![]() |
#2851 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ej no, co Wy macie do mojego dzwonka? ![]() Ale wiecie co? Az się dziwię. Bo ja zawsze miałam wibracje właczone, zawsze wyciszone, a tu nagle pach ![]() Też chciałabym żywą choinkę, ale mama powiedziała, że w tym roku już nie chce i ubrałam starą ![]() Lece oglądac film ![]()
![]() |
#2852 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mają w sobie to coś ![]() swoją drogą - zawsze faceci są fajnie przedstawiani w M&A ![]() ![]() Oglądałaś Death Note może ? ![]() Cytat:
![]() ![]() ew. są takie plasterki punktowe (okrągłe) - pomagają również przez wysuszanie. Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2853 |
Zakorzenienie
|
Ather
no pewnie, że ogladałam! ![]() No nic, Sudocremem posmarowałam na noc, zobaczymy czy coś pomoze ![]() Doobra, juz mnie tu nie ma ^^ bzium.
#2854 |
Zakorzenienie
|
Ah właśnie upiekłam rogaliki
![]() No i choinka już ubrana ![]() ![]() ![]() Edit: haha ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2855 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolega Cię pochwalił ![]() ![]() Miłego ogladania ![]() Cytat:
![]() Chyba musze zainteresować się tą mangą, bo nie jesteś pierwszą osobą, która ją poleca, a swoją drogą, to ja zawsze bardzo lubiłam Czarodziejke z księżyca ![]() ![]() ![]() Ty lubisz japonię, a ja interesuje się Egiptem, strasznie kręci mnie ten tajemniczy klimat piramid ![]() Edit: Śnieżka śliczna choinka i naprawde duża ![]() ![]() Daj rogalika ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2856 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pinacolada?hiszpanska mandarynka? skad masz takie cuda? ![]() co do kawy to z pewnoscia wiele jest duuuuzo lepszych niz rozpuszczalna, ale ja jestem wyjatkowo leniwa,a ze rozpuszczalna mi smakuje to poki co na niej poprzestaje w domu ![]() hmmm a te Twoje popisowe ciesteczka to jakie? ![]() Ja dzis zrobilam z mam do spolki makowiec, sernik i rybke po grecku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jaaaaa ![]() a choinka piękna ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wróciłam właśnie ze spotkania z koleżankami ![]() ![]() ![]() ![]() Buuuzi, milego wieczoru ![]() PS. Śnieżko, cudna choina ![]()
![]() |
#2857 |
Zakorzenienie
|
takie smaki mozna chyba dostac w sklepach herbacianych. moje popisowe ciasteczka to pieguski, w watku kulinarnym na wizazu jest na nie przepis
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2858 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do psów to też się boje.. jak byłam mała, taki wielki wilczur chciał mnie pogryźć ![]() Jak jutro ubierzesz choinkę to koniecznie zdjęcie wstaw ![]() Przeslij mi troche tej kawki na poczte :d tej piernikowej ![]() ![]() Co do rowerka, to chciałam, żeby mi rodzice kupili, ale powiedzieli, ze nie ![]() Cytat:
![]() własnie pije sobie herbatke z Dilmah o smaku mango... pyszna jest- polecam ! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2859 |
Zakorzenienie
|
Niestety telefon zjadł ze zdjęcia dużo łańcuchów, baniek, światełek i kolorów
![]() ![]() ![]() hehe a rogalikami proszę bardzo mozecie sie czestowac ;D ja chyba ide zaraz spać . Dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2861 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Co do tej spowiedzi. jak tak przemyslałam to aj zawsze musze miec jakąs głupią sytuację
![]() ![]() Tamosiu - kolega bardzo fajny , idę z nim na studniówkę ![]() Śnieżko - sliczna choinka ![]() ![]() A mnie od dłuższego czasu tak nosiło na sernik i co? Zachcianka dzisiaj została spełniona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ehh teraz leniwy wieczór przed komputerem, bo nic mi się kompletnie nie chce... ![]()
#2862 | ||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i wigilia z TŻ-em była naprawdę super ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() piękne macie choinki, wszystkie ![]() rodzina mi tu panikę wszczyna że się nie wyrobimy ze wszystkim jutro i pojutrze ![]() ![]() pewnie znowu nie będę miała czasu tu zajrzeć ![]() a potem się dziwić ze święta mnie wkurzają ![]() dobranoc Laseczki ![]() |
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie niestety w tym roku babcia sernika nie piecze... ![]() Za to zrobi ciasto które kocham, mianowicie tort węgierski ![]() ![]() ![]() Ciesze się że spełniałaś zachcianke Kochana ![]() ![]() A co do tego kolegi... ![]() ![]() ![]() Skoro idziesz z nim na studniówke... ![]() ![]() Ehh jakoś się czuje źle, tzn. chyba poprostu chce mi się spać, a na dodatek bolą mnie oczy i głowa, czyżby za dużo komputera ostatnio ![]() W takim razie idę chyba spać, tzn. do łóżka poczytać ![]() Słodkich snów Kochane Wizażanki i do jutra ![]() ![]() Btw. Ather, a mnie fascynuje ten kraj, tzn. Egipt, sam w sobie jest taki... tajemniczy i nie odkryty ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2864 |
Raczkowanie
|
ojej chwile zejsc z kompa i od razu takie zaleglosci
![]() ja kocham herbate wisniowa ![]() Co do pieczenia to ja niestety praktycznie robie wszystko sama w domu ![]() dzisiaj upieklam 3 placki i zrobilam golabki jeszcze zapewne jutro bede musiala cos zrobic.. wiem ze czekaja mnie salatki i sernik... jutro pochwale sie moja choinka.. a co ![]() LoLcIa123 - moja mama tez wiecznie pracuje... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2865 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() oczywiscie ![]() btw. a tak w ogole to Ciebie jeszcze nie widzialam ![]() ![]() ślęęęęęęę ![]() ![]() Cytat:
![]() a o Mango tez sie martwie coraz bardziej ![]() Cytat:
![]() Ja tez uwielbiam wypieki swojej - maja tylko jedna ogromna wade, nie da sie ich jesc z umiarem:P Cytat:
![]() ![]() na szczescie ja swoja rodzinke edukuje od wielu lat i teraz juz ich panika jest znacznie mniejsza niz jeszcze jakis czas temu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mmm brzmi wspaniale ![]() To juz mam liste herbat do kupienia nastepnym razem: 1. Irish Cream 2. Mango 3. Wiśniowa no i jesli bedzie mozliwosc to jeszcze te,o ktorych pisala phenomenka bo strasznie mnie zaciekawily ![]() Cytat:
![]() No i pozniej jaka satysfakcja z samodzielnie przygotowanych swiat ![]() koniecznie ![]() heh dooobra, ja tez zmykam spac... Pocwiczylam,wykąpałam się i teraz pora oddac sie relaksowi ![]() Tym bardziej,ze jutro czeka mnie raczej aktywny dzien. Trzeba byc w formie,aby przetrwac swiateczne przygotowania bez uszczerbku na zdrowiu:P kolorowych snow ![]() emotki musialam pousuwac...
![]() |
#2866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak uzaleznienia sa niedobre ,ale jak plyna z nich korzysci to chyba ok? Po za tym fajna tu atmosfera jest xD Moj tata ma firme we Francji. Ale zadko kiedy bywa w domu niestety... to sa minusy. A plusy to takie ze juz sie wakacji doczekac nie moge xD Widze ze niektore z Was ubrały juz sliczne choinki. Mnie tez to czeka dzis po obiedzie. Mam nadzieje ze rowniez bedzie w miare ladna xD |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2867 |
Zakorzenienie
|
Ohayo Słoneczka
![]() Coś cicho tu dzisiaj z rana - odsypiacie albo macie aż takie urwanie głowy przed świętami... ![]() Ja zaraz muszę iść pomagać matuli, ech... A jutro trzy Wigilie. Miłego dnia życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2868 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ^^
Niedawno wstałam, śnidanie zjedzone, kawałek sernika mojej mamci tez ![]() Czas się ubrać i.. na sklepy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No nic, lecę, bo pozneij nie bede miała czasu ![]() Miłego dnia kochane ![]()
#2869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mmm...serniczek xD U mnie tez jest w lodowce ,ale jakos tak...nieapetycznie wyglada <lol> . Ale zaszlałas z zakupami xD .Życze milych zakupow i upolowania tej spodniczki. Ja wczoraj w sumie tez bylam polowac na spodniczke i jakos tak wyszlo ze znowu spodnie kupilam...a w szafie nadal 0 spodnic... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2870 |
Raczkowanie
|
ja nie lubie spodnic... moze to przez moje nogi, albo przez to ze podstawowace zawsze jak ktos mial spodnice to chlopcy od razu ja siup! do góry;/
ja uwielbiam sernik z rodzynkami ale tylko na goraco |
![]() ![]() |
![]() |
#2871 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A co do wigilii to musze Cię zaskoczyć ![]() ![]() ![]() ![]() Też chciałam psa mieć w domu, jakiegoś małego, ale się nie chcą zgodzić ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No u mnie 2 wigilie jutro, jedna u jednej, a druga u drugiej babci ![]() Miłego dnia i pomagania Kochana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja własnie jem śniadanko i niedługo jade z tata po choinkę, potem obiad, zakupy, no i krojenie warzyw na sałatke ![]() ![]() Życzę Miłego dnia Kochaniutkie ![]() emotki musiałam pousuwać...
![]() ![]() |
![]() |
#2872 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Mi pomaga brevoxyl - super wysusza, lepiej niż sudocream czy maść cynkowa, a na blizny acne-derm ![]() Wróciłam ze sklepu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() BTW: Tamonita spódniczki są takie kobiece - jak można ich nie nosić i jeszcze z powodu takiego wyimaginowanego powodu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mnie też ciekawość zżera, bo rodzice twierdzą, że dostane coś szałowego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Też mam w lodówce zapas serków wiejskich ![]() ![]() A co do spódniczki, to ja zawsze miałam grube nogi, a szczególnie łydki, chociaż uda też, ale teraz uda mam jak patyki (okropnie mi schudły ![]() ![]() ![]() I wkońcu nie pojechałam z tata po choinkę ![]() ![]() ![]() Btw. grypsko chce mnie dopaść... katar, kaszel, ból głowy... i to na same święta... ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2874 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobryy
![]() ![]() Kurczę,ale mam zły humor od rana,tragedia po prostu ![]() ![]() Pomijając ten okropny incydent,muszę Wam coś opowiedzieć ![]() Moja koleżanka [24l.] spotkała się z takim chłopakiem,długo ze sobą rozmawiali itp. On ma 25 lat,ten wiek jest istotny w tej historii,dlatego zwracam na niego szczególną uwagę ![]() ![]() ![]() ![]()
#2875 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do spódniczek - oj tak, są bardzo kobiecie... i pomyśleć że jeszcze pół roku temu nie było mowy abym wbiła się w jakąkolwiek ![]() co do maści - a wiesz, że chyba o tą chodziło ![]() ale była jeszcze inna... hm. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A co do TŻ'a... szkoda że tak wyszło, nie powinien był robić czegoś takiego moim zdaniem... no ale zdarza się ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2876 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Na co Ty czekasz jeśli chodzi o te zakupy ![]() ![]() ![]() ![]() A umnie choinka tylko na zewnątrz ubrana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zdrówka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A z tym mamusi synkiem to ![]() ![]() ![]() Edit: Ather jest jeszcze maść ichtiolowa - ona wyciąga rope na zewnątrz i jest brązowa. A co do zakupów udane ![]() A w spódniczkach to w liceum nie chodziłam ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2877 |
Raczkowanie
|
dziewczyny ja mam takie troche pytanie nie zwiazane z tematem
otoz czy w czasie diety pijecie duzo herbatek owocowych? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2878 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A z tą historią to - - > ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2879 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Taminitko - u mnie poczta zamknięta dzisiaj ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2880 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() U mnie święta pełną parą,mój tata od rana robi niezwykle kosmiczne awantury,moja mama płacze,jak co roku, w końcu zwyczaj-zwyczajowy nierówny prawda? ![]() Boli mnie ostatnio żołądek,nie wiem od czego ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.