PM 2017 cz. 20! - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-08, 15:06   #1021
luna_laula
catwoman

Dot.: PM 2017 cz. 20!

Cytat:
Napisane przez nniee Pokaż wiadomość
No ale Ty to jesteś naprawdę szczuplutka

W moim mieście znów alarmy bombowe, już 3 raz w ciągu dwóch tygodni
u nas też było ich sporo

Cytat:
Napisane przez Nemmireth_ Pokaż wiadomość

Kupiłam sobie dziś kopertówkę.

Myślicie że do tej sukienki co Wam pokazywałam mogę założyć czarne szpilki i wziąć czarną torebkę? Sukienka co prawda różowiasta ale ma czarne wstawki z koronek
Ja nie widzę innej opcji nawet jakby nie było czarnych wstawek to do mocnego różu bym założyła tylko czarne dodatki
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 15:08   #1022
Laura Rose
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klauduska92 Pokaż wiadomość
A ja bym się zastanowiła czy robię przyjęcie biznesowe czy wesele... Bo wolałabym zrobić wesele takie jak mi się podoba, a nie podporządkowywać się gościom i ich wymaganiom a interesy i dobre wrażenie można zrobić poza salą weselną Ale to już decyzja młodych i tego jak oni chcą, ja na pewno nie zdecydowałabym się na takie rozwiązanie

Cytat:
Po prostu ciężko mi zrozumieć takie podejście. Jakbym chciała prosić na wesele ważne biznesowe osoby to miałabym wesele chyba na 300 osób... A tak to stawiamy na rodzinę i znajomych, bo przede wszystkim my mamy się dobrze czuć, a nie zastanawiać się jak czują się nasi kontrahenci... Ne rozumiem tego podejścia, ale mi tata zawsze wpajał, żeby nie mieszkać biznesów z życiem prywatnym i sam umiał dobrze to rozdzielić, dlatego może wydaje mi się to dziwne Ale staram się nie oceniać, bo każdy ma inne priorytety Dopytuję, bo jestem ciekawska

---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

Ok

Cytat:
Napisane przez loloo Pokaż wiadomość
myślę, że trochę za dużo się naoglądałaś amerykańskich filmów o wielkich byznesach

Sorry za przeciągnięcie tamatu, ale tak mnie to zszokowało, że nie mogłam się powstrzymać .

Niee, mnie też kiedyś chcieli zabronić oddania krwi . A potem spadła mi hemoglobina, doszła niedoczynność i pozamiatane .

Mam meeeeeeeeeeeeeeeega białe nog .
Stary 2016-06-08, 15:13   #1023
Nemmireth_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Według mnie jak najbardziej, sukienka ma czarne wstawki więc będzie pasować
A pokażesz zdjęcie kopertówki? Czy ona jest z takiego sztywnego materiału?
Taka najzwyklejsza w pierwszym sklepie kupiona Niestety nie było gładkiej tylko taka.
Wrzucam też jeszcze kieckę
Szpilki mam takie: http://arturo-obuwie.pl/images/krzysbut6-c.jpg nad obcasem mają cieniutki złoty paseczek.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2016-06-08 15.06.31.jpg (100,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2016-06-07 13.34.52.jpg (78,9 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2016-06-07 13.34.37.jpg (76,6 KB, 32 załadowań)

1 + 1 = 3
Nasza Księżniczka

Starania od listopada 2019
Tyle zmienił mały człowiek, niemal lżejszy od powietrza.
11tc[*] 11.04.2017
6tc[*] 5.12.2017
Nemmireth_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 15:18   #1024
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Taka najzwyklejsza w pierwszym sklepie kupiona Niestety nie było gładkiej tylko taka.
Szpilki mam takie: http://arturo-obuwie.pl/images/krzysbut6-c.jpg nad obcasem mają cieniutki złoty paseczek.
Super wyglądasz, fajną talie robi Ci ta sukienka

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 15:21   #1025
Laura Rose
Zakorzenienie

Cytat:
Świetnie .
Stary 2016-06-08, 15:34   #1026
Nemmireth_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
Ja nie widzę innej opcji nawet jakby nie było czarnych wstawek to do mocnego różu bym założyła tylko czarne dodatki
Ok

Cytat:
Super wyglądasz, fajną talie robi Ci ta sukienka
Dzięki

1 + 1 = 3
Nasza Księżniczka

Starania od listopada 2019
Tyle zmienił mały człowiek, niemal lżejszy od powietrza.
11tc[*] 11.04.2017
6tc[*] 5.12.2017
Nemmireth_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 15:40   #1027
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
Napisane przez jaszczurka94 Pokaż wiadomość
Pokażesz co to za lampa?

Cytat:
Napisane przez endziS Pokaż wiadomość
Praca w urzędzie w biurze obsługi klienta
to trzymam kciuki porządnie
Cytat:
Bardzo ładna sukienka
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 15:42   #1028
201606242139
Konto usunięte

Cytat:
Na kiedy sięzapisałaś do fryzjera?

Doczytałam dyskusje
Naprawdę myślicie że szejkowie i biznesmeni nie będą podpisywać kopert? wtedy będziecie ich mogli obgadać na biznesowym spotkaniu
Zawsze mi się wydawało że takie ekskluzywne wesela robi się na dużą liczbę osób, bo o czym szejk będzie z Waszą rodzina rozmawiał jak oprócz niego będzie tylko kilku innych biznesmenów i to nie koniecznie z tego samego kręgu kulturowego?

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Według mnie jak najbardziej, sukienka ma czarne wstawki więc będzie pasować
A pokażesz zdjęcie kopertówki? Czy ona jest z takiego sztywnego materiału?

Nigdzie nie napisałam o kopertach od szejków... Proszę, czytajcie uważnie, zanim znowu coś inaczej zrozumiecie. Już bez przesady....

Miło mi niezmiernie, że tak Was śmieszę. Może w takim razie poczekam, aż zaczniecie pisać o stryjkach I ciociach, z pewnością będzie do czego się śmiać. W końcu każda z Was pewnie jest w ciul zabawna w swoim życiu poza szklanym ekranem, czy nie?

Czy na wizażu jest jakiś wątek, gdzie jak się nie chce być zawistnym i ciągle komuś docinać to można posiedzieć i pogadać czy na każdym takie osoby muszą być? Nie wiem, jakoś ja ludziom do portfela nie zaglądam, dziwnych komentarzy w niczyją stronę nie wysyłam. Nawet, jeśli coś mnie dziwi, to dziwi mnie, ale szanuję każdą wypowiedź, normalnie komuś odpowiadam.

I z całym szacunkiem, ale do cholery, nie zachowuję się, jakbym rozumy pozjadała.

Najpierw wypytujcie, człowiek się zwyczajnie otwiera i przedstawia sytuację i tłumaczy jednocześnie, że nie chce wyjsć na dziwaka czy jakiegoś bufona, daje się poznać, a Wy koniecznie wszystko wiecie lepiej na każdy temat, wszystko musicie ocenić, zamiast zaakceptować fakt, że ktoś tak już w życiu ma i ciul. Mam nadzieje, że wiecie też co jadłam dziś na śniadanie, bo jak się całym życiem nie przedstawię, to będziecie wiedzieć lepiej. For Real....

Miło było, dzięki za gościnę, ale znając wizaż będę tu wspominana i wyśmiewana jeszcze przez najbliższe 10 lat.

Nie mój klimat.

Buziaki mimo wszystko, ale nie przyszłam na forum się wkur&/€;&, więc uciekam.
201606242139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 16:03   #1029
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie chyba w sądzie był dziś

Moze to jakas zorganizowana akcja?

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Cytat:
Napisane przez micia00 Pokaż wiadomość
A POTEM SIĘ DZIWI, ZE SIĘ JEJ BOJĄ

Hej,hej mnie nie lubią,a nie ze się boja

Nie jestem z tych co slodza fałszywie.

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Jetem szczupła ale jakbym przytyła tyle ile mi każą to już byłaby przesada.

Katowice <3

A ile Ci każą?

Przebiegłam 10km Drugi dzień z rzędu. Ale dzis bylo ciężko. Moze dlatego ze jestem przed okresem i jeszcze się nie ochlodzilo.

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Cytat:

Myślicie że do tej sukienki co Wam pokazywałam mogę założyć czarne szpilki i wziąć czarną torebkę? Sukienka co prawda różowiasta ale ma czarne wstawki z koronek

Jak najbardziej

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Cytat:
Na kiedy sięzapisałaś do fryzjera ?

Na poniedziałek chciałam przed weekendem no ale nie dalo sie wepchnąć,tym bardziej ze ja mogę dopiero o 15.30, no a przy sombre troche schodzi. Musze poszukać jakiś inspiracji.
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 16:08   #1030
sweet_chocolate
Zakorzenienie

U mnie też alarmy bombowe i w okolicznych miastach, w urzędzie i skarbówce :P
Stary 2016-06-08, 16:14   #1031
malgosiaw123
Zakorzenienie

Jeszcze kilka słów do Pandy- wiesz nie dziw sie ze tak reagujemy. Mówisz o jakiś kontaktach biznesowych,szejkach i w ogole sprawach które wydają sie malo realnie. Mimo ze może nie zrobilas tego celowo to jednak w części Twoich wypowiedzi wychodzi snobizm. Ponadto opowiadasz o wielkim biznesowym świecie,"szajchach" itp,co mnie automatycznie kojarzy sie z ogromnymi pieniędzmi a na innym wątku martwisz sie ile to kosztuje mieszkanie w Warszawie i ze po ślubie nie chcesz mieszkać dalej na wynajmowanym. To jednak troche mi sie nie godzi. Ja jestem prosta dziewczyna,jedyne kontakty biznesowe jakie posiadam to z panią z warzywniaka ktora czasem ladniejszego pomidora z zaplecza mi wrzuci do zakupów i malo o świecie wiem. Ale moja siostra pracuje i pracowala w międzynarodowych firmach. Prezes zarabial 200 tys miesięcznie,znal mnóstwo języków,obracal sie wśród bogatych i wpływowych ludzi i uwierz mi ze oprócz wina i kartki z życzeniami na Boze Narodzenie żadnych prywatno-biznesowych kontaktów z tymi ludźmi nie utrzymywal. I żaden biznesmen sie nie oburzal a firma mimo tego prosperowała prześwietnie i nadal miała wiele zleceń. Wiec naprawde ciężko mi uwierzyć w to co piszesz.
Stary 2016-06-08, 16:17   #1032
rubbim
City of Bones

Cytat:
Napisane przez magdenka Pokaż wiadomość
Hej
Super kolor, ale obcas chyba jakiś niski?
Wyższych nie chce. Musiałabym umieć w takich wtedy chodzić i się nie zabić No i między mną a Tż nie ma wielkiej różnicy wzrostu więc..

Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość

Mam meeeeeeeeeeeeeeeega białe nog .
Nie Ty jedna. Ja wyglądam jakbym w mące cały czas siedziała Coś się mnie słońce boi i na mój widok chowa..
Stary 2016-06-08, 16:23   #1033
klauduska92
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Jeszcze kilka słów do Pandy- wiesz nie dziw sie ze tak reagujemy. Mówisz o jakiś kontaktach biznesowych,szejkach i w ogole sprawach które wydają sie malo realnie. Mimo ze może nie zrobilas tego celowo to jednak w części Twoich wypowiedzi wychodzi snobizm. Ponadto opowiadasz o wielkim biznesowym świecie,"szajchach" itp,co mnie automatycznie kojarzy sie z ogromnymi pieniędzmi a na innym wątku martwisz sie ile to kosztuje mieszkanie w Warszawie i ze po ślubie nie chcesz mieszkać dalej na wynajmowanym. To jednak troche mi sie nie godzi. Ja jestem prosta dziewczyna,jedyne kontakty biznesowe jakie posiadam to z panią z warzywniaka ktora czasem ladniejszego pomidora z zaplecza mi wrzuci do zakupów i malo o świecie wiem. Ale moja siostra pracuje i pracowala w międzynarodowych firmach. Prezes zarabial 200 tys miesięcznie,znal mnóstwo języków,obracal sie wśród bogatych i wpływowych ludzi i uwierz mi ze oprócz wina i kartki z życzeniami na Boze Narodzenie żadnych prywatno-biznesowych kontaktów z tymi ludźmi nie utrzymywal. I żaden biznesmen sie nie oburzal a firma mimo tego prosperowała prześwietnie i nadal miała wiele zleceń. Wiec naprawde ciężko mi uwierzyć w to co piszesz.

Zgadzam się. Tez odczułam, ze próbujesz podkreślić swój status. Nie chodzi o zazdrość, bo jest pełno osob, które bedą miały lepsze wesela od nas wszystkich... Mi sie nie spodobał sposób, w którym mówiłaś o Wraszawie, tak jakby inne miasta były gorsze... Mój tata prowadzi firmę w Warszawie i wcale nie uważa sie przez to za niewiadomo kogo. Także więcej dystansu do tego wszystkiego.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
klauduska92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 16:29   #1034
endziS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
to trzymam kciuki porządnie
Dzięki

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

https://gymhero.eu/pl/35-shakery

Pomóżcie mi wybrać który, bo siedzę i się patrze tylko na nie
endziS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 16:30   #1035
klauduska92
Rozeznanie

Cytat:
Moze to jakas zorganizowana akcja?

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Hej,hej mnie nie lubią,a nie ze się boja

Nie jestem z tych co slodza fałszywie.

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

A ile Ci każą?

Przebiegłam 10km Drugi dzień z rzędu. Ale dzis bylo ciężko. Moze dlatego ze jestem przed okresem i jeszcze się nie ochlodzilo.

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Jak najbardziej

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Na poniedziałek chciałam przed weekendem no ale nie dalo sie wepchnąć,tym bardziej ze ja mogę dopiero o 15.30, no a przy sombre troche schodzi. Musze poszukać jakiś inspiracji.

Z tego co dziewczyny mówiły w pracy to podobno w kilku miastach w sadach były alarmy, wiec moze ktoś robił sobie głupie żarty...

Stary 2016-06-08, 16:36   #1036
201606242139
Konto usunięte

Cytat:

Bo wlasnie w tym rzecz, że już o tym, ze jestem zwykła dziewczyna to żadna nie raczyła przeczytać. nie jestem snobką i od początku chciałam tego uniknąć, ale jak dobrze się wczytasz to dziewczyny same ciągnęły mnie za język, a potem wychodzi, że ja się taplam w pieniądzach.

Dla Ciebie są mało realne, a u mojego Tż są na porządku dziennym i ja muszę z tym żyć. Nie wiem, nie uważam tego za jakąś nadprzyrodzoną sytuacje życiową, a cos normalnego. To w jakiej jestem sytuacji nie znaczy od razu, że jestem lalą śpiącą na hajsie, a wręcz przeciwnie, tez zaznaczyłam, że można by na tym zaoszczędzić pieniadze. A sprawiłyście, że sie poczułam jakbym była jakimś cholernym odmieńcem, burakiem z kasą w uszach. a to jak Twoja siostra miała kontakty z prezesem nie są wyznacznikiem kazdego biznesmena z osobna. W tym rzecz. Wszystko uogólniacie, wyciagnięcie za język, żeby potem i ocenić i powiedziec, ze ja sie sama mieszam i się na niczym nie znam, bo każdy wie lepiej.
W innym wątku mowie o mieszkaniu i tak jak tu nie mowie ile to bym nie chciała wydać na to czy na tamto. Od razu wywnioskowalyscie, że pewnie mam mega duzo pieniędzy, podczytujesz mnie na innym wątku i szukasz pewnie jakiegoś małego zapalnika, by mi zarzucić, ze kłamie. Spoko, w ogole pewnie jestem trollem, nie biorę ślubu i mam wyimaginowanego faceta. A zaczęło sie od zwykłego hotelowego wesela, bo tu wyszło jak gościom, nigdy nie dogodzi.

Jak nie chcesz w hotelu to źle, czemu, dawaj ocenimy. Jak chcesz w remizie to czemu, dawaj ocenimy.

Matko jedyna, że Wam się chce.... A ja tylko napisałam, że moj Tż musi zaprosić kontakty biznesowe. Czemu po co jak to, mogłam napisac zwyczajnie a co was to obchodzi i byłoby po problemie. Kurde, na cholerę tu wyszła taka akcja? I po jakiego groma się jeszcze ze mnie naśmiewać?

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Cytat:
Zgadzam się. Tez odczułam, ze próbujesz podkreślić swój status. Nie chodzi o zazdrość, bo jest pełno osob, które bedą miały lepsze wesela od nas wszystkich... Mi sie nie spodobał sposób, w którym mówiłaś o Wraszawie, tak jakby inne miasta były gorsze... Mój tata prowadzi firmę w Warszawie i wcale nie uważa sie przez to za niewiadomo kogo. Także więcej dystansu do tego wszystkiego.

Gdzie niby napisałam, że inne miasta są gorsze? Nie wsadzaj mi w usta nie moich słów.
Moja mama pochodzi z totalnej wiochy, a ja się nie uważam za nie wiadomo kogo.

Z całym szacunkiem, ale jakbyście nie widziały samych szejków i biznesów w moich wypowiedziach to widzialybyscie, że zaznaczałam, że nie chcę brzmieć jak jakis burak. I nigdzie nie podkreślam swojego statusu, bo go nie mam.
Pytalyscie - odpowiadałam. Thats all.
201606242139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 16:37   #1037
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
u nas też było ich sporo
U nas tez dziś chyba z 8 alarmów w mieście
Co tym ludziom odwala już

Cytat:

Małgosia super Ci idzie bieganie ja tyle chyba jeszcze nigdy nie przebiegłam, max 8 km mi się chciało i udało

Cytat:
zgadzam się, po prostu dziwie się że niby to jak Panda to opisuje faktycznie tak wygląda
No ale jak dla mnie już eot, wszystko już zostało napisane wcześniej

PM 2017
Stary 2016-06-08, 16:38   #1038
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweet_chocolate Pokaż wiadomość
U mnie też alarmy bombowe i w okolicznych miastach, w urzędzie i skarbówce :P
http://m.niezalezna.pl/81563-kilkana...lizowac-polske
Stary 2016-06-08, 16:40   #1039
luna_laula
catwoman

Cytat:
Dzięki

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

wyprzedaż w gymhero ja bym brała strong girl shaker albo dash of pink

Edytowane przez luna_laula
Czas edycji: 2016-06-08 o 16:46
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 16:41   #1040
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:

Widzę shaker tak w temacie
Mnie się podoba ten pomarańczowy z różową nakrętką

Rubbim cudne buty Zamsz,kolor-wszystko w moim stylu Pokaż ozdóbki na samochód.

Edytowane przez malgosiaw123
Czas edycji: 2016-06-08 o 16:47
Stary 2016-06-08, 16:43   #1041
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PandaBear Pokaż wiadomość
Tak to wygląda, faktycznie. Natomiast w pewnych kręgach Twoje prywatne sytuacje typu wesele czasem przekładają się na biznesy, nie wiem już jak to tłumaczyć, żeby zbytnio nie wchodzić w takie kwestie prywatności xD

Kurde, coś za bardzo na mój temat zeszło i mam wrażenie, że się☠wszyscy bulwersują :brzyda l:
Ja sie nie bulwersuje
Cytat:
Napisane przez sweet_chocolate Pokaż wiadomość
Wkurza mnie to, że chce zrobic urodziny na tak dużo osób i posprzaszać takich fałszywców, którzy odzywają się tylko wtedy gdy cos potrzebują. Ogólnie mówię, że potrzebuję w końcu weekendu dla nas a nie że co tydzień ktoś zadzwoni i chodźmy tu chodźmy tam, albo niedziela rano a tu już telefony "co robisz?" ech...
A ja bym chciała w końcu co weekend mieć telefony "co robicie? Chodźcie z nami..." bo ostatnie weekendy spedzalismy sami i czasami wolałabym spotkać się jednak z kimś więcej
Cytat:
Napisane przez czerwiec2017 Pokaż wiadomość
wybaczcie, że się wtrącę w tak poważne tematy jak te o szejkach
ale no zakochałam się w tej sukni!!! Sophia Tolli - zrobię wszystko (w granicach rozsądku) żeby ją przymierzyć
mój styl zdecydowanie
Zaraz spojrzę.
Piękna jaka cena?

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy

Edytowane przez aankaa092
Czas edycji: 2016-06-08 o 16:46
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 16:47   #1042
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Bo wlasnie w tym rzecz, że już o tym, ze jestem zwykła dziewczyna to żadna nie raczyła przeczytać. nie jestem snobką i od początku chciałam tego uniknąć, ale jak dobrze się wczytasz to dziewczyny same ciągnęły mnie za język, a potem wychodzi, że ja się taplam w pieniądzach.

Dla Ciebie są mało realne, a u mojego Tż są na porządku dziennym i ja muszę z tym żyć. Nie wiem, nie uważam tego za jakąś nadprzyrodzoną sytuacje życiową, a cos normalnego. To w jakiej jestem sytuacji nie znaczy od razu, że jestem lalą śpiącą na hajsie, a wręcz przeciwnie, tez zaznaczyłam, że można by na tym zaoszczędzić pieniadze. A sprawiłyście, że sie poczułam jakbym była jakimś cholernym odmieńcem, burakiem z kasą w uszach. a to jak Twoja siostra miała kontakty z prezesem nie są wyznacznikiem kazdego biznesmena z osobna. W tym rzecz. Wszystko uogólniacie, wyciagnięcie za język, żeby potem i ocenić i powiedziec, ze ja sie sama mieszam i się na niczym nie znam, bo każdy wie lepiej.

Och no tak biedna musisz z tym żyć
Po prostu uważam,że kontakty z szejkami (w końcu to mieszkańcy najbogatszych krajów na świecie) MUSZĄ za sobą nieść duże pieniądze. Tym bardziej jeśli chce się ich prosić na wesele to mniemam,że kontakty te są takie,że zna się ich osobiście i rozmawiało się z nimi więcej niż ze 3 razy.
Dlatego też podałam tu przykład szefa mojej siostry,który moim zdaniem zarabia mnóstwo kasy,a przykład Twoj. Kiedy mówisz o wynajmowanym mieszkaniu, o ogromie pieniędzy jakie trzeba dać za mieszkanie,a jednocześnie kontakty biznesowe z szejkami

Nie uogólniamy,ale w prawie każdej (nie chce mi się każdej z osobna jeszcze raz czytać) Twojej wypowiedzi podkreślałaś słowa "biznesmen" i "szejk". To jednak trochę snobistyczne.
Stary 2016-06-08, 16:48   #1043
klauduska92
Rozeznanie

Cytat:

W innym wątku mowie o mieszkaniu i tak jak tu nie mowie ile to bym nie chciała wydać na to czy na tamto. Od razu wywnioskowalyscie, że pewnie mam mega duzo pieniędzy, podczytujesz mnie na innym wątku i szukasz pewnie jakiegoś małego zapalnika, by mi zarzucić, ze kłamie. Spoko, w ogole pewnie jestem trollem, nie biorę ślubu i mam wyimaginowanego faceta. A zaczęło sie od zwykłego hotelowego wesela, bo tu wyszło jak gościom, nigdy nie dogodzi.

Jak nie chcesz w hotelu to źle, czemu, dawaj ocenimy. Jak chcesz w remizie to czemu, dawaj ocenimy.

Matko jedyna, że Wam się chce.... A ja tylko napisałam, że moj Tż musi zaprosić kontakty biznesowe. Czemu po co jak to, mogłam napisac zwyczajnie a co was to obchodzi i byłoby po problemie. Kurde, na cholerę tu wyszła taka akcja? I po jakiego groma się jeszcze ze mnie naśmiewać?

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Gdzie niby napisałam, że inne miasta są gorsze? Nie wsadzaj mi w usta nie moich słów.
Moja mama pochodzi z totalnej wiochy, a ja się nie uważam za nie wiadomo kogo.

Z całym szacunkiem, ale jakbyście nie widziały samych szejków i biznesów w moich wypowiedziach to widzialybyscie, że zaznaczałam, że nie chcę brzmieć jak jakis burak. I nigdzie nie podkreślam swojego statusu, bo go nie mam.
Pytalyscie - odpowiadałam. Thats all.

Nie powiedziałam, ze tak napisałaś, tylko, ze takie wrażenie odniosłam, wcześniej nawet pytałam sie Ciebie o to. A jak nie chcesz być postrzegana jak snobka to wystarczy zastanowić sie co piszesz, bo to jest internet i ludzie zawsze oceniają.

Stary 2016-06-08, 16:48   #1044
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez rubbim Pokaż wiadomość
Białych nie chciałam od początku więc..
Zdjęcia pierdółek na samochód postaram się potem wrzucić
Śliczne buty, miałaś kiedyś buty z tego sklepu już? Wygodne są?

PM 2017
Stary 2016-06-08, 16:49   #1045
malgosiaw123
Zakorzenienie

Dawno nie byłam w klubie,aż się boję
Stary 2016-06-08, 16:49   #1046
klauduska92
Rozeznanie

Co do butów ślubnych, moja znajoma zamawiała sobie taneczne, mówiła, ze bardzo wygodne, ale cena tez spora...

Stary 2016-06-08, 16:53   #1047
micia00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Ja sie nie bulwersuje

A ja bym chciała w końcu co weekend mieć telefony "co robicie? Chodźcie z nami..." bo ostatnie weekendy spedzalismy sami i czasami wolałabym spotkać się jednak z kimś więcej
ja w ta sobote jestem sama. TŻ na kawalerskie idzie. Mozesz wpaść
jak dasz telefon to nawet zadzwonie z zaproszeniem
micia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 16:54   #1048
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Ja właśnie chyba ide nadrabiać bo mam troche czasu, ale też się aż boje

Cytat:
Co do butów ślubnych, moja znajoma zamawiała sobie taneczne, mówiła, ze bardzo wygodne, ale cena tez spora...
Ja szukam wygodnych szpilek w kolorze pudrowy róż/beż na najbliższe wesele za niecałe 2 tygodnie , nie musza być skórzane, byle wygodne i nie obcierały i nie wiem już gdzie szukać, a czasu coraz mniej

PM 2017
Stary 2016-06-08, 16:56   #1049
klauduska92
Rozeznanie

Cytat:

My jak juz idziemy na kluby to w Krakowie do takiego z muzyka latynoska, bo można sie fajnie wytańczyć. A tak to juz chyba za dużo na studiach i w liceum sie wyimprezowalam, bo czasem wole iść po prostu na piwo i pogadać a jeśli mowa o alko to juz ponad miesiąc nie piłam na tej diecie, a tak mnie korci na zimne piwko

Stary 2016-06-08, 16:56   #1050
rubbim
City of Bones

Cytat:

Rubbim cudne buty Zamsz,kolor-wszystko w moim stylu Pokaż ozdóbki na samochód.
Co do butów to jak patrzyłam to już nie ma w tej cenie ich i tego kolorku
Mówisz i masz Wszystkie ozdóbki w kolorze kremowym - łącznie wyszło szesnaście elementów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SRK5_01.jpg (193,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SRK5_02.jpg (328,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SRK5_04.jpg (351,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg big_kwr2-079_01.jpg (141,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6uxo.jpg (250,3 KB, 3 załadowań)

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości