![]() |
#1621 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VII.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1622 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Szkoda, że nie było SN i się nacierpiałaś, ale ważne że synek jest z Tobą. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1623 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie też jest mega gorąco.. pół nocy się męczyłam..mąż obok smacznie (pod kołdrą) śpi a ja kręcenie,wiercenie,sikani e,smarkanie,pocenie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() zdrówka dla Was Cytat:
to i sił do opieki nad Małą może starczy na dłużej ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1624 |
Zakorzenienie
|
Tinkerr tez juz po??? Gratulacje kochana.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1625 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jestem mega w tyle, ale nie daję rady być na wizażu ![]() ![]() ![]() Uzupełniłam listę o nowe mamy! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Gratulację! ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1626 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej mamusie!
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale cudnie! Kolejny maluszek! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() powodzenia z przeprowadzką!
![]() |
#1627 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1628 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajnie ze brat przywital siostr ![]() Duzo zdrowka dla was i czekamy na relacje ![]() Gratuluje ![]() Cytat:
Odpoczywajcie ![]() Tija powodzenia w tym calym harmidrze. ![]() Dzien dobry . Dziś troche lepiej pospalam ale rano mnie bol biodra wygonil z lozka nie dalo sie ulezec ojj. Byle do poniedzialku ;-) Nasza Tija sie tak rozpędzila ze na poerwszej stronie nam koncowke sierpnia wpisała porodow dziewczyn ![]() Oj widac ze zagonoiona ![]() Kochana musisz zmienic na lipiec ![]() Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ![]() ![]() Adrianek ![]() ![]() 30.05.2014 /3700g,59cm/ ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png Edytowane przez Lucynka20xd Czas edycji: 2016-07-29 o 07:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1629 |
Zakorzenienie
|
Tija zmień proszę imię na Lilia
![]() Centymetry podam jak ją zmierzą bo lezymy na porodówce jeszcze, czekamy na sale do 16 minimum. Będziemy walczyć z cycem, bo młoda jak narazie tylko raz chwyciła.. Ale jestem dobrej myśli. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1630 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1631 |
Rozeznanie
|
Gratuluje tinkerr!!! I zazdroszczę
![]() ---------- Dopisano o 06:45 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ---------- Na dziś mam termin z 1 badania prenatalnego. Dzień zaczął się stresująco... Na wkładce mam śluz ale taki krwisty, troche się przestraszyłam, bo jest go sporo... Bartek się rusza na szczęście i trochę mnie to uspokaja. Za godzinę jadę do położnej, mam nadzieję że nie wyśle mnie do szpitala... |
![]() ![]() |
![]() |
#1632 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1633 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1634 |
Zakorzenienie
|
Ale mi sie nic nie chce, juz czuje, ze dzisiaj bede miala dzien lenia, a nie chce sie lenic
![]() TinkerrBell, gratulacje! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1636 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tylko ziemniaki i chleb ![]() Wiecie jak ciężko mi trzymać dietę (poza ciążą) na której nie mogłam ani ziemniaków ani chleba ale za to ryżu i makaronu dużo? Masakra !! Myślałam, że polubie z czasem, ale dwa lata takiej diety a ja wciąż nie lubie .... Cytat:
Generalnie ja bym mogła na kanapkach z chleba przeżyć całe życie ... ale niestety od tego bardzo tyję i muszę ograniczać ... Lubię naleśniki i jaja - dużo jaj. Jak trzymałam dietę potrafiłam zjeść 50 jaj tygodniowo ![]() ![]() Także ten ... buła z jajem ![]() Cytat:
Trzymamy kciuki by się z cycem zaprzyjaźniła na dobre !!
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1637 |
Raczkowanie
|
zona, navioe, Tinkerr gratulacje. oby zdrowo rosły
![]() ![]() Tija a myśmy juz myslały że masz inny harmider na głowie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1638 |
Zakorzenienie
|
żona, Tinkerr, navioe gratulacje dziewczyny!!!
![]()
#1639 | |||
Rozeznanie
|
wspaniale! gratulacje ogromne
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Jakoś mam więcej energii od rana dziś. Te ostatnie kilka dni pospałam sobie do ok 10-11 ale efekt był taki że zanim coś zaczęłam funkcjonować to była 12-13, czyli czas na obiad. Po obiedzie, wiadomo, trzeba odpocząć no i zaraz 16 i TŻ z pracy ![]() ![]() ![]() ![]() W planie jeszcze upiec bułki, obiad, poprasować trochę... zobaczymy jak to mi wyjdzie ![]() Synek w nocy odkrył żebra. Ale to boli! szczególnie przez sen ![]() ![]() dobrego dnia! ![]()
![]() |
#1640 |
Raczkowanie
|
żona, Tinkerr, navioe gratulacje dla was, fajnie ze macie juz dzieciaczki obok
![]() Ale gonicie z wpisami, ciezko nadrobic. Byli u mnie rodzice i przywiezli gondole, jakas duza jest ![]() Wczoraj bylam na wizycie i ktg, wszystko ok porodu nie widac i wrozy mi przenoszenie;/ dziec wazy niby 3300 (37+3) a tydz temu w pon 2600(36+0) to niemozliwe zeby tyle przybral w tak krotkim okresie i gin uznal ze wazy ok 3000g. Takze w sob impreza urodzinowa syna a po niej zaczynam wyganiac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1641 |
Raczkowanie
|
żona, Tinkerr, navioe - gratuluję!
![]() Dzień dobry wszystkim! U mnie dziś 37+0 tc ![]() Mały mnie dzisiaj wybudził takim rozciąganiem się w każdą stronę, że myślałam, że zaraz coś się zacznie. Ale teraz cisza i spokój. ![]()
#1642 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A imię córeczki prześliczne. ![]() Chętnie bym odgapiła gdybym miała mieć dziewczynkę, niestety w ogóle do nazwiska by nie pasowało. ;P Cytat:
![]() Wreszcie! Super. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A to nieładnie, że mały się uparł, żeby żebra męczyć, miło że przestał. ![]() Cytat:
![]() To dobrze, że jednak spokój. ![]() Mój też się właśnie rozciąga, strasznie ciśnie, jakby przez pępek chciał wyleźć. :P |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1643 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też lubię ziemniaki. Kasz nie jadam i tz mówi że jestem dziwakiem ![]() I kanapki z serem kocham ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
![]() Ja jedynie zaprowadzilam córkę do pkola, zrobiłam zakupy i pije kawę ![]() To będzie ciężko dzień. Już czuję że nic mi się nie chce. Do tego tz mnie wkurzył bo zostawił bajzel w kuchni po sobie ![]() Więc już mam nerwa.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1645 |
Raczkowanie
|
Navioe, Trinker, Żona... gratulacje
![]() ![]() Mój dwa dni temu też rano zasunął mi kopniaka w żebra i aż mnie zgięło, ale na szczęście nóżki wróciły już na swoje miejsce i rozciągają mi bok brzucha. Zdecydowanie wolę tą wersję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj poodkurzałam, posprzątałam świnkom klatkę, planuje wytrzec kurze i w ogóle sie zmęczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1647 |
Zakorzenienie
|
Moj do zeber to juz chyba nie siega
![]() ![]() Talantea, nie zazdroszcze rozstepow tak wysoko, mi sie porobily tylko nad bozena, sa tak nisko, ze tak jakby ich nie bylo. Zmecz sie, moze to cos da ![]() Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2016-07-29 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1648 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te rozstepy dwa tygodnie temu były malusienkie, mysle sobie a tam pewnie wiecej sie nie rozsciagnie, a teraz płakac mi sie chce jak patrze na to dziadoctwo :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1650 |
Zadomowienie
|
No u mnie mycie okien pomogło
![]() Przez 3 dni przed porodem tez nie miałam zgagi i znajomi mówili ze brzuch opadł. Dziewczyny ![]() ![]() ![]() No i wiem co miała na myśli Tija pisząc i stymulacji sutków. Podczas karmienia czuje jak obkurcza mi sie macica ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.