|
|
#871 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, vol V czas zacząć :D
Madlen ale super Wam sie udalo z tym slubem
![]() co do rodzicow uwazam ze to nie bedzie nie fair skoro sami tego chca, napewno sprawi im to przyjemnosc ze beda mogli Wam pomoc i Waszemu szczesciu ![]() kasiu wspolczuje problemu nie wiem co Ci powiedziec, jak Ci pomoc
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę, że nie powinnaś mieć wyrzutów i pozwól rodzicom Wam pomóc w remoncie
|
|
#874 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, co to za siedzenie po nocach. Już do łóżek! Nie opalać się przed monitorami
![]() A ode mnie właśnie wyszedł kolega, którego zostawiła dziewczyna, i nie wiem czemu wybrał mnie żeby sie wyżalić... Dodatkowo dzisiaj miała do mnie dojść przesyłka z organicznymi kosmetykami, a zamiast tego dostałam maila: THE PACKAGE WAS DAMAGED IN TRANSIT
|
#875 |
|
Gość
|
O tej porze to się dla mnie zaazwyczaj dzień zaczynał ;p Ale powoli już reguluję tryb funkcjonowania.
|
|
|
|
#876 |
|
Gość
|
Albo i nie. Okropna bezsenność mnie dopadła, nie jestem w stanie wyleżeć nawet spokojnie...
|
|
|
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
witam.
dziewczyny mam prosbe. Trzymajcie mocno kciuki bylismy wczoraj obejrzec mieszkanie,spodobalo sie i juz zaklepalismy. ale umowe podpiszemy dopiero w poniedzialek . i troche mamy cykora ze babka kogos znajdzie. ale TZa siostra zadzwonila pozniej zobaczyc co babka powie to jej wytlumaczyla ze juz ma chetnych, jest umowiona na poniedzialek i jesli bedzie nadal zainteresowana to ma dzwonic dopiero wtedy. wiec moze nas nie wyroluje![]() Madlen gratuluje. bedziesz Zona jeszcze wczesniej
|
#878 |
|
*sportaddict*
|
Madlen - widzisz, los czuwa nad Tobą
![]() Sanetko - trzymam kciuki ![]() A ja się wpadłam pochwalić, że prawdopodobnie w przyszłym tyg czekaja mnie 2 rozmowy o pracę aaaaa
|
|
|
|
#879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A my będziemy rozglądać się nad zmianą mieszkania, bo ostatnio stwierdzili, zę o 200 zł będą musieli podnieść cenę wcześniej mówili że o 50 zł (przebolejemy) ale 200 to dla nas duuużo.Super! a na jakim stanowisku chcesz pracować? |
||
|
|
|
#880 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
napewno w poniedzialek podpiszecie ta umowe i wszystko bedzie ok ![]() Cytat:
rowniez trzymam kciuki aby dobrze poszlo
|
|
|
#881 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Za Ciebie Sanetko takze Madlen, widzisz i samo sie rozwiazalo Kasiu, jesli nie radzisz sobie z tym sama, to idz do specjalisty.. Twoj Tz ma racje, kiedy nie ma sie z tym problemow tak sie nie robi... Ja tez nie moge sie objadac na noc ani nic. Ale jak czasem mi sie zdarzy to wtedy zielona herbatka na trawienie, nigdy nie mozna sie zmuszac do zadnych wymiotow To oslabia orgaznim, wszystko w srodku..Kasiu nie rob tak wiecej |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#882 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dodam tylko ze moze to spowodowac powazne uszkodzenia ukladu pokarmowego - moze nawet peknac przelyk!!!!
|
|
#883 |
|
*sportaddict*
|
inglisz ticzer, tak jak dotąd, tylko szukam szkoły, w której mi zaproponują jakieś stałe godziny, a nie to co teraz - może się trafi jakiś uczeń, może nie :/
wizażankowe kciuki nigdy nie zawodzą
|
|
|
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
Vadi ja tez trzymam mocno
|
#885 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ja też trzymam kciuki za powodzenie w waszych sprawach
|
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki.... to dzisiaj ja sie muszę wyżalić...
wczoraj TŻ miał zły dzień. Chodziło o rozmowę w sprawie podwyżki która uświadomiła mu że musi myśleć o przyszłości, ale gdzie indziej. Wrócił zdołowany i wkurzony. A wiem jak się nastawiał na tą podwyżkę. Odpowiedź będzie w poniedziałek. Była u mnie stara przyjaciółka ale mimo, że miałyśmy sobie tyle do opowiedzenia to odgrzałam i podałam mu na stół zupę, potem poprosił czy moge mu odgrzać pierogi- też podałam, potem czy mogę nałozyć mu lodów- też podałam. Było ,,dzięki", a na mój tekst ze może sam sobie odgrzać powiedział, że on się zajmie koleżanką a ja mogę iść do kuchni... Wieczorem mówię, żeby umył naczynia a on że NIE UMYJE i zebym ja je umyła. (Była cały czas ta koleżanka), on poszedł się kąpać. Po wyjściu koleżanki ja poszłam się myć. On nadal nie umył i leży w łóżku. Nasza współlokatorka mówi żebyśmy umyli przynajmniej garnki i patelnie. No i zaczęła się kłótnia. A teraz do rzeczy: Mówię, że całe popołudnie to ja coś robiłam- on nic nie robił. wczoraj i przed wczoraj jak pracował na kompie to sama umyłam garnki. On: od dzisiaj będziemy pracować po połowie, raz ja myję, raz ty. Ja:w takim razie będziesz gotował co drugi dzień On: dobra, i co drugi tydzień ty będziesz odkurzać dywan, a ja nauczę się i będę prasował... Ja: dobra, to drugie dziecko ty urodzisz, albo połowę pierwszego! ![]() I się go pytam: związek to kompromis wspólne życie, a takie dzielenie się po połowie to ja znajomi pod jednym dachem, to czego chcesz? On: nie wiem... |
|
|
|
#888 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
rybko nie przejmuj sie
![]() TZ napewno jest przytloczony problemami z praca i to sie odbija na Was i na Waszych relacjach. napewno dojdziecie do porozumienia a TZ zrozumie jakie bledy popelnia. przede wszystkim rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa. trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
.Madlen ale pieknie się wszystko ulozyło Vadi trzymam bardzo mocno ![]() Sanetko
|
#890 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli kwiaty to w doniczce , tak juz mam ![]() I śmieszny zbieg okoliczności, bo ja na gwiazdkę tez sprawiłam mamie nowy telefon komórkowy Nie ma to jak byc praktycznym, gdybym jeszcze mogła powstzymac się od zakupoholizmu to już w ogóle byłabym z siebie super zadowolona ![]() Cytat:
VADI, SANETKO kciuki macie zapewnione
|
||
|
|
|
#891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Na ładne kwiaty trzeba wydac z 50 zł...to ja wole za to dostac lakier do paznokci![]() Mój TZ wczoraj sobie wymyslił ze musze miec perłowy lakier. Poszedł do drogerii i mówi "potrzebuję perlowy lakier dla żony" Pani zdziwiona pokazła jeden z pytaniem "czy taki??" TZ na to "NIE bardziej wpadajacy w niebieski" i tak sobie rozmawiali i wybierali z 10 min a ja stalam z boku z taka miną ![]() Mam walnietego męża.
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Madlen ale fajna wiadomośc z ta sobotą i nie bedziecie mieli kłopotów z zalatwieniem ślubu w USC Super ciesze sie I szybciej bedziesz mężatką![]() Vadi to ja nie puszczam trzymanych ciagle za twoja prace kciuków ![]() Sanetko mam nadzieję, że wszsytko wypali z mieszkaniem i bedziecie zadwoleni A gdzie byscie mieszkali, jesli można spytac?
|
|
#893 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a ja uwielbiam kwiaty i wszystko co romantyczne
bardziej niz rzeczy praktyczne wole miec piekne wspomnienia z romantycznych chwil i gestow
|
|
#894 |
|
Gość
|
Dziewczyny trzymam kciuki za Was mocno i przesyłam czarodziejskie moce pomyślności
Złota Rybko, nie przejmuj się, trzeba przeczekać. Myślę, że to co przydarzyło się w pracy tak mocno na niego oddziałowało, że po prostu chciał pobyć w spokoju. Też tak czasem mam, a złych intencji w stosunku do drugiej osoby nie mam. |
|
|
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
To ja tam jak Svineck uwielbiam kwiaty i wszelkie niepraktyczne prezenty
Lakier to ja sobie zawsze moge kupic sama![]() Mój mąż o tym wie i często zaskakuje mnie takimi prezencikami, równiez bez okazji Przynosi mi anioły bez okazji, które kolekcjonuję Kwiaty, bo szedł i po drodze widział takie ładne i musiał mi je kupić Ksiązki, bo wie jakie lubie, a był akurat w Empiku Zresztą ja tez robię mojemy mężowi prezenty bez okazji
|
|
#896 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam takie gesty
![]() Jak ostatnio byliśmy w Ikea, wybrałam wazon do naszego pokoju, a mój maż poszedł obok i zaczął przegladac rózne kwiaty, wybrał piękną łodygę bawełny i przyniósł mi i mówi: "a to masz w prezenie do wazonu, bedzie slicznie pasowała, a kiedyś mówiłaś, ze podoba ci sie kwiat bawełny" I to uwielbiam, że mój mąż pamięta jak mówię takie "pierdoły"..
|
|
#898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcialabym zeby wszystko sie udalo bo i cena rozsadna (740zl calosc z oplatami do tego doliczyc musimy wlasna butle i gaz ale to juz nieduzy wydatek).
|
|
#899 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
|
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy jakies takie inne pojęcie romantyzmu
![]() Nigdy nie dostałam prezentu- niespodzianki i ja takiego nigdy mezowi nie sprawiłam. Zawsze prezenty konsultujemy, albo kupujemy razem. Dla mnie mega romantyczny jest np. sms od TZ "małpko wredna kupić Ci perfumy??" ja na to zawsze odpowiadam "nie potrzebuję!!!!" a on "i tak Ci małpko kupie" ...i takie wymiany zdanie sa dla mnie mega romantyczne
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.

nie wiem co Ci powiedziec, jak Ci pomoc 

. Bo potem to już będzie tylko "mała córeczka"
) a tu telefon dzwoni.
. i troche mamy cykora ze babka kogos znajdzie. ale TZa siostra zadzwonila pozniej zobaczyc co babka powie to jej wytlumaczyla ze juz ma chetnych, jest umowiona na poniedzialek i jesli bedzie nadal zainteresowana to ma dzwonic dopiero wtedy. wiec moze nas nie wyroluje

wcześniej mówili że o 50 zł (przebolejemy) ale 200 to dla nas duuużo.