![]() |
#3331 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowe 2017
Cytat:
![]()
![]() |
#3332 |
Zadomowienie
|
O jaki duży bobas!!! Gratulacje
![]() Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
#3333 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() // Ja to się tu ostatnio tylko skarżę ![]() ![]()
♥♥♥ Żona - 27.08.2016 r. Mama - styczeń 2017 r. Edytowane przez chupacabra88 Czas edycji: 2016-07-26 o 19:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3334 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3335 |
Konto usunięte
|
Miałam dziś tak koszmarny dzień w pracy, że mam ochotę położyć się i płakać
![]() W pracy był kocioł, bo dali nam nowe zlecenie, o którym prawie nic nie było wiadomo, wszystkie kluczowe informacje wychodziły już w trakcie realizacji, metodą prób i błędów, nic nie działało prawidłowo, klienci też nie wiedzieli, o co chodzi, więc nam się dodatkowo obrywało. Żeby było śmieszniej, zlecenie dla innej firmy niż ta, dla której pracujemy. Śmiechu warte, od tych nerwów mi ciśnienie skoczyło (a mam nadciśnienie) i przez resztę dnia było mi słabo, w dodatku czuję się jakbym była w 9msc, taka opuchnięta i napompowana od wzdęć... I rwa kulszowa i upały mi dokuczają, to chyba nie mój dzień... A jutro jadę na badania skontrolować TSH. Oby chociaż tu było pozytywnie... Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2016-07-26 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;63468461]Miałam dziś tak koszmarny dzień w pracy, że mam ochotę położyć się i płakać
![]() W pracy był kocioł, bo dali nam nowe zlecenie, o którym prawie nic nie było wiadomo, wszystkie kluczowe informacje wychodziły już w trakcie realizacji, metodą prób i błędów, nic nie działało prawidłowo, klienci też nie wiedzieli, o co chodzi, więc nam się dodatkowo obrywało. Żeby było śmieszniej, zlecenie dla innej firmy niż ta, dla której pracujemy. Śmiechu warte, od tych nerwów mi ciśnienie skoczyło (a mam nadciśnienie) i przez resztę dnia było mi słabo, w dodatku czuję się jakbym była w 9msc, taka opuchnięta i napompowana od wzdęć... I rwa kulszowa i upały mi dokuczają, to chyba nie mój dzień... A jutro jadę na badania skontrolować TSH. Oby chociaż tu było pozytywnie...[/QUOTE] Trzymam kciuki. Tez kiepski dzień za mną i tez jestem opuchnięta. Zauważyłam że puchne od słodyczy mocno Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
#3337 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niestety tak to jest, że nikt nie docenia naszego zaangażowania, kompetencji, dobrych wyników. Zawsze się dostaje kopa w tyłek. Teraz chyba już weźmiesz L4? [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;63468461]Miałam dziś tak koszmarny dzień w pracy, że mam ochotę położyć się i płakać ![]() W pracy był kocioł, bo dali nam nowe zlecenie, o którym prawie nic nie było wiadomo, wszystkie kluczowe informacje wychodziły już w trakcie realizacji, metodą prób i błędów, nic nie działało prawidłowo, klienci też nie wiedzieli, o co chodzi, więc nam się dodatkowo obrywało. Żeby było śmieszniej, zlecenie dla innej firmy niż ta, dla której pracujemy. Śmiechu warte, od tych nerwów mi ciśnienie skoczyło (a mam nadciśnienie) i przez resztę dnia było mi słabo, w dodatku czuję się jakbym była w 9msc, taka opuchnięta i napompowana od wzdęć... I rwa kulszowa i upały mi dokuczają, to chyba nie mój dzień... A jutro jadę na badania skontrolować TSH. Oby chociaż tu było pozytywnie...[/QUOTE] Biedaku, też chyba powinnaś już pomyśleć o zwolnieniu, bo widać, że Twoje samopoczucie jest kiepskie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3338 |
Rozeznanie
|
chupacabra88 bardzo współczuję
![]() NiEBiE 9 cm to już bardzo konkretny dzieć ![]() Orlica stanowczo czas na odpoczynek. U mnie straszna burza, może jutro będzie się dało normalnie oddychać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3339 |
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;63468461]Miałam dziś tak koszmarny dzień w pracy, że mam ochotę położyć się i płakać
![]() W pracy był kocioł, bo dali nam nowe zlecenie, o którym prawie nic nie było wiadomo, wszystkie kluczowe informacje wychodziły już w trakcie realizacji, metodą prób i błędów, nic nie działało prawidłowo, klienci też nie wiedzieli, o co chodzi, więc nam się dodatkowo obrywało. Żeby było śmieszniej, zlecenie dla innej firmy niż ta, dla której pracujemy. Śmiechu warte, od tych nerwów mi ciśnienie skoczyło (a mam nadciśnienie) i przez resztę dnia było mi słabo, w dodatku czuję się jakbym była w 9msc, taka opuchnięta i napompowana od wzdęć... I rwa kulszowa i upały mi dokuczają, to chyba nie mój dzień... A jutro jadę na badania skontrolować TSH. Oby chociaż tu było pozytywnie...[/QUOTE] Współczuję :-( ja dzisiaj byłam badać tsh, potem skoczylam do miasta i myślałam że zdechne! Strasznie duszno i nie było czym oddychać. Dopiero teraz robi się przyjemnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3340 |
Konto usunięte
|
Idę na zwolnienie od początku sierpnia, i tak nie wiem, jak wytrzymam te kilka dni jeszcze...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3341 |
Wtajemniczenie
|
![]() <3 planuje kupic cos takiego. ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
#3342 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;63468461]Miałam dziś tak koszmarny dzień w pracy, że mam ochotę położyć się i płakać ![]() W pracy był kocioł, bo dali nam nowe zlecenie, o którym prawie nic nie było wiadomo, wszystkie kluczowe informacje wychodziły już w trakcie realizacji, metodą prób i błędów, nic nie działało prawidłowo, klienci też nie wiedzieli, o co chodzi, więc nam się dodatkowo obrywało. Żeby było śmieszniej, zlecenie dla innej firmy niż ta, dla której pracujemy. Śmiechu warte, od tych nerwów mi ciśnienie skoczyło (a mam nadciśnienie) i przez resztę dnia było mi słabo, w dodatku czuję się jakbym była w 9msc, taka opuchnięta i napompowana od wzdęć... I rwa kulszowa i upały mi dokuczają, to chyba nie mój dzień... A jutro jadę na badania skontrolować TSH. Oby chociaż tu było pozytywnie...[/QUOTE] Warto pomyśleć teraz o sobie i o maluchu bo w pracy i tak nikt nie będzie pamiętał że się poświęcasz i przychodzisz ![]() Co do Tsh dziewczyny to w 2 trymestrze możemy odetchnąć bo dziecko korzysta już z własnej tarczycy. A poziom tsh warto podtrzymać dla swojego dobrego samopoczucia bo na dziecko już nie ma znaczącego wpływu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3343 |
Zadomowienie
|
Jasne, nie będę się już szczypać. 8 sierpnia mam wizyty i biorę zwolnienie. Niech mnie pocałują w
![]()
#3344 |
Konto usunięte
|
Witam się od rana. Dzisiaj pobudka o 6(takiego mam kochanego synka). Do tego mąż pierwszy dzień do pracy po urlopie, więc rządzimy się dzisiaj sami... dobre czasy się skończyły :-/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;63468461]Miałam dziś tak koszmarny dzień w pracy, że mam ochotę położyć się i płakać ![]() W pracy był kocioł, bo dali nam nowe zlecenie, o którym prawie nic nie było wiadomo, wszystkie kluczowe informacje wychodziły już w trakcie realizacji, metodą prób i błędów, nic nie działało prawidłowo, klienci też nie wiedzieli, o co chodzi, więc nam się dodatkowo obrywało. Żeby było śmieszniej, zlecenie dla innej firmy niż ta, dla której pracujemy. Śmiechu warte, od tych nerwów mi ciśnienie skoczyło (a mam nadciśnienie) i przez resztę dnia było mi słabo, w dodatku czuję się jakbym była w 9msc, taka opuchnięta i napompowana od wzdęć... I rwa kulszowa i upały mi dokuczają, to chyba nie mój dzień... A jutro jadę na badania skontrolować TSH. Oby chociaż tu było pozytywnie...[/QUOTE] Faktycznie kocioł, ale jak od sierpnia idziesz na zwolnienie to już za chwilę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3346 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3347 |
Zadomowienie
|
Śliczna, zwłaszcza ta 2 mi się podoba. Ale ja chyba bym nie chodziła w takich, nie lubię zwracać na siebie uwagi
![]() Wczoraj przeżyłam coś czego nie chciałabym powtórzyć. Na grillu u siostry cośtam pomagałam kroić i nagle ciocia która też tak była nieoczekiwanie podeszła dotknęła mojego brzucha pogładziła i mówi o już się brzuszek pokazuje. Poczułam się niekomfortowo i spięta... Macie jakiś pomysł jak uniknąć tego typu sytuacji? Ja powiedzinłam że to narazie bardziej ciąża spożywcza i się odsunęłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3348 | ||||||||||||||||
Rozeznanie
|
Czytam na bieżąco, otwieram posty, na które chcę odpowiedzieć, tylko czasu czasem brak, żeby to zrobić. No to teraz hurtem, mam nadzieję, że wszystko aktualne :P
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja mam taką tekturkę składaną na 3 różową z reklamą czegoś dla kobiet w ciąży. Tak są zapisane niektóre wyniki badań, ciśnienie. Ale w sumie niewiele informacji w stosunku do tego, co się dowiaduję na wizycie. Do tego dostałam taką teczuszkę, ok. formatu A5 która ma 3 przegródki - na wyniki badań, na zalecenia/recepty itp. i na resztę. Zakładka reszta jest najlepsza, trzymam w niej fotki z USG ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie ma co go budzić, bo tylko się złości. Więc ja rano załatwiam swoje sprawy i też zaczynam pracę z nim. Pewnego dnia TŻ postanawia wstać o 8, 8:30 jest gotowy i się dziwi, że je nie zaczęłam nawet jeść śniadania ![]() Prawda, niektóre poznikały. Ja staram się być, ale nadal praca, remonty, papierologie (myślicie że dostanie pozwolenia na budowę to koniec przygód? haha) i nie zawsze rano mogę tu popisać. Ale staram się :P Cytat:
Cytat:
Cytat:
Strasznie Tobie współczuję. Mam nadzieję, że jak urodzi się maleństwo, to to wszystko nie będzie już miało znaczenia... [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;63468461]Miałam dziś tak koszmarny dzień w pracy, że mam ochotę położyć się i płakać ![]() W pracy był kocioł, bo dali nam nowe zlecenie, o którym prawie nic nie było wiadomo, wszystkie kluczowe informacje wychodziły już w trakcie realizacji, metodą prób i błędów, nic nie działało prawidłowo, klienci też nie wiedzieli, o co chodzi, więc nam się dodatkowo obrywało. Żeby było śmieszniej, zlecenie dla innej firmy niż ta, dla której pracujemy. Śmiechu warte, od tych nerwów mi ciśnienie skoczyło (a mam nadciśnienie) i przez resztę dnia było mi słabo, w dodatku czuję się jakbym była w 9msc, taka opuchnięta i napompowana od wzdęć... I rwa kulszowa i upały mi dokuczają, to chyba nie mój dzień... A jutro jadę na badania skontrolować TSH. Oby chociaż tu było pozytywnie...[/QUOTE] Biedna ![]() W załączniku obiecane fotki brzucha - przed wczorajszym śniadaniem i po... |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
@}-,-'-
|
Hej przyszłe mamusie
![]() ![]() Jestem tu po raz pierwszy. Właśnie zaczęłam drugi trymestr i skoro już tak sobie narzekamy... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3350 | |
Konto usunięte
|
Różnica w wielkość brzucha u mnie podobna, po najmniejszym posiłku mnie też od razu tak napompowuje... Uciążliwe to jest, pod koniec dnia się toczę.
Wyspałam się dziś i humor od razu trochę lepszy ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
![]() Opisuj mu dokładnie, niech wie z czym ma do czynienia ![]() Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2016-07-27 o 08:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3351 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3352 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() pequenina_ - potweirdzam, u mnie to samo, wydęta jestem nawet po kawie ![]() ![]()
![]() |
#3353 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się, czy mi przez cukrzycę gigant nie urośnie
![]() Ale póki co nie zamierzam się tym przejmować! Najwyżej sami go wyciągną trochę wcześniej. ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;63471581]Idę na zwolnienie od początku sierpnia, i tak nie wiem, jak wytrzymam te kilka dni jeszcze...[/QUOTE] Cytat:
Cały czas się tylko potwierdza, że w pracy i tak nikt nas nie doceni. Ja miałam kiedyś złamany palec prawej ręki, dostałam 3 tygodnie zwolnienia (nie miałam gipsu, tylko tejpowanie). Wtedy byłam sama w dziale i gdybym poszła, musielibyśmy go zamknąć i wiecie co? Dostałam wyraźną sugestię, że moje L4 nie wchodzi w grę. Palec jest teraz krzywy, boli, a myślicie, że ktokolwiek mi podziękował, docenił? Wolne żarty ![]() Teraz oczywiście już bym się na takie coś nie zgodziła, ale człowiek uczy się na błędach. Mały psotnik ![]() W ogóle mało się ruszał w porównaniu do ostatniego USG, gdzie machał wszystkim. jak szalony. Ale jak TŻ zobaczył rusza nóżką i tą małą stópkę, to się strasznie wzruszył... ![]() Koszulki śliczne, skąd są? ![]() Cytat:
![]() Innej rady chyba nie ma ![]() Cytat:
Jutro lub w piątek powinnam mieć wydrukowane projekty. Cytat:
![]() Nie przytyłam nic, a nawet schudłam okolo 2 kg od wagi sprzed i ciągle jestem na tym poziomie. Tż zgadza się na wszystkie moje zakupy, jest bardzo tolerancyjny, ale i tak wszystko z nim konsultuję i za bardzo nie szaleję. Tylko wczoraj wydałam 230 zł w H&M online na ciuchy ciążowe. ![]() Cytat:
![]() ja mam te skoroszyt do którego wszystko wpinam i gin wczoraj powiedział, że to jest właśnie moja karta ciąży. Cytat:
Tak, danio jadłam i lody śmietankowe cały czas. Mama to mi nawet blendowała pierś z kurczaka i zrobiła taką zupkę. ![]() Wiecie co jest straszne? Że nawet jak się idzie do szpitala z cukrzyca ciążową, to dają do jedzenia rzeczy niedozwolone. ![]() Cytat:
![]() Mój Tż uwielbia wszelkie gazetki reklamowe z marketów. Przeważnie bierze je jako lekturę do wanny. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Halo! Halo! Tylko nie myśl sobie, że to tak łatwo! Czekamy na parę słów o Tobie. ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;63481121]Różnica w wielkość brzucha u mnie podobna, po najmniejszym posiłku mnie też od razu tak napompowuje... Uciążliwe to jest, pod koniec dnia się toczę. Wyspałam się dziś i humor od razu trochę lepszy ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Hej hej ![]() Opisuj mu dokładnie, niech wie z czym ma do czynienia :Brzydal:[/QUOTE] A Ty nam się brzuszkiem jeszcze nie chwaliłaś! ![]()
Edytowane przez NiEBiE Czas edycji: 2016-07-27 o 09:19 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3354 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Napisz coś więcej o sobie ![]() Cytat:
Koszulki na allegro znalazłam ![]() Z tymi szpitalami to masakra jakaś, najlepiej omijać szerokim łukiem |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() Wczoraj w szpitalu ordynator mnie jeszcze zbadał i kazał dużo pić i duphostanu nie brać tylko luteine dopochwowo... Ja z duphostanu właśnie schodziłam miałam dokończyć opakowanie na 2 tabletkach i koniec , a tu luteina na noc tylko... Nie myślicie że to za mało? Dzisiaj po wypis ide i wykupie recepte. Wczoraj rocznica, ale my nic specjalnego nie robiliśmy, po prostu cieszyliśmy sie sobą bo w końcu razem byliśmy, dobrze że wczoraj mnie wypisali ![]() ![]() A po przyjeździe na mojego małża czekała niespodzianka w postaci akwarium, ale sie ucieszył ![]() ![]() Co do l4 to kasa długo idzie a u mnie to w ogóle dziwnie te wypłaty... Od połowy maja jestem na l4 wiec do połowy czerwca zapłacił pracodawca, 17lipca przyszły pieniądze za połowe czerwca, wiec myślałam że teraz za cały mies. Dostane po 10.08 a tutaj wczoraj przyszło 700zł... Także wypłaty w cały świat:P I dziewczyny idzcie sobie na l4 nawet nie patrzcie na pracodawców bo to Wy i maluszki jesteście najważniejsi a pracodawcy i tak nie doceniają poświęcenia...nie ma co. Skurczy nie mam ale miałam sytuacje z takim wybrzuszeniem tylko nawet nie pomyślałam że to skurcz:P ale uczucie głupie:P
#3356 |
Zakorzenienie
|
Lidka, niestety nie zawsze te szpitale da się omijać. Obyśmy my wszystkie już nie musiały się w nich znaleźć do samych porodów!
![]() Wild, super, że dzień Wam się udał i że TŻ zadowolony z prezentu. ![]() Niestety, jeśli chodzi o leki, to nie wiem, bo nigdy żadnego z nich nie stosowałam. Może ze swoim ginem skonsultuj? Ja mam strasznego wkur..a ![]() ![]() ![]() ![]()
#3357 |
Konto usunięte
|
Bo mój brzuch jest wielki od nadwagi, nie od ciąży
![]() Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2016-07-27 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3358 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Zakorzenienie
|
Orlica, ja też mam nadwagę
![]() Nie masz tak? ![]() P.S. Oczywiście do pokazywanie nie namawiam. ![]()
#3360 |
Konto usunięte
|
Ja też tak mam, w ciuchach można sobie wmówić, że to tylko ciąża, ale bez... cóż, ciąża tak nie wisi :P
---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Właśnie wyczytałam w ciążowej aplikacji, że Bąbelek sika mi do brzucha już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.