![]() |
#61 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Bourjois Volume Clubbing, L'oreal, Celine Dion, Dessert Treats oraz inne, zapra
Cytat:
![]() interesowałby mnie brązujący i w zależności od tego który to z brązujących sephory i jakie byłoby jego zużycie mogłybyśmy dokładniej się dogadać jak wyglądałaby taka wymiana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bourjois Volume Clubbing, L'oreal, Celine Dion, Dessert Treats oraz inne, zapra
W moim wątku jest jego zdjęcie, jest to puder brązujący- poudre solaire FPS 15 , bronzer powder SPF 15, pierwotnie 10g, teraz myślę, że ok 9g chyba. W jednym miejscu jest tak jakby ,nadskrobany'
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() jakbyś mogła to wstaw je proszę jeszcze raz i napisz mi proszę który to odcień ![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za coś z tych rzeczy:
L'oreal, Contour Khol, kredka, kolor 131 noir intense/jet black Bourjois Volume Clubbing mascara, czarna, otwarta miesiąc temu, użtya zaledwie 8-9 razy The Body Shop, Spa Wisdom, On a high hydrating puree (½)? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Zdjęcie jest w moim wątku w poście 33 bodajże, na zdjęciu z innymi kosmetykami, otwarty. Odcień archipel ![]() ![]() zdjęcie http://img216.imageshack.us/my.php?i...scn1206yq2.jpg z lewej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
P.S. link w Twoim podpisie prowadzi do nieaktualnego wątku |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
To ja czekam na odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
mogę za niego oddać jedną z wymienionych przez Ciebie rzeczy
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
A jeśli bym coś dorzuciła?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
niestety nic więcej nie widzę, a nie chce szukać na siłę... sama rozumiesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Hmm, wiesz co, bardziej mi zależy na perfumach J. Simpson, ale za puderek to chyba troszkę za mało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
avon mnie kompletnie nie interesuje, w szczególności tusze ;(
a w sephorze mam czesto znizki wiec inna wymiana by mi sie nie oplacala... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
A co powiesz na kredkę szarą Miss Sporty lub białą z H & M?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
` Cos u mnie za :
Maybelline Volum’ Express, kolor czarny, Nowa nieużywana Bourjois Volume Clubbing mascara, czarna, otwarta miesiąc temu, użtya zaledwie 8-9 razy, mokra prosze odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
przepraszam Cię Basiu najmocniej ale rezygnuję... byłam dzisiaj na zakupach i kupilam sobie inny puder brązujący...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
odpowiedziałam u Ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Czyli, że nie oddasz za nic ode mnie J. Simpson? No trudno, już się przyzwyczaiłam, wszyscy teraz rezygnują z wymian
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
` Mi podobaja sie te tusze ale chyba niepotrzebne mi az dwa
![]() a jeden to troche za mało za bluze ![]() Może masz cos poza wątkiem albo cos czym możesz mnie zainteresowac ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Celine Dion, Paris Nights, zestaw EDT 15 ml + shimmering body lotion 75 ml NOWE nieużywane, zapakowane w kartonik
czy byłabyś w stanie oddać go za cienie APC(złoto i brąz) +Bell+ khol + błyszczyk Bourjois 3D orange Tonic?
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
Znalzałam u ciebie:
- The Body Shop, Spa Wisdom, On a high hydrating puree (˝) - Botanics (from Boots) revitalising body lotion, czy oba kosmetyki są nowe? Jaka jest pojemność żelu pod prysznic? * Kosmetyki kolorowe i pielęgnacyjne oraz nowa lokówka Philips * http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219073 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
przykro mi ale nic wiecej nie znalazłam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
byłabym zainteresowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
nie jestem az tak zainteresowana bluza zeby szukac czegos poza wątkiem... trudno pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jaki zel pod prysznic masz na mysli? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
w jakim kolorze jest blyszczyk? nie znam tego odcienia - na stronie bourjois tez go nie ma. ale po nazwie wyczuwam ze jest pomaranczowawy wiec raczej nie nadawalby sie dla mnie jakbys znalazła cos innego za apc albo znalazłabys coś za clinique jak sie zwolni to daj znac. buzka, pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może oddałabyś za nie płyn Cils Demasq? PS. Dlaczego nie można stosować khola przy soczewkach? Sama nosze soczewki i teraz przestraszyłam się, że to może im szkodzić.
![]() |
![]() |
#89 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wyślę w poniedziałek priorytetem. a o do tego khola i soczewek to nawet nie wiem czy to na pewno prawda, ale wyczytałam to w którymś z wątków na naszym kochanym wizażu, że właśnie ten oryginalny khol nie jest wskazany. Ale jeżeli używasz i nic się nie dzieje to może nie ma się co bać ![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do mojego nowego wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=232861
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.