Mamy listopadowe 2016 cz. IV Połówkę przekraczamy o wyprawce rozmawiamy - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-07-08, 15:46   #3991
patrycjazuzanna
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy listopadowe 2016 cz. IV Połówkę przekraczamy o wyprawce rozmawiamy

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
a no wlasnie, tez myslaam, zeby wziac od razu 2 "sztuki"

a takie cos (przyklad pierwszy lepszy) by sie nadawalo? Bo ja o czyms takim mysle...
http://allegro.pl/tkanina-bawelna-ma...136104611.html

musialabym poszukac czy w miescie jest w ogole taka hurtownia. jakby byla to bym kiedys przy okazji szlajania sie po miescie wstapila a na takie experckie fora to sie wstydze wchodzic bo ja mam problem z prztyszyciem guzika a tu nagle wyskocze z gatunkiem materialu ale dziekuje za rade
Nie święci garnki lepią zawsze lepiej poradzić kogoś obeznanego, także nie wstydź się pytać krawcowych
A ta tkanina, na moje laickie oko, jest ciut za cienka. Chodzi o to, że musiałabyś ją z drugiej strony podszyć jakąś grubszą dzianiną, bo gładka, cienka bawełna może Ci się po prostu ześlizgiwać z oparcia, marszczyć i zwijać.

Cytat:
Napisane przez teczowa dlolinka 21 Pokaż wiadomość
nie no jak Twój facet to normalne że mu prałaś koszule, bo współlokatorowi bym nie prała a facetowi tak
tak czy siak masakra koleś

to miałaś okazję z nim pomieszkać i zobaczyć jaki jest a wyobraźcie sobie jak nie które pary kiedys nie mieszkały przed ślubem razem i wszystko spoko, potem razem zamieszkali a tu taki zonk!
Chyba bym udusiła w afekcie gołymi rękoma i z całą odpowiedzialnością poszła siedzieć.

Edytowane przez patrycjazuzanna
Czas edycji: 2016-07-08 o 15:48
patrycjazuzanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-08, 15:52   #3992
teczowa dlolinka 21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaNL Pokaż wiadomość
Mnie najbardziej wkurza jak tesciowie przyjda i do nas z tekstami wala typu : "ale masz syf w domu ( zabawki leza na podlodze i kubek po herbacie na lawie) co ty robisz caly dzien?", "smierdzi ta fretka u Was w domu", "co gotujesz, ze tak smierdzi". Nosz tak mi cisnienie potrafia podniesc! Oni maja dwa kocury i wielkiego psa w domu, Jeden kot sie boi kuwety i kupe i siku robi poza nia i to tak potrafi lezec dopoki pies tego nie zje , w domu jak w westernie klaki psa po kafelkach lataja, wszystko zarasta kurzem, firany zolte i wymiete jak psu z gardla, i oblesna poduszka bez poszewki przepocona z plamami i koc z klakami pod ktorymi oni potrafia wypoczywac leza jak wizytowka na kanapie w salonie. W domu kila i mogila smierdzaca kocimi sikami. Nawet jak pies narzyga to klada tylko gazete na to i tak to lezy. Ja u nich przez dwa lata mieszkalam, tz wyremontowal cale mieszkanie jak bylam w ciazy, ja sprzatalam i ogarnialam to wszystko jeszcze w miare wygladalo a teraz? Ja sie brzydze tam nawet na kawe chodzic. Nie lubie jak Daniel do nich chodzi ale przeciez mu nie zabronie... Aaa i moj tz sie tam nie wychowal bo mieszkal z matka po rozwodzie, a to jego ojciec z macocha.
o masakra to ja bym kontakt ograniczyła i nie pozwoliła sobie na takie teksty
a syf co u nich opisujesz to aż na samą myśl mi nie dobrze

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Napisane przez sosowhat Pokaż wiadomość
Oby, ale widocznie potrzeba cos mocniejszego zeby to wyleczyc/zaleczyc. Bo przy pracy mojego weza to musi cos szybko zadzialac, bo to sie obciera i wieksze szkody powstaja

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
soso mój Teżet jakiś czas temu też miał coś na skórze, może to nie było takie masakryczne jak Ty opisujesz ale jednak
był u dermatologa i dostał maść, smarowałam go a to co raz gorsze co raz większe, to my smarowaliśmy częściej i więcej a tu tylko gorzej
jak się okazało potem Teżet miał uczulenie na tą maść która miała to niby zlikwidować i tak to się rozrosło i paćkało, a był to zwykły łupież na skórze

13.03.2016 II kreseczki

https://mkuchara.blogspot.com/
teczowa dlolinka 21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-08, 15:53   #3993
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
ja jak lezalam na sali to bylam jedyna dziewczyna, ktora robila sobie delikatny makijaz codziennie-wlasnie tak dla samej siebie. pozostale zwiazaly tylko byle jak wlosy i heja do przodu
Wszystko zależy od podejścia.
Ja jak leżałam na patologii pierwszy raz z Kacprem, to naprawdę mi zwisało jak wyglądam, liczyło się tylko dziecko. Miałam leżeć to leżałam i nie w głowie mi były makijaże itp (a tak na co dzień to nawet do sklepu obok nie wyskoczę bez choćby tuszu na rzęsach). A obok na łóżku była dziewczyna z przodującym łożyskiem, też miała leżeć bo groziło jej krwawienie, ale makijaż, fryzura i biżuteria musiały być. Skoro lepiej się tak czuła, to ok, ale ja naprawdę nie byłam w stanie myśleć o niczym innym jak o dziecku.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2016-07-08 o 15:54
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-08, 15:58   #3994
MajWija
Wtajemniczenie

Boli mnie brzuch coś:/
Dwie no spy już wzięłam.
MajWija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-08, 16:01   #3995
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja jak leżałam na patologii pierwszy raz z Kacprem, to naprawdę mi zwisało jak wyglądam, liczyło się tylko dziecko. Miałam leżeć to leżałam i nie w głowie mi były makijaże itp (a tak na co dzień to nawet do sklepu obok nie wyskoczę bez choćby tuszu na rzęsach). A obok na łóżku była dziewczyna z przodującym łożyskiem, też miała leżeć bo groziło jej krwawienie, ale makijaż, fryzura i biżuteria musiały być. Skoro lepiej się tak czuła, to ok, ale ja naprawdę nie byłam w stanie myśleć o niczym innym jak o dziecku.
To co innego, wiadomo, skoro każdy ruch może być zagrożeniem to nie stoisz godziny przed lustrem. Ale jak już maluszek śpi sobie spokojnie obok to inna sprawa
bluesberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-08, 16:14   #3996
Anettt87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez teczowa dlolinka 21 Pokaż wiadomość
to miałaś okazję z nim pomieszkać i zobaczyć jaki jest a wyobraźcie sobie jak nie które pary kiedys nie mieszkały przed ślubem razem i wszystko spoko, potem razem zamieszkali a tu taki zonk!
dlatego ja jestem zwolenniczką wspólnego mieszkania przed ślubem. Przynajmniej człowiek potem wie, na co się pisze.

Cytat:
Napisane przez patrycjazuzanna Pokaż wiadomość
Nie święci garnki lepią zawsze lepiej poradzić kogoś obeznanego, także nie wstydź się pytać krawcowych
A ta tkanina, na moje laickie oko, jest ciut za cienka. Chodzi o to, że musiałabyś ją z drugiej strony podszyć jakąś grubszą dzianiną, bo gładka, cienka bawełna może Ci się po prostu ześlizgiwać z oparcia, marszczyć i zwijać.
Tak mi się też zdaje.
(swoją drogą cudne te tkaniny )

Cytat:
To zrozumiałe, są różne sytuacje, kiedy trzeba leżeć itp., no ale z drugiej strony umyć się też kiedyś trzeba, czy włosy przeczesać, a są takie kobiety, które chociaż mogą wstawać, chodzić, to tego nie robią, bo i po co
Anettt87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-08, 16:15   #3997
Listopadowaa
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Ale jestem padnięta, o 9 wyjechaliśmy a wróciliśmy o 15. Na koniec zajechalismy po hamburgery , a teraz zupe gotuje i pije kawę na zimno. Ale poszła bym spać najchetniej

Cherry gratuluję wizyty! Piękna maleńka Zosia Ozdoby do pokoiku bardzo ładne Na ojca nie wiem co poradzić, nie masz na to wpływu, szkoda, ze twoja mam nie może na niego wpłynąć...

desire87 jaki maluszek To żeberka widać.

Anettt87 bardzo ładne ubranka

sosowhat współczuje, najważniejsze jak najszybciej zdiagnozować te dziadostwo u tż
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-08, 16:18   #3998
patrycjazuzanna
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak jeszcze pracowałam, miałam ogromne ciśnienie na perfekcyjny wygląd. Teraz bardzo spuściłam z tonu, chodzę z gigantycznym blond odrostem na rudych włosach i wcale nie czuję się jeszcze jak fleja (chociaż teoretycznie powinnam). W połowie lipca idę rozjaśnić włosy i przefarbować na kolor zbliżony do naturalnych, bo skoro teraz nie mam głowy do farbowania, to z pewnością nie będę jej mieć przed i po porodzie, a nie chcę straszyć ludzi.
No ale nie ma bata żebym się nie umyła czy chodziła w nieświeżych ciuchach.
Stary 2016-07-08, 16:28   #3999
teczowa dlolinka 21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrycjazuzanna Pokaż wiadomość
Jak jeszcze pracowałam, miałam ogromne ciśnienie na perfekcyjny wygląd. Teraz bardzo spuściłam z tonu, chodzę z gigantycznym blond odrostem na rudych włosach i wcale nie czuję się jeszcze jak fleja (chociaż teoretycznie powinnam). W połowie lipca idę rozjaśnić włosy i przefarbować na kolor zbliżony do naturalnych, bo skoro teraz nie mam głowy do farbowania, to z pewnością nie będę jej mieć przed i po porodzie, a nie chcę straszyć ludzi.
No ale nie ma bata żebym się nie umyła czy chodziła w nieświeżych ciuchach.
full makeup i odwalony fryz to co innego niż czyste włosy , czyste ciało i schludne ubranie

nie zawsze jest ochota i czas na makijaż itp. ale wystarczy się ogarnąć i człowiek inaczej się czuje czyt. świeżej

13.03.2016 II kreseczki

https://mkuchara.blogspot.com/
teczowa dlolinka 21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-08, 16:44   #4000
basiczek24
Wtajemniczenie

Witam sie i ja.

Musze Wam powiedziec ze nie jestem jakas pedantka ale w domu mam porzadek ze nie wstydze sie jak ktos niespodziewanie przyjdzie. Odkurzam tylko 2 razy w tygodniu, kurze tez tak. Czasem jak mi siechce to oowycieram podloge. Nue wyobrazam sobie takiego syfu o ktorym pisala Cherry. Rozumiem, dziecko w domu no ale... I co ona takiego pokazuje swojemu dziecku?? Dzieci ucza sie od rodzicow porzadku i szanowania. Ja chodze do kuzyna, a raczej zony kuzyna. Ma dwie corki rok po roku. I co tam zajde to naprawde dziewczyna ma porzadek i nikt mi nie powie, ze jesr syf, bo dzieci. Mozna sie ogarnac, mozna. Mam nadziejeze my wszystkie bedziemy zorganizowane i tez sexy mamy.

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Albo jak tesciowa Karoliny, tez sobie nie wyobrazam zeby nie mozna bylo zadbac o dom.

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

MajWija, poloz sie i odpocznij. Moze sprobuj sie zdrzemnac.

Listopadowa i jak tam po zabiegu, kiedy wyniki??

Jestem mamą
basiczek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-08, 16:45   #4001
Anettt87
Zadomowienie

Dziewczyny... ale jestem głodna a nie bardzo mam co zjeść hmm
Stary 2016-07-08, 17:05   #4002
Listopadowaa
Zakorzenienie

Lekarz znalazł zmiany Mam za miesiąc zrobić cytologie i sie znowu u niego pokazać z wynikiem, zrobi mi znowu kolposkopie i zadecyduje czy pobierać wycinek do badań.
Stary 2016-07-08, 17:07   #4003
Anettt87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Listopadowaa Pokaż wiadomość
Lekarz znalazł zmiany Mam za miesiąc zrobić cytologie i sie znowu u niego pokazać z wynikiem, zrobi mi znowu kolposkopie i zadecyduje czy pobierać wycinek do badań.
Kochana, trzymam mocno kciuki, żeby było wszystko dobrze!!!
Stary 2016-07-08, 17:10   #4004
doooti
Zadomowienie

Cytat:

a to moze Ci to zniknąć ze za miesiąc cyto? Trzymaj sie..
doooti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-08, 17:14   #4005
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez doooti Pokaż wiadomość
a to moze Ci to zniknąć ze za miesiąc cyto? Trzymaj sie..
Nie ma pojęcia Może po kolposkopii trzeba miesiąc odczekać Tak mnie teraz wszystko w srodku piecze

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Mam cały opis, nie ma tego najgorszego CIS ale jest Cin1 i Cin2 ale tutaj dał znak zapytania
Nie znam sie kompletnie na tym co wpisał, pozniej sprobuje sobie przeanalizować to w necie.
Stary 2016-07-08, 17:15   #4006
basiczek24
Wtajemniczenie

Listopadowa, moze to zmiany przez infekcje. Myslalam ze bedziesz miala pobierany wycinek do badania i sie dowiesz czegos wiecej przy wynikach. A tu dalej w stresie Cie zostawili Nie przejmuj sie poki co.

Jestem mamą
Stary 2016-07-08, 17:16   #4007
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez basiczek24 Pokaż wiadomość
Listopadowa, moze to zmiany przez infekcje. Myslalam ze bedziesz miala pobierany wycinek do badania i sie dowiesz czegos wiecej przy wynikach. A tu dalej w stresie Cie zostawili Nie przejmuj sie poki co.
tez myslalam , ze będę miała pobierana ale tylko mnie ogadał przez taki mikroskop jakby.
Stary 2016-07-08, 17:17   #4008
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
A na tym etapie nic więcej nie powiedział? Trzymam kciuki, żeby za miesiąc wszystko dobrze wyszło coś musisz brać/robić przez ten miesiąc?
aleksandramaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-08, 17:19   #4009
basiczek24
Wtajemniczenie

Ja mialam cin 1 i dysplazje malego stopnia. Po kolposkopii hpv 16 niestety. I nie wiem dlaczego ale po kilku latach (z czego sie bardzo ciesze) organizm sam pozbyl sie tego dziadostwa. A lekarze gadali ze na to nie ma lekarstwa i bede to miala do konca zycia. Takze jestem przykladem ze to co lekarze mowia czasem jest wielkim blefem.

Jestem mamą
Stary 2016-07-08, 17:20   #4010
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie ma pojęcia Może po kolposkopii trzeba miesiąc odczekać Tak mnie teraz wszystko w srodku piecze

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Mam cały opis, nie ma tego najgorszego CIS ale jest Cin1 i Cin2 ale tutaj dał znak zapytania
Nie znam sie kompletnie na tym co wpisał, pozniej sprobuje sobie przeanalizować to w necie.
Moze lepiej pokaż to jakiemuś lekarzowi a nawet 2. Naczytasz się głupot w necie, będziesz się jeszcze bardziej, może niepotrzebnie stresowala
aleksandramaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-08, 17:23   #4011
domek_z_piernika
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aleksandramaj Pokaż wiadomość
Moze lepiej pokaż to jakiemuś lekarzowi a nawet 2. Naczytasz się głupot w necie, będziesz się jeszcze bardziej, może niepotrzebnie stresowala

Listopadowaa, też myślę że lepiej to skonsultować z jakimś lekarzem. W internecie często głupoty są, po co dokładać sobie stresów. Trzymam kciuki!

Sent from my iPhone
domek_z_piernika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-08, 17:23   #4012
basiczek24
Wtajemniczenie

Aleksandramaj, masz racje. Nie warto czytac w necie, bo jeszcze wpadniesz w wieksza rozpacz. Czasem takie ☠☠☠☠☠☠☠y ludzie pisza ze szkoda slow...

Jestem mamą
Stary 2016-07-08, 17:25   #4013
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
A na tym etapie nic więcej nie powiedział? Trzymam kciuki, żeby za miesiąc wszystko dobrze wyszło coś musisz brać/robić przez ten miesiąc?
W sumie nic nie mówił, tylko ze akurat teraz takie wyniki w ciąży, sam byl zdziwiony bo od ostatniej cyto nawet rok nie minal, mówiłam mu zawsze regularnie co rok robiłam. No i to, ze w ciąży i tak się nie leczy, po porodzie, jesli oczywiście coś rzeczywiście będzie nie tak....No ja mam nadzieje, ze to tylko jakieś zmiany do wyleczenia. Nawet narysował szyjke i na czerwono zaznaczył te zmiany, ciekawe czy moj gin rozczyta takie rysunki
Stary 2016-07-08, 17:27   #4014
basiczek24
Wtajemniczenie

Nie wiedzialam ze takie slowo jak p i e r d o... Mi usuną

Jestem mamą
Stary 2016-07-08, 17:29   #4015
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez basiczek24 Pokaż wiadomość
Ja mialam cin 1 i dysplazje malego stopnia. Po kolposkopii hpv 16 niestety. I nie wiem dlaczego ale po kilku latach (z czego sie bardzo ciesze) organizm sam pozbyl sie tego dziadostwa. A lekarze gadali ze na to nie ma lekarstwa i bede to miala do konca zycia. Takze jestem przykladem ze to co lekarze mowia czasem jest wielkim blefem.
Super, że u ciebie okazało się, że jednak nic ci nie dolega.
Ja sie tylko martwie bo męczyłam sie od kilku lat z takim pieczeniem we wnątrz. Posiew wychodził okey, lekarz infekcji nie widzial, cyto gr 2, leczyl mnie lacto vaginalem, po jakims czasie to wracalo. Samo pieczenie wewnątrz podczas stosunku, ja tak lactoviagniel sie ciagle ratowalam jak co czulam ze jest nie tak. Gin twierdził, że to tylki ph zaburzone Wyniki mialam dobre to sie nie martwiłam...Dobrze, ze zmieniałam ginekologa, nawet teraz dostałam zupelnie inne globulki, wkoncze je i moze cyto wyjdzie lepsza

Edytowane przez Listopadowaa
Czas edycji: 2016-07-08 o 17:34
Stary 2016-07-08, 17:30   #4016
Anettt87
Zadomowienie

Listopadowa, tylko ostrożnie z tymi internetowymi diagnozami, bo nieraz ludzie piszą głupoty a potem sobie człowiek siedzi i wkręca najgorsze. Może tak jak dziewczyny piszą idź jeszcze do innego lekarza?
Stary 2016-07-08, 17:34   #4017
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz i tak nic nie zrobie, poczekam tak jak kazal miesiąc i zrobe cytologię tylko wizytę mam zarejstrowaną na za dwa tygodnie u swojego gina i mysle czy iść a potem za kolejne dwa tygodnie znowu na cyto spejcalnie. Czy przełożyć te wizytę za miesiąc po prostu. Byłam u niego 1 lipca, 5 sierpnia bylo by 5 tygodniu odstepu. Za dwa tygodnie pewnie tylko dzieciaczka na usg obejrzy.

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Anettt87 Pokaż wiadomość
Listopadowa, tylko ostrożnie z tymi internetowymi diagnozami, bo nieraz ludzie piszą głupoty a potem sobie człowiek siedzi i wkręca najgorsze. Może tak jak dziewczyny piszą idź jeszcze do innego lekarza?
rozumiem Ja tylko chcem sprawdzić co dokładnie oznaczają te medyczne nazwy bo jest opis ale nie wiem czego.
Stary 2016-07-08, 17:38   #4018
kaga90
Zadomowienie

Cytat:

Cin1 lub 2 bo pewnie nie jest pewny każe Ci tyle czekać pewnie ze względu na to ze miałaś ostatnio infekcje...to też może mieć wpływ...a cin1 ani 2 to jeszcze nie tragedia wiec głowa do góry

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:
W sumie nic nie mówił, tylko ze akurat teraz takie wyniki w ciąży, sam byl zdziwiony bo od ostatniej cyto nawet rok nie minal, mówiłam mu zawsze regularnie co rok robiłam. No i to, ze w ciąży i tak się nie leczy, po porodzie, jesli oczywiście coś rzeczywiście będzie nie tak....No ja mam nadzieje, ze to tylko jakieś zmiany do wyleczenia. Nawet narysował szyjke i na czerwono zaznaczył te zmiany, ciekawe czy moj gin rozczyta takie rysunki
Rozczyta tak standardowo się to zaznacza

cin1 oznacza ze zmiany są na 1/3 grubości nabłonka a cin2 ze na 2/3...najrozsadniej będzie jeśli zrobisz tak jak Ci powiedział lekarz bo takie są wytyczne w Twoim przypadku jak w zeszłym roku miałaś cyto i nic nie wyszło to rzeczywiście dziwne ze teraz coś jest więc tym bardziej głowa do góry!

Edytowane przez kaga90
Czas edycji: 2016-07-08 o 17:43
kaga90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-08, 17:47   #4019
KarolinaNL
Zadomowienie

Ja mam ograniczony z nimi kontakt. Tescia widze tylko jak dziecko odwozi a tesciowa od swieta a mieszkamy niedaleko od siebie. Ona w ogole ze 170kg wazy i ledwo sie rusza. Ja nie wiem jak mozna siebie i dom do takiego stanu doprowadzic...

Wrocilam z zakupow, ide ogarnac kuchnie i zakupy, zrobie obiad a na wieczor czeka mnie sprzatanie lazienki i ubikacji. Jak juz Daniel zasnie bo bede wszystko chlorem sprzatac wiec zeby mlody nie wdychal. I jeszcze prysznic roslina planuje na noc zrobic bo takie zakurzone wszystkie sa. A przez to przeziebienie zaniedbalam troche mieszkanie i teraz trzeba zaczac cos sprzatac bo pozniej nie ogarne
KarolinaNL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-08, 17:59   #4020
Listopadowaa
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:
Napisane przez kaga90 Pokaż wiadomość
Cin1 lub 2 bo pewnie nie jest pewny każe Ci tyle czekać pewnie ze względu na to ze miałaś ostatnio infekcje...to też może mieć wpływ...a cin1 ani 2 to jeszcze nie tragedia wiec głowa do góry

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Rozczyta tak standardowo się to zaznacza

cin1 oznacza ze zmiany są na 1/3 grubości nabłonka a cin2 ze na 2/3...najrozsadniej będzie jeśli zrobisz tak jak Ci powiedział lekarz bo takie są wytyczne w Twoim przypadku jak w zeszłym roku miałaś cyto i nic nie wyszło to rzeczywiście dziwne ze teraz coś jest więc tym bardziej głowa do góry!

Tak samo pociesza mnie tż
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości