|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III
Cytat:
Nie badałam już bety, bo szczerze to nie miałam sił pójść do laboratorium. Na pewno już nic nie ma, bo wynik w szpitalu i tak był niski. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4412 |
Zakorzenienie
|
Zdrowia dla chorowitkow małych.
Jeju mnie chyba tez cos bierze ![]() U nas cykl pojdzie raczej na straty. Bede gościła babcie przez 12 dni a jeszcze drzwi do pokojów nie doszly ![]() Jelonek moze skonsultuj z innym lekarzem? Na chłopski rozum jesli macica sie oczyściła samoistnie to bym chyba zaczela w kolejnym cyklu starania no ale lekarzem nie jestem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4413 |
Konto usunięte
|
witajcie,
no i u mnie niestety kolejna nieudana próba. okres .... ;/;/;/;/ a powiedzcie mi brała któraś z Was oeparol na poprawę śluzu? żeby go więcej było? |
![]() ![]() |
![]() |
#4414 | |
Moderator
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4415 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4416 | ||||||
Rozeznanie
|
Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez cavagirl Czas edycji: 2016-07-06 o 08:31 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4417 |
Zakorzenienie
|
Martusia oeparol to olej z wiesiołka ja zaczęłam w tym cyklu łykać zobaczymy jakoe efekty beda
![]() Cavagirl eh wszelkie pocieszenia ze bedzie dobrze,ze kiedys sie uda,ze mysl pozytywnie pewnie nic nie dadzą Ci tylko dodatkowo wkurza kiedy sie jest w podłym humorze przynajmniej ja tak mam ![]() Trzeba wierzyć ze i na nas kiedys przyjdzie pora,pewnie w najmniej oczekiwanym momencie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4418 |
Zakorzenienie
|
Jak tylko przyjdzie @ idę do lekarza. Na kobiety gin już patrzeć nie mogę, więc zmieniam na fajnego, młodego. W pierwszej ciąży robił mi usg, bo był najlepszym specem w okolicy, a teraz już jest pełnoprawnym ginem i przyjmuje na dodatek na nfz. Zobaczymy co on powie, ale chyba się skłaniam, do wcześniejszych starań.
Cavagirl każda z nas przeżywa wzloty i upadki, a takie nastroje są jak najbardziej normalne. Odetchnij spokojnie, kup coś milusiego dla dzieciaczka i po prostu pomyśl, że nie długo też takiego będziesz miała i nic nie stoi na przeszkodzie, żeby wycałować te małe stópki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4419 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My jak jeszcze nie planowaliśmy bobaska pojechaliśmy w odwiedziny do kuzyna, poznać małego dzidziusia. Jak stamtąd wyszłam to czułam się jakbym się czegoś nawdychała: ja też chce, ja też chce! Jakie stopki, jaki słodki! O rany miałam chwilową palmę. Także co dopiero jakbyśmy się wtedy starali i co chwile jeździli w odwiedziny. Mi już palma odbija ale gasze ten pożar regularnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4421 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4423 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja lubię moją szwagierkę i wcale nie jest dużo lepiej w mojej głowie, to nie jest wszystko skierowane przeciwko niej, tylko dobitnie mi uświadamia jak mnie boli ten problem z zajściem w ciąże, bo przez większość czasu staram się nie dawać, a potem przychodzi ze zdwojoną siłą. Teraz bym mogła nawet bliźniaki mieć, bo lata lecą, ehh...przepraszam za smęcenie i dziękuje za wsparcie!!! Wiem, że to Ovitrelle mi namieszał coś stąd te humory, bo już dawno nie miałam aż tak! Do tego bóle krzyża, podbrzusza, jakbym codziennie miała @ dostać. zUa, ogromne kciuki za piątkowy test, może zrobię jeszcze razem z Tobą ![]() Jelonek, mam nadzieję, że lekarz da Ci zielone światło! Esor, dużo zdrówka dla Hani!!! Monika, justkonev, Wam również bardzo dziękuję! ![]() Monika, wcale się nie dziwię Twojej ekscytacji, to najwyjątkowsza rzecz na świecie!!! Jak się czujesz? Edytowane przez cavagirl Czas edycji: 2016-07-06 o 09:05 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4424 |
Zakorzenienie
|
Cavagirl gdzies trzeba sie wygadać a tu Cie zrozumiemy
![]() Ja to sie parszywie czuje w trakcie brania dupka,ojej jakke wtedy mam humory to głowa mała i tez non stop podbrzusze boli,a (.)(.) mogłabym zabić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4425 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4426 | |||||
Rozeznanie
|
[QUOTE=esor;62653721]
Dziewczyny przepraszam, że się nie udzielam, ale Hania od 24 h jest taka chora normalnie płakać mi się chce moje maleństwo ![]() Nie mam Czasu się udzielać, ale Was podczytuje i jestem na bieżąco ![]() Zdróweczka dla maleństwa ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Niezlomna_89 Czas edycji: 2016-07-06 o 09:26 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4427 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() malaMi, oczywiście kciuki trzymam cały czas, tylko na pisanie na forum robię przerwę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4428 | |
Zakorzenienie
|
Mój mąż zaraz wylatuje z Okęcia. Mam nadzieję, że lot przebiegnie bezproblemowo.
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Druga sprawa, że mój ginekolog to szycha w szpitalu, w którym rodziłam i jak nie spieszyli się z podaniem mi znieczulenia podczas porodu, to nakrzyczałam na nich, że zadzwonię do dr Perlińskiego... Po 3 minutach był anestezjolog. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4429 |
Raczkowanie
|
BlackSantum masz rację, kobiety są straszne! Ja mam większe zaufanie do Panów... moją ciąże prowadził właśnie taki jeden dr
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4430 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cava, cholera, nie wiem, co mogłabym Ci napisać, żeby poprawić Ci humor... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4432 |
Raczkowanie
|
BlackSanctum to jakbyś mieszkała w K-cach to bym Ci poleciła mojego - jest z Mikołowa, a to nie aż tak daleko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4433 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4434 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4435 |
Moderator
|
Ja też tylko gin facet. Dwa razy w życiu byłam u kobiety i nigdy więcej. Teraz mam dwóch sprawdzonych na miejscu i jednego 50 km od domu i jeśli nam się uda, to do niego będę jeździła prowadzić ciążę
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4436 |
Zakorzenienie
|
Zua, Ty z Olsztyna?
![]() Dr Perliński jest świetny. Jest specjalistą od chorób kobiecych, wiec wszelkie problemy z jajnikami, nadżerki itp itd, to najlepiej do niego. Wiem, że bardzo pomaga w leczeniu niepłodności. To tak jakby mój lekarz rodzinny ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4437 |
Zakorzenienie
|
Ja pierwszego gina miałam faceta i był bardzo w porządku. Później przeprowadziłam się do innego miasta na studia i tam chodziłam do kobitki i byłam bardzo zadowolona, nawet bardziej niż z poprzedniego gina
![]() ![]() ![]() Więc jak widać nie ma reguły kto lepszy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4438 | |||||
Wtajemniczenie
|
No masakra... A najgorsze jest to, że ta operacja wcale nie była potrzebna. Wystarczyło podać 3 tabletki chemii i byłoby po sprawie. A tak to pobyty w szpitalu, blizna, która oszpeciła mi brzuch, ponad 1,5 roku bólu
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A żeby poszaleć na zakupach wcale nie musisz z domu wychodzić. Dziecięcy dział w internetowym sklepie H&M jest taki piękny! ![]() ![]() Gdzie Ty nam tak ciągle znikasz? ![]() Cytat:
A operacja tak jak pisałam nie była potrzebna, ale mnie już tak bolał brzuch, że postanowili go otworzyć i poszukać czy czegoś nie ma w środku. Dlatego wyciągnęli mi wszystkie wnętrzności i sprawdzali centymetr po centymetrze, czy czegoś tam nie ma. Przy okazji wycięli wyrostek ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja biorę oeparol cały czas, ale jakoś nie zauważyłam poprawy śluzu - miałam mało i nadal mam mało. Widzę natomiast, że poprawiły mi się po tym paznokcie, włosy i cera ![]() Jelonek - mnie lekarz po biochemicznej zalecił dwa miesiące przerwy. Tylko, że ja pomimo krwawienia miałam ciągle rosnącą betę, a później bardzo powoli mi spadała. Co lekarz to opinia, jak ze wszystkim. Cava - absolutnie się tym nie przejmuj! Masz prawo tak reagować, każda z nas ma. Doskonale znam to uczucie, pisałam zresztą o nim tu nie raz. Niby złość, ale na co się złościć? Bezradność, bezsilność? To już prędzej. Zazdrość - o tak. U mnie niestety nie zawsze ta pozytywna, szczególnie kiedy ktoś w ciążę zachodzi od pstryknięcia palcem a później dziwi się dlaczego inni nie chcą mieć dzieci. Nie chcą, bo do głowy nie przyjdzie im, że nie mogą. Kochana musisz zacisnąć zęby i walczyć z tą bezsilnością! Ten maluch którego zobaczysz nie jest niczemu winien, to szczęście swoich rodziców. Wy też będziecie mieć takie szczęście! A zastrzyk być może się już całkiem wchłonął, w końcu każdy organizm jest inny. Więc na II kreski z powodu zastrzyku było już za późno, a z powodu ciąży za wcześnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4439 |
Zakorzenienie
|
https://youtu.be/voEFt70KKU8
Dziewczyny polecam oglądniecie ,w ogole cały kanał pani to skarbnica wiedzy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4440 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.