Plotkowy dla porzuconych - część II - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-20, 18:33   #2191
shewa
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla porzuconych - część II

Martinka nigdy nie mow nigdy, kto wie czy chcial nie bedzie Bo moze bedzie

oczy zawsze malowałam tylko kredka, calkiem calkiem mi to wychodziło. Znajome zawsze były zdziwione ze tak ladnie obrysowane ze takie kocie jakby. Ale w moim przypadku zadna sztuka... taki mam kształt oczu Zewnetrzne kaciki lekko ku gorze, wewnetrzne do dołu, i sie tak nauczylam malowac ze to podkreslam jakos Ale eye linerem to nie wiem... bedzie trzeba pocwiczyc
shewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 19:02   #2192
megi_t
Zadomowienie

GG do megi_t

Iza - bardzop ładnie, ale wydaje mi sie , że w jasnym blądzie, jest Ci łądniej
Astro- jeśli moja mama miałaby dużo pieniędzy napewno , by sama starała utrzymac dom.Ale to nie realne.Ech szkoda gadać dla mnie to chora systacja.
A co do dorabiania się to powinam to zrobić ja i moja mama , bo nigdy nie wiadomo czy szwagier nas zdomu nie będzie chciał wyrzucić:/
POkłuciłam sie z TZ, wrócił wściekły z pracy i wyżył sie na mnie:/pracoholik

Nasze szczęście * Oliwierek 21.IV.2013r.
megi_t jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 19:03   #2193
_Jamaica
Wtajemniczenie

Opowiem wam cos dziewczyny i nie wiem jak mogło mi to umknąc wczesniej. Byłam dzis u kumpeli i wspominałysmy sobie co nie co.
X miała faceta przez 1,5roku. Była w nim szaleńczo zakochana, no i jak to bywa on stwierdził któregos pieknego październikowego dnia że juz jej nie kocha. Rozpacz jakich mało z jej strony, ale umówili się ze dają sobie prezenty na święta. Ona miała dla niego przygotowany już 2 tygodnie szybciej, jego wymarzony, wycackany, wyszukany itp.
Przyszła wigilia. On przyjechał, wymienili się prezentami, złozyli zyczenia. Delikatnie jej powiedział, zeby otworzyła prezent jak już go nie bedzie....
X wyczuła pod papierem cos miekkiego i cała w skowronkach, myslała ze to jakiś misio czy co. Otwiera a tam......... MĘSKIE GRUBE REKAWICE, za duże o 2 numery....i kartka której szanowny P. nie raczył nawet sam wypisac(wypisała mu siostra)
Żeby nei było za mało, to wyszła tydzień po świętach z bratem od P na spacer. I co widzi!?? Brat ma takie same rekawice jak ona
(Podejrzewam że rodzice kupili im, a P. się nei podobały więc dał X )
Całe swieta biedulka przepłakała przez rekawiczki....

Dlatego też nie zamierzam dac T żadnego prezentu
_Jamaica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 19:10   #2194
Camilla
Zakorzenienie

Jamaico co za historia
W zyciu bym eks nie dała prezentu, a jesli juz to cos symbolicznego.

Faceci

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 19:21   #2195
Izaluka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Camilla Pokaż wiadomość

Co do M. to mamuśka mi powtarza jak litanie: "czy on serio o Tobie myśli, no ale on jest tam a Ty tutaj, a może chce się zabawić, a może ma tam kogoś?" I tak w kółko. Tak, że ja tak mysle, nie żebym normalnie mu ślepo ufała, bo juz nie jestem tak naiwna, ale zaczeło mnie to dobijać (ta gadanina i moje wątpliowści) bo zauażyłam, że już sie zaczełam w naszą znajomość angażować
Z jednej strony matki często wyczuwają coś złego. Z drugiej strony pewnie martwią się na zapas, by im dziecku nie stało się nic złego, by nikt Cię nie skrzywdził. A ogólnie jakie zdanie rodzice mają o M.?

To normalne że się angażujesz. I dobrze w sumie. Ten M. wydaje mi się nieoszlifowanym klejnotem. Że to taki dobry chłopak, który nie będzie chciał Cię skrzywdzić, bo sam wie jak to boli.

W każdym razie jestem dobrych myśli odnośnie M.
A co z tym Sylwestrem? Wiedeń jednak nie wypali?

Cytat:
Napisane przez _Jamaica Pokaż wiadomość
Jutro T. ma urodziny.... 2 lata z rzedu spedzilismy je we dwoje. Dziwnie mi z tego powodu. Dziwnie mi ze zniknął z mojego życia. Dziwnie m,i z faktem że wciąz nas tyle łączy.
Nie wiedziałam ze tak mozna. Dziwnie tak wiecie? Pogodzic się z tym, że on mnie nie chce. Bo ja wciąż tyle chciałabym mu powiedziec....

Ale nie rozpaczam, bo zakonczyłam juz walke o niego, a jutro jedyne co mi zostanie to wysłac życzenia smsowe. Życie...
Życzenia smsem to bardzo dobre rozwiązanie. Świadczy o pamięci, a jednocześnie nie narzucasz się.

Mi też się trochę wspomnienie włączają... Wiem, że Sylwester to będzie dla mnie ogromna próba. Dwa lata temu spędzaliśmy go osobno, ale właśnie wtedy po północy dostałam smsa, że on się zakochał A rok temu o północy gorąco składaliśmy sobie życzenia pod czeskim niebem Nie idzie o tym nie myśleć. I ten strach, że już nigdy z nikim nie przeżyję takich cudownych chwil. A za chwilę zielona lampka - heloł - przecież przeżyjesz jeszcze tysiąc razy lepsze chwile Tego życzę każdej z nas...

Cytat:

Ps. Anitka w wąku rozstaniowym pochwaliła się, że dostała prace
No to jakiś postęp

Cytat:
Napisane przez megi_t Pokaż wiadomość
Bry
Właśnie wróciłam z zakupów
Kupiłam TZ koszule w Top Secret, ale jestem średnio do niej przekonana, ale nic innego nie było.
Jestem padnieta, i jak zawsze mam zdołowany dzień
Wczoraj przycisnełam mame i powiedziała , ze od kiedy mieszka z nami siostry mąż ( czyli 7 miesięcy) ani razu nie dołożyli sie do rachunków
Jej ona im nawet interent opłaca:/
Jak oni sie nie wstydzą.Wrrrrrrrr, wściekła jestem.
Fajnie , kobieta na emeryturze opłaca cały dom i utrzymuje małżeństwo
Kamilko, masz złe dni to minie
Brak TŻ to jednak plus Nie trzeba robić prezentów
Co do Twoich rodzinnych stosunków - dziwne. Ale wiadomo w każdej rodzinie są jakieś ''jazdy'' i nieporozumienia a wręcz chore sytuacje. Rozmawiałaś z ojcem?

Cytat:
Napisane przez Astra24. Pokaż wiadomość
Już chyba o mnie zapomniałyście, ale nie mam za dużo czasu na neta, zwłaszcza teraz, gdy po pracy musiałam trochę sprzątać.
Kamila mój nastrój też się pogorszył. M ostatnio jakiś taki dziwny, sam nie wie co mu jest. Wiem, że to okres przedświąteczny i mają mnóstwo pracy u siebie, ale to nie jest powód żeby jakoś to się na mnie odbijało. On twierdzi, że wszystko jest ok, że zmęczony itd, ale ja się boję...Mam jakieś czarne wizje, że mu ze mną źle, że skończy nasz związek...normalnie jak o tym pomyślę to aż mi słabo. Chyba nie mogę sie z nim rozstawać na długo, bo takie dziwne myśli wtedy mam, ale to chyba dlatego, że tak bardzo chciałabym żeby mi się życie już z nim ułożyło. No ale się zobaczy.
Nie zapomniałyśmy
M. na pewno jest przemęczony i jest jakieś wytłumaczenie na jego zachowanie. Ludzie po prostu mają czasem gorszy czas i trzeba przeczekać. A Ty już nie snuj czarnych wizji. Tez jak dłużej się kiedyś z P. nie widywałam to szalałam i głupie myśli mnie nachodziły

Cytat:
martinko sama juz nie wiem. Wiem jedno kiepsko sie czuje fizyczni i psychicznie. Nigdy wczesniej nie miałam takiego samopoczucia, nawet przy i po rozstaniu

Znowu mam iść do lekarza?
Pytanie do którego.
Kurde pomału się sypię
No faktycznie coś jest nie tak. Zalecam solarium (i proszę nie myśleć o tym jak jest szkodliwe, tylko się wygrzać) lub pójście na basen, saunę, jacuzzi. Ewentualnie długa kąpiel u siebie i zabiegi pielęgnacyjne A potem herbatka na sen, dobra komedia i nie myślenie o niczym. Zmuś się do imprezy. Umów się z M. i poszalejcie Byle humor się polepszył

Cytat:
Napisane przez magdzia81 Pokaż wiadomość
a dzisiaj i jutro wielkie pakowanko...
Kamilko pamiętaj "gdy jest źle to dobry znak bo może znów lepiej być..." buziaki
Opuszczasz P-ń na święta?
No własnie, czasem trzeba sięgnąć dna, by się odbić.

Cytat:
Napisane przez plina Pokaż wiadomość
G. się dzisiaj nie odzywa, może jak wróci z basenu to raczy... a może i nie . Zauważyłam u niego wczoraj lekkie zapędy dyktatorskie (a wydawał sie wcześniej potulny jak baranek). Na dodatek odpalił sam mojego kompa (pod moją nieobecność)... dziwnie tak, bo nikt wcześniej nie rządził się tak u mnie...poza przyjaciółką ). Trochę go zbeształam . Jednak ogólnie, co tu ukrywać... Chciałabym by znajomość trwała. Mi się podoba, tacie się spodobał (tato chyba nawet nieświadomy, że ja z G. nie jestem). Nie chcę się angażować... Wściekła jestem, że tak moje samopoczucie jest uzależnione od faceta .

Dzięki dziewczyny . Ja wiem, że koledzy w moim wieku mają najgorszy etap.... I G. jest akurat w moim wieku . Ja jednak tak jakoś mam, że najlepiej się dogaduję z rówieśnikami, bo sama jestem jeszcze taaaka szalona . Np. jak spotykałam się z 8 lat starszym to była jakaś masakra... On mówił jak to chciałby już zakładać rodzinę Hallo, przecież ja jeszcze LO nie skończyłam .

Kamila, Astra - te wątpliwości to chyba zbiorowo nachodzą. Będzie ok... Musi
Faceci niezależnie od wieku mają często pstro w głowie Ale cieszę się, że tak fajnie się rozwija. Oby tak dalej, tylko go trochę utemperuj, żeby się tak nie rządził

Cytat:
Napisane przez magdzia81 Pokaż wiadomość
mnie się podoba i to bardzo
Dzięki

Cytat:
Iza bardzo dobrze Ci w tym kolorze Jak jeszcze troche przyciemnisz nastepnym razem też będzie super.
Ja jestem jak najbardziej na TAK
A ja śladu po pieprzyku w ogóle nie widze

Ps. Ciekawe kto to taki ten millx
No to super Też mnie ten/ta millx fascynuje

Cytat:
Napisane przez martinka_m Pokaż wiadomość
Iza super kolor ja obstawialam blond, ale w tym tez ci bardzo dobrze, i mysle ze w ciemniejszy tez bedzie pasowal
zreszta co tu sie dziwic, jak ktos ladny to we wszystkim mu ladnie
sladu po pieprzyku tez nie widze i w ogole jaka masz sliczna cere i jaki ladny odcien

i nie wiem co sie dzieje z ta fotka P wysylam jeszcze raz.
Dzięki, bez słodkości Ślad to takie delikatnie 'wgłębienie'. Faktycznie słabo widać A cera Wyglądam ostatnio strasznie. Stwierdziłam, że do ciemnych włosów wypada mieć brzoskwiniowa cerę. To se odpaliłam krem koloryzująco-opalający L'oreala i działa, tylko prócz kolorku gratis dostałam zaskórniaki

Cytat:
Zgadzam się. Ładnie, ale jak następnym razem będą ciemniejsze to będzie jeszcze lepiej . Co do śladu.. to ja też nie widzę. Ślepa jestem, czy co . A może Ty go widzisz, bo wiesz, że jest, ale na pewno nieznaczny

Martinka - do mnie doszła fotka No, no ... A rozszyfrujesz imię tego P?
Dzięki Też już widzę P. i całkiem, całkiem. Wiadomo, że to zdjęcie 'sztywne', a na luźniejszym musi być z niego niezłe ciacho Ciemne włosy, oczy, brwi

Cytat:
Zgadzam się, Iza ma piekną cerę
No co Ty To aparat tak rozświetla. Bez podkładu, pudru i rozświetlaczy bym się nie pokazała

Cytat:
Napisane przez shewa Pokaż wiadomość
Martinka Ja tez chce ja tez
Iza bardzo ladnie ci w tym kolorze bardzo mi sie podoba, lepiej niz w blond

A dzisiaj gadałam z M. To taki chłopak na którego lubie patrzec hehe Śmieszny dosc :P Ale lubie go...bardzo sympatyczny. I bedzie na sylwku
Jezu jakie zyczenia dostawałam Miłosci mi nie zyczyli bo mam to po co;p ale przede wszystkim to... duzo seksu No i jedna kolezanka duzo seksu z K. no chyba, ze z M. wole Bardzo sympatyczna i zabawna wigilia
Dzięki To wesoło miałaś na Wigilii Takie są najlepsze! No właśnie wolisz K. czy M.?

Cytat:
A faceci to niestety niezaleznie od imienia potrafia dac popalic

No fakt Przypomnę tylko maksymę , że każdy Piotr to łotr

BTW.
Nie wiem co się dzieję, ale moi kumple powariowali Jakby to określić - wykazują nadmierne zainteresowanie moją osobą, co mnie przeraża, bo to tylko kumple, a na dodatek jeden ma dziewczynę To ten, który obstaje przy tym, że gdybym tylko chciała z nim być on zrywa ze swoją

żal.pl
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 19:29   #2196
shewa
Zakorzenienie

A ja nie wiem co kupić D., jakis drobiazg zeby nie był zły ze wydawałam kase. Zabronił mi kupowac, bo on nie ma mi za co Ale mimo wszystko chciałabym dac mu jakis drobiazg
Iza Oj no nie wiem... najlepiej K. i M. naraz K. tak nie znam jak M., ale te jego oczy po prostu czarne Blondyn, dosyc niski, takie chucherko A M. szatyn, oczy niebieskie, i taki no.. zwariowany chłopak Fajnie sie z nim bawi na imprezach No nie wiem.. patrze teraz na zdjecia i chyba jednak M. Tylko ma troche dziwny głos...

P.S. D. dostał znowu mandat. Drugi w tym miesiącu
Stary 2007-12-20, 19:42   #2197
Camilla
Zakorzenienie

Iza Wieden nie wypalił i ogólnie nie wiem czy sylwester u mnie wypali w tym roku
Poza tym M. sie znowu nie odzywa a chciałabym z nim pogadac co do jutrzejszego wieczora. Jak ja mam cokolwiek ustalic jak jest nieuchwytny. Nie lubie czegos takiego.
Wydaje mi się że mnie zbywa poprostu

jesteśmy razem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-20, 19:52   #2198
_Jamaica
Wtajemniczenie

dubel
Stary 2007-12-20, 19:53   #2199
_Jamaica
Wtajemniczenie

Cytat:
Iza Wieden nie wypalił i ogólnie nie wiem czy sylwester u mnie wypali w tym roku
Poza tym M. sie znowu nie odzywa a chciałabym z nim pogadac co do jutrzejszego wieczora. Jak ja mam cokolwiek ustalic jak jest nieuchwytny. Nie lubie czegos takiego.
hmm Camila nie chce byc złym prorokiem ale to rzeczywiscie dziwne...
Stary 2007-12-20, 20:11   #2200
Veiovis
Zakorzenienie

Cytat:
A próbowałaś dzwonić do niego?
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 20:12   #2201
Camilla
Zakorzenienie

Jamaico sama sobie jestem złym prorokiem
Veiovis już sie z nim dzisiaj kontaktowałam i czekałam na reakcje, poza tym właśnie sie na gg odezwał..

jesteśmy razem

Stary 2007-12-20, 20:44   #2202
_Jamaica
Wtajemniczenie

i jak kamila?
Stary 2007-12-20, 20:47   #2203
Izaluka
BAN stały

Siejecie panike, a chłopak zapracowany i zawsze gdy trzeba się odezwie
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 20:55   #2204
Camilla
Zakorzenienie

Więc był facet zalatany, przynajmniej tak wynikało z jego wypowiedzi:
Michał 21:13:07

Michał 21:13:09
czesc
Michał 21:13:13

Kamila 21:13:35
hej
Michał 21:14:06

Michał 21:14:10
co robisz?
Kamila 21:14:44
hmmm...
Kamila 21:14:49
odpoczywam sobie
Kamila 21:15:09
miałam dzień zabiegany dzisiaj
Michał 21:15:10
fajnie masz
Kamila 21:15:14
a Ty??
Michał 21:15:17
ja dopiero do domu wrocilem
Kamila 21:15:23
o
Michał 21:15:31
no;/
Kamila 21:15:31
a co porabiałeś??
Michał 21:15:46
bylem u siostry po pracy
Kamila 21:15:53
yhm
Michał 21:15:58
pozniej po sztucer na lesniczowce
Kamila 21:16:18
no to miałeś co robić
Michał 21:16:24
faktury mialem do odebrania w jednym skelepie, a teraz ponad 2 godziny "konsultacji" z jednym stowarzyszeniem
Kamila 21:16:38
stowarzyszenie??
Michał 21:16:50
tak

Chyba nie dałam po sobie poznać, że byłam smutna i zła?
Nic dziewczyny ja mykam spać.
Branoc i życzcie mi snów bez eksa.

jesteśmy razem

Stary 2007-12-20, 20:57   #2205
kasia5558
Wtajemniczenie

Izzaaaaa jak Ty wyladnialas no naprawde! o wiele bardziej podobasz mi sie w tych ciemniejszych wloskach.

ja dzis sie lenie straszliwie, robie cwiczonka na studia, planuje rok 2008. Macie juz jakies postanowienia?

Wczoraj prawie dostalam zawalu, bo przypadkiem kliknelo mi sie przy profil ex na gronie zapros do znajomych.....normalnie jaka siara....ale dzis wpadlam na genialny pomysl ze jedno klikniecie nie starczy, po nim wyswietla sie takie cus i dopiero jak sie cusia kliknie ten ktos dostaje zaproszenie UFFF

no i tez sobie wczoraj obejrzalam Martinke i jej () P. teraz jeszcze czekam na tego drugiego P. zeby pokazala, wiecie tak jak dziewczyny na modzie wklejaja zdjecia dwoch par butow 'ktore wybrac?' moze my tez tak powinnysmy zaczac robic ?

Iza zazdroszcze natretnych kolegow. Ja niestety jestem na najbardziej babskich studiach na swiecie, mam jednego faceta w grupie, jest 2x chudszy ode mnie i troche zarozumialy.
ale to nic, mam przebiegly plan zapisac sie na konwersacje do jakiegos boskiego ALVARO moze byc tez inny pieron

a jutro sie widze z K., heh, pewnie bedzie nuuuuuudno i bez sensu. ale zawsze to jakis testosteron w poblizu

Iza - ja tez sie strasznie boje sylwestra w zeszlym roku lezelismy przed tv wcinajac pierozki, ehh. Dwa lata temu zyczenia przez telefon(to bylo wtedy jak sie na zmiane kochalismy i nienawidzilismy choc nie bylismy ze soba ).
Szkoda nawet wspominac

Kamila i to cala rozmowa? bo z takiego krotkiego fragmentu chyba kiepsko wyczuc, ale jak na ten moment to w porzadku
kasia5558 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 21:03   #2206
martinka_m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Izaluka Pokaż wiadomość
Dzięki, bez słodkości Ślad to takie delikatnie 'wgłębienie'. Faktycznie słabo widać A cera Wyglądam ostatnio strasznie. Stwierdziłam, że do ciemnych włosów wypada mieć brzoskwiniowa cerę. To se odpaliłam krem koloryzująco-opalający L'oreala i działa, tylko prócz kolorku gratis dostałam zaskórniaki
moja znajoma uzywa Dove i jest bardzo zadowolona, nie wiem czy go mialas? nie zapycha jej i mowi ze dobrze nawilza. ja tez kiedys myslalam zeby sie tym packac, ale boje sie ze wyjde w cetki bo miejscami mam bardzo sucha skore. a cera na zdjeciu na prawde wyglada bardzo ladnie - a jest dosc spore zblizenie

Cytat:
Też już widzę P. i całkiem, całkiem. Wiadomo, że to zdjęcie 'sztywne', a na luźniejszym musi być z niego niezłe ciacho Ciemne włosy, oczy, brwi
ech ciacho to on jest na zywo ten jego usmiech, i oczy kiedy sie usmiecha - doslownie blyszcza
i bardzo mi sie podoba jak sie ubiera i w ogole ostatnio jak siedzialam za nim na zajeciach to wgapialam sie w jego bary i myslalam sobie jak to by bylo znalezc sie w jego ramionach... z wygladu jest bardzo bliski mojego idealu

......

dobra czas sie obudzic z tego snu i wrocic do rzeczywistosci ....

Cytat:
BTW.
Nie wiem co się dzieję, ale moi kumple powariowali Jakby to określić - wykazują nadmierne zainteresowanie moją osobą, co mnie przeraża, bo to tylko kumple, a na dodatek jeden ma dziewczynę To ten, który obstaje przy tym, że gdybym tylko chciała z nim być on zrywa ze swoją

żal.pl

a ci ktorzy nie maja dziewczny nie nadaja sie ?? ani jeden ?

Camilla i jak rozmowa ??
martinka_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 21:04   #2207
Camilla
Zakorzenienie

kasiu rozmowa była dłuższa, wkleiłam tylko pierwszą częśc, żebyscie zobaczyły co on dzisiaj po pracy porabiał i dlaczego sie nie odezwał
Ok. dopisze.
Jest ok. Jutro przyjedzie do mnie i ze znajomymi wieczorem idziemy na jakies piwko (on nie bedzie pic % bo prowadzi, ja sobie moge pozwolic na maks 1 ze wzgledu na leki jakie przyjmuje).
Przepraszam za panike i histerie jaka tutaj dzisiaj rozsiałam na wątku. Prosze potrząśnijcie mna nastepnym razem, ale tak solidnie jak znowu tak zrobie
To chyba wynika z tego ze zaczeło mi na nim zależeć. Jeszcze miesiac temu gdyby sie nie odezwał to olałabym to ciepłym moczem, a teraz to same widzicie
Musze się wziąść w garśc i juz wiecej takich szopek tutaj i w ogóle przed samą sobą nie odstawiac.

Branoc jeszcze raz
Martinko ja tez chce zobaczyć P.!

jesteśmy razem

Stary 2007-12-20, 21:07   #2208
_Magda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Izaluka Pokaż wiadomość
koleś, którego znam. Właśnie ostatnio o tym z nim gadałam i nie spodziewali się takiego zainteresowania.
Wow,ale masz znajomosci
Ja słyszałam,ze kolesie zarobili kupe kasy na tym pomyśle,prawda to?

Cytat:

edit: Magda, Nina spryciuchy znalazlyscie mnie na naszej-klasie
A jak

Iza,wyglądasz bosko.Jestem zachwycona.W ciemniejszych będziesz jeszcze piękniejsza, o ile nie będziesz przyciemniac mocniej cery
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 21:10   #2209
_Jamaica
Wtajemniczenie

a ze ja sie tak zapytam bo jak zawsze nic nie wiem, gdzie sa zdjecia izy w ciemnych włosach!??

Camila no i wszystko dobrze
Stary 2007-12-20, 21:16   #2210
martinka_m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kasia5558 Pokaż wiadomość
Wczoraj prawie dostalam zawalu, bo przypadkiem kliknelo mi sie przy profil ex na gronie zapros do znajomych.....normalnie jaka siara....ale dzis wpadlam na genialny pomysl ze jedno klikniecie nie starczy, po nim wyswietla sie takie cus i dopiero jak sie cusia kliknie ten ktos dostaje zaproszenie UFFF
czyli jednak sie nie wyslalo, hehe ale stresik byl

Cytat:
no i tez sobie wczoraj obejrzalam Martinke i jej () P. teraz jeszcze czekam na tego drugiego P. zeby pokazala, wiecie tak jak dziewczyny na modzie wklejaja zdjecia dwoch par butow 'ktore wybrac?' moze my tez tak powinnysmy zaczac robic ?
drugiego P. ? nie lapie

Cytat:
Iza zazdroszcze natretnych kolegow. Ja niestety jestem na najbardziej babskich studiach na swiecie, mam jednego faceta w grupie, jest 2x chudszy ode mnie i troche zarozumialy.
u mnie tez ich wielu nie ma, a jak sa to szkoda gadac... no oprocz P. oczywiscie

Cytat:
a jutro sie widze z K., heh, pewnie bedzie nuuuuuudno i bez sensu. ale zawsze to jakis testosteron w poblizu

a jednak co macie w planach ??

Camillo no i wszystko jest dobrze, chlopina byl zajety jutro bedziesz miala jeszcze doskonala okazje zeby poobserwowac go na zywo i zobaczyc czy cos sie zmienilo w jego zachowaniu wzgledem ciebie

i wybacz, juz wysylam fotke P. nie wysylalam ci wczesniej, bo nic nie mowilas i ja tak nie wiedzialam czy cie to ciekawi

______

eks nie odzywa sie drugi dzien. ja tez milcze... jakos bardzo mi tego nie brakuje ale troche mi dziwnie... chyba podswiadomie czekam na smsa od niego....

lece z psem, zaraz do was wroce
Stary 2007-12-20, 21:39   #2211
shewa
Zakorzenienie

Eh widzicie u was niby mało facetów, i mało fajnych. A u mnie tyyyle fajnych, ze jakbym nie miała D. to bym nie wiedziala doslownie za ktorego pierwszego sie zabrac
Stary 2007-12-20, 21:44   #2212
martinka_m
BAN stały

Cytat:
Eh widzicie u was niby mało facetów, i mało fajnych. A u mnie tyyyle fajnych, ze jakbym nie miała D. to bym nie wiedziala doslownie za ktorego pierwszego sie zabrac
no to tylko pozazdroscic

Jamaico zdjecia Izy sa na poprzedniej stronie
Stary 2007-12-20, 21:53   #2213
_Jamaica
Wtajemniczenie

iza jestem 3 razy na TAK

macie tu mojego łyzwiarza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20122007358.jpg (35,0 KB, 46 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-20, 22:02   #2214
atka83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez _Jamaica Pokaż wiadomość
iza jestem 3 razy na TAK

macie tu mojego łyzwiarza
Fiu fiu fiu niezłe ciacho.
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 22:29   #2215
plina
Zadomowienie

Jamaico - a nie masz lepszego? Bo tu mało widać.

Kamila - widzisz i wszystko jest dobrze

shewa - dobrze Ci... Chociaż ja też nie mam, co narzekać. Też dookoła jest sporo ok... Ale ja chcę w końcu coś trwałego, bardzo trwałego.

Martinko - cieszę się, że Tobie teraz humor dopisuje... no i już wiemy za czyją sprawką . Ahh niech się zacznie układać .

Z G. tak dziwnie... był na gg, a się nawet nie odezwał. Trudno- ja jestem zołzą i nie będzie mi tutaj dyktatury wprowadzał. Jak mu przejdzie foch to się odezwie pewnie, ale jutro mam go w dupie. Idę z kolegą na miasto, a ten cioł może zmądrzeje .

Branoc
plina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 23:11   #2216
martinka_m
BAN stały

Cytat:
Jamaico - a nie masz lepszego? Bo tu mało widać.
no wlasnie slabo buzke widac

Cytat:
Martinko - cieszę się, że Tobie teraz humor dopisuje... no i już wiemy za czyją sprawką . Ahh niech się zacznie układać .

rzeczywiscie ostatnio mam dobry humor najgorszy byl dla mnie listopad,czulam sie wtedy strasznie zle, ale jakos z poczatkiem grudnia zaczelo byc lepiej (tfuu tfuu zeby nie zapeszyc ).
no i racja P. mial w tym wszytskim duzy udzial... (mimo iz nieswiadomy), i tak sobie o tym wszytskim mysle, ze z jednej strony nawet jak nic z tego nie bedzie to przynajmniej tyle z tego mam ze nie mysle o eksie, i moge sobie popatrzec na takie ciacho ale z drugiej, boje sie ze troche sie zalamie kolejna porazka...
na razie powoli ukladam sobie w glowie plan co tu zrobic zeby przekonac sie czy cos z tego bedzie czy nie...

Cytat:
Z G. tak dziwnie... był na gg, a się nawet nie odezwał. Trudno- ja jestem zołzą i nie będzie mi tutaj dyktatury wprowadzał. Jak mu przejdzie foch to się odezwie pewnie, ale jutro mam go w dupie. Idę z kolegą na miasto, a ten cioł może zmądrzeje .

Branoc
doskonale podejscie na prawde podziwiam cie za bycie taka wzorowa zolza
Stary 2007-12-20, 23:13   #2217
_Jamaica
Wtajemniczenie

no własnie nie mam, bo on mi wysłał to mmsem ale jak go dorwe kiedys to powiem ze ma mi ładne dac. Noooooooooo taki sobie łyzwiarz, on z urody kompletnie nie mój typ a mimo wszystko całkiem mi sie podoba

brnaoc baboszki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-20, 23:24   #2218
atka83
BAN stały

Ehm sorki,że się wetne na wątek.Wczoraj śnił mi się brat eksa. A teraz siedze patrze na date 21 grudnia imieniny Tomasza.Mój eks je dzisiaj obchodzi.Śmiać mi się zachciało z tego Życzeń nie zamierzam mu składać,na nie nie zasługuje. I tak w ogole to mam rocznice rozstania,już rok mineło i mi wesoło z tego powodu. Pewnie dlatego,bo jestem szczęsliwa z nowym tż-tem.
Stary 2007-12-20, 23:33   #2219
martinka_m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez atka83 Pokaż wiadomość
Ehm sorki,że się wetne na wątek.Wczoraj śnił mi się brat eksa. A teraz siedze patrze na date 21 grudnia imieniny Tomasza.Mój eks je dzisiaj obchodzi.Śmiać mi się zachciało z tego Życzeń nie zamierzam mu składać,na nie nie zasługuje. I tak w ogole to mam rocznice rozstania,już rok mineło i mi wesoło z tego powodu. Pewnie dlatego,bo jestem szczęsliwa z nowym tż-tem.

zazdroszcze chcialabym moc powiedziec to samo za kilka mc (co ja mowie - juz teraz ). bede ciekawska i sie zapytam jak dlugo sie spotykasz z nowym tz i jak sie poznaliscie ?
Stary 2007-12-20, 23:41   #2220
atka83
BAN stały

Cytat:
zazdroszcze chcialabym moc powiedziec to samo za kilka mc (co ja mowie - juz teraz ). bede ciekawska i sie zapytam jak dlugo sie spotykasz z nowym tz i jak sie poznaliscie ?
Oj zobaczysz,napewno też tak napiszesz,trzymam kciuki aby tak było. Zresztą z tego co czytam,to macie wielbicieli a to już duży plus że jesteście otwarte na nowe kontakty damsko-męskie.
A poznaliśmy się na czacie wp ,kiedyś z nudów tam wlazłam i napisał do mnie niejaki Kriss i tak sę zaczeło.A znamy się od lipca i tak sobie trwa i się rozwija.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości