|
|
#1021 | ||
|
catwoman
|
Dot.: PM 2017 cz. 20!
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1022 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Sorry za przeciągnięcie tamatu, ale tak mnie to zszokowało, że nie mogłam się powstrzymać .Niee, mnie też kiedyś chcieli zabronić oddania krwi . A potem spadła mi hemoglobina, doszła niedoczynność i pozamiatane .Mam meeeeeeeeeeeeeeeega białe nog .
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nie było gładkiej tylko taka. Wrzucam też jeszcze kieckę Szpilki mam takie: http://arturo-obuwie.pl/images/krzysbut6-c.jpg nad obcasem mają cieniutki złoty paseczek.
|
|
|
#1024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki
|
|
|
#1027 | |
|
polaczek cebulaczek
|
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#1028 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nigdzie nie napisałam o kopertach od szejków... Proszę, czytajcie uważnie, zanim znowu coś inaczej zrozumiecie. Już bez przesady.... Miło mi niezmiernie, że tak Was śmieszę. Może w takim razie poczekam, aż zaczniecie pisać o stryjkach I ciociach, z pewnością będzie do czego się śmiać. W końcu każda z Was pewnie jest w ciul zabawna w swoim życiu poza szklanym ekranem, czy nie? Czy na wizażu jest jakiś wątek, gdzie jak się nie chce być zawistnym i ciągle komuś docinać to można posiedzieć i pogadać czy na każdym takie osoby muszą być? Nie wiem, jakoś ja ludziom do portfela nie zaglądam, dziwnych komentarzy w niczyją stronę nie wysyłam. Nawet, jeśli coś mnie dziwi, to dziwi mnie, ale szanuję każdą wypowiedź, normalnie komuś odpowiadam. I z całym szacunkiem, ale do cholery, nie zachowuję się, jakbym rozumy pozjadała. Najpierw wypytujcie, człowiek się zwyczajnie otwiera i przedstawia sytuację i tłumaczy jednocześnie, że nie chce wyjsć na dziwaka czy jakiegoś bufona, daje się poznać, a Wy koniecznie wszystko wiecie lepiej na każdy temat, wszystko musicie ocenić, zamiast zaakceptować fakt, że ktoś tak już w życiu ma i ciul. Mam nadzieje, że wiecie też co jadłam dziś na śniadanie, bo jak się całym życiem nie przedstawię, to będziecie wiedzieć lepiej. For Real.... Miło było, dzięki za gościnę, ale znając wizaż będę tu wspominana i wyśmiewana jeszcze przez najbliższe 10 lat. Nie mój klimat. Buziaki mimo wszystko, ale nie przyszłam na forum się wkur&/€;&, więc uciekam.
|
|
|
|
|
#1029 | ||
|
Zakorzenienie
|
Moze to jakas zorganizowana akcja? ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Hej,hej mnie nie lubią,a nie ze się boja Nie jestem z tych co slodza fałszywie. ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
A ile Ci każą? Przebiegłam 10km ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
Jak najbardziej ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Na poniedziałek chciałam przed weekendem no ale nie dalo sie wepchnąć,tym bardziej ze ja mogę dopiero o 15.30, no a przy sombre troche schodzi. Musze poszukać jakiś inspiracji.
|
||
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też alarmy bombowe i w okolicznych miastach, w urzędzie i skarbówce :P
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze kilka słów do Pandy- wiesz nie dziw sie ze tak reagujemy. Mówisz o jakiś kontaktach biznesowych,szejkach i w ogole sprawach które wydają sie malo realnie. Mimo ze może nie zrobilas tego celowo to jednak w części Twoich wypowiedzi wychodzi snobizm. Ponadto opowiadasz o wielkim biznesowym świecie,"szajchach" itp,co mnie automatycznie kojarzy sie z ogromnymi pieniędzmi a na innym wątku martwisz sie ile to kosztuje mieszkanie w Warszawie i ze po ślubie nie chcesz mieszkać dalej na wynajmowanym. To jednak troche mi sie nie godzi. Ja jestem prosta dziewczyna,jedyne kontakty biznesowe jakie posiadam to z panią z warzywniaka ktora czasem ladniejszego pomidora z zaplecza mi wrzuci do zakupów i malo o świecie wiem. Ale moja siostra pracuje i pracowala w międzynarodowych firmach. Prezes zarabial 200 tys miesięcznie,znal mnóstwo języków,obracal sie wśród bogatych i wpływowych ludzi i uwierz mi ze oprócz wina i kartki z życzeniami na Boze Narodzenie żadnych prywatno-biznesowych kontaktów z tymi ludźmi nie utrzymywal. I żaden biznesmen sie nie oburzal a firma mimo tego prosperowała prześwietnie i nadal miała wiele zleceń. Wiec naprawde ciężko mi uwierzyć w to co piszesz.
|
|
|
|
#1032 |
|
City of Bones
|
Wyższych nie chce. Musiałabym umieć w takich wtedy chodzić i się nie zabić
![]() Nie Ty jedna. Ja wyglądam jakbym w mące cały czas siedziała Coś się mnie słońce boi i na mój widok chowa.. |
|
|
|
#1033 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zgadzam się. Tez odczułam, ze próbujesz podkreślić swój status. Nie chodzi o zazdrość, bo jest pełno osob, które bedą miały lepsze wesela od nas wszystkich... Mi sie nie spodobał sposób, w którym mówiłaś o Wraszawie, tak jakby inne miasta były gorsze... Mój tata prowadzi firmę w Warszawie i wcale nie uważa sie przez to za niewiadomo kogo. Także więcej dystansu do tego wszystkiego. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1034 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki
![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- https://gymhero.eu/pl/35-shakery Pomóżcie mi wybrać który, bo siedzę i się patrze tylko na nie
|
|
|
|
#1035 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z tego co dziewczyny mówiły w pracy to podobno w kilku miastach w sadach były alarmy, wiec moze ktoś robił sobie głupie żarty... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1036 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo wlasnie w tym rzecz, że już o tym, ze jestem zwykła dziewczyna to żadna nie raczyła przeczytać. nie jestem snobką i od początku chciałam tego uniknąć, ale jak dobrze się wczytasz to dziewczyny same ciągnęły mnie za język, a potem wychodzi, że ja się taplam w pieniądzach. Dla Ciebie są mało realne, a u mojego Tż są na porządku dziennym i ja muszę z tym żyć. Nie wiem, nie uważam tego za jakąś nadprzyrodzoną sytuacje życiową, a cos normalnego. To w jakiej jestem sytuacji nie znaczy od razu, że jestem lalą śpiącą na hajsie, a wręcz przeciwnie, tez zaznaczyłam, że można by na tym zaoszczędzić pieniadze. A sprawiłyście, że sie poczułam jakbym była jakimś cholernym odmieńcem, burakiem z kasą w uszach. a to jak Twoja siostra miała kontakty z prezesem nie są wyznacznikiem kazdego biznesmena z osobna. W tym rzecz. Wszystko uogólniacie, wyciagnięcie za język, żeby potem i ocenić i powiedziec, ze ja sie sama mieszam i się na niczym nie znam, bo każdy wie lepiej. W innym wątku mowie o mieszkaniu i tak jak tu nie mowie ile to bym nie chciała wydać na to czy na tamto. Od razu wywnioskowalyscie, że pewnie mam mega duzo pieniędzy, podczytujesz mnie na innym wątku i szukasz pewnie jakiegoś małego zapalnika, by mi zarzucić, ze kłamie. Spoko, w ogole pewnie jestem trollem, nie biorę ślubu i mam wyimaginowanego faceta. A zaczęło sie od zwykłego hotelowego wesela, bo tu wyszło jak gościom, nigdy nie dogodzi. Jak nie chcesz w hotelu to źle, czemu, dawaj ocenimy. Jak chcesz w remizie to czemu, dawaj ocenimy. Matko jedyna, że Wam się chce.... A ja tylko napisałam, że moj Tż musi zaprosić kontakty biznesowe. Czemu po co jak to, mogłam napisac zwyczajnie a co was to obchodzi i byłoby po problemie. Kurde, na cholerę tu wyszła taka akcja? I po jakiego groma się jeszcze ze mnie naśmiewać? ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
Gdzie niby napisałam, że inne miasta są gorsze? Nie wsadzaj mi w usta nie moich słów. Moja mama pochodzi z totalnej wiochy, a ja się nie uważam za nie wiadomo kogo. Z całym szacunkiem, ale jakbyście nie widziały samych szejków i biznesów w moich wypowiedziach to widzialybyscie, że zaznaczałam, że nie chcę brzmieć jak jakis burak. I nigdzie nie podkreślam swojego statusu, bo go nie mam. Pytalyscie - odpowiadałam. Thats all. |
||
|
|
|
#1037 | ||
|
Zakorzenienie
|
U nas tez dziś chyba z 8 alarmów w mieście
![]() Co tym ludziom odwala już ![]() Cytat:
ja tyle chyba jeszcze nigdy nie przebiegłam, max 8 km mi się chciało i udało ![]() Cytat:
No ale jak dla mnie już eot, wszystko już zostało napisane wcześniej
|
||
|
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1039 | |
|
catwoman
|
Cytat:
Edytowane przez luna_laula Czas edycji: 2016-06-08 o 16:46 |
|
|
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie się podoba ten pomarańczowy z różową nakrętką ![]() Rubbim cudne buty Pokaż ozdóbki na samochód.
Edytowane przez malgosiaw123 Czas edycji: 2016-06-08 o 16:47 |
|
|
|
|
#1041 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Piękna
Edytowane przez aankaa092 Czas edycji: 2016-06-08 o 16:46 |
|||
|
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu uważam,że kontakty z szejkami (w końcu to mieszkańcy najbogatszych krajów na świecie) MUSZĄ za sobą nieść duże pieniądze. Tym bardziej jeśli chce się ich prosić na wesele to mniemam,że kontakty te są takie,że zna się ich osobiście i rozmawiało się z nimi więcej niż ze 3 razy. Dlatego też podałam tu przykład szefa mojej siostry,który moim zdaniem zarabia mnóstwo kasy,a przykład Twoj. Kiedy mówisz o wynajmowanym mieszkaniu, o ogromie pieniędzy jakie trzeba dać za mieszkanie,a jednocześnie kontakty biznesowe z szejkami Nie uogólniamy,ale w prawie każdej (nie chce mi się każdej z osobna jeszcze raz czytać) Twojej wypowiedzi podkreślałaś słowa "biznesmen" i "szejk". To jednak trochę snobistyczne. |
|
|
|
|
#1043 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie powiedziałam, ze tak napisałaś, tylko, ze takie wrażenie odniosłam, wcześniej nawet pytałam sie Ciebie o to. A jak nie chcesz być postrzegana jak snobka to wystarczy zastanowić sie co piszesz, bo to jest internet i ludzie zawsze oceniają. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
Dawno nie byłam w klubie,aż się boję
|
|
|
|
#1046 |
|
Rozeznanie
|
Co do butów ślubnych, moja znajoma zamawiała sobie taneczne, mówiła, ze bardzo wygodne, ale cena tez spora...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1047 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak dasz telefon to nawet zadzwonie z zaproszeniem
|
|
|
|
|
#1048 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie chyba ide nadrabiać bo mam troche czasu, ale też się aż boje
![]() Cytat:
, nie musza być skórzane, byle wygodne i nie obcierały i nie wiem już gdzie szukać, a czasu coraz mniej |
|
|
|
|
#1049 |
|
Rozeznanie
|
My jak juz idziemy na kluby to w Krakowie do takiego z muzyka latynoska, bo można sie fajnie wytańczyć. A tak to juz chyba za dużo na studiach i w liceum sie wyimprezowalam, bo czasem wole iść po prostu na piwo i pogadać a jeśli mowa o alko to juz ponad miesiąc nie piłam na tej diecie, a tak mnie korci na zimne piwko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1050 | |
|
City of Bones
|
Cytat:
Mówisz i masz Wszystkie ozdóbki w kolorze kremowym - łącznie wyszło szesnaście elementów
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

.

Pokażesz co to za lampa? 

Coś się mnie słońce boi i na mój widok chowa..

, nie musza być skórzane, byle wygodne i nie obcierały i nie wiem już gdzie szukać, a czasu coraz mniej