dzięki cze Pingwinku! w końcu jezdeś dawaj te dwa chociaż! Mariolka-3mam kciuki! udanych świąt! grochówka bardzo oryginalna ![]() niezłe jaja Brewko
|
|
|
|
#3924 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
No i wreszcie nadrobilam spamy!
Wczoraj cala dniowke ubieralam w pracy choinke i nie moglam siedziec na necie! ![]() To ja poprosze bo siobie musze laptopika zakupic.... To ja go upieke! Ale z rumem! Slicznie wygladacie jak zwykle a Misia to po prostu skora zdarta z Ciebie.... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Prezenty po prostu byly pod choinka i nikt sie nie zastanawial skad sie tam wziely.... ![]() ![]() Tez chce wiedziec.... Cytat:
Specjalnie sie ukrywalas przed aparatem!
|
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
pingus to ma
za te 2 zdjecia chyba ze jedno bedzie w kostiumie, to ja moze uratowac ![]() edit: zauwazylyscie, ze sie na pięcio tysięcznik wspielam?
|
|
|
|
#3926 |
|
Wtajemniczenie
|
Zauwazylyscie i zazdroscicie....
|
|
#3927 |
|
Zadomowienie
|
No przeczytałam
![]() AnnLee dziękuję bardzo za zdjęcia, ślicznie wyglądacie obie i to jest po prostu prawdziwa prawda Gadmarka Bea pierniki bardzo apetyczne i nie wiem czy to dobrze że ty mieszkasz tak daleko ode mnie czy nie.U mnie kiedyś przychodził Mikołaj teraz Gwiazdor. Po kolacji mozna jeść ![]() Na wigilię robimy tzn małż robi tylko to co lubimy: pierogi z kapustą i grzybami (to robi moja mam) barszcz czerwony, ryba smażona, sos tatarski. Mnie na nasza-klasa znalazła kuzynka z Sosnowca z którą się widziałam tylko raz gdy miałyśmy po 15 lat. I z jej rodziny znam tylko ją bo była u nas na wakacjach. No i nie wiem co jeszcze napisać ........... Witaj Pingi i przejrzyj kochana zdjęcia czy ty czegoś tam źle nie policzyłaś. |
|
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Słoneczka
Moniś dzieki A ja miałam ranek z Panem Elektrykiem, kuchenka zainstolwana i działa. Tylko Panowie od mebli coś milczą ![]() Ale już to olewam, jak mebli nie będzie to też świeta przeżyję ![]() Ja dziś mam urlop i zaraz będę zmykać, bo musze dowód osobisty wreszcie odebrać i rejestracyjny do autka. Na starym jeżdżę już od miesiąca, z adnocja co prawda zę złożyłąm wniosek o nowy, ale jak to potem Policjantom wytłumaczę, że nie mam czasu odebrać z urzędu ![]() Moni ta choinka to ogromna musiała być, jak ją osiem godzin przystrajałaś
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3930 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No i jeszcze do jednych lampek musialam sobie dorobic wtyczke bo sie kabelki poprzerywaly (albo myszy mialy zajecie).
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:52.

te dane podaję tylko przy zakupach w sklepach netowych i n-k, wkurzyłam się, bo to nie są dane, które udostępniałam powszechnie 

Ucalowania dla Myski

Ja bym tak chciala wygladac jak jestem wyspana....
Czyzby znowu mi sie wzrok pogorszyl?

za te 2 zdjecia