|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 | ||||
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() my dziś rano też z Małym bawiliśmy się w smyranie stópek ![]() ![]() ![]() a z tą czkawką to... dorosły coś zrobi - przestraszy się go, oddech wstrzyma, cukier possie... a taki dzidziuś w brzuszku? jakoś mi szkoda go straszyć żeby przestał czkać ![]() ![]()
...no day but today... Edytowane przez scoiatael86 Czas edycji: 2016-07-09 o 10:08 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3362 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mój szpital też nic nie daje |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3363 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Ja poszłam spać po 1, wstałam przed 5 naszykowac córkę. Wyjechała już.... Potem padłam spać i wstałam 9:30 ![]() Ja w pierwszej ciąży w ogóle w dzień nie spałam. Ani raz! A teraz prawie codziennie mała drzemka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3364 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3365 |
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Z ta sama grupa krwi to nie tak do konca, zależy jaka gr maja rodzice, jesli np obydwoje macie A to dziecko moze mieć A lub 0... Itp ![]() A najwiecej możliwości jest gdy rodzice maja gr AB ![]() Wysłane za pomocą magii Edytowane przez Krefetka Czas edycji: 2016-07-09 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3366 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie Zuzia aktywnie skacze, jak mąż mówi do brzuszka ![]() ![]() No własnie też się zastanawiam.. dzisiaj odbieram paczkę z tymi podkładami z Motherhood.. przecieź są nowe i nie będą miały bezpośredniego kontaktu z dzieckiem ![]() Cytat:
![]() Ps. chyba w końcu udało się wstawić zdjecia do klubu ![]() Odnośnie tego serwera tinytic.. po jakimś czasie zostaną te zdjęcia automatycznie usuniętę? i czy tylko ja mam wgląd do tych zdjęć? Mam nadzieję.. ![]()
![]() |
#3367 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszyscy jesteśmy 0 Rh+ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3369 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak z 0 jest ze jesli tylko miesza sie z zerem to zawsze 0 wychodzi. ![]() Wysłane za pomocą magii ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Orange... Przypomniało mi sie. Masz juz trochę czasu zeby nam te polisy wytłumaczyć? Wysłane za pomocą magii |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3370 |
Zakorzenienie
|
:d
|
![]() ![]() |
![]() |
#3371 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3372 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pytałam położnej co zabrać do szpitala bo na liście jest kocyk lub rożek a ona, ze i to i to bo jak w nocy jest zimno to otulają maluszka w oba. Wiec jak miałam rożka nie kupować tak teraz lecę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3373 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3374 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3375 | |||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
długa mieliście separacje z ścierściuchem..on pewnie też się ucieszy,że wraca na swoje rewiry..choć zapach może mu nie podpasować po obecnym mieszkańcu.. czkawka jest średnia w odczuciu..jeszcze jak gdzieś wyżej możną ja odczuć to luz,ale jak nisko to rzeczywiście pukanie do drzwi.. ja tu jestem prawie zawsze ![]() Cytat:
![]() już mnie ścina ![]() Cytat:
współczuję gorszego samopoczucia.. Cytat:
ja za to pod prysznicem w szpitalu miałam schizę ,że krwawię, bo był taki zapach krwisty..chyba rdza od słuchawki prysznicowej a grzybek może taki: ![]() Cytat:
dzięki za soczek ![]() Cytat:
środa będzie owocna..a ja jednak nie wiem kiedy mam wizyt e..byłam pewna,że w środę,ale coś mi dziś przestało się zgadzać, bo myślałam,że w środę jest 12ty a okazało się,że 13ty,więc patrzę do karty ciąży, a tam bohomaz taki, który mój mąż odczytał jako 11.07..więc już nie wiem kiedy mam jechać... Cytat:
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3376 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najwięcej daje A i B pod warunkiem ze u dziadków byly 0. I tak moze byc u nas. Ja jestem B (z 0 i B) a mąż jest A (nie dopytal jeszcze jaką mają rodzice u dziadkowie). ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Moja bratowa w ciazy z córką miała bezsenność a z synem nadmierną senność. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3377 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Chciałabym tak trafić na policję jak pojadę rodzić i jeśli bym miała trafić na godziny szczytu. W nocy nie będą mi potrzebni ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Przeszła poranna masakra, jak już skończyłam walczyć w łazience, to padłam i spałam jak zabita ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3378 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3379 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3380 |
Zakorzenienie
|
Hej Mamusie
My dziś od rana, mimo wczorajszego wesela na pełnych obrotach i chwilowo nie mam czasu Was czytać, poproszę chyba Pierniczka o streszczenie wczorajszych wątkowych wydarzeń ![]() Wczorajsze wesele wyjątkowo udane, Natalka została królową parkietu i ulubienicą fotografów ![]() ![]() Jak Wam mija weekend? Łudziliśmy się, że może dziś Natalka da nam pospać ale oczywiście zaczęła dzień o 6 :/. Sobota minie nam chyba pod znakiem porządków - mąż ogarnia chałupę itp itd, ja zabrałam się w końcu za przegląd małych ciuszków i powiem Wam, że jest tego tyle (a przejrzałam może dopiero jakąś 1/3), że w szafie, którą kupiliśmy specjalnie dla Kasi miejsca starczy może tylko na ciuszki 0-6m a pralek to chyba z 20 będę musiała wstawić ![]() Na jutro niby nie mamy planów, choć ostatnio teściowa wspominała, że w miasteczku koło nas jest jakiś festiwal pogranicza czy coś i chyba TŻet chce tam jechać. A tak poza tym to cierpię na niedospanie i niedoczas ![]()
#3381 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze ze juz lepiej ![]() Przypomniało mi sie jak jeszcze nie było zaawansowanych technik badania dna ojcostwo ustalało sie na podstawie gr krwi oraz odcisków budowy dłoni ;/ Wysłane za pomocą magii |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3382 |
Zakorzenienie
|
Dopiero pisalyśmy o pierwszych wizytach a teraz o ostatnich.
U mnie było 6-7 pralek (pieluchy, kolorowe ręczniki i kocyki, jasne ubranka, kolorowe ubranka, wózek i fotelik, lezaczek i pościel). Teraz zostały ubranka na 68 i leżą w worku, czekają na swoj czas. |
![]() ![]() |
![]() |
#3383 | ||||||
Rozeznanie
|
Dzień dobry w sobotę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A taka asysta to mi sie przyda jak w czasie ŚDM zacznę rodzić ![]() Cytat:
![]() Wszystkiego dobrego imieninowego ![]() virginia super, że wesele się udało ![]() Tż wrócił ze Śląska o 3 rano ![]() Zadzwoniłam na porodówkę szpitala, ktorą chcieliśmy obejrzeć i się okazało, że nie ma szans, bo mają full ![]() Zostało nam więc ogarnięcie się i pojechanie na zakupy. 3 pary znajomych, z którymi z reguły spotykamy się w różnych konfiguracjach w weekendy, pojechały na 3-dniowy spływ kajakowy - zazdroszczę im ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3384 |
Zakorzenienie
|
Chyba kolekna czkawka. Echem po odbytnicy mi sie odbija. Nie lubię takiego uczucia. Wolę jak trafia gdzieś w brzuch.
W czwartek wzielam ostatnią luteine. Możliwe że, ciągnięcia ktore dzis czuję to z powodu jej braku? Była az tak skuteczna i tak szybko można poczuć jej odstawienkie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3385 |
Zakorzenienie
|
Tak jak myślałam, że mam sporo ciuszków, tak widzę, że przy was to wymiękam. Skromne 3 szuflady komody
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3386 | ||||
Rozeznanie
|
Hej, jeszcze Was nie nadrobiłam ale się staram
![]() Cytat:
![]() To nie jest ta czapka czasem: http://www.sklep.pinokio.net.pl/pl/o...apka-sowa.html Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Właśnie robię bułeczki z czereśniami ![]() Teściowa myje okna a ja siedzę na forum ![]() ![]() Wózek jest piękny, jutro wrzucę zdjęcia bo nie chciałam tak przy teściach cykac fotek. Tija jak to jest z tymi wodami? Czy one mogą odejść jak ma się zamkniętą szyjkę? Czy szyjka je trzyma? Czy jak mi odejdą woda to od razu mam jakieś rozwarcie ![]() Talantea Ja czytałam o maszynach trochę tu; http://domowa.tv/search/maszyna/ W Lidlu są te lidlowe maszyny, ale czasami też orginalne Singery się pojawiają i chyba sama taką zakupię właśnie. Teraz pożyczam od mamy husqvarna viking. Edytowane przez ziuta. Czas edycji: 2016-07-09 o 11:14 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3387 |
Zakorzenienie
|
Ja mam jedną szufladę. I to dość pustą. Większość na 56. Miałam dzis do pepco podjechać, poszukać czegoś na 62 ale leżę. Może zamowie z allegro body i pajace od tego sprzedawcy co wcześniej i już.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie dziwię się ze jesteś zmęczona, może uda Ci się zdrzemnąć ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Może nie będzie tak zle :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3389 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czy bojowe, ale to juz bedzie 38t :P
Po malu moglaby Pola myslec o wyjsciu ![]()
#3390 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
z wczorajszego dnia to tak- Pati jest szczęśliwa , bo szyjka przestała się skracać i może przestać leżeć.. Tija pokazuje zdjęcia bezwstydnego kota, scoiatael86 miała dylemat co ubrac na sesję zdjęciową, Kasmina i asicuha są już donoszone i losowały zapałki, która idzie pierwsza rodzić..a ostatecznie asicuha poszła w miasto,żeby jej wody odeszły w jakimiś miejscu publicznym,ale się nie udało..wszystkie się roztkliwiłyśmy nad zdjęciem córeczki pysiaczek21 (to było wczoraj?), Orange nas kusiła powabną szyją i promienną cerą pod koniec dnia w pracy..odbyły się też rozważania dotyczące materacy dla dzieci, kosmetyków pielęgnacyjnych, problemów ciążowych typu spanie, jedzenie, kilogramy itp ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.