|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3961 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2016 cz. IV Połówkę przekraczamy o wyprawce rozmawiamy
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3962 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() O dobrze, że sernik taki pyszny to się teściową zapcha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3963 |
Wtajemniczenie
|
Sorki ze nie cytuje ale pisze z tela. Tz ma to nie tylko pod pacha ale i pawchwinach na czole i brodzie. Do dermatologa bajszybciej naa wtorek... Dzis sie skonczy na doraznej pewnie. To wyglada jak popazenie... Jakby ktos mu cos goracego przykladal w rozne pargie, skora schodzi z tych miejsc jak z weza saczy sie i jest czerwone, w okol ma rumien...
Hahaha dobra historia z tymi robalami w nodze :d Z przyjemniejszych rzeczy to bylam na rowerku, 7km zrobione ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3964 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3965 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeszcze nie widziałam w swoim życiu, żeby ktoś robił taki syf, resztki jedzenia przy gotowaniu jak mu spadały, tak leżały do momentu aż sama ich nie podniosłam lub nie zaczęły się rozkładać. Nie sprzątał po sobie kompletnie, nie było mowy żeby cokolwiek wytarł lub odłożył na miejsce. Brudne, zwinięte w kłębek skarpety wciskał pod łóżko lub rzucał na podłogę. Często, wychodząc z domu na cały dzień (studia+praca), wstawiałam z rańca pranie z prośbą, żeby je powiesił przed wyjściem. Kisiło się w pralce do wieczora, jemu to nie przeszkadzało. Nie potrafił nawet poskładać ciuchów, nie mówiąc już o prasowaniu. Był wielce zaskoczony, że jego koszul do pracy nie piorę ręcznie (przecież jego matka pierze ręcznie!), odesłałam go do pralni. Z resztą z jego matką też miałam zatargi, bo miała mi za złe że syn ma np niewyprasowane i jak ja w ogóle mogę od niego wymagać, żeby zajmował się czymkolwiek w domu. Nie wiem jak można dziecku zrobić taką krzywdę, ona od małego praktycznie wszystko koło niego robiła, mimo że cały czas pracowała zawodowo. Ma sa kra ![]()
![]() |
#3966 |
Zakorzenienie
|
Proszę bardzo
![]() http://www.kupujepolskieprodukty.pl/...z-ciazowa.html
#3967 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3968 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- dziekowac! ![]() jak skoncze allegro to zabiore sie za te sukienki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3969 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Po prostu ostatnio wyobraziłam sobie siebie na jej miejscu, zmordowaną i ledwo żywą, w tej groteskowej różowej koszulce z wesołym króliczkiem.
![]() |
#3970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to był Twój współlokator? ja bym takiemu za nic prania nie zrobiła i nie sprzątała po nim i do tego jeszcze pretensje ![]() jak dobrze że się go szybko pozbyłaś, masakra! kompletna masakra!
![]() |
#3971 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3972 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mu absolutnie tych koszul w rękach nie prałam, wrzucałam jak leciało swoje i jego do pralki. A sprzątać, sprzątałam, bo nie potrafiłam tego syfu znieść, nie wyrabiałam nerwowo. ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3973 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3974 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3975 |
Zadomowienie
|
Mnie najbardziej wkurza jak tesciowie przyjda i do nas z tekstami wala typu : "ale masz syf w domu ( zabawki leza na podlodze i kubek po herbacie na lawie) co ty robisz caly dzien?", "smierdzi ta fretka u Was w domu", "co gotujesz, ze tak smierdzi". Nosz tak mi cisnienie potrafia podniesc! Oni maja dwa kocury i wielkiego psa w domu, Jeden kot sie boi kuwety i kupe i siku robi poza nia i to tak potrafi lezec dopoki pies tego nie zje
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3976 |
Zakorzenienie
|
doradzcie madre glowy
![]() w pokoju u maluszka bedziemy miec taka mini kanape, przerobiona z naroznika ktory stal u Kuby, taka na dwie osoby max, co by mozna bylo przysiasc w pokoju, ewentualnie ankarmic bejbe itd no ale do rzeczy - kolor ciemny braz, nijak nie pasujacy do reszty szaro-bialo-mietowego pokoju ![]() nie chce sie bawic w tapicera, nie stac mnie, poza tym ta kanapa swoje przeszla bo jednak cztery lata stala u Kuby a dwa podejrzewam ze koszt tapicera=nowa 2 osobowa kanapa ![]() no i wymyslilam, ze kupie albo zwykly bawelniany material i poprostu narzuce go na ta kanape albo (przed chwila wymyslilam ![]() ![]() ten minky, patrzac na pierwszy lepszy najtanszy i tak jest o polowe drozszy niz zwykla bawelna. no i nie wiem coz poczac? ![]() chyba narazie kupie ta bawelne bo to niedrogow sumie wyjdzie, a najwyzej pozniej jak przyosczedze to bym sobie ten minky sprawila bo wtedy tak byloby przytulnie w pokoiku, nie? tylko pyt> czy nie szkoda mimo wszystko wywalac kasy na ten material? czy on wytrzyma roznej masy doopy na sobie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3977 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Pstryczek - a jakaś narzuta jasno-szara np. nie wchodzi w grę? Minky chyba się powyciera, moim zdaniem... Edytowane przez Anettt87 Czas edycji: 2016-07-08 o 14:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3978 |
Zadomowienie
|
Pstryczek, na minky sie nie znam ale jak chcesz tani koszt a zeby jakos wyglądało to kiedyś były takie popularne, białe narzuty w ikei i tanie :p do tego sobie dorzucisz kolorowe poduszki i będzie ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3979 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3980 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() hmm, w sumie siostra miala podbne zmiany, na tle alergicznym wlasnie. w trakcie urzadzania mieszkania jej to wyskoczylo. cos tam dostala, ale nie wiem co i jej przeszlo. ale miala to rozsiane na calym ciele. moze to jednak i alergia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3981 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zależy na jaki wymiar, ale można kupić za ok 50-80 zł dobry gatunkowo (mam taki gruby i miękki, nic się z nim dzieje, a piorę często). I polecam od razu wziąć dwa, żebyś miała na zmianę.
JESIEŃ Edytowane przez patrycjazuzanna Czas edycji: 2016-07-08 o 14:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3982 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3983 |
Wtajemniczenie
|
Pstryczku, zajrzyj do pepco, tylko jak ja kupowałam to mieli dwa rodzaje, cieńsze i tańsze i takie właśnie lepsiejsze, mięsiste, ciut droższe (ale się nie szmacą
![]()
#3984 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3985 |
Wtajemniczenie
|
A masz możliwość podjechać do jakiejś hurtowni z tekstyliami? Tak żeby naocznie ocenić czy coś się nadaje. Ewentualnie zapytać na jakichś forach krawieckich w jaki materiał najlepiej celować.
#3986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teoretycznie jak dziecko śpi, to jest okazja, aby dom ogarnąć, ale wtedy to najchętniej się samej śpi, albo robi coś dla siebie. Ja jak chciałam dokładniej posprzątać, to wysyłałam męża na spacer z dzieckiem (w sumie do teraz tak jest). Jestem w stanie to zrozumieć, ale nigdy nie zrozumiem, jak można nie posprzątać gdy ma ktoś przyjść ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2016-07-08 o 14:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3987 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Wiem wiem ze nie ma ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3988 | |
Zakorzenienie
|
a no wlasnie, tez myslaam, zeby wziac od razu 2 "sztuki"
a takie cos (przyklad pierwszy lepszy) by sie nadawalo? Bo ja o czyms takim mysle... http://allegro.pl/tkanina-bawelna-ma...136104611.html Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no jak Twój facet to normalne że mu prałaś koszule, bo współlokatorowi bym nie prała a facetowi tak tak czy siak masakra koleś to miałaś okazję z nim pomieszkać i zobaczyć jaki jest a wyobraźcie sobie jak nie które pary kiedys nie mieszkały przed ślubem razem i wszystko spoko, potem razem zamieszkali a tu taki zonk! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.