![]() |
#1621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Ja to mam tylk0 odciecie pod biustem, nawet szerokosc stanika mi sie nie zmieniła
![]() TZ mówi, ze wcale nie zrobiłam sie szeroka. Jaki on miły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1622 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylną ja też mam ![]()
![]() |
#1623 |
Zakorzenienie
|
Znowu grzeje. Grrrr. A ja mam prasowanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1624 |
Zakorzenienie
|
No, to jeszcze lepiej
![]() ![]() Nie ma sensu robić super organizacji bo sie bedziemy przeprowadzać jak juz bede w stanie funkcjonować. |
![]() ![]() |
![]() |
#1625 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() fanta zaraz opczaję Twoją listę i pewnie się troszkę zainspiruję ![]() aga, Talantea - śliczne brzuszki ![]() ![]() a talii to ja już dawno nie mam ![]()
![]() |
#1626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1627 | ||||
Zakorzenienie
|
hej,
Ja dziś sporadycznie będę zagladać. Córka mi się coś pochorowała, od wieczora gorączkuje, 39 c a tu taki upał ![]() Cytat:
Tak samo leci dołem jak po sn ![]() Mi już 2 razy się zdarzyło, że Pani w ross porosiła mnie bez kolejki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Mój Mały kręci się non stop, nie zauważyłam żeby jakoś mniej się ruszał. ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1628 |
Zakorzenienie
|
Ja mam talie!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1629 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
chętnie przejrze bo swojej jeszcze nie mam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1630 | ||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Chyba jedyne wyjscie no nogi do gory i zel chlodzacy. Wspolczuje ![]() Cytat:
Fajnie, ze wyniki wzrastaja-moze obejdzie sie bez dodatkowego zelaza. Ja szczepie na dodatkowe rzeczy, bo w moim wojewodztwie rodzinnym jest to refundowane. Musze tylko tam zameldowac mala. Nie chce tylko szczepionek skojarzonych-takie halo wokol tego, ze wole podac pojedynczo. Cytat:
Co do kilometrow, to ja mialam ostatnio faze i o 23:00 zrobilismy z tz 7 kilometrow. Do domu bylo 11 i na ostatnie 4 wzielismy takse. Strasznie dobrze mi sie szlo! Cytat:
![]() ![]() Dobrze, ze pijesz. Ja pije duzo za malo, niestety ![]() Brawa za kolejny tydzien! Coraz szybciej te tygodnie mijaja Cytat:
Zrob sobie rzesy u stylistki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oklaski dla Esika! No i dla Ciebie, ze sie zdecydowalas i ze Ci sie chce. Zwroci Ci sie to w blyszczacej siersci oraz rzadkich wizytach u weta, bo barfowe zwierzaki ciesza sie dobrym zdrowiem ![]() Ja kupilam dr Brownsa chyba. Musze luknac. Brawa za kolejny tydz.! Cytat:
Wlasnie wczoraj nabylam droga kupna maliny i poziomki, zrobilam z kefirem i chia. Dzis powtorze. Jakie to dobre! Dzis zaczynam SR (lepiej pozno niz wcale ![]() Milego dnia! Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1631 |
Zakorzenienie
|
#1632 |
Raczkowanie
|
IWECZKO, przekichane z goraczka dzieciatka:-( Mam nadzieje, ze szybko wroci do zdrowia. Najgorsze, ze goraczke trzeba wypocic, a tu taki skwar. Nie zazdroszcze...
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tylko mam taką samą zagwozdkę jak z brwiami: na kiedy się zapisać ![]() ![]() Chyba na połowę sierpnia się zapiszę, powinno wystarczyć ![]() ![]() a dziś mam wizytę u gin ale strasznie nie chce mi się iść ![]()
![]() |
#1634 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nie będę mieć częstszych wizyt, już jestem umówiona na kolejne do końca i są co ok. 3 tygodnie, tak jak przez całą ciążę. Trochę mnie to niepokoi. :P Ale w sumie z lekarzem jest dobry kontakt telefoniczny, do szpitala niedaleko, a 150 zł w kieszeni zostanie. Wcale nie! Ślicznie się prezentuje. ![]() Co też opowiadasz, ale piękny brzuszek. ![]() Cytat:
![]() Picie głową jest ciężkie, podobno pomaga umieszczanie napoju w jakimś ładnym większym naczyniu i kontrolowanie swoich postępów w ciągu dnia. ![]() A jakie te rzęsy, henna czy jakieś doczepiane? Miłej SR. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1635 |
Zakorzenienie
|
Ja co najwyżej hennę, mam długie i gęste rzęsy więc nie potrzebuję doczepiać
![]() ![]()
![]() |
#1636 | |
Zakorzenienie
|
Iweczka zdrówka dla córeczki
![]() Cytat:
![]() W sumie nie jest to skomplikowane, ale fakt używam teraz gotowych suplementów. Jak mi się skończą to spróbuje skompletować naturalne ![]() ![]() Ogólnie to chyba nie za mądry jest, bo "zakopuje" swoje jedzenie ![]() Powodzenia na SR!
![]() |
#1637 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś myślałam o takich 1:1, chciałam sobie na ślub zrobić, ale nie wiedziałam jak by współpracowały z okularami. :P U mnie tak brzuchol wygląda. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze wstalam i nadal chce mi sie spac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1640 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wypłatka? To lubię! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Kciuki za wizytę! ![]() Cytat:
![]() Mógłby.. ![]() ![]() Kurka wodna! ![]() ![]() Cytat:
a mówi sie żeby kobieta korzystała z wolnego czasu i się wysypiała ![]() Udanych zakupów ![]() Cytat:
![]() Brwi zwykle mam zrobione henną, ale tak na wszelki zaś, gdyby coś nagle się działo, a nie 'miałabym w danej chwili brwi' ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Gdzie Ty tu widzisz wieloryba? ![]() ![]() Kobietki, które już kupiły biustonosz do karmienia Babyono.. Jak leży? Nie wygląda się, jak w worku do karmienia, czy w miarę estetycznie się wygląda? Rozmiar obwodu adekwatny do waszego, czy zaniżona-zawyżona rozmiarówka? Mam dylemat co do kupna..
![]() |
#1641 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
u mnie się wszystko wyjaśniło chyba, skąd waga wzrosła nagle, wyhodowałam w brzuchu małego kluseczka ![]() waży ok. 2200 gram ![]() ![]() ![]() moje mcdonaldy i kfc wyszły teraz, utuczyłam dziecko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1642 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratki za wyniki badań.. ![]() ![]() a tak przy okazji.. Dzisiaj zaczynamy 32+0 tc ![]() ![]() Co do przedłużania rzęs.. Myślałam o tym, żeby spbie zrobić, ale jednak zrezygnowalam.. Rok temu, 5 dni przed swoim ślubem zrobiłam sobie takie rzęsy i trochę kleju dostało się do oka i mi je oparzyło! Miałam baaardzo przekrwione oko.. Dostałam silne krople-antybiotyki, po których na szczęscie zaczerwieńienie zeszło do dnia ślubu i wyglądałam, jak czlowiek ![]() Ze względu na własnie takie ryzyko i mozliwosc przyjmowania silnych antybiotyków daruję sobie przedlużanie w ciąży..
![]() |
#1643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
rzeczywiscie spora kluska ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1644 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1645 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Gratuluję nowych tygoni i trzymam kciuki za wizyty. Dzisiaj skwar okropny... u kogo chłodno? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1647 |
Wtajemniczenie
|
Znowuzapomnialamhasla - o plesniaku tez myslalam, ale w sumie nie mam takich owocow, co by sie nadaly :P
Chyba sie jednak skusze na ciacha od Piernika! ![]() A tymczasem zajadam kaktusa :P
![]() |
#1648 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też przysypiam, zastanawiam się czy iść na drzemkę teraz czy po obiedzie, ach te poważne problemy na L4... ;P Dzięki! ![]() Cytat:
![]() Chyba drugi taki sam zamówię, żeby mieć dwa jak poleca lista ze szkoły rodzenia. Nie chce mi się innych szukać, a cena jest w miarę ok. Cytat:
![]() Dziękuję. ![]() Cytat:
Dzięki! Co do wagi to mam +3,5 kg. :P Podobno normalka z tymi cukrami, w przyszłym tygodniu mam wizytę u diabetologa, to się może dowiem jak z tym najlepiej walczyć. ![]() Brawa oraz piona za 32+0! ![]() A jeśli chodzi o te rzęsy, to kiepska sprawa. :/ Faktycznie lepiej nie ryzykować w ciąży, jakby miał być jakiś problem. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1649 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja mam wcięcie,ale to nie talia bo wyżej.. zmierzyłam obwód..w ciągu 27dni mam "w brzuchu" o 5-6cm więcej.. 03.06. miałam 92cm, a teraz 97-98cm wychodzi.. ee tam..fajny bebzolek,ale musi Ci byc ciężko.. ja tez.. i kosmetyki.. własnie przyszły organizery do szuflady i poukładałam wsio.. aa i mam wyprany pokrowiec od fotelika Cytat:
mogę iść za Ciebie ![]() Cytat:
sliczny brzuszek ![]() ![]() Cytat:
dla mnie ten stanik jest wygodny,ale brzydki.. nie jest to napewno atrybut kobiecości i seksapilu ale ja w obecnym stanie nie szukam takich rozwiązań,ale wygody.. Cytat:
![]() ![]() ![]() di_anna dzięki za odpowiedź..cos mi ucieło cytowanie.. że tez nie wpadłam na pomysł,żeby Ciebie pytać... |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1650 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam podobne zdania co do cc, chociaż jest część kobiet, która nie ma żadnych wskazań do cc a z wygody decyduje się na cc właśnie - ja niestety nie mam nawet wyboru, muszę cc ale gdybym miała to na pewno nie rezygnowałabym z sn. Ja natomiast sama na sobie doświadczyłam parcia na KP i poczucia, że jak nie karmisz to najwyraźniej nie chcesz dla swojego dziecka dobrze. I tu znowu zaznaczę, że bardzo zależało i zależy mi na KP, jednak sama się przekonałam, że nie zawsze i nie dla każdego jest to takie proste i naturalne a z widokiem wniebowziętej mamy, która przy piersi trzyma uśmiechniętego dzidziusia ma często bardzo mało wspólnego. A propo's wczoraj rozmawiałam o tym z TŻetem, któremu chyba też się chyba wydaje to oczywiste i naturalne. Na początek powiedziałam mu 'po pierwsze to ty w ogóle na ten temat nie powinieneś się wypowiadać'..... ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że napisałaś dziewczynom o tych ruchach bo jeszcze niektóre zaniepokojone na IP by jechały ![]() Które części ciała? Chyba paznokcie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Daj Ty spokój kobito, brzuszek super! Moje też już kilka dni leży ale w taką gorączkę nie myślę się za nie zabierać... ![]() a czemu nie? ![]() Następna chudzinka, brzuszek miodzio!!! Aha, któraś z Was pisała o swoich humorkach i najeżdżaniu na TŻeta, ja też swojemu dałam wczoraj popalić, tak się nakręciłam, że aż go odesłałam z powrotem do mamusi ![]() ![]() ![]() Zmykam na kursy w hospicjum, dziś ostatnie wreszcie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.