![]() |
#391 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VII.
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
ehh daj mi chwilę..dziś Ją wymasują to wróci z taką częstotliwością jak Michaś pójdzie do szkoły
![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- dzięki za odpowiedź.. Ty brałaś 4 x1 czy jak miałaś dawkowanie? pamiętasz? |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() coś nie mogę się wbić ostatnio... może dlatego że do dooopy nastrój mi się zrobił jak tak cały czas pochmurno było... nic tylko spać i płakać na zmianę ![]() ![]() ![]() wczoraj mieliśmy ostatnie zajęcia z sr - pielęgnacja niemowlaka. W sumie czytając Was na bieżąco to nic nowego się nie dowiedziałam ![]() ![]() ![]() BeataAmelka - gratulacje! ![]() ![]() ![]()
#395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, 4x1, ale najważniejsze były godziny brania. Najpierw miałam takie godziny, że za długa przerwa nocna mi wychodziła i miałam tzw efekt odbicia, ciśnienie mi podbijało, na ip mi lekarka kazała zmienić godziny. To super unormowało sprawę. Brałam rano, jak mąż wstawał do pracy ok 6 (wtedy on mi mierzył, bo pierwszy pomiar powinien być na leżąco przed wstaniem z łóżka), potem 12, 17 i wieczorem jak najpóźniej. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#396 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakie pyszności u Ciebie!!! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja już spakowane, czekam tylko na wypis i rodziców bo mąż w pracy. Przyjadą po mnie z Natalka ![]() a tak wgl przy dzisiejszym usg była moja gin dzięki temu chociaż coś wiem... za tydz kontrola u niej.
![]() |
#397 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Ja to tak przy wszystkich
![]() Cytat:
![]() Jeszcze będę myśleć, mam czas do jej 18stki ![]() To zależy w sumie w którym momencie się przebije ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niestety nie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam z Eskiem na szczepieniu ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#398 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak wcześniej wspomniałam, niebieski mi nie pasuje ![]() ![]() Ładnie sie zachował sie jak prawdziwy tygrys obrońca ja bym tam dumna była ![]() Jak kot nie jest wychodzący to można go szczepić co dwa lata (choć ja za tym nie jestem) Wysłane za pomocą magii |
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
To jest to właśnie gentle section o którym ostatnio wspominałam. Dzis zamierzam sie zapytać czy jest to możliwe w moim szpitalu jeśli nie uda mi sie SN ![]() Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
Widać ze mam wolne i brzydka pogodę za oknem i nielimitowany dostęp do internetu ![]() Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja
![]() ![]() |
![]() |
#400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pani się pytała czy jest wychodzący, taki samopas, a nie np. na smyczy, bo jeszcze wtedy by trzeba było na wscieklizne szczepić. Esik to boidupa i się samochodów boi, więc z nim nie wychodzimy ![]()
![]() |
#402 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale ja np mam mieć CC w 40tc oprócz innych niz cukrzyca wskazań medycznych nie mam. Może jeszcze wielkość dziecka. Normalnie pewnie by mnie indukowali ale przez to ze miałam juz CC nie mogą. Wiec taka opcja delikatnej CC dla mnie byłaby idealna. Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja
![]() ![]() |
![]() |
#403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#404 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Za to mój uwielbia weta i cieszy sie jak debil. Tyle ze udaje tam samca alfa i juz pare razy obsikał przychodnie. .... Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Wisi dzis kartka dzisiaj jest staff shortages i ze czas oczekiwania może byc dłuższy. Przede mną chyba tylko dwie babki a sa zawsze dwie lekarki wiec może katastrofy nie bedzie. Oby bo ja tu zaraz na zawał mogę zejść ![]() Jeszcze po drodze miałam taka burze z piorunami, ze gacie pelne ![]() Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja
![]() ![]() |
![]() |
#405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na początku była wersja, że ma ok 6 tygodni (tak myśleli w schronisku, zapewne ten kto je przywiózł im tak powiedział, żeby nie przeciągnęli go jeszcze ze 2-3 tygodnie chociaż), ale po pewnym czasie razem z wetem doszliśmy do tego, że jak miał 5 to sukces. Ilość robaków, jaką miał w sobie była przerażająca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#406 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Spokojnie, bo nie zdążą Cię do środka wziąć i zaczniesz rodzić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#408 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
Też będę dumna. Może do 10 roku życia się chłopak wyrobi
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() hehe..taki mały a jaki odważny.. toż to dzika bestia w nim drzemie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 | |
Zakorzenienie
|
Ma chłopak czas
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ciekawe ,że w tym samym momencie taka zmiana u nas zaszła..będziesz tą dawkę modyfikować sama czy idziesz jeszcze na konsultację do internisty? kurcze może ja też bym się umówiła.. gin to mnie odeśle na pewno na IP, a z IP od razu na oddział i eksperymenty przez tydzień.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Raczkowanie
|
Tija93 mam takie pytanie, a jak to jest jak się rodzi sn po cesarce. Co przysługuje że tak powiem, a co nie - może wiesz.
Bo w necie czytałam już różnie i jedni mówią że można zzo i oxy, a mój gin napewno mówił że zzo to nie. Dziś środa więc byłam na targu, chyba pierwszy raz tyle nakupiłam że ledwie doszłam do samochodu. Dlatego nastawiłam pranie i kompot z wiśni i się obijam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#417 |
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część VII.
U mnie w szpitalu nie indukują po CC. Ale przy SN zzo jak najbardziej można mieć.
Ale wiem ze sa w UK szpitale, które dają mała dawkę oxy. U mnie jak przewidziałam. Żeby zrobić mi masaż szyjki potrzebny by był koszykarz z bardzo długimi palcami i co najwyżej mnie tam posmyrala. Szyjka, długa, zamknięta. Miękka ale to na tym etapie nic nadzwyczajnego. Młody ułożony tak, ze teoretycznie jest w drodze do kanału ale on jest tak ruchliwy, ze równie dobrze raz może byc a za godzinę nie. Nie dał sobie nawet tętna dobrze zmierzyć. Czyli jak zawsze. Lekarka powiedziała, ze nie widzi by młody sie pchał na świat i nie wróży mi porodu SN ![]() Za tydzien kolejna próba masażu ale jak sie szyjka nie obniży to bedzie taka sama kicha jak dzisiaj. Jeżeli sie nie rozkręci to 1 sierpnia mam badania przed CC a 2 sierpnia o 8 rano CC. Teraz czekam na TZta w poczekalni, ale gdyby ktoś sie teraz do mnie odezwał to obawiam sie, ze rozplakalabym sie jak dziecko ![]() Dzis jeszcze wizyta Health Visitor... Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja
![]() |
#418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopisuje do listy pytań na jutro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ostatnio to mi doszła panika, że w brzuchu taki bezpieczny, mam go zawsze przy sobie i o matuchno co ja zrobię jak będzie poza brzuchem, to ja ze strachu o niego umrę chyba ![]() ![]() ![]() Też mam w wersji gęstej, znaczy się na pewno bardziej gęstej niż rzadkiej :P Tak jak przy owulacji, o ![]() Dzisiaj piorę skarpetuszki i pieluchy/ręczniki. Koce wszelkiej maści (mam całe dwa ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj "rozbieraliśmy" wózek, wszystko wyprane. Znaczy prawie wszystko. W daszkach i gondoli i spacerówki w stelażu są takie plastikowe rurki, elastyczne fakt faktem dość mocno, ale złamanie ich jak najbardziej realne. Chyba lepiej w takim razie ręcznie to pomoczyć niż ładować do pralki i ryzykować zdezelowaniem tych rurek? Bo nie są one wyciągane. W ogóle to jak wszystko rozebraliśmy, to jak już to poschnie to chyba tydzień będziemy dopasowywać co do czego ma być i w jaki sposób przypięte ![]() ![]() Może dzisiaj torbę do szpitala spakuję. W sumie nie, nie spakuję, bo nadal nie kupiłam miniaturek do siebie - ewentualnie tak jak któraś pisała (chyba Kasia_ruda?) żel do higieny intymnej na całe ciało i po kłopocie. Czyli tylko szampon mały byłby potrzebny i pasta do zębiszczy - ale nie chce mi się jechać kupić ![]() ![]() No i bodziaki muszę rozmiarowo poukładać, bo od 56 do 68 mam w jednej szufladzie na dwóch kupkach pomieszane. I chyba będę musiała dokupić coś małego, bo na 56 mam chyba bardzo malutko (okaże się jak poukładam), a Gabryś nie zanosi się na klopsa ![]() ![]() TinkerrBell, szkoda, że masaż nie wyszedł. Mam nadzieję, że uda Ci się jakoś namówić Młodego na opuszczenie lokum jeszcze przed cesarką - przecież musi mamę słuchać ![]() ![]() Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2016-07-20 o 11:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.