Poznanie pierwsze spotkanie - pochopna decyzja o zakończeniu znajomości... - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-06-21, 21:15   #91
201607111028
Konto usunięte

Dot.: Poznanie pierwsze spotkanie - pochopna decyzja o zakończeniu znajomości...

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Z dużym prawdopodobieństwem tak będzie, ale przecież ona mu nic nie zamierza obiecywać. Jeśli jasno przedstawi sprawę, to chłopak będzie wiedział, na co się pisze
A przedstawi ją jasno? Musiałaby napisać, zgodnie z prawdą, że to będzie kolejna "próba", nooo bo ona nie chce potem się zastanawiać "co by było gdyby". Więc niech będzie to jedno spotkanie jeszcze. I wtedy cóż, zobaczy się. Napisze tak? Naprawdę tak myślisz?

Edytowane przez 201607111028
Czas edycji: 2016-06-21 o 21:17
201607111028 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-21, 21:20   #92
bbrownie
Raczkowanie

Dot.: Poznanie pierwsze spotkanie - pochopna decyzja o zakończeniu znajomości...

Cytat:
Ale Ty się cały czas odnosisz do postów bbrownie czy w postach autorki takie perełki się pojawiły?
Tak, cały czas się czepia moich postów na innym wątku, gdzie dziewczynie facet powiedział męski komplement o tym, że masturbuje się, myśląc o autorce, a ja uznałam, że nie ma się nad czym rozwodzić, bo to są właśnie faceci i komplementują w męskim stylu, zapominając, że kobieta potrzebuje tych komplementów w damskim stylu i niekoniecznie najmilszy komplement dla mężczyzny, będzie najmilszym komplementem dla kobiety

I jest gównoburza - mój facet nie jest prosty, mój jest inny, faceci mają uczucia.

Edytowane przez bbrownie
Czas edycji: 2016-06-21 o 21:22
bbrownie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-21, 21:22   #93
thirky
on tired little feet

Cytat:
No właśnie założyłyście jej brak. Dlaczego?
Bo ona nie dopuszcza do wiadomości że facet może się z tym poczuć zle, nie zadała pytania jak mu to przedstawić i co zrobić żeby rozegrać to jak najlepiej. Uczucia tego faceta nie zajęły jej głowy ani przez sekundę, co więcej pisze że zerwanie kontaktu było za wspólną zgodą (xD)
Stąd śmiała teza o braku empatii, postawiona już po postach autorki olewających to co pisałam ja i carolina, nie przed.

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
Napisane przez bbrownie Pokaż wiadomość
Tak, cały czas się czepia moich postów na innym wątku, gdzie dziewczynie facet powiedział męski komplement o tym, że masturbuje się, myśląc o autorce, a ja uznałam, że nie ma się nad czym rozwodzić, bo to są właśnie faceci i komplementują w męskim stylu, zapominając, że kobieta potrzebuje tych komplementów w damskim stylu i niekoniecznie najmilszy komplement dla mężczyzny, będzie najmilszym komplementem dla kobiety

I jest gównoburza - mój facet nie jest prosty, mój jest inny, faceci mają uczucia.
Tak, pisz to Stewardesie.

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.
thirky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-21, 21:23   #94
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Ale Ty się cały czas odnosisz do postów bbrownie czy w postach autorki takie perełki się pojawiły?
A nie. Najbliżej perełki stał sam fakt tak dokładnego omawiania spotkania, emocji i motywów, pożegnanie i błyskawiczna zmiana zdania - nie jest to specjalnie blisko, ale jak ona mu po raz drugi tak dokładnie wyjaśni, to mimo, że kulturalnie i sympatycznie, to dowali mu tym tak, że go znokautuje.
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-21, 21:25   #95
bbrownie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez thirky Pokaż wiadomość
Bo ona nie dopuszcza do wiadomości że facet może się z tym poczuć zle, nie zadała pytania jak mu to przedstawić i co zrobić żeby rozegrać to jak najlepiej. Uczucia tego faceta nie zajęły jej głowy ani przez sekundę, co więcej pisze że zerwanie kontaktu było za wspólną zgodą (xD)
Stąd śmiała teza o braku empatii, postawiona już po postach autorki olewających to co pisałam ja i carolina, nie przed.

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Tak, pisz to Stewardesie.
Piszę do wszystkich, takie jest założenie forum. Odnoszę się do postu w/w dziewczyny.
bbrownie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-21, 21:26   #96
201607111028
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
A nie. Najbliżej perełki stał sam fakt tak dokładnego omawiania spotkania, emocji i motywów, pożegnanie i błyskawiczna zmiana zdania - nie jest to specjalnie blisko, ale jak ona mu po raz drugi tak dokładnie wyjaśni, to mimo, że kulturalnie i sympatycznie, to dowali mu tym tak, że go znokautuje.

Nom. O to mi chodzi
201607111028 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-21, 21:38   #97
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez carolina662 Pokaż wiadomość
A przedstawi ją jasno? Musiałaby napisać, zgodnie z prawdą, że to będzie kolejna "próba", nooo bo ona nie chce potem się zastanawiać "co by było gdyby". Więc niech będzie to jedno spotkanie jeszcze. I wtedy cóż, zobaczy się. Napisze tak? Naprawdę tak myślisz?
To samo miałam pisać. Cóż, jeśli rzeczywiście w te słowy Autorka miałaby napisać do chłopaka od nieudanej randki, to niechaj pisze. Tylko ja bym na miejscu tego chłopaka się już nie chciała spotkać .
Stary 2016-06-21, 21:46   #98
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez carolina662 Pokaż wiadomość
A jak mu po prostu napisze, że chciałaby się jeszcze raz spotkać, to tym samym coś mu obieca i skłamie?
Cytat:
Napisane przez thirky Pokaż wiadomość
Owszem, dopuszcza:
Cytat:
Napisane przez xxee Pokaż wiadomość
Ja właśnie czuję, że to jest nie w porządku z mojej strony, że najpierw mu napisałam, że lepiej zakończyć tą znajomość, a teraz chciałabym ją kontynuować - dlatego założyłam ten wątek. Ale żałuję, że mu tak napisałam. Żałuję, że tak szybko... Po spotkaniu powiedziałam mu, że muszę to przemyśleć - i zdecydowanie za mało czasu dałam sobie na te przemyślenia
Miałam też wtedy sporo innych rzeczy na głowie, on zapytał co o tym myślę, no i tak trochę pod wpływem impulsu napisałam, że to nie ma sensu. Teraz wiem, że po 1 spotkaniu trudno to ocenić. I może na kolejnych było by lepiej. Gdybym mu wtedy po prostu napisała, żeby dał mi jeszcze kilka dni, teraz nie było by tematu.
Wiem na pewno, że po spotkaniu i podczas pisania tych sms'ów chciał, żebyśmy się jeszcze spotkali. Jednak ja napisałam, że nie i on to uszanował.

Nie chcę mu mieszać w głowie, ale jeśli teraz dam sobie z nim spokój, to będą mnie męczyły myśli "co by było gdyby...". Wydaje mi się, że mamy sporo wspólnych cech i podobny system wartości, więc może z czasem nawiązalibyśmy jakąś nić porozumienia...
Cytat:
Ale to powinna być jego decyzja czy chce spróbować czy woli nie ryzykować.
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-21, 22:08   #99
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
To jest raczej chłopak z zasadami i skoro powiedziałam mu, że nie chcę kontynuować tej znajomości, to on to uszanuje i nie będzie się narzucał, bez względu na to, czy tego chce czy nie
Mimo wszystko najbardziej by mi pasowało, gdyby jednak to on się jeszcze odezwał

Cytat:
Ja właśnie czuję, że to jest nie w porządku z mojej strony, że najpierw mu napisałam, że lepiej zakończyć tą znajomość, a teraz chciałabym ją kontynuować - dlatego założyłam ten wątek. Ale żałuję, że mu tak napisałam. Żałuję, że tak szybko... Po spotkaniu powiedziałam mu, że muszę to przemyśleć - i zdecydowanie za mało czasu dałam sobie na te przemyślenia
ale tu nie ma co przemyśliwać! facet Ci nie podszedł, ale spodobała Ci się atencja i pewna doza szarmanckości i masz apetyt na więcej, ot co.
Cytat:
"wydaje mi się, że nie ma sensu..." - teraz przestało mi się tak wydawać...).
ja rozumiem, że kobieta zmienną jest i takie tam, ale weź Ty przestań gdybać i niech Ci się nie wydaje. dorośnij nieco.
Cytat:
Daj spokój, przecież to facet. Faceci nie mają uczuć, więc na pewno nie będzie się czuł podle xD. A ona się upewni, że nie nadają na tych samych falach, grzecznie mu to wyjaśni drugi raz i będzie cacy.
drugi, trzeci, czwarty...
Cytat:
Nie wiem, o co się czepiacie. Przecież chyba autorka zamierza jasno postawić sprawę, więc w najgooorszym wypadku chłopak uzna jej propozycję, czyli zmianę zdania za bezczelną i odmówi, albo spotka się z nią i po jej ponownej zmianie zdania się rozczaruje, a gdybyśmy rozczarowań chcieli całkowicie unikać, to nigdy byśmy nikogo nie poznali.
a niby skąd to przeświadczenie?
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-21, 22:08   #100
thirky
on tired little feet

Cytat:
Owszem, dopuszcza:

.
W tym przypadku "wszystko co słyszymy przed >>ale<< jest nieważne".
Pisz. A nuż okaże się naiwniakiem.

Stary 2016-06-21, 22:13   #101
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
A jak mu po prostu napisze, że chciałaby się jeszcze raz spotkać, to tym samym coś mu obieca i skłamie?
Nie, ale jesteś w stanie sobie wyobrazić wytłumaczenie tego pragnienia tak, żeby:
1. nie dawać mu fałszywych nadziei, nie obiecywać i nie skłamać
2. nie sprawić wrażenia osoby robiącej sobie z niego jaja
?
Cytat:
Ale to powinna być jego decyzja czy chce spróbować czy woli nie ryzykować.
To doradź jej jak to rozegrać, żeby zminimalizować ryzyko błędnej interpretacji.

Bo ja nie mam pomysłu. Kompletnie, żadnego.

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
spodobała Ci się atencja i pewna doza szarmanckości i masz apetyt na więcej, ot co.
A to swoją drogą. Skoro pragnienie ponownego spotkania nie pojawiło się kilka godzin po oznajmieniu, że nie chce tego kontynuować, tylko kilka godzin po tym jak przestali pisać.

Edytowane przez 201607040950
Czas edycji: 2016-06-21 o 22:10
Stary 2016-06-21, 22:32   #102
stewardesa
BAN stały

Cytat:
ale tu nie ma co przemyśliwać! facet Ci nie podszedł, ale spodobała Ci się atencja i pewna doza szarmanckości i masz apetyt na więcej, ot co.
Jest co przemyśliwać:
Cytat:
Świetny chłopak, miły, spokojny, ogólnie mój typ.
Cytat:
a niby skąd to przeświadczenie?
A skąd przeświadczenie, że wprowadzi go w błąd?
Cytat:
Nie, ale jesteś w stanie sobie wyobrazić wytłumaczenie tego pragnienia tak, żeby:
1. nie dawać mu fałszywych nadziei, nie obiecywać i nie skłamać
2. nie sprawić wrażenia osoby robiącej sobie z niego jaja
?

To doradź jej jak to rozegrać, żeby zminimalizować ryzyko błędnej interpretacji.

Bo ja nie mam pomysłu. Kompletnie, żadnego.
Tak. "Czuję, że zbyt pochopnie podjęłam decyzję, może damy jeszcze szansę tej znajomości i pójdziemy na kawę?"
Stary 2016-06-21, 22:34   #103
thirky
on tired little feet

Cytat:
. "Czuję, że zbyt pochopnie podjęłam decyzję, może damy jeszcze szansę tej znajomości i pójdziemy na kawę?"
Czyli liczymy na naiwniaka? To może się udać do dzieła

Stary 2016-06-21, 22:42   #104
Renatka_2108
Zakorzenienie

GG do Renatka_2108

Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość
Również uważam, że powinnaś napisać do niego i szczerze napisać, że żałujesz pochopnej decyzji i, że jesli miałby jeszcze ochotę się spotkać to ma dać znać.

Niestety w obecnych czasach ludzie chyba zbyt często rezygnują po pierwszym, średnio udanym, spotkaniu oczekując od razu fajerwerków i rzygania tęczą. A podejrzewam, że jednak duża część związków nie powstała od strzału na pierwszym spotkaniu tylko od stopniowo budowanej zazyłości poznawania się powoli.
Również tak uważam. Mój partner też super nie rokował po pierwszej randce. Też był ogromny stres, tyle że powstrzymałam się z zakończeniem znajomości i dałam szansę. Było warto jednak.

Autorka zrobiła błąd ponieważ za szybko napisała że nie chce kontynuować znajomości. Ale chce to wyjaśnić, przeprosić i dać szansę znajomości.

Od chłopaka zależy czy będzie chciał czy może zdążył poznać kogoś innego na portalu randkowym, czy że zwyczajnie nie będzie chciał.

Myślę, że zaryzykować można a napisanie sms-a to raczej nie jakaś ogromna krzywda dla chłopaka. Tak samo jakby "zerwali" po 5 randkach, nikt nikomu nie obiecuje gromadki dzieci ani miłości po grób na początku znajomości.
Jak autorka stwierdzi po 4 randce że jednak nie gra tak jak by chciała to raczej normalny facet nie pójdzie skoczyć z mostu?
Stary 2016-06-21, 23:04   #105
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Jest co przemyśliwać:
co to za typ? Blondyn i 1,90cm wzrostu, uganda 3000? bo to niesprecyzowane pojęcie. poza tym jak wizaż wizażem wiemy, że typy typami, a serce swoje. jej ten gościu nie pasuje.
Cytat:
A skąd przeświadczenie, że wprowadzi go w błąd?Tak. "Czuję, że zbyt pochopnie podjęłam decyzję, może damy jeszcze szansę tej znajomości i pójdziemy na kawę?"
bo ona nie chce mu dać szansy jako fajnemu facetowi, tylko chce, by się jej ktoś do stóp połasił i szuka usprawiedliwienia i rozgrzeszenia w internetach.
Stary 2016-06-21, 23:08   #106
stewardesa
BAN stały

Cytat:
co to za typ? Blondyn i 1,90cm wzrostu, uganda 3000? bo to niesprecyzowane pojęcie. poza tym jak wizaż wizażem wiemy, że typy typami, a serce swoje. jej ten gościu nie pasuje.
Jak Wizaż, to krewet. A jak krewet, to mój typ = enrique. A jak enrique, to Zawsze.
Cytat:
bo ona nie chce mu dać szansy jako fajnemu facetowi, tylko chce, by się jej ktoś do stóp połasił i szuka usprawiedliwienia i rozgrzeszenia w internetach.
Z których jej słów to wynika?
Stary 2016-06-21, 23:13   #107
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Jak Wizaż, to krewet. A jak krewet, to mój typ = enrique. A jak enrique, to Zawsze.
Ty mistrza do tego nie mieszaj on to jest nie ta liga, ba! nie ta galaktyka.

Cytat:
Z których jej słów to wynika?
z jej podkreślania przeświadczenia o niedopasowaniu, braku chemii i flow, oraz chęci nowego spotkania tylko z powodu 'a co by było gdyby'. ona nie stwierdziła, że w sumie to gościu był fajny i przesadziła, to jej wizażanki podsunęły jako argumentację. ona się zastanawia, jak tu odzyskać adoratora i być usprawiedliwioną moralnie z tego czynu napędzanego jedynie własną próżnością, kompleksami i chęcią atencji.
Stary 2016-06-21, 23:53   #108
stewardesa
BAN stały

Cytat:
z jej podkreślania przeświadczenia o niedopasowaniu, braku chemii i flow, oraz chęci nowego spotkania tylko z powodu 'a co by było gdyby'.
A co w tym złego? Najwyraźniej stwierdziła, że jedno spotkanie to za mało by stwierdzić, że na pewno nie będzie chemii.
Cytat:
ona nie stwierdziła, że w sumie to gościu był fajny i przesadziła, to jej wizażanki podsunęły jako argumentację. ona się zastanawia, jak tu odzyskać adoratora i być usprawiedliwioną moralnie z tego czynu napędzanego jedynie własną próżnością, kompleksami i chęcią atencji.
Niczego takiego nie widzę.
Stary 2016-06-22, 00:02   #109
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
A co w tym złego? Najwyraźniej stwierdziła, że jedno spotkanie to za mało by stwierdzić, że na pewno nie będzie chemii.Niczego takiego nie widzę.
niee, ona nigdzie nie stwierdziła, że może ta chemia jest. bo gdyby tak stwierdziła, to by wątku nie zakładała, tylko napisała do niego 'wiesz, nie wiem, czemu Ci tak odpowiedziałam, ale chcę się spotkać przynajmniej jeszcze jeden raz. może pierwsze spotkanie nie było idealne, ale chcę jeszcze spróbować'. to nie jest ten przypadek.
Stary 2016-06-22, 02:45   #110
Aurora_beam
Raczkowanie

Napisz do niego

Cytat:
Nie wiem, o co się czepiacie. Przecież chyba autorka zamierza jasno postawić sprawę, więc w najgooorszym wypadku chłopak uzna jej propozycję, czyli zmianę zdania za bezczelną i odmówi, albo spotka się z nią i po jej ponownej zmianie zdania się rozczaruje, a gdybyśmy rozczarowań chcieli całkowicie unikać, to nigdy byśmy nikogo nie poznali.
Nic dodać, nic ująć
Aurora_beam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-22, 08:03   #111
stewardesa
BAN stały

Cytat:
niee, ona nigdzie nie stwierdziła, że może ta chemia jest. bo gdyby tak stwierdziła, to by wątku nie zakładała, tylko napisała do niego 'wiesz, nie wiem, czemu Ci tak odpowiedziałam, ale chcę się spotkać przynajmniej jeszcze jeden raz. może pierwsze spotkanie nie było idealne, ale chcę jeszcze spróbować'. to nie jest ten przypadek.
Właśnie ten przypadek. Ona nie twierdzi, że chemia jest, ona chce sprawdzić czy będzie.
Stary 2016-06-22, 08:45   #112
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie ten przypadek. Ona nie twierdzi, że chemia jest, ona chce sprawdzić czy będzie.
Ona stwierdziła, że chemii brak i cisza panuje, ale w sumie to fajnie było wyjść z czterech ścian.
Stary 2016-06-22, 09:12   #113
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Ona stwierdziła, że chemii brak i cisza panuje, ale w sumie to fajnie było wyjść z czterech ścian.
Ale nie wie czy jednak nie zaiskrzy.
Gdzie niby stwierdziła, że po prostu nie ma z kim wychodzić?
Stary 2016-06-22, 09:53   #114
wiekanka
Zakorzenienie

Ciezko doradzic ale chyba najtrudniej byloby mi schowac dume do kieszeni i jeszcze raz poprosic o spotkanie.Mialabym okropne uczucie wstydu i porazki.
Fajnie ,gdyby umial wejsc w moja skore i zrozumiec,jak sie czuje i jak bardzo jestem swiadoma mojej pohopnej decyzji.Dobrze by tez bylo,zeby wiedzial,ze wcale nie bylo mi tak latwo odwazyc sie i ile mnie to kosztowalo,zeby zaproponowac drugie spotkanie.
Mysle ,ze wczesniejsza rozmowa na skeyp-ie jest dobrym pomyslem(ale ja i tak chyba musialabym se golnac z jednego dla odwagi)no i mialabym swiadomosc,ze decydujac sie na kolejne spotkanie w zamian juz nie moge mu powiedziec sorry ale jednak dobrze mi sie wydawalo ,tylko jesli by nie pyklo znajomosc bym utrzymywala ale z ukierunkowaniem na kolezenstwo.
wiekanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-22, 10:00   #115
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez wiekanka Pokaż wiadomość
no i mialabym swiadomosc,ze decydujac sie na kolejne spotkanie w zamian juz nie moge mu powiedziec sorry ale jednak dobrze mi sie wydawalo ,tylko jesli by nie pyklo znajomosc bym utrzymywala ale z ukierunkowaniem na kolezenstwo.
Dlaczego byś nie mogła tak powiedzieć? Dlaczego uważasz, że jak nie pyknie, to musisz się z nim kolegować? To jest lepszy pomysł od zakończenia znajomości?

Nie no, ja to jestem bezduszną princessą, nie miałabym z tym najmniejszego problemu.

Edytowane przez stewardesa
Czas edycji: 2016-06-22 o 10:01
Stary 2016-06-22, 10:04   #116
wiekanka
Zakorzenienie

Cytat:
Dlaczego byś nie mogła tak powiedzieć? Dlaczego uważasz, że jak nie pyknie, to musisz się z nim kolegować? To jest lepszy pomysł od zakończenia znajomości?

Nie no, ja to jestem bezduszną princessą, nie miałabym z tym najmniejszego problemu.
dlatego bym tak nie umiala powiedzie,bo to jest czlowiek,ktory ma tez uczucia i nalezy sie z tym liczyc.
Tylko beda jaja ,jak on sie zgodzi na spotkanie i powie,ze jednak ona ma racje ,to nie to.
Stary 2016-06-22, 10:12   #117
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
i mialabym swiadomosc,ze decydujac sie na kolejne spotkanie w zamian juz nie moge mu powiedziec sorry ale jednak dobrze mi sie wydawalo ,tylko jesli by nie pyklo znajomosc bym utrzymywala ale z ukierunkowaniem na kolezenstwo.
Żeby się nad nim poznęcać za karę, że on się zauroczył i był zainteresowany, a Ty nie?
Tego to już kompletnie nie rozumiem. To nie jest ani uprzejme, ani taktowne utrzymywać z kimś znajomość koleżeńską tylko ze względu na to, że kiedyś mu się narobiło nadziei randkowanie.
Stary 2016-06-22, 10:17   #118
wiekanka
Zakorzenienie

Cytat:
Żeby się nad nim poznęcać za karę, że on się zauroczył i był zainteresowany, a Ty nie?
Tego to już kompletnie nie rozumiem. To nie jest ani uprzejme, ani taktowne utrzymywać z kimś znajomość koleżeńską tylko ze względu na to, że kiedyś mu się narobiło nadziei randkowanie.
zakladam,ze sa na tym samym poziomie znajomoscii i daja sobie rowne szanse zarowno w milosci,jak i przyjazni.
Stary 2016-06-22, 10:30   #119
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
zakladam,ze sa na tym samym poziomie znajomoscii i daja sobie rowne szanse zarowno w milosci,jak i przyjazni.
Dlaczego tak zakładasz? Przecież z opowieści wynika coś dokładnie przeciwnego, a żeby chcieć się przyjaźnić też musi zaiskrzyć, tylko inaczej.
Stary 2016-06-22, 10:53   #120
wiekanka
Zakorzenienie

Cytat:
Dlaczego tak zakładasz? Przecież z opowieści wynika coś dokładnie przeciwnego, a żeby chcieć się przyjaźnić też musi zaiskrzyć, tylko inaczej.
bo rozmowy na skayp i jedno spotkanie,gdzie chlopak brak nastepnych przyjmuje spokojnie, daly mi taki obraz ale jasnowidzem tez nie jestem.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości