![]() |
#2881 |
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Cześć dziewczyny kochane! Tak pomiędzy pieczeniem makowca, a ubieraniem choinki wpadłam do Was, żeby życzyć Wam wspaniałych, magicznych i niezapomnianych Świąt!
![]()
#2882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do TŻ'a - no i tak powinno być ![]() ![]() A jeśli chodzi o bóle - jadasz ostatnio ciężkostrawne produkty ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No niezbyt ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2884 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przykro mi, że święta nie zaciekawie przebiegają ![]() ![]() A ból żołądka może mieć wiele przyczyn ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czekam na styczniowe premiery - na pewno będzie coś ciekawego. Jednakże ta 'Niania w NY' to ponoć lekki film, moja znajoma coś wspominała... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2887 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2888 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez mam zapas serkow wiejskich zrobiony, jogurtow i serków naturalnych homo także ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kochane dzisiaj byłam o krok od śmierci ![]() ![]() Oczywiście poleciałam do sklepu po nową prostownicę [kosztem spódniczki..], bo nie wyobrażam sobie życia bez niej, tym bardziej, że teraz Święta to chcę w Wigilię ślicznie wyglądac ^^ Teraz mam chwilę odpoczynku i za chwilę lecę lepić pierożki ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#2889 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mikołaj napewno ją zauwazy, wszystkie zauważa ! xD ja nigdy nie nosiłam spódniczek, ogólnie miałam na sobie jaka taka tylko pare razy w zyciu na tyłku ![]() Nie martw się. Napewno jutro będzie otwarta ![]() Cytat:
![]() Wróciłam z tych zakupów... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aha, tatuś kupił śliczną choinkę ![]() ![]() ![]() Nefre ![]() ![]() ![]() ![]() A zdjęcie choinki wstawie oczywiście jak ją ubiore ![]() Miłego lepiejnie pierożków ![]() emotki musiałam usunąć...
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() E tam nieprawda ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do ojca to wiesz, że to nie Twoja wina, bo równie dobrze i jemu mogło się coś takiego przytafić, niekoniecznie z prostownicą ![]() A jego gadki to chyba wyłącznie próba podniesienia swojego niskiego poczucia wartości ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Zakorzenienie
|
Mój tata też zawsze wrzeszzy jak MY zrobimy coś nie tak,ale jak On zrobi to nawet odezwać się nie można,wczoraj byłyśmy z mamą na urodzinach u cioci i po powrocie czekałyśmy 20minut na mrozie,aż nam otworzy drzwi,w końcu musiałyśmy miotłą uderzać w okno
![]() ![]()
#2892 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wpadłam się tylko przywitać ![]() Dostałam wczoraj od TŻ-ta śliczne kolczyki,aż się cała błyszczę teraz ![]() ![]() W ogóle śnieg troszkę poprószył,mam nadzieję,że trochę jeszcze popada,żeby tak ładnie biało było ![]() ![]() Nefre - Uważaj na siebie kochana ![]() ![]() LoLciu - Udanego spotkania z TŻ-tem ![]() ![]() ![]() Jabłuszko,Śnieżko - Może i macie rację co do tej dziewczyny ... Nie wiem czy jest sens z nią w ogóle rozmawiać,poznałam się już na niej i wiem,że wszystkiego się wyprze ... No cóż,niektórzy ludzie tacy są ... Jeszcze wieczorkiem lub jutro do Was zajrzę,więc jeszcze nie składam życzeń ![]() Ale mówię miłego dnia ![]() ![]() Chantel - Witam ![]() Czapeczko - Wzajemnie ![]() Ps. Też zaczynam się martwić o Mango ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Może tak fotke kolczyków ![]() Mi się wydaje, że Mango poprostu komp padł
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dostanę od Tż-eta szlafroczek,cieplutki,mil utki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2895 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Szlafroczek z pewnością bardziej przydatny będzie niż misiak ![]() Ja bym chciała w tym roku dostać pieniądze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
Tamonita:
Tak. Wakacje zawsze spędzam w slonecznej Francji w Alpach xD . Choinke ubiore z mama jak wroci z kosciola. A fotki niestety dzis nie wstawie bo siostra zabrala cyfrowke ... U Was tez jest tak zimno czy tylko u mnie tak mrozno??? LoLcIa123: Ale dostałas super prezencik xD a co do brata to moj na szczescie jeszcze mlody jest i nie pije xD. Ale zobaczymy co bedzie w przyszlosci... Milka19: Ja tez bym chciała jakieś pieniadze dostac. A o prostownicy to coz...moge tylko pomarzyc bo mam zniszczone wlosy i na dodatek mi wypadaja... |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Zakorzenienie
|
No cóż Tż-et miał być o 16 u mnie,a jest jeszcze z mamą na zakupach w Gliwicach,żal.pl idę spać i choćby mnie przepraszał na kolanach,to nigdzie nie jadę
![]()
#2898 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Zakorzenienie
|
No właśnie ja też o Mango się martwię ;(
#2900 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a może coś nabroił w przeszłości że go mama tak pilnuje ? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Generalnie to już jestem przejedzona świątecznie ![]() ![]() Poza tym dziś byłam u spowiedzi u księdza hmm starszego ![]() ![]() ![]() Zaraz idę wziąć kąpiel w mojej nowej wannie, w nowej łazience ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Zakorzenienie
|
Pod wieczór miałam trochę czasu wolnego to z nudów zaczęłam piec ciasta
![]() A teraz przydałoby się czymś pożytecznym zając... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ojj Dziewczynki cóż za zalatany dzień... Jak o 15.20 skończyłam jeść obiad i wzięłam się za robienie sałatek, to dopiero usiadłam. Tzn. nie robiłam tyle czasu jednej sałatki, nie, nie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2903 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja spędziłam wieczór przy zielonej herbacie w przytulnej kawiarence ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
Tamo:
No fajnie fajnie , chociaz na zime wolałabym tam jechac i nie marznac tak xD A co do goraczki przedswiatecznej to ja tez tak mialam. Ostatnie zakupy, ubieranie choinki, ciasta,sałatki itd... Ale ja rowniez tak jak Ty uwielbiam takie przedswiateczne przygotowania. A choinka juz stoi tylko światełka sie nie świeca i trzeba kupić nowe jutro... Najwiecej jest cukierow. Wiazałam je rowna godzine i nie mam sily juz... Takze jutro została jeszcze do zrobienia 1 sałatka i basta. Milka19: Na szczescie ja tych wlosow miałam za duzo xD zawsze narzekałam ze moglabym je miec rzadsze no i teraz jest ok...ale nie chce zeby jeszcze wypadaly bo z dnia na dzien wypada ich coraz wiecej.A wszystko przez nieodpowiednia diete... |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | |||||||||||||
Zadomowienie
|
Witajcie kochane
![]() Rany co za zabiegany dzien... rano pobudka, przygotowania, kuchnia, zakupy, kuchnia, przedświateczna wizyta u rodzinki, później ubieranie choinki i generalnie wielkie zamieszanie ;P na szczescie juz prawei wszystko opanowane i mozna w koncu sie oddac relaksowi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do zakupow, juz u ktorejs z kolei z Was czytam o "zapasie wiesniakow i jogurtow nat." - bedziecie je pożerać w święta? Ja chyba zrobie sobie od nich odwyk na rzecz jedzenia swiatecznego... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a kolezanka ekhem...przyjemna bardzo;P Cytat:
![]() Mam nadzieje,ze z zoladkiem juz lepiej... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a tata, coz... moj zachowalby sie tak samo - trzeba to olać i tyle, bo inaczej mozna by zwariowac ![]() obyś miała racje... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dobra, to załączam zdjęcia swojej choiny - 3 bo nie moglam sie zdecydowac,ktore wstawic ![]() jak dobrze,ze wreszcie moge spokojnie posiedziec i nikt niczego ode mnie nie chce - dolce vita ![]() emotki musiałam pousuwać...
![]() |
#2906 |
Raczkowanie
|
ojjjjjeeeeeej co za dzien!
no ale juz siedze na 4 literach i jest mi nadzwyczaj przyjemnie ![]() Mialam wrzucic zdjecie mojej choinki no ale mam problem.. nie mam service packa 6 i nie chca mi sie fotki rzucic na kompa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Matula kupiła jeszcze dwa niemieckie marcepanowe ![]() Co do Twojego wieczoru - kawiarenka ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2908 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2909 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To był zdecydowanie zabiegany dzień ![]() Też pokażę swoją choinę ![]() A teraz zmykam wskoczyć pod prysznic, bo padam ![]() ![]()
![]() |
#2910 |
Zakorzenienie
|
przepraszam, że dzisiaj nic nie piszę ale strasznie zabiegana jestem
![]() najpierw kościół, potem obiad, nauka, miało być lodowisko ale pojechałam z zyczeniami do babci i jak wróciłam to znowu nauka ![]() a teraz uciekam na "marzyciela" bo już dwa lata czekam, żeby obejrzeć ten film ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.