![]() |
#3841 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6
Cytat:
![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3842 |
Ania
|
Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6
Witam się w końcu w domku!
![]() Hania jest cudowna, nie mogę przestać się na nią patrzeć, obserwować, całować...powtórzę jeszcze raz, bycie mamą, rodzicem, to najcudowniejsze uczucie jakie może spotkać człowieka w życiu! Kocham tą małą istotkę nad życie!!! Hania dostała "kredyt zaufania" od lekarki, bo przybrała tylko(dla mnie aż) 6 gram od tego spadku. Ale jutro albo pojutrze muszę się zgłosić by skontrolować jej wagę. Mam nadzieję że przybiera, bo je dużo więcej niż przedtem, odpukać nie ulewa. Je na zmianę moje mleko z modyfikowanym. Udaje mi się ściągać tak po około 40 ml na razie.. nie ściągam jeszcze co dwie bo mam za mało pokarmu. Pije już herbatki na laktację, więc mam nadzieję, że będzie lepiej. Niestety, Hania nie chce cycać ![]() Mamy skierowanie do poradni chirurgicznej na podcięcie tego wędzidełka(nie mogli w szpitalu tego zrobić, bo jest to wędzidełko tylne, i być może trzeba będzie założyć szew a oni na oddziale nie mogą tego zrobić). Także mam nadzieję, że po tym będzie nam lepiej i zacznie jeść z cycysia(bardzo mi zależy, i pomimo, że jestem dobrej myśli, czuje zawód,że to moja wina, nie jej.. bo gdybym miała inne te sutki, może było by jej łatwiej...). Zdjęcie Hanuli wrzucę do klubu ![]() Madzia- gratulacje Hani ![]() Postaram się teraz być z Wami na bieżąco ![]() Australia proszę, zmień mi Hani wagę i wzrost, źle podałam wtedy: Hania urodziła się z wagą 3250 i 53cm.- dziękuję.
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3843 |
Zakorzenienie
|
Aniu jak Ty ciepło piszesz...az łzy w oczach mi się pojawily. Tyle optymizmu i radości jest e Tobie. Bardzo się ciesze ze jesteście w domku i miewacie się dobrze. Z ssaniem i cycaniem na pewno się wszystko ułoży
![]() ![]() ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3844 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do picia, non stop mam parcie na colę zero, bo klasycznej nie piję ze względu na olbrzymią zawartość cukru ![]()
![]() |
#3845 |
Zakorzenienie
|
Haneczko ♡♡♡wzruszający opis
![]() ![]() A Ania miałam Ci napisać żebyś nie piła dziś herbaty z pokrzywy bo ona odprowadza wodę z organizmu.Żebyś się nie odwodniła ![]() Źle się dziś znów czuje.Tak ciężko mi się oddycha.Nie mogę znaleźć dobrej pozycji. |
![]() ![]() |
![]() |
#3846 | |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Melduję się i ja w dwupaku! Został mi jeszcze tydzień do cc i nie biorę pod uwagę wcześniejszego porodu mimo, że się nie oszczędzam (bo starszy synek nie pozwala) Ale mąz mnie już opiernicza bo czasami brzuch mnie boli i ledwo chodzę ale przecież mam drugie dziecko w domu i nie mogę sobie pozwolić na leżenie i wypoczywanie. MADZIA gratulacje!! Piękna waga! MAJKELA również gratulacje! Chyba faktycznie stres zadziałał. Ale sytuacji w domu nie zazdroszczę, szkoda, że nie możecie wrócić do siebie- dzieciaki pewnie będą przeżywały tą rozłąkę. Trzymajcie się! MIQUESI słuchaj lekarza i leż ![]() KASKA i jak tam Michałek, jak po wizycie? HANECZKA cierpliwości ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co sie dzieje? Czy tylko ten oddech? Ja ostatnio spie na prawym boku bo najwygodniej mi tak jest. ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Teraz chwila dla mnie- henne sobie robie na brwiach ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Piegi mi wyszly ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3848 |
Zakorzenienie
|
EVELINKE to mamy cc w tym samym dniu
![]() ELAINE u nas też jest etap "mama" Nie wiem czy coś przeczuwa czy tak po prostu ale przylepiec z niego straszny. Ja właśnie sie zastanawiałam jak powiedzieć Maksowi, że nie będzie mnie kilka dni, chyba odgapię od was o dzidziusiu który chce wyjść z brzuszka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czekam na ktg i potem wizyta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3850 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3851 |
Zakorzenienie
|
ANIA Ty nie jedz jabłek po rewolucji żołądkowej. Jabłka powodują "fermentację" w brzuchu. Zjedz jakiś ryż na wodzie + warzywa albo lekką zupkę- tą polecam, często robię http://kuchniaaleex.blogspot.ie/2015...-wg-aleex.html
|
![]() ![]() |
![]() |
#3852 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3853 |
Zakorzenienie
|
Za chwilę jedziemy na zakupy (chyba moja ostatnia wyprawa przed porodem), musimy jeszcze m.in. materac kupić, butelki i laktator i jedziemy na obiad do chińskiej knajpy
![]() Po porodzie pewnie nieprędko pójdę na takie jedzenie więc dzisiaj zaszaleję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3854 |
Zakorzenienie
|
jestem już... proszę wpisać mi planowane cc na 6.06...
![]() Miquesi a Twoja fiknęła koziołka czy też cc będzie?
#3855 |
Zakorzenienie
|
boże mój tż to taki głupek
![]() pojechał na 1 dzień do Wrocka na robote, a ja gadałam z kolezanka i było zajęte. 4 minuty nie odbierałam a on już dzwoni przerażony do mojej mamy bo myślał, że rodze ![]() a wczoraj sie pytalam, czy będzie panikowal jak sie zacznie to oczywiscie nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3856 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajna data. ja też miałam mieć 6,06. ale u nas jest to dzień wolny i nie robią cc ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
i na pewno nie będzie panikował ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3857 |
Zakorzenienie
|
Asiek przynajmniej się przejmuje. Mój jak po ostatniej wizycie zaczął do pracy autem jeździć.
A ja raczej gbs mam ujemny, dzwoniłam i już jest wynik. Przez tel nie podają, ale jakby coś było to by już dziś wyniku nie było |
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
Zakorzenienie
|
a mi własnie gin nie zlecił jeszcze tego gbs
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz popatrze sobie tylko lapka wlacze. Ryz z jodurtem można?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3860 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Kup arbuza, słodki i napić się można ![]() Cytat:
![]() ![]() A nie chciałaś/mogłaś rodzić 5.06? Bo Miki też chyba z 5, nie? Przepraszam, ze więcej nie cytuję. Odgruzowałam swoją szafę, odpoczęłam, mogę się brać za łazienkę i podłogi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3861 |
Zadomowienie
|
Gratulacje kolejnym mamusią
![]() haneczka: no wcale sie nie dziwię że sie nie możesz napatrzeć itd malutka napewno śliczna szkoda że nie mam dostępu do klubu... |
![]() ![]() |
![]() |
#3862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3863 |
Rozeznanie
|
Ja już po wizycie. Ogólnie w porządku, na razie wszystko pozamykane. Feluś zanosi się nadal na sporego dzieciaczka, bo dzisiaj mamy 35 tc 2 dzień i mały waży 3300 gramów
![]() ![]() Zjem coś i będę nadrabiać. |
![]() ![]() |
![]() |
#3864 |
Zadomowienie
|
Witajcie☺ gratuluje kolejny mamusia kochanych dzieciaczkow, tym co sa w szpitalu zycze cierpkiwosci☺ ale te poroby ida tu szybko..... kolejna noc zle spalam, do tego mialam takie dziwne parcie, az sie przerazilam ze rodze, a to jeszcze nie ten czas... Silesian tez mam czasem mega ochote na kole, ale staram sie ograniczac i pije jak mam zgage, gaz mi troche pomaga😁
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3865 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam przeczucie graniczące z pewnością, że moje dziecie też nie fiknie... A 6.6 mam dopiero wizytę więc noże jakąś inną fajną datę znajdę ![]() Cytat:
![]() Ja od wczoraj mam z mężem focha ale telefon odbiera bo też znerwicowany, że rodzę ![]()
![]() |
#3866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Kiara a to nie wiedziałas ze będzie cc? Spore juz Twoje dzieciatko ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3867 |
Zadomowienie
|
No to dzidzia mojej kuzynki jednak 3.5 kg i 55 cm;-) ale jak mała wyciągnęli to miała Bardzo niski cukier,chyba 20. Miała wielkie szczęście,że jednak przyjechała do szpitala. Nie chcę myśleć,co by było gdyby tego nie zrobiła
|
![]() ![]() |
![]() |
#3868 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3869 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3870 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
notatnik |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.