![]() |
#62 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: MAJ Miszona wymienia perfumy, kosmetyki naturalne i nie tylko :) Zapraszam!
od Ciebie to bym Dune drapnęła, ale obawiam się, że sam cień to jakby sporo za mało
![]() ale oddałabym sporo więcej ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- ![]() i bierz te próbasy oczywiście ![]() zapraszam na PW ![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Dot.: MAJ Miszona wymienia perfumy, kosmetyki naturalne i nie tylko :) Zapraszam!
Hej, podoba mi się u Ciebie Shalimar
![]() z poza wątku mogę jeszcze dolożyć miniaturę Nuxe Huile Prodigieux, nową, taką: https://www.google.pl/url?sa=i&rct=j...64029605579196 ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- to podziękuję w takim razie, dzieki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Hej, sorry za zwłokę w odpisywaniu ale ciężko pracowałam cały weekend. Chętnie bym się z Tobą wymieniła ale Shalimara już mi nie potrzeba bo wczoraj mężuś mi kliknął 100 ml w dobrej cenie a w wątku nic więcej nie widzę. Przepraszam za zamieszanie, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
Wstępnie wpadł mi w oko shalimar jednak muszę go sobie przypomnieć. Także dam znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() Bardzo pociąga mnie dolce vita,ale to nie ta pojemność, więc nie wiem czy by Cię tu zanęcić.Czy wchodzi w rachubę ewentualna wymiana na dolce vitę? ![]() ![]() Edytowane przez 108c410e37025b61f70ac3abf4d6e10fd655bace_6584d32569b20 Czas edycji: 2016-05-24 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Konto usunięte
|
[1=108c410e37025b61f70ac3a bf4d6e10fd655bace_6584d32 569b20;60862921]Hej
![]() Bardzo pociąga mnie dolce vita,ale to nie ta pojemność, więc nie wiem czy by Cię tu zanęcić.Czy wchodzi w rachubę ewentualna wymiana na dolce vitę? ![]() ![]() Wiesz , myślę, że mogłabym Ci coś zaproponować dodatkowo poza Acqua , ale muszę kupić jakieś atomizerki. Z drugiej strony to wydaje mi si, że Dolce vity jest raczej nie więcej niż 25 ml, biorąc pod uwagę kształt butelki. Ale oczywiście gdyby było aktualne Twoje ogłoszenie, (jak będę miała atomizery) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Konto usunięte
|
Coś za Initial? Poza wątkiem mam jeszcze Signorinę Eleganzę i nieotwierany młody jęczmień.
---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- A może bym miała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Agato, czy oprócz Daisy cos jeszcze ci sie u mnie podobało?
---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- A jimmy Choo flash znasz? miałabym poza watkiem jakies 40/60ml. Zastanawiam się nad Szalikiem, w ciemno ![]() Jakby okazał sie dla mnie cudny, to mogłabym oddac Daisy i jimiego lub Daisy i np. nową DKNY be delicious 30ml ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- W takim razie, jesli bedziesz miała okazje potestować, to daj znać ![]()
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Pukam po szampon Herbat Essences i zestaw Balea dla blondyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Znajdziesz coś u mnie za: Guerlain Shalimar Parfum Initial 60ml zużycie max 5ml ? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Herbal Essences szampon z ekstraktem z białej herbaty i mięty, nadający połysk 250ml NOWY! Balea More Blond szampon rozjaśniający 250ml NOWY! Balea More Blond odżywka rozjaśniająca 200ml NOWY! ?
![]() |
#80 |
Konto usunięte
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się jeden ze Shalimarów PI i DV, zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
Miszono,przygarnełabym chetnie Guerlain Shalimar Parfum Initial 60ml zostało około 20ml kod:1R01, brak kartonika,może dobrałabyś sobie coś jeszcze u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
To ja bym była chętna,
Tommy Hilfiger Tommy girl cologne,zużycie na zdjęciu Cartier Baiser Vole edp szkło ok 7,5 ml i miniatura Too Faced za Shalimara w butelce 20 ml. Gdybyś mi dorzuciła ( choć nie ma musu) Balenciaga Rosabotanica EDP 1.2 ml to chętnie bym przyjeła ![]() Jeśli Ci pasuje to zapraszam na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Miss Dior już zaklepana
![]()
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
byłabym na tak
![]() tylko to wersja limitowana drzewna ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- nawet jakby było 15 to bym brała ![]() tam zdjęcie chyba masz w wątku więc spoko moich też jest ok 25-27 więc nie ma żalu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.