|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majówki 2016 sezon VI epizod unboxing
Cytat:
dasz rade, cale stado majowek Cie dopinguje.
|
|
|
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
Nina śpi! Idę biegać !!!! W koncuuuuu!!! Pierwszy raz po przerwie, chyba umrę ze szczęścia
|
|
#4803 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4804 |
|
Zadomowienie
|
Zabcia - moj porod był super, serio. Co tydzień mogłabym rodzic
|
|
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
Ten 30godzinny tez ? Hehe
Dzięki za wsparcie. Wiem, ze Wy zyjecie już kupkami i kp, ale chcialabym miec taką ekipe wspierajacą jak każda z Was miała.---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Chce już, bo boję się kolejnego spadku pozytywnego myślenia. Wylaź Mała !!!!!
|
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
Lambadaa dzieki mam buscopan nospe ibuprofeni paracetamol. Tylko nie zapytalam jak to sie ma do kp jak moglam nie zapytac no debilka
Do jutra po poludniu nie moge karmic bo dostalam ketonal a co potem to nie wiem. Lambadaa karmilas po tych lekach? |
|
|
|
#4807 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tamten był akceptowalny :P ale szczerze to uwazam, ze bardzo duzo zależy od nastawienia. Wiec myśl pozytywnie i dajesz!
|
|
|
|
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze i musze sciagac zatrute mleko bo mi cyce porozsadza. Tylko jak to robic z dwu na raz czy pojedynczo.
Od 14ej bylam na ip to jedna i druga wymaga. |
|
|
|
#4809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chce mi siostre na całą sobote podstawić aby mial mnie kto zawieźc. Ale ja nawet nie wiem gdzie tam się idzie.. jak było zwiedzanie mąż to ogarniał, nie ja.
|
|
|
#4810 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja myśle, ze póki sobie nie pozwolisz rodzic to nie urodzisz maz pozalicza wszystko i pojedziecie na porodówkę
|
|
|
|
|
#4811 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
myślę że cię pokierują :p---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Iwonia bardzo współczuje bólu przy paracetamolu możesz karmić, przy reszcie bym uważała.
|
|
|
|
|
#4812 |
|
Wtajemniczenie
|
Iwonia współczuję...
Manu kurcze nie zazdroszczę, chociaż ja mam podobnie. Teraz oparlam się u rodziców, bo mój jutro na 5 dni na wycieczkę jedzie... Zabciajs 3mam kciuki, by wreszcie stał się poród... ![]() Miśka zasnęła przed 21.znowu zaburzony rytm nocy bedzie...w nowym miejscu...Boże dopomoz...
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze nAfaszerowalam sie bo znow zaczynalo bolec mam nadzieje ze noc bedzie ok
Jutro maz idzie rano na 24h do pracy. Boje sie i poprosilam mame o przyjazd na wszelki wypadek. Tak czy siak w niedziele ide na oddzial bo dzis juz organizacyjnie bysmy nie dali rade i we wtorek juz bez kamienia mam wrocic do domu. ...i znow szpital... |
|
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
manu, no zatłukłabym chłopa...nie wyobrażam sobie czegoś takiego!
A mnie wkurza moja prywatna mleczarnia - dziś 3 razy zalałam się mlekiem z muszli! Tylko ja się pytam gdzie to mleko znika jak laktator podpinam??? Kupiłam drugi laktator i będę ciągnąć na 2 baty, bo mi szkoda czasu. ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Iwonia, współczuję tego szpitala, jak tu tego szkraba małego zostawić, ja bym się już chyba zapłakała... |
|
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
Majówki 2016 sezon VI epizod unboxing
Kocie na samą mysl cos mi sie robi. Dzis juz w szpitalu prawie ryczalam jak sie nakrecilam ze znow mnie zechca "prewencyjnie" czyt. dla kasy zostawić tylko oczywiscie wiałabym na wlasne ządanie.
Dla mnie od niedzieli do wtorku to bedzie sam ryk pewnie. Jeszcze maly dzis meza tak przeczolgal nie chcial zasnac tzn chcial ale sie budzil po 5min i tak przez 6h jak mnie nie bylo (tak tak tyle mi zeszlo na ip) ze maz juz mnie nastraszyl ze swoja mame do pomocy sciagnie. Juz widze ją z malutkim i mi sie wszystko gotuje. Dobra kobieta ale mamy rozne podejscie... |
|
|
|
#4816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Fruzja znalazłam na Olx chuste tkana bambusowa lenny Lamb za 200 zł... niby babka pisze ze złamana... opłaca się? Ja się na tym totalnie nie znam (Chciałabym spróbować z chusta ale nie wiem czy nam się spodoba... nie chcialabym 200 zł w błoto wywalac... |
|
|
|
|
#4817 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mnie to karmienie czasem zalamuje czasem smieszy - na poczatku plakalam ze pokarmu nie ma a teraz ze za duzo i za szybko leci paranoja jakas... Czekam na dzien kiedy moje dziecko pokocha cycusia i nie bedziemy mialy juz problemow ![]() Kanalik juz w lepszym stanie choc o sodzie zapomnialam bo brak czasu igla przed karmieniem i wczoraj jak sciagalam troche pokarmu zauwazylam ze cos tam zaczyna leciec i juz mniej boli ale jeszcze mala grudka jest ... mam nadzieje ze zniknie moze jednak ten olej u Ciebie lub soda rozmoczyl cholerstwo i Ali bylo lepiej sciagnac ?? Ja oleju nie probowalam. A polozna kontaktowala sie juz z Toba ??? Ja wciaz czekam :/ Cytat:
Cytat:
Tyle ze jak jest to pomaga jak moze a dla Twojego gada to zero litosci bym miala niestety musisz reagowac bo sama sie zajedziesz a on przyzwyczai sie ze nic nie musi ... Dzialaj kochana ! Cytat:
zauwaz ze wychodzi na to ze wiekszosc i tak ma dobre wspomnienia wiec glowa do gory !
Edytowane przez mialavi Czas edycji: 2016-06-02 o 22:11 |
|||||
|
|
|
#4818 | |
|
Z deszczem w butach
|
No, to tak jak mój... pobudka była o 16 i od tamtej pory przysnął kilka razy na chwilkę i to tyle... teraz już myślałam, że zasnął porządnie, to po chwili kwęka, a po następnej chwili kupsko, wodniste na dokładkę... starsza też dziś dawała popalić swoimi humorami. Serio mam ochotę płakać, tak jestem psychicznie zmęczona moimi dzieciakami...
Manu smutna piąteczka! Mój podobnie, teraz już trochę lepiej, bo starszą córkę ogarnia, zabiera popołudniami na spacery itd, braku obiadu nie komentuje Wiesz, najlepsza szkoła dla faceta to chyba zostawić z dzieckiem i niech sam przez jeden dzień wszystko robi i zobaczy jak to fajnie.---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
A ile nowa kosztuje? Chyba już niewiele więcej? A patrzyłaś na tych grupach o chustach, o których wspominały dziewczyny? i forum chusty.info? |
|
|
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonia - nie zazdroszczę Ci tego szpitala:/ Też bym małej nie chciała zostawić, ale z drugiej strony jak trzeba to trzeba. Nie możesz tak cierpieć.
|
|
|
|
#4820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny za slowa wsparcia. Mam nadzieje ze jakos dotrwam w domu do niedzieli a potem szybko mi zleci.
Chcialabym tam zasnac i obudzic sie bez kamyka i najlepiej w domu obok syneczka. ![]() Ciesze sie ze leki dzialaja czyli poki dzialaja moge funkcjonowac. Pewnie w nocy znow bede brac. Moja polozna do mnie dzwonila. Pytala jak sie mam i mowila zebym w nocy juz normalnie nakarmila Igorka. Niby po tych lekach moge a co do ketonalu to mowila ze po cc tez go daja a i dzieci sie przystawia. |
|
|
|
#4822 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
odsprzedaz ja za ta sama kwote.Dzieki za slowa wsparcia! Malutka dzís strasznie nie spokojna, caly czas na mnie wisi, kanapke zjadlam w locie niedawno. Pewnie czuje ze jestem zdenerwowana ![]() Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4823 | |
|
Zakorzenienie
|
Martunia, w razie czego sprzedasz
ale nie wiem akurat ile powinny takie chusty kosztować porównaj ceny na Allegro czy olx
|
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
Martunia jak Twoje brodawki biedaku?
|
|
#4825 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4826 | |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dlatego kupiłam nową, bałam się, że mnie oszukają... Kupiłam 2 gat. Little Frog (pod koniec miesiąca mają dodatkowy rabat) i wyszło bardzo korzystnie cenowo... A widzę na niej żadnych uszkodzeń ani niedoskonałości, tylko nie jest złamana...
|
|
|
#4827 |
|
Zadomowienie
|
ja kupilam z tej samej firmy uzywke za 150zl na grupie chusty polska sprzedam kupie na facebooku akurat u mnie w miescie dziewczyna sprzedawala
|
#4828 |
|
Zakorzenienie
|
Itakne przeczytalam, bomba! Mialavi Twojego nie mogę odgrzebać.
|
|
#4829 |
|
Zadomowienie
|
Martunia za bambus cena wydaje sie ok. Ale dla spróbowania spokojnie mozesz wziac czysta bawełnę, takie spokojnie da sie kupić za niewiele ponad stówę.
|
|
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

dasz rade, cale stado majowek Cie dopinguje.

przy paracetamolu możesz karmić, przy reszcie bym uważała.

TEN dzień: 09.08.2014
Jak coś to ja chętnie! A na wybory to chyba bym się tylko na miss mokrego podkoszulka mogła załapać z plamami od pokarmu 

porównaj ceny na Allegro czy olx