Mamusie grudniowe to babki odlotowe! 2016 - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-06, 18:07   #3661
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe, na II trymestr prawie gotowe! 2016

U mnie dziś czeresnie za 15 zlale takie zdechłe a za 22zl takie piekne i duze ! Juz zjadlam pol kg.. A jeszcze truskawki, arbuz i lody w kolejce
Stary 2016-06-06, 18:30   #3662
malaDarunia
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to malaDarunia

[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;61356156]byłam w Tesco i okupilam mlodego, ale szału nie było na damskim. Szukałam jakiejs fajne spódniczki albo cienkich spodni i lipa. Teraz żałuję, ze nie zerknelam na bieliznę, bo bym sobie jakieś fajne majty wzięła.

Nam też wyjazd zagraniczny nie wypalił, a potem się okazało, ze jestem w ciąży. A z dzieckiem bym się pierwszy raz nie odwazyla, więc pewnie troje poczekamy [/QUOTE] no majtki mają niektóre fajne, więc jak będziesz miała okazje to sobie kup

Cytat:
Napisane przez mademoiselle_m Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy dla Was ta luteina tez jest taka uciążliwa ?
Ja nie moge się doczekać dnia kiedy ja odstawię Nigdy nie znosiłam czopków i innych tego typu wynalazków ale od czasu jak musze 2 razy dziennie aplikować to g...o to juz w ogole mam awersje. Mam wrażenie ze wiecznie ze mnie cos leci i kapie, i ciągle te wkładki
mi po duphku też leci wszystko, a na dodatek nie mogę używać wkładek, bo jak tylko ją założę to pojawia się u mnie infekcja. Próbowałam już różnych marek wkładek, a i tak za każdym razem jest to samo. Pozostaje mi zatem ciągłe przebieranie bielizny

Cytat:
Napisane przez itstoolatex3 Pokaż wiadomość
Opalać się nie wolno, ale przecież nogi wystawić do słoneczka na chwilę o nic złego A co do czereśni u mnie 29zł za kilo. Kupiłam dzisiaj trochę i tylko narobiłam sobie jeszcze bardziej ochoty Na truskawki za to nie mam wcale tż mi kupił, ale ledwo skubnęłam i jakoś mi nie smakują.
ja dziś widziałam za 6 zeta czereśnie, ale takie wyglądowo.. hm.. no nie pojadłabym. :P
Cytat:
Napisane przez PaniMigdalek Pokaż wiadomość
Ale się uśmiałam z tej fotki z uśmiechem i napisem
Cytat:
Mam to samo, wyjdę po schodach i zadyszka. Dzisiaj byliśmy na spacerze to szłam jak ślimak a i tak się zmęczyłam.
do usług

Cytat:
Napisane przez monika0185 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a macie coś takiego, że macie zachwiania równowagi? Idę sobie do pokoju, skręcam i prawie na szafie wylądowałam... jakoś tak mnie dwa razy dzisiaj przechyliło
tak Monika. ciągle tak mam. chodzę i tracę równowagę.

Cytat:
Napisane przez LuckySparkle Pokaż wiadomość
Od 25 minut mam straszne skurcze... jakby macice mi sciskalo. Bol niesamowity.
Zero plamienia, poza tym nic mnie nie boli. Lyknelam wlasnie nospe bo leze i sie co kilka minut zwijam sie z bolu. Miala tak ktoras z was?
Lucky ja też to przeżywam. boli jak cholera ale staram się wytrzymać, albo iść spać. może nie mam tak długo, ale mam bardzo często. kilka razy w ciągu dnia. to poszerzająca się macica.

Cytat:
Ja zaczynam dzień od kaszki "mleczny start".
Ostatnio zapominam brać kwas albo magnez Muszę chyba te opakowania zawiesić nad łóżkiem, to będę pamiętać...
Mam wielką ochotę wyjechać do ciepłych krajów Ale to nie da rady... Ni ma piniędzy...
Siostra sobie pojechała do Grecji i chwali się fotkami, a ja siedzę w domu i gniję...
Ale tż powiedział, że jeśli wszystko pójdzie dobrze, to w przyszłym roku w wakacje pojedziemy może do Hiszpanii Dlatego dużo czytałam ostatnio o tym jak jechać na wakacje z bobasem i oprócz trzymania się rytmu dziecka jak w domu, to można śmiało podróżować najlepiej autem z dzieckiem w gondoli z pasami. (Oczywiście samolotem byłoby szybciej...) Jakby miało się udać, to pewnie wrzesień, żeby nie było tak gorąco, albo nawet październik Jejciu, ale bym chciała
ja też mam zamiar podróżować z maluszkiem. tzn teraz tak mówię, a zobaczymy jak wyjdzie w praktyce.
jeżeli macie możliwość wyjechania na lasta (do 20 czerwca będą świetne ceny, dopóki dzieciaki w szkole nie skończą roku szkolnego),to jedźcie. Nie wiem jak tam stoicie z pieniążkami, ale idzie coś fajnego znaleźć już za 700zł / os. potem ceny poszybują w górę. Ja siedzę w turystyce od kilku lat, więc szczerze mówię, że początek czerwca jest śmiesznie tani ;-)

Cytat:
Napisane przez Emosz Pokaż wiadomość
Gratuluję II trymestru!

Ja witam się w 15 tygodniu
Dodatkowo muszę się pochwalić, że minął tydzień od ostatniego spotkania z kibelkiem, oby tak dalej

Dziewczyny jutro mam ostatnie (mam nadzieje) kolokwium w życiu w czwartek oddaję moja pracę magisterska i potem tylko obrona i luz totalny w końcu nadrobię Grę o tron :P
tylko pogratulować! cieszę się, że dobrze Wam się układa w życiu. takie wiadomości są super.

Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość
U mnie dziś czeresnie za 15 zlale takie zdechłe a za 22zl takie piekne i duze ! Juz zjadlam pol kg.. A jeszcze truskawki, arbuz i lody w kolejce
o mamo. to teraz będziesz jadła i jadła :P
Ja wczoraj pochłonęłam z tż lody grycana o smaku białej czekolady. były takie pyszne z borówkami, że gdybym miała więcej, to pewnie zeżarłabym z dwa litry.
w tesco teraz promocja na lody grycana, więc chyba się przejdę na spacer ;-)

Dziś mój Norbert ma imieniny, a w piątek urodziny. Same wydatki Nie no-żarcik taki. kupiłam mu torcika migdałowego, krótkie spodenki i dwie koszulki. a .. i jeszcze buty, żeby szybciej ode mnie uciekał Robię mu obiad i będziemy się byczyć.

Kurde odkąd mieszkam w tym Poznaniu, nie wiem co gdzie i jak. Wkurza mnie to. Szukałam dobrej krawcowej, ale poszłam w zeszły poniedziałek i pocałowałam klamkę. A reszta adresów znalezione w necie... no cóż, już nic tam nie było, także odbijałam się wszędzie od drzwi Nie ma to jak być u siebie w mieście, gdzie wszystko jest zawsze tam, gdzie było i nie trzeba szukać kilka dni!
Stary 2016-06-06, 18:30   #3663
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Ten bol byl dziwny. Pierwszy raz raki w zyciu mialam i bie potrafie go opisac. Cos jakbym miala skutcze macicy... dziwne uczucie. Bol na tyle silny, ze na lezaco zwijalam sie z bolu. Dzis jest ok. Maz sie smieje, ze ja mam jakies bole jak pochwale sie, ze sie dobrze czuje i wcale sie nie czuje jak ciężarna... wtedy zaczyna cos dokuczac.

Jeszcze 2 tygodnie i wakacje juz sie doczekac nie moge tego urlopu.
o kurcze no to nie dobrze. Jak się powtórzy to zadzwoń przynajmniej do swojego gina, może coś doradzi W tak wczesnej ciąży nie może być mowy o skurczach bo to o wieeeele za wcześnie i żeby nie zaczęło się coś dziać z szyjką... Ja na swoje biorę nospę i lepiej ale nie jestem pewna na 100% czy to skurcze czy tylko niegroźne rozciąganie się skóry...

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 18:43   #3664
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Dziewczyny piszecie o takich ostrych bólach brzucha że ja bym pewnie pojechała na ip.. Wiem ze ma prawo boleć bo rośniemy ale żeby się zwijać z bólu to chyba nie za dobrze.. Martwie się o Was !
Stary 2016-06-06, 18:47   #3665
kamisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
Bylam u endo i zwiekszyl mi dawke euthyroxu.
Umowilam sie na badanie prenatalne na 14.06 o 13:20. Mialam nie isc ale jednak sie zdecydowalismy.

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

No i od jutro bede na L4 co mnie ogromnie cieszy
o super odpoczniesz

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
kamisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 18:53   #3666
itstoolatex3
Zakorzenienie

Mój dzidziuś dzisiaj zamówił sobie banany, mandarynki i soczki z witaminami, więc wcinam cały dzień

15.01.2021 - Aniołkowa Mama 🤍

itstoolatex3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 19:21   #3667
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Cytat:
Mój dzidziuś dzisiaj zamówił sobie banany, mandarynki i soczki z witaminami, więc wcinam cały dzień
Widzę że owoce górą dla mnie mandarynki to tylko w okresie świąt banany też jakoś tak średnio
Ja sie zajadam sezonowymi bo jeszcze chwila i juz się skończą
Stary 2016-06-06, 19:27   #3668
kamisha
Zakorzenienie

u mnie kroluja truskawki, aktualnie czekamy na pizze

Stary 2016-06-06, 19:32   #3669
itstoolatex3
Zakorzenienie

A ja zjadam wszystko o co poprosi mój lokator Czekamy też z niecierpliwością na maliny

Stary 2016-06-06, 19:33   #3670
iwona335
Zakorzenienie

W moja fasolka zamowila truskawki a potem je zwrocila- niewdzieczna
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 19:38   #3671
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Cytat:
A ja zjadam wszystko o co poprosi mój lokator Czekamy też z niecierpliwością na maliny
ja juz Maliny oczywiscie jadłam ale czekam na te w tekturkach takich wiekszych bo takie pudeleczko z lidla to mnie tylko smyrneło

Cytat:
Najgorzej.. Ja przez to przez tydzien mialam wstret do arbuza ale dzis wstalam i odrazu w moich myslach pojawil sie on musialam no musialam
Stary 2016-06-06, 19:40   #3672
Velvet Wave
Rozeznanie

Cytat:
Takie to małe a już wybredne

A ja 12 tydzień rozpoczynam zapaleniem pęcherza Moje bobo mam nadzieję, że polubi żurawinę

Velvet Wave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 19:43   #3673
itstoolatex3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość
ja juz Maliny oczywiscie jadłam ale czekam na te w tekturkach takich wiekszych bo takie pudeleczko z lidla to mnie tylko smyrneło

Najgorzej.. Ja przez to przez tydzien mialam wstret do arbuza ale dzis wstalam i odrazu w moich myslach pojawil sie on musialam no musialam
Ja czekam jak będą maliny u mojej teściowej bo ma przydomowe chyba będę jadła kilogramami

Cytat:
Napisane przez Velvet Wave Pokaż wiadomość

A ja 12 tydzień rozpoczynam zapaleniem pęcherza Moje bobo mam nadzieję, że polubi żurawinę
Mój maluch nie lubił, tylko herbata z żurawiną zostawała w brzuchu

Stary 2016-06-06, 19:45   #3674
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:

Druga dziewucha mi rosnie jak nic

Wspolczuje zapalenia :/
Ja jutro odbieram wyniki i dowiem sie co z moim moczem i czy mam hiv
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 19:47   #3675
Velvet Wave
Rozeznanie

Cytat:
Mój maluch nie lubił, tylko herbata z żurawiną zostawała w brzuchu
Też właśnie chciałam kupić herbatkę z żurawiną w razie jakby dzidzia była nie zadowolona, ale była tylko żurawina z liściem hibiskusa a podobno tego zioła nie można w ciąży stosować

Velvet Wave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 19:49   #3676
itstoolatex3
Zakorzenienie

Cytat:
Też właśnie chciałam kupić herbatkę z żurawiną w razie jakby dzidzia była nie zadowolona, ale była tylko żurawina z liściem hibiskusa a podobno tego zioła nie można w ciąży stosować
sprawdzisz jak zjesz czy dzidzia polubi Jak nie to szukaj herbaty, albo soku żurawinowego Ja piłam i nadal piję herbatę z różą i żurawiną

Stary 2016-06-06, 19:58   #3677
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malaDarunia Pokaż wiadomość
mi po duphku też leci wszystko, a na dodatek nie mogę używać wkładek, bo jak tylko ją założę to pojawia się u mnie infekcja. Próbowałam już różnych marek wkładek, a i tak za każdym razem jest to samo. Pozostaje mi zatem ciągłe przebieranie bielizny
A zwykła husteczka? Ja się nimi ratuję jak mi braknie wkładek. Albo po prostu podkładam papier toaletowy

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Zjadłam dzisiaj sushi vege ogórek, suszone pomidory, szparag i bialy ser
monika0185 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 20:13   #3678
kamisha
Zakorzenienie

ja tez jadlam maliny z lidla hehe

Stary 2016-06-06, 20:57   #3679
aska8999
Rozeznanie

Dot.: Mamusie grudniowe to babki odlotowe! 2016

Czy ktoras ma taki wielki brzuch jak ja? Bo mowia mi ze to za duzy jak na 13 tydzien

Ja mam na ogrodku czeresnie ale sa jeszcze zielone.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20160606_205341.jpg (62,4 KB, 29 załadowań)

Edytowane przez aska8999
Czas edycji: 2016-06-06 o 20:58
aska8999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 21:09   #3680
kociulek
Zakorzenienie

Cytat:
Mam wielką ochotę wyjechać do ciepłych krajów Ale to nie da rady... Ni ma piniędzy...
Siostra sobie pojechała do Grecji i chwali się fotkami, a ja siedzę w domu i gniję...
Ale tż powiedział, że jeśli wszystko pójdzie dobrze, to w przyszłym roku w wakacje pojedziemy może do Hiszpanii Dlatego dużo czytałam ostatnio o tym jak jechać na wakacje z bobasem i oprócz trzymania się rytmu dziecka jak w domu, to można śmiało podróżować najlepiej autem z dzieckiem w gondoli z pasami. (Oczywiście samolotem byłoby szybciej...) Jakby miało się udać, to pewnie wrzesień, żeby nie było tak gorąco, albo nawet październik Jejciu, ale bym chciała
Nam w tym roku wyjazd wypali, ale też zastanawiam się jak będzie za rok. Wiadomo, nie będzie już tak komfortowo jak teraz, ale nie chciałabym rezygnować z rodzinnego wypoczynku. Rozmawiałam właśnie z koleżanką i oni właśnie myślą nad podróżą samolotem. Może to jest jakieś rozwiązanie. U nas w grę wchodzi tylko lipiec-sierpień ze względu na szkołę.

Cytat:
ja też mam zamiar podróżować z maluszkiem. tzn teraz tak mówię, a zobaczymy jak wyjdzie w praktyce.
jeżeli macie możliwość wyjechania na lasta (do 20 czerwca będą świetne ceny, dopóki dzieciaki w szkole nie skończą roku szkolnego),to jedźcie. Nie wiem jak tam stoicie z pieniążkami, ale idzie coś fajnego znaleźć już za 700zł / os. potem ceny poszybują w górę. Ja siedzę w turystyce od kilku lat, więc szczerze mówię, że początek czerwca jest śmiesznie tani ;-)
I co polecasz? My z tych co to nie preferują tylko leżenie plackiem na plaży, ale lubimy też coś ciekawego zobaczyć. W tym roku jedziemy ze znajomymi do Chorwacji, ale chętnie zobaczyłabym też inne ciekawe ciepłe miejsca.

Cytat:
Dziś mój Norbert ma imieniny, a w piątek urodziny. Same wydatki Nie no-żarcik taki. kupiłam mu torcika migdałowego, krótkie spodenki i dwie koszulki. a .. i jeszcze buty, żeby szybciej ode mnie uciekał
He he
mój ma urodziny pod koniec miesiąca i planuję podobny zestaw, tzn krótkie spodenki, koszulki i buty

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Aśka, spokojnie, mnie w poprzednich ciążach też bardzo szybko brzucholek wystrzelał. To teraz jest zupełnie inaczej, bo waga spada, ale mam wrażenie, że mój jest całkiem podobny

My + A + K +
kociulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 21:09   #3681
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Ja polecam Lanzarote
Stary 2016-06-06, 21:16   #3682
itstoolatex3
Zakorzenienie

A mój kochany mąż, mistrz głupich tekstów zadał mi dzisiaj pytanie, które zwaliło mnie z nóg Zapytał cały zatroskany czy ja tęsknie za okresem? Bo jak to wytłumaczył miałam go co miesiąc i mogłam się przecież przyzwyczaić i czy aby na pewno mi go nie brakuje

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:
Napisane przez aska8999 Pokaż wiadomość
Czy ktoras ma taki wielki brzuch jak ja? Bo mowia mi ze to za duzy jak na 13 tydzien

Ja mam na ogrodku czeresnie ale sa jeszcze zielone.

Ojej, ale masz już ładny brzuszek

Stary 2016-06-06, 21:24   #3683
LuckySparkle
Zadomowienie

Ja ze swojej strony na wakacje polecam Malte. Cydowna jest. Mielismy tam z tz sesje zdjeciowa slubna. Kocham ten kraj. Malutki a zwiedzać można by 2 tygodnie.
LuckySparkle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 22:20   #3684
malaDarunia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monika0185 Pokaż wiadomość
A zwykła husteczka? Ja się nimi ratuję jak mi braknie wkładek. Albo po prostu podkładam papier toaletowy
nie ma opcji, boje się że mi wypadnie przy tej ilości chodzenia w robocie. przyzwyczaiłam sie już do ciągłego mycia i prania

Cytat:
Napisane przez kociulek Pokaż wiadomość
Nam w tym roku wyjazd wypali, ale też zastanawiam się jak będzie za rok. Wiadomo, nie będzie już tak komfortowo jak teraz, ale nie chciałabym rezygnować z rodzinnego wypoczynku. Rozmawiałam właśnie z koleżanką i oni właśnie myślą nad podróżą samolotem. Może to jest jakieś rozwiązanie. U nas w grę wchodzi tylko lipiec-sierpień ze względu na szkołę.

I co polecasz? My z tych co to nie preferują tylko leżenie plackiem na plaży, ale lubimy też coś ciekawego zobaczyć. W tym roku jedziemy ze znajomymi do Chorwacji, ale chętnie zobaczyłabym też inne ciekawe ciepłe miejsca.

He he
mój ma urodziny pod koniec miesiąca i planuję podobny zestaw, tzn krótkie spodenki, koszulki i buty [COLOR="Silver"]
:
ja polecam coś, co jest niezbyt daleko od nas i nie jest zbyt duże jeśli lubicie zwiedzać. mi się podobało na Peloponez, ale tam jest wszędzie daleko do fajnych miejsc (więc z dzidzią odpada), ale plaże super! Małe jest Rodos (można wynająć autko i pojeździć po wyspie bo jest tak mała, że 1 dzień wystarczy). Na Korfu polecam hotel messonghi beach (dużo dzieciaków, plaża przy hotelu piaszczysta), a na dzień można się przejechać do paleokastricy (mmrrrr!!! wklejam foto), jedno z tżtem (sorry Norbert), bo innego nie mam, a to miejsce było zaczepiste!. Po Korfu można poruszać się busami, bo dojeżdżają wszędzie w niezbyt długim czasie). Zakyntos jest fajnie, Kefalonia zielona. W Tunezji podobało mi się w Khayam Garden, bo przez 4 miesiące ani razu nie miałam sraczki czyli było czysto, plaza piękna, ale jeśli lubicie zwiedzać to sama Tunezja nie jest dobrym wyborem (mało zwiedzania i wszędzie daleko na maxa) np na Saharę jechałam 8 godzin w jedną stronę, żeby przejechać się wielbłądem .
Egipt to loteria. Z dzieciaczkiem bym się dobrze zastanowiła, bo tam już kompletnie inne bakterie w wodzie/powietrzu i chyba bym się bała że mi dziecko przeczyści a piramidy i dolina królów to w sumie... na zdjęciach pięknie wygląda. w realu mało atrakcyjne. Ogólnie lubie zwiedzanie, nawet muzeów, ale serio się nie zachwyciłam. fajna jest rafa koralowa i gwarantowana pogoda
Ogólnie ja bardzo lubię Grecję, nie wiem czemu, ale coś w niej jest Może dlatego, że nie ma niebezpieczeństw i można normalnie sobie z hotelu wyjść, a nie jak w krajach arabskich, że oblatują Cię obcy faceci i myślą nie wiem co.
aaaa. jeszcze w Albanii było fajnie. i na maxa tanio. np sałatka grecka w super kurorcie na deptaczku za 2.5 Euro. w samej Grecji od 5-7 nawet 8 czasem.

Ktoś tutaj pisał o Chorwacji! jak dla mnie, podróż z dzieckiem do Chorwacji jest jak najbardziej na tak! Autko i śmiga się swoim rytmem, można się zatrzymać po drodze, pozwiedzać. a w samej Chorwacji odwiedzić wiele zatoczek i pięknych miejsc!

Ja jeszcze marzę o Rumunii Jestem tak napalona turystycznie, że szok
musze się zapisać do jakiegoś wątku podróżniczego, żeby Wam tu moich żali nie wylewać

Cytat:
A mój kochany mąż, mistrz głupich tekstów zadał mi dzisiaj pytanie, które zwaliło mnie z nóg Zapytał cały zatroskany czy ja tęsknie za okresem? Bo jak to wytłumaczył miałam go co miesiąc i mogłam się przecież przyzwyczaić i czy aby na pewno mi go nie brakuje
no pewnie, że tęsknimy. bo wszystkie baby uwielbiają podpaski i tampony. i pms
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20150808_142342.jpg (169,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2015-09-22_21.47.26.jpg (132,5 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg received_1633443986872425.jpeg (47,0 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg received_1633443853539105.jpeg (75,4 KB, 5 załadowań)

Edytowane przez malaDarunia
Czas edycji: 2016-06-06 o 22:34
malaDarunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 22:36   #3685
malaDarunia
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja ze swojej strony na wakacje polecam Malte. Cydowna jest. Mielismy tam z tz sesje zdjeciowa slubna. Kocham ten kraj. Malutki a zwiedzać można by 2 tygodnie.
jeszcze nie byłam. wkleisz jakąś fotkę pięknego miejsca ? Wolę oczami kogoś, niż takie co są w necie
Stary 2016-06-06, 22:39   #3686
folinka
Zadomowienie

Witajcie

Cytat:
Napisane przez MarysN Pokaż wiadomość
Cześć i czołem!
Kiedyś już się u Was odezwałam, ale miałam dość ciężkie psychicznie początki i nie chciałam Was tu męczyć..

Podczytywałam Was cały czas i momentami to w ogóle nie szło nadgonić

Mogę się do Was na nowo i już na stałe troszeczkę poprzytulać?
Dajesz! Ale już na stałe, zgoda?

Cytat:
Napisane przez kociulek Pokaż wiadomość
Folinka, odpoczywasz? Jak masz wolne, to korzystaj ile się da i zaglądaj A Ty wiesz już kiedy masz usg czy nadal czekasz?
Baaa, tak odpoczywam, że nawet kompa nie włączyłam. Miło, że komuś mnie brakowało
Tak, wiem! Właśnie ostatnio dostałam list. Za 2 tyg, 20.06., to będzie 12t4d, więc super czas na to. Będę mieć usg i badania genetyczne z krwi. Tutaj to standard.

Przeczytałam wszystkie moje zaległe 15 stron! Cieszę się, że wszystkie Was tu zastaję w raczej lepszym niż gorszym zdrowiu i nie pomniejszonym już składzie Tak miło czytać wszystkie Wasze pozytywne relacje z wizyt. Gratuluję wszystkim i życzę dużo zdrówka tym, u których nie wszystko jest idealnie!

U mnie już 11 tc. "Już", hehe. Niektóre z Was to już 13, 14 mają, ale ja wreszcie jakoś tak bardziej w ciąży się czuję niż w 7 czy 8 tc Brzuch dalej trochę boli, ale już nie codziennie i nie przez cały dzień. Mdłości po tamtym jednym ciężkim dniu miałam jeszcze troszkę kilka razy, ale teraz już chyba z tydzień spokój, więc myślę, że tak już zostanie. Poza tym cieszę się słoneczkiem i ciepłem, które wreszcie i do uk zawitały.
folinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 22:49   #3687
LuckySparkle
Zadomowienie

Folinka, napisalas tutaj to standard. Znaczy gdzie jesli mige spytac?
Stary 2016-06-06, 22:52   #3688
LuckySparkle
Zadomowienie

Daria jak chcesz wiecej zdjec to moge wstawic do klubu- te bardziej prywatne, np z sesji zdjeciowej slubnej
Tu wolałabym nie wstawiać tych na których jestesmy;*
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1465246176027.jpg (110,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1465246200945.jpg (111,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1465246246667.jpg (79,0 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0275.jpg (93,2 KB, 7 załadowań)

Edytowane przez LuckySparkle
Czas edycji: 2016-06-06 o 23:00
Stary 2016-06-06, 23:04   #3689
folinka
Zadomowienie

Lucky, UK. Wydawało mi się, że już wspominałam
folinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-06, 23:07   #3690
LuckySparkle
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez folinka Pokaż wiadomość
Lucky, UK. Wydawało mi się, że już wspominałam
Mozliwe. Ja jestem w ciazy bardzo zakręcona.

Mi wychodzi usg tu idealnie bo 13 tydzien 4 dzień. Wiec bedzie polaczone z prenatalnym.
Mam do ciebie pytanie. Czy ty masz spotkania z polozna w szpitalu czy u siebie w przychodni? Wiesz jak wyglada szkola rodzenia tu w UK?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości