Plotkowy dla dietetyczek :) III - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-22, 20:22   #2851
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
Napisane przez Chantel Pokaż wiadomość
nefre

ja wlasnie jezdze na rowerku hehehe
tez ubralam choine ale Twoja jest sliczna
Dziękuję . Kurcze też chyba muszę sobie zaoszczędzić i rowerek kupić bo to bardzo przydatna rzecz

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
normalnie wyobraziłam sobie mine księdza
Ja to bym się zestresowała pewnie strasznie i bym poplątała całą spowiedź
Choinka śliczna

Btw. ja jednak ubieram jutro Jedziemy z tatą po prawdziwą choinkę mam nadzieję, że dostaniemy jakąś ładną...

Btw 2. Nefre fajny masz dzwonek
Moniczko, Ty się ze mnie nie śmiej Wiesz jak ja się tam zburaczyłam?! Kolega mówił, ze nigdy mnie takiej zawstydzonej nie widział [btw. powiedział, że slicznie wyglądam z rumieńcami ]

Cytat:
ja tez mam zywa.
ale Imagination jest the best;p
Ej no, co Wy macie do mojego dzwonka?
Ale wiecie co? Az się dziwię. Bo ja zawsze miałam wibracje właczone, zawsze wyciszone, a tu nagle pach Nie wiem kiedy mi się to przemieniło.
Też chciałabym żywą choinkę, ale mama powiedziała, że w tym roku już nie chce i ubrałam starą

Lece oglądac film

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-22, 20:22   #2852
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
No rozumiem, rozumiem Tylko chodzi mi o to w jakim sensie się nią interesujesz ?
Mangę czytam nałogowo, anime oglądam. Kończe jedną serię, zaczynam następną Nie każda mi 'podchodzi' to też czasami rezygnuję, ale rzadko kiedy.
Mają w sobie to coś a na dodatek Japonia... <3

swoją drogą - zawsze faceci są fajnie przedstawiani w M&A no z reguły

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość

Anime Ather widze, ze nie tylko aj jestem 'chora' na punkcie anime
Oglądałaś Death Note może ?

Cytat:

A ja juz poćwiczone, teraz tylko kapiel i się lenię już do końca wieczoru Kochane macie jakiś sposób na szybkie pozbycie się pryszcza? ;( Zas nie dałam rady z 'niewyciskaniem' i teraz mam całe czoło w czerwonym kropach Ja tak nie chcę
możesz wysuszyć go (maścią (taka biała w brązowej tubie, zapomniałam nazwy bardzo charakterystyczna na tego typu przypadki... / spirytusem / specjalny żelem punktowym) ale to nie gwarantuje szybkiego pozbycia się wiesz, jak będziesz wyciskała to tylko blizny zostaną, więc nie warto.
ew. są takie plasterki punktowe (okrągłe) - pomagają również przez wysuszanie.

Cytat:
A tak w ogole to ubrałam dzisiaj choinkę Zamieszczam małe zdjęcie
Zapomniałabym! jaka gafa mi się w kościele przytrafiła
Niestety, pod przymusem musiałam iść do spowiedzi, jest to sprzeczne z moimi poglądami, ale chce być posłuszna mamie i o ;( Ale przejde do meritum - otóż, czekałam w baaardzo długiej kolejce, czekam i czekam no i w końcu przyszła moja kolej Ja tu elegancko mówię swoje grzeszy a tu nagle jak nie usłysze wibracji, tego dziwęku melodii:' Imagine Imagine Imaginaaaaaaation! Yeaaaah!". A dźwięk wydobywał się z .. mojej torby Jakiego ja buraka strzeliła Wszystkie oczy na mnie, ksiądz nagle zamilknął a ja.. tylko wybakałam "przepraszam" i dalej się spowiadałam. Jeju.. jaki wstyyyd. Że też nie wyciszyłam dzwonków przed wejściem... Awr. Kumpla, który dzwonił to aż okrzyczałam później ;D

Lecę do kąpieli, później tu jeszcze zajrzę ;*
hihi... nie przejmuj się zdarza się ^^
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-22, 20:25   #2853
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Ather
no pewnie, że ogladałam!

No nic, Sudocremem posmarowałam na noc, zobaczymy czy coś pomoze

Doobra, juz mnie tu nie ma ^^ bzium.

Stary 2007-12-22, 20:41   #2854
śnieżka_
Zakorzenienie

Ah właśnie upiekłam rogaliki

No i choinka już ubrana Najbradziej podoba mi sie w niej to ze jest ogromna i pachnie
Edit: haha doczytałam o Nefre w kościele nie mooge ;D
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 0640.jpg (44,4 KB, 16 załadowań)
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-22, 20:42   #2855
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Moniczko, Ty się ze mnie nie śmiej Wiesz jak ja się tam zburaczyłam?! Kolega mówił, ze nigdy mnie takiej zawstydzonej nie widział [btw. powiedział, że slicznie wyglądam z rumieńcami ]
Kochana wyobrażam sobie
Kolega Cię pochwalił A fajny chociaż
Miłego ogladania

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
Mangę czytam nałogowo, anime oglądam. Kończe jedną serię, zaczynam następną Nie każda mi 'podchodzi' to też czasami rezygnuję, ale rzadko kiedy.
Mają w sobie to coś a na dodatek Japonia... <3

swoją drogą - zawsze faceci są fajnie przedstawiani w M&A no z reguły
Aaaa rozumiem, rozumiem
Chyba musze zainteresować się tą mangą, bo nie jesteś pierwszą osobą, która ją poleca, a swoją drogą, to ja zawsze bardzo lubiłam Czarodziejke z księżyca serio ! uwielbiałam tą bajke Szkoda, że już jej nie puszczają...
Ty lubisz japonię, a ja interesuje się Egiptem, strasznie kręci mnie ten tajemniczy klimat piramid

Edit: Śnieżka śliczna choinka i naprawde duża !!
Daj rogalika
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-22, 20:48   #2856
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
A jeśli mowa o herbatach - dziś w końcu kupiłam tą Irish Cream - miód cud
ależ to pysznie brzmi...muszę sprobować w koncu

Cytat:
Napisane przez phenomena Pokaż wiadomość
co do herbat - waniliowa jest pszepyszna uwielbiam! ostatnio u tz pilam o smaku pinacolady i hiszpanskiej mandarynki. musze powiedziec, ze tez ten smak za mna jeszcze chodzi xD kawe kupuje w ziarnach i miele ja. taka ma przynajmniej swoj aromat i wiadomo, ze to prawdziwa kawa. rozpuszczalne tylko od czasu do czasu. zreszta ie pijam kaw codziennie. nie dzialaja na mnie pobudzajaco. jesli juz to dla smaku

pichcenie zaczynamy jutro. mam za zadanie wykonanie moich popisowych ciasteczek
mmm zgadzam się - uwielbiam herbę waniliową
pinacolada?hiszpanska mandarynka? skad masz takie cuda?
co do kawy to z pewnoscia wiele jest duuuuzo lepszych niz rozpuszczalna, ale ja jestem wyjatkowo leniwa,a ze rozpuszczalna mi smakuje to poki co na niej poprzestaje w domu
hmmm a te Twoje popisowe ciesteczka to jakie?
Ja dzis zrobilam z mam do spolki makowiec, sernik i rybke po grecku

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Jeszcze gonil mnie dzis jakis wieelki pies... Coz...przynajmniej biegi pocwiczylam troche xD
ja bym umarła - straszliwie boję się psów...

Cytat:
Czesc,
jestem nowa, ale przyznam ze czesto czytam wizaz.
Pomyslalam sobie ze sie zaloguje i sie "ujawnie"
Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona.
no ba, jak moglybysmy nie przyjąć? Witaaaaaj
Cytat:
Kochane macie jakiś sposób na szybkie pozbycie się pryszcza? ;( Zas nie dałam rady z 'niewyciskaniem' i teraz mam całe czoło w czerwonym kropach Ja tak nie chcę
ja zawsze przemywam spirytusem, a poźniej właśnie Sudocremem i rano jest juz znacznie lepiej - po nalozeniu grubszej warstwy podkladu nic nie widac
jaaaaa usmialam sie z tej historii ze spowiedzia... ale wyobrazam soebie Twoje zawstydzenie-sama bym pewnie niezlego buraka strzelila:P
a choinka piękna

Cytat:
Btw. ja jednak ubieram jutro Jedziemy z tatą po prawdziwą choinkę mam nadzieję, że dostaniemy jakąś ładną...
ooo jednak prawdziwa?super My tez jutro ubieramy

Cytat:
ja raz poszam do spowiedzi z kolezanka z klasy, ona spowiadala sie przede mna. Kolezanka poszla sie spowiadac, nagle slysze na pol kosciola "co? jak moglas ile ty masz lat?"
o kuuuurde nieźle...

Wróciłam właśnie ze spotkania z koleżankami Spotkanie bardzo udane, a kawa... ahhhhhh piernikowe latte idealnie wprowadza w swiateczny nastroj Zaraz brykam na rowerek zeby sobie poćwiczyć trochę Zgadzam sie z Wami, inwestycja w rowerek to moim zdaniem bardzo dobra inwestycja

Buuuzi, milego wieczoru

PS. Śnieżko, cudna choina Mutant:P

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-22, 21:00   #2857
phenomena
Zakorzenienie

takie smaki mozna chyba dostac w sklepach herbacianych. moje popisowe ciasteczka to pieguski, w watku kulinarnym na wizazu jest na nie przepis
phenomena jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-22, 21:09   #2858
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
Ja dzis zrobilam z mam do spolki makowiec, sernik i rybke po grecku

ja bym umarła - straszliwie boję się psów...

ooo jednak prawdziwa?super My tez jutro ubieramy

Wróciłam właśnie ze spotkania z koleżankami Spotkanie bardzo udane, a kawa... ahhhhhh piernikowe latte idealnie wprowadza w swiateczny nastroj Zaraz brykam na rowerek zeby sobie poćwiczyć trochę Zgadzam sie z Wami, inwestycja w rowerek to moim zdaniem bardzo dobra inwestycja
U mnie rodzice dziś robili: gołąbki kotlety mielone, schabowe, kurczaka, jakieś żeberka, jakieś zwijki, ze 3 rodzaje aż rybe po grecku, rybe w galarecie i jeszcze paaare różnych smacznych i pachnących rzeczy Jednym słowem okropnie duzo dziś zrobili tego żarełka, wszystkie garnki i miski zajęte
Co do psów to też się boje.. jak byłam mała, taki wielki wilczur chciał mnie pogryźć
Jak jutro ubierzesz choinkę to koniecznie zdjęcie wstaw
Przeslij mi troche tej kawki na poczte :d tej piernikowej
Co do rowerka, to chciałam, żeby mi rodzice kupili, ale powiedzieli, ze nie

Cytat:
Napisane przez phenomena Pokaż wiadomość
takie smaki mozna chyba dostac w sklepach herbacianych. moje popisowe ciasteczka to pieguski, w watku kulinarnym na wizazu jest na nie przepis
Uwielbiam pieguski !

własnie pije sobie herbatke z Dilmah o smaku mango... pyszna jest- polecam ! Ale wiecie o kim przy okazji jej robienia pomyślałam... Strasznie się martwie o tą naszą Mango no !

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-12-22, 21:31   #2859
śnieżka_
Zakorzenienie

Niestety telefon zjadł ze zdjęcia dużo łańcuchów, baniek, światełek i kolorów w rzeczywitości choinka wygląda lepiej pod wzgledem przystrojenia niz na zdjeciu Więc tym bardziej Dziękuję

hehe a rogalikami proszę bardzo mozecie sie czestowac ;D
ja chyba ide zaraz spać .
Dobrej nocy
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-22, 21:40   #2860
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Ather
no pewnie, że ogladałam!
Dokładnie -> ^_^

Śnieżko, Nefre
- śliczne choinki
Tamonita - Egiptem moja mama i jej TŻ się bardzo interesują, ja niestety nie załapałam tego bakcyla
Stary 2007-12-22, 21:43   #2861
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Wiecie co? Co do tej spowiedzi. jak tak przemyslałam to aj zawsze musze miec jakąs głupią sytuację Ale coo tam..

Tamosiu - kolega bardzo fajny , idę z nim na studniówkę
Śnieżko - sliczna choinka , rogalikami byś się podzieliła

A mnie od dłuższego czasu tak nosiło na sernik i co? Zachcianka dzisiaj została spełniona Mama upiekła i po prosut niebo w mordce Jeszcze upiekła ciasto snickers Biszkopt, krem, orzechy z miodem.. aaa już chcę jutro i chcę tego spróbować Musze to napisać: KOCHAM wypieki mojej mamy Mamo, jestes najlepsza!

Ehh teraz leniwy wieczór przed komputerem, bo nic mi się kompletnie nie chce...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-22, 22:01   #2862
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
\
Ale, że teraz okres świąteczny to mam nadzieję, że to się zmieni i że przygarniecie niewierną znów do siebie
no baaaaaaa z otwartymi ramionami

Cytat:

hihi^^ skąd ja to znam Mam nadzieje,ze ze wszystkim sie ladnie wyrobisz

udało się zdążyłam
i wigilia z TŻ-em była naprawdę super

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

No ale chyba oprócz mięsa coś tam dla Ciebie się znajdzie Ja w sumie to same pierogi mogłabym wcinać Nic więcej do szczęścia mi nie trzeba
chyba będzie ok... pogadałam dziś z mamą i wygląda na pogodzoną z losem
Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

Jestem przeszczesliwa Nie wiem kiedy sie znowu odezwe wiec juz teraz Zycze Wam wspanialych,wyjatkowych,r odzinnych,spokojnych i bialych Swiat, wymarzonych prezentow pod choinka i odpoczynku od codziennego pospiechu

Sciskam Was wszystki i kazda z osobna Dobrze,ze jestescie.. wirtulane ale jakze prawdziwe...

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość

No a ja mialam dzis szalony dzien bylam umowiona na 8.50 do lekarza, a dopiero przed 10 wyszlam z domu ale dzis tlokow nie bylo, wiec nie bylo problemu z tym calym smiesznym moim spoznieniem. okazalo sie ze wyniki mam prawie idealne, jedyne co to troche zelazo musze uzupelnic. dodatkowo mialam zrobione dzis jeszcze ekg, w zwiazku z tym cisnieniem, ale jest tez wszystko ok. bede miala jeszcze badanie tarczycy po swietach, ale tak to nie mam czym sie martwic jedyne zalecenie lekarki to pic melisę ufff. ulzylo mi
cieszę się bardzo

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość

Tak wiem,wiem ale moi rodzice doskonale wiedzą co ja chcę dostać i co roku było tak,że ja mówiłam co mi się podoba,a Oni jechali mi to kupić i wrzucali pod choinkę,mimo tego że wiedziałam co dostanę,to zawsze było takie wspaniałe 'napięcie' jak to wygląda,kiedy to rozpakuję itd. W tym roku natomiast moi rodzice na nic nie mają czasu,moja mama kupiła nawet gotowe ciasteczka w piekarni,bo nie ma czasu piec,tylko praca i praca .
szkoda może jednak jakąś paczuszkę znajdziesz pod choinką...

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Heh,a mnie przez najbliższe dni nikt nie zmusi do zaglądnięcia do książek^^
słusznie

Cytat:
Napisane przez Emocja Pokaż wiadomość

Gdybym nie miała okazji już zajrzeć, to życzę Wam wszystkich Wesołych i Pięknych Świąt - takich z prawdziwego zdarzenia, które na zawsze zapadną w pamięci i z uśmiechem na twarzy, wspominając, będziecie do nich wracać. Prawdziwie rodzinnej atmosfery i wiele radości
i wzajemnie

Cytat:
Uff... w końcu po zakupach
czas się wziąć za porządki... jest tyle do zrobienia a na dodatek... jedna paczka z allegro nie doszła na czas
A zamówiłam ją 1,5 tygodnia temu. Niech to szlag.

Odechciało mi się świąt
przyjedzie jeszcze paczka... zobaczysz

Cytat:

juz tak ze mna jest-jak cos kupie to od razu musze to zalozyc ^^
a cala wczorajsza impreza udana bo towarzystwo sie spisalo aczkolwiek odwyklam od posiadów i brakowalo mi tańca. slabe tylko bylo to, ze "pan domu" sie strasznie spił i pod koniec imprezy był juz totalnie wyłączony - musielismy go polozyc...

grunt że imprezka udana

Cytat:
Czesc,
jestem nowa, ale przyznam ze czesto czytam wizaz.
Pomyslalam sobie ze sie zaloguje i sie "ujawnie"
Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona.
witaj

Cytat:
Zapomniałabym! jaka gafa mi się w kościele przytrafiła
Niestety, pod przymusem musiałam iść do spowiedzi, jest to sprzeczne z moimi poglądami, ale chce być posłuszna mamie i o ;( Ale przejde do meritum - otóż, czekałam w baaardzo długiej kolejce, czekam i czekam no i w końcu przyszła moja kolej Ja tu elegancko mówię swoje grzeszy a tu nagle jak nie usłysze wibracji, tego dziwęku melodii:' Imagine Imagine Imaginaaaaaaation! Yeaaaah!". A dźwięk wydobywał się z .. mojej torby Jakiego ja buraka strzeliła Wszystkie oczy na mnie, ksiądz nagle zamilknął a ja.. tylko wybakałam "przepraszam" i dalej się spowiadałam. Jeju.. jaki wstyyyd. Że też nie wyciszyłam dzwonków przed wejściem... Awr. Kumpla, który dzwonił to aż okrzyczałam później ;D

piękne macie choinki, wszystkie

rodzina mi tu panikę wszczyna że się nie wyrobimy ze wszystkim jutro i pojutrze ja nie wytrzymam
pewnie znowu nie będę miała czasu tu zajrzeć

a potem się dziwić ze święta mnie wkurzają

dobranoc Laseczki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-22, 22:04   #2863
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co? Co do tej spowiedzi. jak tak przemyslałam to aj zawsze musze miec jakąs głupią sytuację Ale coo tam..

Tamosiu - kolega bardzo fajny , idę z nim na studniówkę
Śnieżko - sliczna choinka , rogalikami byś się podzieliła

A mnie od dłuższego czasu tak nosiło na sernik i co? Zachcianka dzisiaj została spełniona Mama upiekła i po prosut niebo w mordce Jeszcze upiekła ciasto snickers Biszkopt, krem, orzechy z miodem.. aaa już chcę jutro i chcę tego spróbować Musze to napisać: KOCHAM wypieki mojej mamy Mamo, jestes najlepsza!

Ehh teraz leniwy wieczór przed komputerem, bo nic mi się kompletnie nie chce...
sernik, snickers jejuś uwielbiam ! Ale mi narobiłaś ochoty !
U mnie niestety w tym roku babcia sernika nie piecze...
Za to zrobi ciasto które kocham, mianowicie tort węgierski pysznosci ! i babke z makiem, a mama idzie na łatwizne i kupuje gotowe A tak serio, to poprostu bidulka nie ma już czasu na pieczenie ciasta bo jutro cały dzień spędzi w pracy i w wigilię tez
Ciesze się że spełniałaś zachcianke Kochana
A co do tego kolegi... Może to coś więcej ?
Skoro idziesz z nim na studniówke...

Ehh jakoś się czuje źle, tzn. chyba poprostu chce mi się spać, a na dodatek bolą mnie oczy i głowa, czyżby za dużo komputera ostatnio
W takim razie idę chyba spać, tzn. do łóżka poczytać

Słodkich snów Kochane Wizażanki i do jutra

Btw. Ather, a mnie fascynuje ten kraj, tzn. Egipt, sam w sobie jest taki... tajemniczy i nie odkryty

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-12-22, 22:26   #2864
Chantel
Raczkowanie

ojej chwile zejsc z kompa i od razu takie zaleglosci oj dziewczyny Wy to macie speeda:P

ja kocham herbate wisniowa

Co do pieczenia to ja niestety praktycznie robie wszystko sama w domu
dzisiaj upieklam 3 placki i zrobilam golabki
jeszcze zapewne jutro bede musiala cos zrobic.. wiem ze czekaja mnie salatki i sernik...
jutro pochwale sie moja choinka.. a co

LoLcIa123 - moja mama tez wiecznie pracuje...
Chantel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-22, 23:02   #2865
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
U mnie rodzice dziś robili: gołąbki kotlety mielone, schabowe, kurczaka, jakieś żeberka, jakieś zwijki, ze 3 rodzaje aż rybe po grecku, rybe w galarecie i jeszcze paaare różnych smacznych i pachnących rzeczy Jednym słowem okropnie duzo dziś zrobili tego żarełka, wszystkie garnki i miski zajęte
no łaaaadnie Teraz masz restaurację w domu, sprzyjające Twojemu "prawdziwemu P" warunki^^ chyba sporo osob zbiera sie u Ciebie na Wigilie,co?
Cytat:
Co do psów to też się boje.. jak byłam mała, taki wielki wilczur chciał mnie pogryźć
jak bylam mala, taki jeden wilczur mnie POGRYZł ech. teraz się boje psow pomimo,ze uwielbiam je (w sensie: podobaja mi sie bardzo). Jak bede "duza" to bardzo chcialabym miec pieska, zeby przelamac swoj lęk bo teraz male mieszkanie i rodzice sie nie zgadzaja...
Cytat:
Jak jutro ubierzesz choinkę to koniecznie zdjęcie wstaw
oczywiscie
btw. a tak w ogole to Ciebie jeszcze nie widzialam wiec jakbys miala jakas fotencje swoja to pieknie prosze (madame_apple@onet.eu)
Cytat:
Przeslij mi troche tej kawki na poczte :d tej piernikowej
ślęęęęęęę czujesz ten aromat?

Cytat:
własnie pije sobie herbatke z Dilmah o smaku mango... pyszna jest- polecam ! Ale wiecie o kim przy okazji jej robienia pomyślałam... Strasznie się martwie o tą naszą Mango no !
hmmm herbe wyprobuje next time
a o Mango tez sie martwie coraz bardziej

Cytat:
to mama sie pewnie strasznie cieszy,ze tak Ci smakuje :P
Ja tez uwielbiam wypieki swojej - maja tylko jedna ogromna wade, nie da sie ich jesc z umiarem:P

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

rodzina mi tu panikę wszczyna że się nie wyrobimy ze wszystkim jutro i pojutrze ja nie wytrzymam
pewnie znowu nie będę miała czasu tu zajrzeć

a potem się dziwić ze święta mnie wkurzają
dokladnie
na szczescie ja swoja rodzinke edukuje od wielu lat i teraz juz ich panika jest znacznie mniejsza niz jeszcze jakis czas temu

Cytat:
Za to zrobi ciasto które kocham, mianowicie tort węgierski pysznosci ! i babke z makiem, a mama idzie na łatwizne i kupuje gotowe A tak serio, to poprostu bidulka nie ma już czasu na pieczenie ciasta bo jutro cały dzień spędzi w pracy i w wigilię tez
heh, takie czasy. Czasy Wiecznie Pracujacych Mam...dobrze, ze babcia jest

Cytat:
Ehh jakoś się czuje źle, tzn. chyba poprostu chce mi się spać, a na dodatek bolą mnie oczy i głowa, czyżby za dużo komputera ostatnio
W takim razie idę chyba spać, tzn. do łóżka poczytać
odpoczywaj

Cytat:
ja kocham herbate wisniowa
mmm brzmi wspaniale zwlaszcza,ze ja kocham wszystko co wisniowe - soki,jogurty,lody etc... Musze na takową zapolować.
To juz mam liste herbat do kupienia nastepnym razem:
1. Irish Cream
2. Mango
3. Wiśniowa
no i jesli bedzie mozliwosc to jeszcze te,o ktorych pisala phenomenka bo strasznie mnie zaciekawily
Cytat:
Co do pieczenia to ja niestety praktycznie robie wszystko sama w domu
dzisiaj upieklam 3 placki i zrobilam golabki
jeszcze zapewne jutro bede musiala cos zrobic.. wiem ze czekaja mnie salatki i sernik...
dzielna kobieta z Ciebie Dobrze,ze Ci sie chce i nie olewasz tego...
No i pozniej jaka satysfakcja z samodzielnie przygotowanych swiat
Cytat:
jutro pochwale sie moja choinka.. a co
koniecznie

heh dooobra, ja tez zmykam spac... Pocwiczylam,wykąpałam się i teraz pora oddac sie relaksowi
Tym bardziej,ze jutro czeka mnie raczej aktywny dzien. Trzeba byc w formie,aby przetrwac swiateczne przygotowania bez uszczerbku na zdrowiu:P

kolorowych snow

emotki musialam pousuwac...

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-23, 07:51   #2866
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
A to nie wiedziałaś ?
A co jest właściwie z tym anime ?

Uważaj uzależnienia są groźne
A to Twój tata miejszka we Francji ? ale masz fajnie

Tak uzaleznienia sa niedobre ,ale jak plyna z nich korzysci to chyba ok? Po za tym fajna tu atmosfera jest xD

Moj tata ma firme we Francji. Ale zadko kiedy bywa w domu niestety... to sa minusy. A plusy to takie ze juz sie wakacji doczekac nie moge xD

Widze ze niektore z Was ubrały juz sliczne choinki. Mnie tez to czeka dzis po obiedzie. Mam nadzieje ze rowniez bedzie w miare ladna xD
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-23, 07:55   #2867
Ather
Zakorzenienie

Ohayo Słoneczka
Coś cicho tu dzisiaj z rana - odsypiacie albo macie aż takie urwanie głowy przed świętami...

Ja zaraz muszę iść pomagać matuli, ech... A jutro trzy Wigilie.

Miłego dnia życzę
Stary 2007-12-23, 08:16   #2868
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Dzień dobry ^^
Niedawno wstałam, śnidanie zjedzone, kawałek sernika mojej mamci tez
Czas się ubrać i.. na sklepy Dzisiaj jest niedziela handlowa, prawda? Jesli mi sie uda to dzisiaj piekna, brązowa spódniczka będzie moja Wczoraj udało mi się 'zdobyć" srebrne balerinki, a przedwczoraj sliczny zielony golf i fioletowa bluzeczkę, ze wstążeczką Ahh.. ta mamcia ze mną ma

No nic, lecę, bo pozneij nie bede miała czasu

Miłego dnia kochane

Stary 2007-12-23, 08:26   #2869
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry ^^
Czas się ubrać i.. na sklepy Dzisiaj jest niedziela handlowa, prawda? Jesli mi sie uda to dzisiaj piekna, brązowa spódniczka będzie moja Wczoraj udało mi się 'zdobyć" srebrne balerinki, a przedwczoraj sliczny zielony golf i fioletowa bluzeczkę, ze wstążeczką Ahh.. ta mamcia ze mną ma

Miłego dnia kochane

Mmm...serniczek xD U mnie tez jest w lodowce ,ale jakos tak...nieapetycznie wyglada <lol> . Ale zaszlałas z zakupami xD .Życze milych zakupow i upolowania tej spodniczki.

Ja wczoraj w sumie tez bylam polowac na spodniczke i jakos tak wyszlo ze znowu spodnie kupilam...a w szafie nadal 0 spodnic...
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-23, 10:10   #2870
Chantel
Raczkowanie

ja nie lubie spodnic... moze to przez moje nogi, albo przez to ze podstawowace zawsze jak ktos mial spodnice to chlopcy od razu ja siup! do góry;/

ja uwielbiam sernik z rodzynkami ale tylko na goraco
Stary 2007-12-23, 10:23   #2871
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry kochane

Cytat:
no łaaaadnie Teraz masz restaurację w domu, sprzyjające Twojemu "prawdziwemu P" warunki^^ chyba sporo osob zbiera sie u Ciebie na Wigilie,co?

jak bylam mala, taki jeden wilczur mnie POGRYZł ech. teraz się boje psow pomimo,ze uwielbiam je (w sensie: podobaja mi sie bardzo). Jak bede "duza" to bardzo chcialabym miec pieska, zeby przelamac swoj lęk bo teraz male mieszkanie i rodzice sie nie zgadzaja...
Jejku to straszne, że Cię pogryzł Współczuje W sumie mnie też by pogryzł, ale się zastawiłam rowerem
A co do wigilii to musze Cię zaskoczyć U mnie wogóle nie ma wigilii Jedziemy w nią zawsze do jednej babci, a później do drugiej Także te wszystkie speciały to tylko na dwa dni Świąt
Też chciałam psa mieć w domu, jakiegoś małego, ale się nie chcą zgodzić I mam tylko takiego kundelka podwórkowego.

Cytat:
Tak uzaleznienia sa niedobre ,ale jak plyna z nich korzysci to chyba ok? Po za tym fajna tu atmosfera jest xD

Moj tata ma firme we Francji. Ale zadko kiedy bywa w domu niestety... to sa minusy. A plusy to takie ze juz sie wakacji doczekac nie moge xD

Widze ze niektore z Was ubrały juz sliczne choinki. Mnie tez to czeka dzis po obiedzie. Mam nadzieje ze rowniez bedzie w miare ladna xD
No z tym, że tata ma firme we Francji, to akurat fajnie Tylko gorzej, że żadko w domu bywa... Czyli wakacje spędzasz za granicą Polski ? Super Jak ubierzsz choinkę, wstaw foto

Cytat:
Ohayo Słoneczka
Coś cicho tu dzisiaj z rana - odsypiacie albo macie aż takie urwanie głowy przed świętami...

Ja zaraz muszę iść pomagać matuli, ech... A jutro trzy Wigilie.

Miłego dnia życzę
Ja spałam do 10
No u mnie 2 wigilie jutro, jedna u jednej, a druga u drugiej babci
Miłego dnia i pomagania Kochana

Cytat:
Dzień dobry ^^
Czas się ubrać i.. na sklepy Dzisiaj jest niedziela handlowa, prawda?Jesli mi sie uda to dzisiaj piekna, brązowa spódniczka będzie moja Wczoraj udało mi się 'zdobyć" srebrne balerinki, a przedwczoraj sliczny zielony golf i fioletowa bluzeczkę, ze wstążeczką Ahh.. ta mamcia ze mną ma

Miłego dnia kochane
Życze jak najbardziej owocnych zakupów i polowań słonko

Cytat:
Mmm...serniczek xD U mnie tez jest w lodowce ,ale jakos tak...nieapetycznie wyglada <lol> . Ale zaszlałas z zakupami xD .Życze milych zakupow i upolowania tej spodniczki.

Ja wczoraj w sumie tez bylam polowac na spodniczke i jakos tak wyszlo ze znowu spodnie kupilam...a w szafie nadal 0 spodnic...
Nie martw się też nie mam spódnic, ani spódniczek, bo nie nosze Bo mam za grube nogi

A ja własnie jem śniadanko i niedługo jade z tata po choinkę, potem obiad, zakupy, no i krojenie warzyw na sałatke Nie lubie tego, ale cóż, musze mieć jakiś wkład własny w te Świeta

Życzę Miłego dnia Kochaniutkie

emotki musiałam pousuwać...

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-12-23, 10:37   #2872
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
możesz wysuszyć go (maścią (taka biała w brązowej tubie, zapomniałam nazwy
Maść cynkowa

Mi pomaga brevoxyl - super wysusza, lepiej niż sudocream czy maść cynkowa, a na blizny acne-derm

Wróciłam ze sklepu Jedna, wielka masakra, ale na szczęście już po Oczywiście zapomniałam o kilku najważniejszych rzeczach spożywczych ale zapas serków wiejskich i jogurtów naturalnych jest Kupiłam też nowe musli (nowe dla mnie) i owsianke Dla siostry gruby pasek pod choinkę, a dla babci gruby polarek O reszte prezentów nie muszę się martwić, bo druga siostra kupiła: gre komputerową i wode toaletową dla reszty rodzeństwa. Mi też coś kupiła, ale za nic nie chce powiedzieć A mnie ciekawość zżera

Miłego dnia

BTW: Tamonita spódniczki są takie kobiece - jak można ich nie nosić i jeszcze z powodu takiego wyimaginowanego powodu Poprawić mi się wraz z nadchodzącym nowym rokiem w tej kwestii
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-23, 11:08   #2873
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Maść cynkowa

Mi pomaga brevoxyl - super wysusza, lepiej niż sudocream czy maść cynkowa, a na blizny acne-derm

Wróciłam ze sklepu Jedna, wielka masakra, ale na szczęście już po Oczywiście zapomniałam o kilku najważniejszych rzeczach spożywczych ale zapas serków wiejskich i jogurtów naturalnych jest Kupiłam też nowe musli (nowe dla mnie) i owsianke Dla siostry gruby pasek pod choinkę, a dla babci gruby polarek O reszte prezentów nie muszę się martwić, bo druga siostra kupiła: gre komputerową i wode toaletową dla reszty rodzeństwa. Mi też coś kupiła, ale za nic nie chce powiedzieć A mnie ciekawość zżera

Miłego dnia

BTW: Tamonita spódniczki są takie kobiece - jak można ich nie nosić i jeszcze z powodu takiego wyimaginowanego powodu Poprawić mi się wraz z nadchodzącym nowym rokiem w tej kwestii
Milciu mnie zakupy te ostatkowe dopiero czekają Już się boję, jak sobie wyobraże tych ludzi Ten dziki szał ludu rzucający się na coca-cole, soki pomarańczowe, alkohole ... Ale dam rade, bom twarda !
Mnie też ciekawość zżera, bo rodzice twierdzą, że dostane coś szałowego no zobaczymy, ja wole miec niespodzianke jutro I Ty też wytrzymasz Baaa nie masz innego wyjścia kochana
Też mam w lodówce zapas serków wiejskich i jogurtów, tyle tylko, że jogobelli light (głównie truskawkowych- bo je uwielbiam )
A co do spódniczki, to ja zawsze miałam grube nogi, a szczególnie łydki, chociaż uda też, ale teraz uda mam jak patyki (okropnie mi schudły) za to łydki nadal wydają mi się grube Poza tym nie lubie zabardzo spódniczek, aczkolwiek obiecuję poprawe

I wkońcu nie pojechałam z tata po choinkę Pojechał sam i własnie ją przywiózł Lecę zobaczyć !

Btw. grypsko chce mnie dopaść... katar, kaszel, ból głowy... i to na same święta...

Niech się stanie... !
KCP

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-23, 11:24   #2874
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dzień dobryy.
Kurczę,ale mam zły humor od rana,tragedia po prostu miałam się dziś spotkać z Tż-etem,bo jutro wyjeżdża,a jego mama wymyśliła,że chce jechać dziś wieczorem po prezenty no po prostu żal.pl,a On nie może powiedzieć,że nie bo jest już umówiony,tylko oczywiście tak,tak. Brrrrrr....nie znoszę takich sytuacji.
Pomijając ten okropny incydent,muszę Wam coś opowiedzieć
Moja koleżanka [24l.] spotkała się z takim chłopakiem,długo ze sobą rozmawiali itp. On ma 25 lat,ten wiek jest istotny w tej historii,dlatego zwracam na niego szczególną uwagę a więc On jest jedynakiem,ukochany synek mamusi siedzą sobie w knajpie i jest godzina 22;30,po czym dzwoni do niego mama i pyta się czy jest w domu,więc On mówi 'tak mamo jestem w domu' a Ona do niego 'Jak jesteś w domu to trzaśnij drzwiami z mieszkania,muszę słyszeć' [w tym momencie po prostu mnie zatkało,ale...] Więc On wstał,podszedł do wejściowych drzwi łazienki w tej knajpie i trzasnął drzwiami tak głośno,że barman go wyprosił z knajpy moja koleżanka wróciła załamana,fajny,przystojny chłopak,śmieszny a tu takie buum.

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-23, 11:41   #2875
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Maść cynkowa

Miłego dnia

Czyli zakupy udane ?
A co do spódniczek - oj tak, są bardzo kobiecie... i pomyśleć że jeszcze pół roku temu nie było mowy abym wbiła się w jakąkolwiek

co do maści - a wiesz, że chyba o tą chodziło
ale była jeszcze inna... hm.

Cytat:

Btw. grypsko chce mnie dopaść... katar, kaszel, ból głowy... i to na same święta...
nie daj się kochana

Cytat:
Moja koleżanka [24l.] spotkała się z takim chłopakiem,długo ze sobą rozmawiali itp. On ma 25 lat,ten wiek jest istotny w tej historii,dlatego zwracam na niego szczególną uwagę a więc On jest jedynakiem,ukochany synek mamusi siedzą sobie w knajpie i jest godzina 22;30,po czym dzwoni do niego mama i pyta się czy jest w domu,więc On mówi 'tak mamo jestem w domu' a Ona do niego 'Jak jesteś w domu to trzaśnij drzwiami z mieszkania,muszę słyszeć' [w tym momencie po prostu mnie zatkało,ale...] Więc On wstał,podszedł do wejściowych drzwi łazienki w tej knajpie i trzasnął drzwiami tak głośno,że barman go wyprosił z knajpy moja koleżanka wróciła załamana,fajny,przystojny chłopak,śmieszny a tu takie buum.

A co do TŻ'a... szkoda że tak wyszło, nie powinien był robić czegoś takiego moim zdaniem... no ale zdarza się
Stary 2007-12-23, 11:42   #2876
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
A co do spódniczki, to ja zawsze miałam grube nogi, a szczególnie łydki, chociaż uda też, ale teraz uda mam jak patyki (okropnie mi schudły) za to łydki nadal wydają mi się grube Poza tym nie lubie zabardzo spódniczek, aczkolwiek obiecuję poprawe

I wkońcu nie pojechałam z tata po choinkę Pojechał sam i własnie ją przywiózł Lecę zobaczyć !

No właśnie wydają Nie ma to jak na siłe doszukiwać się jakiś wad w sobie

Na co Ty czekasz jeśli chodzi o te zakupy Ja to specjalnie rano zwlekłam się z łóżka żeby jeszcze przed otwarciem sklepu być To nic, że tylko 10 wózków zostało Ale z rana i tak najmniej ludu jest

A umnie choinka tylko na zewnątrz ubrana I to tak skromnie - tylko światełka Nikomu się nie chciało w tym roku nowej kupować Boje się, że Mikołaj nie zauważy choinki i nie zostawi w tym roku prezentów

Zdrówka

Cytat:
Dzień dobryy.
Kurczę,ale mam zły humor od rana,tragedia po prostu miałam się dziś spotkać z Tż-etem,bo jutro wyjeżdża,a jego mama wymyśliła,że chce jechać dziś wieczorem po prezenty no po prostu żal.pl,a On nie może powiedzieć,że nie bo jest już umówiony,tylko oczywiście tak,tak. Brrrrrr....nie znoszę takich sytuacji.
Oj no żal i to duży. Ja jak bym była umówiona wcześniej to bym to otwarcie powiedziała Może faktycznie jutro trudno by było jechać po te prezenty i trzeba to koniecznie dziś załatwić, a jego mama taka słaba i nieporadna i sama rady nie da Mam nadzieje, że ukochany jakoś Ci to wynagrodzi

A z tym mamusi synkiem to Szok na całej linii

Edit: Ather jest jeszcze maść ichtiolowa - ona wyciąga rope na zewnątrz i jest brązowa.

A co do zakupów udane

A w spódniczkach to w liceum nie chodziłam Koleżanka kiedyś powiedziała nieświadomie, że ona nie chodzi w sukienkach ani spódniczkach, bo ma tak krzywe nogi jak ja No cóż wymknęło jej się, a mnie to trochę zniechęciło do pokazywania nóg. Ale na szczęście mi przeszło, moje nogi i nikomu nic do tego
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-23, 11:59   #2877
Chantel
Raczkowanie

dziewczyny ja mam takie troche pytanie nie zwiazane z tematem
otoz czy w czasie diety pijecie duzo herbatek owocowych?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-23, 12:00   #2878
Emocja
Rozeznanie

Cytat:
Maść cynkowa

Miłego dnia

Spódniczki są mrrr Szczególnie w połączeniu z kozakami

Cytat:
Dzień dobryy.
Oj, szkoda, że Twój TŻ po prostu nie powiedział, że się umówił

A z tą historią to - - > Ogromna krecha dla chłopaka na całej linii Kiedyś mi przyjaciółka opowiadała, że się umówiła z jednym chłopakiem, do którego w czasie randki zadzwoniła mama i on do niej przez telefon "tak mamusiu, zjadłem zupkę" Tylko że na szczęście nie miał 25l. tylko 16/17, ale tak czy inaczej..

Emocja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-23, 12:05   #2879
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny ja mam takie troche pytanie nie zwiazane z tematem
otoz czy w czasie diety pijecie duzo herbatek owocowych?
herbaty owocowe bez cukru nie mają kcal praktycznie.

Cytat:

A w spódniczkach to w liceum nie chodziłam Koleżanka kiedyś powiedziała nieświadomie, że ona nie chodzi w sukienkach ani spódniczkach, bo ma tak krzywe nogi jak ja No cóż wymknęło jej się, a mnie to trochę zniechęciło do pokazywania nóg. Ale na szczęście mi przeszło, moje nogi i nikomu nic do tego
nie ma jak subtelność z jej strony...

Taminitko - u mnie poczta zamknięta dzisiaj
Stary 2007-12-23, 12:11   #2880
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:

A co do TŻ'a... szkoda że tak wyszło, nie powinien był robić czegoś takiego moim zdaniem... no ale zdarza się
Cytat:

Oj no żal i to duży. Ja jak bym była umówiona wcześniej to bym to otwarcie powiedziała Może faktycznie jutro trudno by było jechać po te prezenty i trzeba to koniecznie dziś załatwić, a jego mama taka słaba i nieporadna i sama rady nie da Mam nadzieje, że ukochany jakoś Ci to wynagrodzi
Jednak ustalił z mamą,że pojadą teraz jedziemy na zakupy i do kina na 'Dziewczyna moich koszmarów' była któraś.
U mnie święta pełną parą,mój tata od rana robi niezwykle kosmiczne awantury,moja mama płacze,jak co roku, w końcu zwyczaj-zwyczajowy nierówny prawda?.
Boli mnie ostatnio żołądek,nie wiem od czego

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości