![]() |
#2821 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.
![]() ![]() Cytat:
![]() ile waży tak dokładnie? Cytat:
![]() ![]() Może faktycznie przystanę na wacikach zwilżonych wodą do przemywania miejsc intymnych.. tak będzie najbezpieczniej.. Ostatnio nie mogę spać w nocy.. wierce się i nie mogę za cholipcie się ułożyć.. ![]() ![]() ![]()
.. i ślubuję Ci.. ![]() ![]() Zuzanka ![]() II kreski ![]() Edytowane przez Afrodita Czas edycji: 2016-07-06 o 21:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2822 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo ladnie wygladasz w swupaku! ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#2823 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Dziękuję! ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Dziękuję dziewczyny za gratulacje! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2824 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A będzie na pewno dobrze, damy radę! Cytat:
![]() Myślę, że nic się nie dzieje złego, jak brzuch w rejonie buzi czegoś dotyka. ![]() ![]() Cytat:
Ale super. ![]() Zdrówka dla Was, trzymajcie się! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2825 |
Zadomowienie
|
Kładę sie juz spać. Skończyłam prać i prasować wszystko do rozmiaru 74.
Jutro robię sobie wolne. Będę tylko prac ale nie zamierzam nic prasować. Cel na jutro - dokończyć książkę i leżeć na boczku. I oprócz rozwieszania na suszarce słodkie nic nie robienie ![]() Spokojnej nocy i kolorowych snów Wysłane za pomocą magii |
![]() ![]() |
![]() |
#2826 |
Rozeznanie
|
Ja sie obawiam ze przenoszę Maksa :/ jutro mam teoretycznie 34+0 a zadnych znaków zeby sie miało cos dziać w kierunku porodu nie mam....pewnie to za wczensie i niepotrzebnie sie stresuje, no ale....cały czas mam duzo energii, w ogole nie moge ba pupie wysiedzieć, mogłabym po górach jeszcze łazić, gdyby to było rozsądne :/ cały czas gdzies mnie ciągnie i nie wiem czy to z nudów (bo nie pracuję) czy jak....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2827 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na jutro dobry plan! Cytat:
![]() A z energii nic tylko cieszyć się i korzystać, niekoniecznie łażąc po górach, ale przygotowując się na narodziny dziecka czy zajmując się ulubionymi rzeczami, na które będzie trochę mniej czasu. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2828 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2829 |
Rozeznanie
|
Pysiaczek, gratulacje
![]() ![]() Z drugiej jednak strony strasznie mnie przerażacie z tymi rozpakowaniami. Zaczynam się bać i panikować ...
#2830 | |
Raczkowanie
|
Gratulacje
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2831 |
Rozeznanie
|
Di_anna, widzę, ze nie tylko ja mam problemy z bezsennością ...
![]() |
#2832 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
O, no to podobnie. A my z mężem przeciętnego wzrostu jesteśmy. Ale racja, lepiej się nie nakręcać, może jeszcze nadrobią dzieciaki, no i w normie to w normie. ![]() Ech, mam te problemy i ja. :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2833 |
Raczkowanie
|
A to moja przepiękna kruszynka ❤
|
![]() ![]() |
![]() |
#2834 |
Rozeznanie
|
Śliczna! I wydaje sie duża!!! A masz sile zdać relacje jak przebiegł poród, czy czułaś coś wcześniej zanim te wody odeszły? Jak Ty sie rozpakowałas, to zaczęłam sie już stresować, ze to może być JUŻ ZARAZ
#2836 |
Raczkowanie
|
Okej to zaczynam opowiadanie hihi
![]() Od ok. 2 w nocy zaczęłam częściej chodzić do łazienki bo miałam jakis śluz zwiększony, taki bezbarwny rozciagliwy ale za bardzo się tym nie przejmowalam i koło tej 4:30 poszłam znowu do łazienki i wróciłam do łóżka, zdążyłam się tylko położyć i poczułam ze mam znowu mokro i muszę iść się wytrzeć(myślałam że to ten śluz) i tylko się podniosłam i chlusnelo ze mnie.. Wzięłam szybki prysznic, golenie itp i pojechałam do szpitala(wogole nie spodziewałam się, że tych wód plodowych może być aż tyle! Przez jakies 2h wykorzystałam ponad pół paczki podkładów poporodowych) przy przyjęciu miałam rozwarcie na 1cm, zaczęłam mieć już skurcze z brzucha, przy 4cm doszły również z pleców(ból niesamowity) na ktg skurcze pisały się co jakieś 5min, na 6cm rozwarcia się zatrzymało, skurcze co chwilę a tu nic dalej się nie dzieje, dostałam jakiś lek przeciwbólowy dozylnie za chwilę kroplowke z oxy i zastrzyk w pośladek na szyjke, po tym wszystkim w ok 30 min rozwarcie na 10cm i zaczęłam przec.. Ciężko było, nie miałam już siły.. Lekarz mówił, że za krótko pre ale ja juz byłam tak wykończona, że między skurczami przysypiałam.. Już zaczęłam prosić ich o cesarke i wtedy lekarz wziął moją rękę i mówi do mnie: czuję pani główkę? Byłam w szoku bo faktycznie ją czułam!! Więc wzialam się w garść, trzy parcia i mała była na świecie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2837 |
Rozeznanie
|
Ten śluz to co? Czop niby? Kurczę, dla mnie to jakaś abstrakcja. Na sączące sie wody podkłady już brałaś? I w jakich gaciach do porodu? Jednorazowe czy normalne? Aha no i podziwiam, ze jeszcze sie ogoliłas
![]() ![]()
#2838 |
Raczkowanie
|
Tak, pierworodka.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2839 |
Rozeznanie
|
Z samym podkładem? Jak to?! Jak to sie trzyma Bożeny bez majtek? Dobra, może już Cie nie będę męczyć, odpoczywajcie sobie ! Dzięki za szczegółowa relacje :-D
#2840 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2841 | |
Zadomowienie
|
Jest śliczna!!!! ![]() Cytat:
Dzięki za opis! Ale byłaś dzielna. ![]() ![]() A jak się teraz czujesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2842 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2843 |
Zakorzenienie
|
pysiaczek ona jest urocza!!
![]() Dzień dobry Mamusie! ![]()
#2844 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A nacinali czy obyło sie bez? Gratulacje, mała jest cudna! Oby była grzeczniutka cały czas ![]() Kurde w nocy miałam taki atak mini paniki myśląc o tym porodzie, boje sie, ze w szpitalu dostanę ataku histerii i w ogóle :P ehhhh ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2845 |
Raczkowanie
|
Pysiaczku, gratuluje!!! SZkoda, ze nie widze zdjecia
![]() W opisie porodu przerazilo mnie, ze lekarz wzial dlon i glowki dotknal...Kazdy jest inny i ja jestem taka, ze mam nadzieje, ze nic takiego sie nie wydarzy ![]() ![]() Przerazila mnie jeszcze jedna rzecz-sluz. Ja mam ostatnimi dniami bardzo duzo, majtki ciagle mokre i tez chodze dodatkowo sie podcierac...No i mam to uczucie ciezkiej Bozeny. Dzis dopakuje torby... Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2846 |
Zakorzenienie
|
Pysiaczku, jaki piękny opis. Gratulacje
![]() Panikary, nie panikujcie, tylko zazdrośćcie ![]() My po wizycie, dziewczyny przekroczyły w 32t6d 2 kg. Mniejsza ma ok 2, wieksza 2200. Obie leżą glowkowo, co mnie szokuje, bo dwa tygodnie temu jedna była posladkowo, co znaczy, ze udało jej się przekręcić w ciągu ostatnich dwóch tygodni. Moja szyjka ma ok 3.9, co oznacza skrócenie o ok 1 cm, ale mam się nie martwić, bo gin mówi, ze to nadal prawie 4 cm pięknej zamkniętej szyjki. A infekcji nie mam, N wszelki wypadek pobrał mi posiew, ale to raczej uczulenie, chyba na nowe wkładki. Mam sobie robić nasiadówki z tantum rosa. Nie wiem, jak wstanę z miski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2847 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dzisiaj zaczynam 36 tydzień ![]() Kot nam z rana zrobił masę sprzątania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Gratulację! Mała jest prześliczna ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2848 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i te zawsze idealne paznokcie-podziwiam.. Cytat:
![]() mniam.. też bym pozaprawiała co nieco..ehh.. Cytat:
dzielna dziewczynka..ucałuj Ją od ciotek wizażowych.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jakie ma pucołki piękne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() w domu już wszystko gotowe miałaś dla córci czy mąż teraz kończy przygotowania? |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2850 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.