|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
Hmm..to jeszcze muszę się zastanowić czy zamówię PW...Może jak antystresowy mi odpowiada to warto przy nim zostać...
Sama nie wiem...A czy kolory tych obydwu podkładów są takie same? Teraz używam Almond...
|
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
to ja poczekam i sobie zobacze i wtedy si ebyc mzoe skusze poki co zdecydowalam sie na antystresowy
a na PW poczekam a mam pytanie jelsi to nie tajemnica ile on kosztuje w demo ? bo mnie starsznie to ciekawi mam nadzieje ze bedzie on w katalogu jakims przed polowa marca bo potem to w szpitalu bede......
|
#3123 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() teraz tylko kwestia koloru bo mam konsultantke co mi go zamowi mam nadzieje ze trafie
|
#3125 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3126 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam dosyć podkładów przez te problemy, dlatego rezygnuję. A ostatnio mam bardzo mięciutką twarz, jak nigdy, to po co mam ją szpecić podkładami Przerzucam się na krem koloryzujący ![]() A jeśli mogę coś powiedzieć o antystresowym, bo go właśnie odstawiłam, to wg mnie jest to podkład dla osób, których twarz jest przesuszona, sucha, ponieważ on ładnie nawilża i nie podkreśla skórek jednak po niedługim czasie twarz się bardzo świeci i nie obejdzie się bez dodatkowego pudru do zmatowienia. Osobiście miałam dosyć tak 'ciężkiej' twarzy, straszny dyskomfort, dlatego odradzam podkładów osobom, które tam naprawdę ich nie potrzebują |
|
|
|
|
#3127 |
|
Zadomowienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6090695]Właśnie
Mam dosyć podkładów przez te problemy, dlatego rezygnuję. A ostatnio mam bardzo mięciutką twarz, jak nigdy, to po co mam ją szpecić podkładami Przerzucam się na krem koloryzujący ![]() A jeśli mogę coś powiedzieć o antystresowym, bo go właśnie odstawiłam, to wg mnie jest to podkład dla osób, których twarz jest przesuszona, sucha, ponieważ on ładnie nawilża i nie podkreśla skórek jednak po niedługim czasie twarz się bardzo świeci i nie obejdzie się bez dodatkowego pudru do zmatowienia. Osobiście miałam dosyć tak 'ciężkiej' twarzy, straszny dyskomfort, dlatego odradzam podkładów osobom, które tam naprawdę ich nie potrzebują[/quote] dopiero jak krem koloryzujacy brudzi ubrania, masakra! nigdy wiecej rkemow koloryzujacych, wo ogle sie nie trzymaja twarzy
|
|
#3128 |
|
Raczkowanie
|
W zasadzie to poczułam potrzebę podzielenia się z Wami moimi wrażeniami na temat kremów Liiv
![]() - Ten na dzień jest świetny, strasznie odpowiada mi jego konsystencja, jest taki gęściutki, ale nie ciężki, jak nasmaruję nim twarz to czuję, że moja (sucha) skóra go zajada Szkoda tylko, że bezzapachowy, bo mocnych zapachów kremów nie lubię, ale delikatne owszem![]() - Ten na noc jest jakiś dziwny... Jego konsystencja jest bardziej wodnista niż tego na dzień, w ogóle jest jakiś taki "leciutki", że ja naprawdę nie rozumem czemu on niby ma być "na noc". Poza tym mam suchą skórę (jak już wspomniałam ) i od kremu na noc oczekuję naprawdę super nawilżenia, zwłaszcza, że nie używam go codziennie (Hydrofirming na noc był właśnie taki-super). Więc z tego na noc jestem całkiem niezadowolona.P.S. A tak w ogóle, jak składa się zamówienie przed terminem (jakoś chyba 3-4 dni przed terminem) to kiedy wystawiają fakturę? Wczoraj złożyłam, dziś rano miałam pobrane do realizacji, a fakturki nie ma cały czas i zastanawiam się, kiedy będzie, skoro paczka ma przyjść dopiero 4 stycznia...
"Arma nissi ut summoveas, ne sumpseris" Edytowane przez Yen.not Czas edycji: 2007-12-21 o 15:58 Powód: dopisek |
|
|
|
#3129 |
|
Zadomowienie
|
to fakture bedziesz miala dopiero wtedy kiedy masz termin skladania zamowienia mimo ze zamawialas teraz
|
|
#3130 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
edit: podkreślę "wakacje", bo człowiek się poci i wszystko spływa a krem nadal utrzymywał się na skórze i jak wspomniałam do końca dnia twarz wyglądała tak samo, że tak nazwę, wchłaniał się w skórę |
|
|
|
|
#3131 |
|
Zadomowienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6091027]Używałam w wakacje solutions i nic takiego nie zauważyłam, bardzo szybko się wchłaniał i aż do zmycia nie złaził i nie robił plam. Cud miód
edit: podkreślę "wakacje", bo człowiek się poci i wszystko spływa a krem nadal utrzymywał się na skórze i jak wspomniałam do końca dnia twarz wyglądała tak samo, że tak nazwę, wchłaniał się w skórę[/quote] ja mialam ten sam i jak mowie dla mnie byl fatalny, wlasciwiwe splywal w ciagu dnia. nie tak jak podklad sie ladnie wchlanial i trzymal twarzy.
|
|
#3132 |
|
Wtajemniczenie
|
To pewnie zalezy od cery...
Ja używam podkładu antystresowego, jestem z niego zadowolona, choć muszę pudrować buźkę... (no ale nikt nie powiedział, że on jest matujący) ![]() A z DEMO sobie wezmę PW i sprawdzimy
|
|
#3133 |
|
Zadomowienie
|
z demo?? czy jest cos o czym ja nie wiem??
![]() ![]()
|
|
#3134 |
|
Raczkowanie
|
Elfee, dzięki za informacje. No to sobie poczekam jeszcze na fakturę do jutra w takim razie.
A co do podkładu PW w demo, to na tej stronie była o tym mowa... nieładnie tak nieuważnie czytać
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
Złożyłam dzisiaj zamówienie na 3 termin i przyjdą wreszcie olejki z SSS
![]() Ale za to w brakach: KOMPLET BIZUTERII BELLA no i CONFETTI DO OZDOBY STOLU Dziwi mnie tylko, że mimo że przyjdzie paczka dopiero 3 stycznia to termin płatności jest już do 7 stycznia... |
|
|
|
#3136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moze wprowadza nowe odcienie jak do tego w plynie.
|
|
|
#3137 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
spisuje sie super, na twarzy wyglada bardzo naturalnie, caly dzien wyg;lada dobrze. w sumie najlepszy jaki mialam.
|
|
|
#3140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3141 |
|
Wtajemniczenie
|
antystresowy podkład jest świetny
Odcien cream idealnie mi pasuje, podkład rozjaśnia cere, nadaje sie na wieczór jak i na dzień, jedyny minus to to że twarz jest troszenke 'lepka' w dotyku. Z Avonu mialam też podkład w płynie i nie za bardzo mi pasował, splywał, choć przyznam ze uzywalam go ok 3 lat temu, a wtedy mialam jeszcze mieszana cere nie jak teraz suchą.
|
#3142 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3143 |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=gothika;6090155]ashiva - to widać ewidentnie że ktoś tam jakby palcem przejechał po cieniu, nic nie jest osypane tylko taki ślad na środku...
Już mi odpisali w sprawie cienia doślą drugi bezpłatny !!!!Z jakiej racji klijent ma dostać coś używane czy testowane skoro płaci za nowe.
|
#3144 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=justynka333;6092279]
Cytat:
, to może i ja napisze, mam pisać przez główną stronę avonu - Kontakt czy jakoś inaczej?aha, już wiem - chyba po zalogowaniu w "skantaktuj się z nami": nie trzeba podawać swojego numeru personalnego? |
|
|
|
|
#3145 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
zaraz robie zamowienie i chcialam wiedziec co jest w brakach na pewno. bizu ella balerina, kula sniezna i confetti ? czy cos jeszcze jest pewnego ? mam zamowienia na 2 rzeczy tylko i musze czyms podbic pomozcie prosze
|
|
|
|
#3146 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
confetti napewno jest w brakach. zamawiałam 8 sztuk i nie przyszło z tego co dziewczyny pisały to kula snieżna i szkatułka tez są w brakach. |
|
|
|
|
#3147 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3148 |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=gothika;6092508]Ja się podpisuję imieniem , nazwiskiem i numerem personalnym.
|
#3149 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
--->choć przyznam że ten na noc rzeczywiście ma dość dziwna konsystencje ale i tak uważam że jest świetny jak wstaje rano moja skóra jest nawilzona i wypoczęta, taka radosna mam połowe, a na dzień 3/4 Hmm... Ogólnie polecam![]() Dziś przyszła mi paczuszka na II termin zamówiłam dla siebie Crystal Aure i Treselle klasyczną. To nic, że mam jeszcze 10 flakonów innych perfum...jestem maniaczką zapachów i to jest chyba mój nałóg, bo co powącham jakiś śliczny zapach to musze go mieć na owe perfumy z avonu skusiłam się w ciemno...tzn.miałam próbkę tej treselle ale mi się zapach nie podobał. Skusiła mnie cena bo za Aurę zapłaciłam 45zł a za treselle 24 Po psiknięciu zakochałam się w obu!!! Psiknęłam się aurą jakieś 3 godziny temu...niedawno wzięłam kąpiej i moje zdziwienie wąchając nadgarstek nadal czuć zapach!!! Cudo!!! Mój facet również oszalał na punkcie jednego jak i drugiego zapaszku
|
|
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a możecie powiedzieć coś na temat żelu brązująco-rozświetlającego z netto 1/2008. Miała go któraś? Jest dobry,bo nie znalazłam nic na KWC. Chodzi mi o to czy ładnie brązuje buzię i czy nie swieci się po nim za bardzo twarz. Będę wdzięczna za pomoc, bo nie wiem, czy opłaca się zamówić.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

Sama nie wiem...

a na PW poczekam a mam pytanie jelsi to nie tajemnica ile on kosztuje w demo ? bo mnie starsznie to ciekawi mam nadzieje ze bedzie on w katalogu jakims przed polowa marca bo potem to w szpitalu bede......

Mam dosyć podkładów przez te problemy, dlatego rezygnuję. A ostatnio mam bardzo mięciutką twarz, jak nigdy, to po co mam ją szpecić podkładami
Przerzucam się na krem koloryzujący 

Ślub
ale i tak uważam że jest świetny
mam połowe, a na dzień 3/4