|
|
#2311 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Cytat:
|
|
|
#2312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zawsze odpowiadam takim doradzającym "że swoją szansę na wybranie imienia dla dziecka już mieli" ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
fajnie, że tak ruszyłaś z wyprawką ![]() Dzięki za opracowanie
|
||
|
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
Modest Amaro?? Czy cos pokrecilam?
Pati moje wypisy wyglądają inaczej. Z usg dostaję osobny wynik (kilka stron, bo z siatkami centylowymi), a przy badaniach krwi I moczu sa wpisane normy. Tak naciepielone tego ze ciężko szybko coś wyszukać. U ciebie chociaż przejrzyście. |
|
|
|
#2314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no widzisz..czasami w takich sytuacjach można poznać druga osobę..dobrze,że teściowa się "wykazała".. |
|
|
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2316 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
leków nie mam przepisanych, po grzybicy nie ma śladu już. Chociaż tyle, że się ogarnęła. Zobaczymy na jak długo też mnie to zastanawia
|
||
|
|
|
#2317 |
|
Wtajemniczenie
|
Zapraszam na rogaliki!
|
#2318 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też już mi się do 2 rozrosło, jedną muszę pożyczyć, bo co prawda mam 2, ale w czasie jak moje bagaże powinny być już gotowe mąż będzie potrzebował jednej z nich. :P W weekend będę miała okazję pożyczyć torbę. No i niepoprane, więc nie spakowałam jeszcze nic w końcu. ![]() Cytat:
Jak miło, że się poprawiła. ![]() Cytat:
Dobrze, że grzybicy już nie ma. ![]() No i super, że w domku sobie odpoczywasz. |
|||
|
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
Mniam
masz jakiś sprawdzony przepis? ![]() My dzisiaj zmontowaliśmy takie ciacho ![]() ![]() mieliśmy ochotę na słodkie i żeby nie mieć wyrzutów sumienia to stwierdziliśmy że lepiej jak sami zrobimy niż takie kupne wyszło mniam ![]() oczywiście było więcej ale jakoś tak... został jeden kawałek do zdjęcia
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, ze faza na słodkie. Ja piekę marchewkowe
|
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
I kolejna sierpniówka z facebooka urodziła
Żona 2013 Mama 2015 Mama 2016 Edytowane przez Fantasmagori Czas edycji: 2016-07-04 o 19:30 |
|
|
|
#2322 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A Wasze ciasto jakie ladne ![]() Zdecydowanie faza na slodkie
|
|
#2323 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A to nie ten od gwiazdki michelin? Co nosi nazwisko po byłej zonie bo swoje ma niezbyt medialne?? Wysłane za pomocą magii |
|
|
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
Ta, Wojciech Modest Amaro
|
#2325 |
|
Zadomowienie
|
Ale sie dziś napisałyście
![]() Dzielnie Was nadrobiłam, niestety wiekocytowanie sie po drodze zgubiło... Pisalyscie cos o Fabioli... A Fabiola to kotka Zapomialamhasła... Wysłane za pomocą magii |
|
|
|
#2326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubię rogaliki ![]() dziękuję takie letnie, kolorowe
|
|
#2327 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mam pojęcia ![]() Weźcie nie wrzucajcie już tych słodkości tutaj bo mi język do d...ucieka. TZ wychodząc do pracy zapytał sie czy ma rano kupić tylko chleb...to jeszcze wykrzyczał, ze drożdżówki jeszcze ![]() Zjadłabym cosssss bardzo słodkiego ![]() Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Tzn ja wykrzyczałam ale autokorekta wie lepiej![]() Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja
|
|
|
#2328 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziś nam za sobą badania krwi s wyniki wskazują na rozpoczynająca sie cholestaze :/
Po powrocie z laboratorium ogarnęłam dwie pralki. Wczorajsze dwie juz poprasowane, poskładane czekają na założenie ![]() Odłożyłam te najbardziej różowe w serduszka i kwiatuszki bedą jako awaryjne w domu ![]() Czekam na paczkę z gemini- jak przyjdzie bede miała do prania pieluchy i bede mogła spokojnie spakować torbę małego. Nie zeby mi sie jakoś specjalnie spieszyło... Wysłane za pomocą magii |
|
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
My po wizycie. Wszystko jest tak po kolei i w porzadku, ze jak tak dalej pojdzie to wstrzele sie idealnie w termin porodu
Mlody na szczescie nie kloc, ma 2300, zanosi sie na 3000-3100 - ufff na to co sie dusilam mam zrobic ekg i d-dimery. 22.07 kolejna wizyta, typowo zeby pobrac gbsa. Pozniej 8.08 o zobaczymy co dalej. Uczuciem jakbym miala zgubic dziecko jak chodze mam sie nie przejmowac, normalne i wrecz wskazane uczucie Twardnienia moga sie coraz czesciej zdarzac, usiasc wtedy, odpoczac i przeczekac, czyli tak jak robie. Lekarz nie mogl sie nsdziwic eksponowaniem jajek i siusiaka i wydrukowal nam fote "zolwika" - bo tak to wyglada a buzia standardowo niewyrazna, ale druknal dla faktu. To chyba na tyle lece was ponadrabiac
|
|
|
|
#2330 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A kiedy masz wizytę u lekarza? Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja
|
|
|
#2331 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze tylko dodam ze u mnie z pralkami to dopiero początek. Siostra tyle ubrań nawiozla ze jeszcze przez tydzień nie ogarnę sie z praniem.
Na szczescie te najmniejsze rozmiary mam juz prawie poprane (zostały jeszcze jakies 2 pralki) Pózniej to juz ubrania na 12m+ Wysłane za pomocą magii |
|
|
|
#2332 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pokaz fotę żółwika ja swojego zobaczę w środę ![]() Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
Ja wypralam tylko 56/62. Większe będę dokładać już do prania w miarę potrzeby. Nie chciało mi sie tego wszystkiego pózniej prasować. Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja
|
|
|
#2333 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Brawa za wizytę ![]() Cytat:
Wizyta u gina 14.07 a te dzisiejsze badania robiłam dla hematologa. Napisałam juz SMS do gina zobaczymy co on na to. Wysłane za pomocą magii |
||
|
|
|
#2334 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Żeby jednak to było nic:/ bo to cholerstwo jest paskudne:-/ Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja
|
|
|
#2335 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a i tak szafa pełna...
|
|
#2336 |
|
Zadomowienie
|
Wypralam dzis koce i ręczniki. Stwierdziłam, ze nie będę kupować rożka bo ze zwykłego mniejszego kocyka ten rożek można sobie zrobić a ja taki mam. Wiec wezmę do szpitala ten właśnie i jeden otulacz. Muszę sprawdzić czy Oliwia ma jakieś lalki i owinąć tym otulaczem bo takiego czegoś to ja jeszcze nie miałam
![]() Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja
|
|
#2337 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie dzwonił gin... Mam nie jeść smażonych potraw, majonezu i dietę cukrzycową "wzbogacić" o dietę wątrobowa. Moje kwasy żółciowe są nieznacznie podwyższone na co może wpływać dieta cukrzycowa. Przed wizyta u niego mam powtórzyć badania i wtedy zobaczymy czy enzymy rosną czy sie utrzymują na podobnym poziomie. Teraz mi pozostaje poczytać o diecie wątrobowej. Myśle sobie ze po ciazy zrobię jakies studia dietetyczne
|
|
|
|
|
#2338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dieta wątrobowa nie jest zła. Miałam taka po wycięciu woreczka żółciowego. Ale wszystko do kupy razem to wyzwanie:/// współczuje :/ Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja
|
|
|
#2339 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zobaczę ile bede miała sił i chęci ale założenie miałam takie zeby pobrać wszystko, bo pózniej nie bedzie mi sie chciało i nie bedzie tak dobrze schło jak teraz ![]() Wysłane za pomocą magii |
|
|
|
|
#2340 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej Mamusie
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I ja myślałam, że może choć wolne zatańczymy na tym weselu w piątek ale też się obawiam, że to komicznie będzie wyglądać.Cytat:
Dobre pytanie, ja też sikam jak szalona. wyglądają pysznie!!! jedno z moich ulubionych! Cytat:
super, że wszystko OK.Sorry że tak po łebkach ale humor mam dziś pod psem, nie chcę negatywnych fluidów rozsyłać..
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.

Nosi mnie poprostu. chyba mam za duzo energii 

Większość planu zrealizowana: łóżeczko przyszło, zostało skręcone i ustawione (jest piekne
Sama mam wizytę jutro i jestem b. ciekawa, co lekarka powie, bo martwi mnie mój znikomy (żeby nie powiedzieć żaden) przyrost wagi: wg pomiarów z książeczki ciąży od lutego do ostatniej wizyty 3 tyg. temu w sumie 2 kg
Albo nie wiem, że czuję