|
|
#4021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chcę się kłócić, dlatego ignorowałam Twoje posty, mam sporo problemów osobistych, a to forum daje mi wytchnienie. I tego nie ukrywam. Jeśli chcesz to możemy oczywiście zapomnieć o całej sprawie i to zlekceważyć I pisać jakby nigdy nic. Dla mnie ok. Buziaki![]()
|
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
Z drugiej strony moja ciąża zakończy się na pewno szybciej, bo bliźniacza.
Znam też przypadki gdzie dziewczyny rodziły grubo przed terminem, z niezależnych przyczyn, nigdy nie wiadomo jak i kiedy się ciąża zakończy. No można, oczywiście można zostawić listę mężowi, tylko wtedy nie będzie tak jak wy chcecie
|
#4024 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) jednak teraz mam na uwadze rzesze dzieciątek w naszych brzuszkach i mamusie, które niepotrzebnie się denerwują tą bezsensowna kłótnią. Trzymam kciuki, oby Twoje problemy osobiste szybko się rozwiązany i żebyś mogła cieszyć się ciążą na całego. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#4025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z domem tak wyszlo to i Kropka ogarniemy
|
|
#4026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo, że nie przewidzimy, czy nam się szyjka będzie rozwierać wcześniej, czy nie, ani też czy przytyjemy jak balony i stopy nam tak popuchną, że w żadne buty się nie zmieścimy. Ja do siebie złych myśli staram się nie przyjmować, albo zminimalizować je do minimum
|
|
|
|
|
#4028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
![]() biedny tatus do pozna i pozniej dziecko całe jest mamusi? bo tatus biedny do 19? a mamusia co? lezy i pachnie cala ciaze? zycze kazdej zeby lezec nie musiala
|
|
#4029 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I mam podobną pasję do waszej ![]() Cytat:
![]() W katowicach rodziłam synka Bardzo byłam zadowolona ze szpitala.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
pol biedy jak rodzace maja dzieci...gorzej jak ja uslyszalam caly wyklad ze MUSZE rodzic naturalnie od laski ktorej do porodu bardzo daleko...
|
#4032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
Każda z nas robi co chce, każda przeżywa ten czas po swojemu
![]() Ale pomysł z listą jest bardzo fajny, bo choć znam asortyment dziecięcy od podszewki, wiem że jest tez bardzo dużo nowości i fajnych rzeczy których ja akurat nie używałam, a ktoś tak i może polecić, najbardziej o to mi właśnie chodzi
|
#4035 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Ja tylko chciałam dać znać że żyję. Córka się nacieszyła dziadkami, my odrobinkę odpoczęliśmy, teraz czas wracać do pracy. W sobotę byłam na usg genetycznym, dość szybkim... Wszystko z maluszkiem w porządku, słodko sobie leżał i machał nóżkami i rączkami. Ma 6,2 cm. Ja teraz jestem w 13 tygodniu więc jak nadejdzie sobota to zacznie się drugi trymestr. Powodzenia dla wszystkich dziewczyn na badaniu genetycznym. A teraz powoli zabieram się za nadrabianie wątku.. uff..
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
Wybacz nie chciałam nikogo straszyć. Moje słowa były hipotetyczne. Co do gadania starej ciotki, to coś w tym jest, bo młoda już nie jestem
wiadomo każda zrobi jak uważa, ale lista wg mnie to świetny pomysł, bo nie powstanie sama ani przecież jednej osobie na głowę tego zwalić nie można podczas luźnej dyskusji można pomału ją tworzyć. Może też ktoś będzie miał linki do fajnych sklepów internetowych godnych zaufania sprzedawców np. Allegro i podzieli się nimi?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez znam wiele fajnych produktów i uwazam, ze lista to dobry pomysł.
|
|
|
|
#4038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#4039 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale mam zawroty głowy jak wstaje. Od paru dni znów tak mam. I tak się szybko męczę,że szok. Na pół godziny wyszłam do sklepu wczoraj + wejście na ostatnie piętro do mieszkania i oddechu nie umiałam złapać.
|
|
#4040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4041 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej witam się i ja po przerwie
, ale czytam na bieżąco ![]() spóźnione życzenia dla wszystkich solenizantek ja w końcu na urlopie odpoczywam , bo w pracy urwanie głowy , a za tydzień wyjeżdzamy odpocząć nad jeziorko jutro ide na badanie krwi do CRKiK , zobaczymy jak tam wyglądają moje przeciwciała, czy coś urosły czy na razie są na tym samym poziomie , a w piątek na genetyczne , mam nadzieję , że moja fasolka się dobrze czuje , oby szybko to przeżyć do tego 18 tygodnia
|
|
|
|
#4042 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ciekawe ile moja już ma ![]() Cytat:
I oczywiście mdłości z tego wszystkiego⌠Chyba zaraz Te upały mnie wykańczają psychicznie i fizycznie⌠Muszę mieć otwarte okna, bo nie ma czym oddychać, a jak na złość panowie muszą kosić MartaMagda jak po badaniach? |
|||
|
|
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jeśli chcecie, to możemy taką listę stworzyć wcześniej
zadecydujcie Ewentualnie spisujcie sobie gdzieś swoje typy/pomysły, żeby nic nie uciekło. Albo poczekajmy do następnego wątku (przecież to za chwile) i niech założycielka następnej części ogarnie liste
|
|
|
|
#4044 |
|
Zakorzenienie
|
Nic mi się dziś nie chce, a jeszcze muszę dwa obiady zrobić na dziś wątróbka z kurczaka a na jutro pulpeciki w sosie pomidorowym.
|
|
|
#4045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zmienia wymiarów, ale dostosowuje się do wieku dziecka, tak że będzie też łóżkiem dla 2-3 latka Mnie nie przekonuje konstrukcja rozciąganych mebli.Zresztą chciałabym kupić dużo rzeczy 2w1 czy nawet 3w1, żeby nie generować kosztów Co do listy to, chyba jesteśmy zgodne. I też bym była za tym, żeby ograniczyć te ciotkowe rady i nie straszyć, jak to może być źle. Lilotka, mnie na przykład niektóre Twoje posty bardzo stresują, bo zaczynam myśleć o jakiś strasznych ciążowych przypadłościach, choć nie muszą być one moim udziałem. Escorpio, dopiero wróciłam! Jestem mega szczęśliwa! trafiliśmy na świetnego lekarza Badanie trwało ok. 20 minut i wszytko było ładnie widać, od czwartku maleństwo urosło o ponad 1 cm i teraz ma 6,4 cm I machało rączkami i nóżkami. Jakie miało w ogóle słodkie stópki Przezierność jest w normie, jest kość nosowa, serduszko na ten moment bije 156 razy na minutę i jest dobrze zbudowane, tak samo mózg. Wszystkie przepływy też w normie. Za 10 dni dostanę opis razem z wynikami krwi, ale dla mnie najważniejsze było to USG. No i na 80% będzie dziewczynka
|
|
#4046 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że z dzidziem będzie ok, bo mam mega nerwy okazało się, że pies nie ma szczepienia aktualnego i musi iść na obserwacje. z sąsiadami wielka chryja oczywiście. ale policjanci są w porządku, więc mam nadzieję, że bedzie ok. oby pies dobrze przeszedł obserwacje i TŻ nie musiał się szczepić, bo to chyba z 10 kłuć---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
tak czułam, że bedzie girl. tyle tego rzyganka oczywiście żartuje super, że wszystko w porządku, bardzo sie ciesze![]()
|
|
#4047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4048 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje I gratulcje za dziewczynkę ![]() Cytat:
za męża A Ty się nie denerwuj, bo nic nie zrobisz, a tylko maleństwu szkodzisz
|
||
|
|
|
#4049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle rzygania, cera jak u nastolatki i do tego jem słodycze na okrągło, to i teraz mamy 80% szans na dziewczynkę
|
|
#4050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() : oklaski:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:51.

) jednak teraz mam na uwadze rzesze dzieciątek w naszych brzuszkach i mamusie, które niepotrzebnie się denerwują tą bezsensowna kłótnią. Trzymam kciuki, oby Twoje problemy osobiste szybko się rozwiązany i żebyś mogła cieszyć się ciążą na całego. 

07.05.2011
oddechu nie umiałam złapać.

I oczywiście mdłości z tego wszystkiego⌠Chyba zaraz
Te upały mnie wykańczają psychicznie i fizycznie⌠Muszę mieć otwarte okna, bo nie ma czym oddychać, a jak na złość panowie muszą kosić 
okazało się, że pies nie ma szczepienia aktualnego i musi iść na obserwacje. z sąsiadami wielka chryja oczywiście. ale policjanci są w porządku, więc mam nadzieję, że bedzie ok. oby pies dobrze przeszedł obserwacje i TŻ nie musiał się szczepić, bo to chyba z 10 kłuć
super, że wszystko w porządku, bardzo sie ciesze
I gratulcje za dziewczynkę
za męża