|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Ledwo co zlądowałam w domu,a tu wieść,że o 20 kolęda
![]() ![]() ![]() Byłam dziś w centrum handlowym,łaziłam po sklepach bite 3 godziny ![]() W Bershce upolowałam na promocji ciekawy sweterek, w Stradivariusie bluzę z kapturem ![]() ![]() ![]() Taki 34 w tyłku ciasnawy,dalej za luzny,w 36 się topiłam. Hyh poszperam jeszcze w H&M czy Tally Wejlu,a nuż będą pasowały ![]() Poczytałam Wos,wykułam trochę słówek z anglika i popijam 'herbatkę z prądem' Mokate. ![]() Coś za nadto wciąga ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
orzeszku, lolciu jak dobrze, ze ja nie mam juz zadnych watpliwosci co do mojego uczucia do tz. nie wyobrazam sobie, ze moglby mi sie podobac ktos inny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() orzeszku, nie bede cie pocieszac, ani glaskac po glowie, bo nie robisz nic madrego. pewnie o tym wiesz, ale chce ci uzmyslowic, ze nawet jesli osiagniesz te 49 kg, to dlugo sie nimi nie nacieszysz... i chyba wmawiasz sobie, ze nie jestes glodna. no ale to twoja sprawa, twoje cialo.. zycze powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
Lolciu, a wiesz, że właśnie tak sobie niedawno myślałam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Zakorzenienie
|
[COLOR="Sienna]prawie pół dnia spędziłam na nicnierobieniu a jutro olimpiada
![]() chyba sie troche poucze ![]() miłego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do rozmiarówki, to ja nigdy tego nie zrozumiem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja się tak uczę niby ale coś mało efektywnie ![]() zwyczajnie mi sie nie chce ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
Pogodziłam się z moja A. ^^ Wyjasniłysmy sobie wszystko
![]() ![]()
#4718 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Zaglądnęłam do Was dopiero teraz kochane,bo miałam zalatany dzień i niedawno co wróciłam ![]() Najpierw byłam na mieście z siostrą (nasza wspólna przyjaciółka miała do nas dołączyć,ale że tak powiem wystawiła nas i trochę się na nią wkurzyłyśmy ![]() ![]() ![]() No,ale mimo wszystko było super ![]() Orzeszku - Ja nadal nie rozumiem gdzie Ty widzisz siebie grubą. Widziałam Twoje fotki i naprawdę,nie masz się z czego odchudzać Słońce ![]() Nefre - Udanego spotkania^^ ![]() LoLcia - Mam nadzieję,że serduszko podpowie Ci jaką decyzję podjąć ![]() Ather - No,wybaczamy,ale masz żółtą kartkę,o! ![]() Idę pomoderować trochę ![]() ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 | |||||||||||||||
Zadomowienie
|
hej dziewuszki
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jakby co to przyłaczę się do Klubu Starych Panien ^^ ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() i powtarzam - jedź na koncert ![]() Cytat:
![]() a co do przełożenia...heh nie wiem - czy to nie jest tak ze im szybciej tym lepiej dla zdrowia? zdrowie najwazniejsze jednak... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() btw. u mnie dziś też jeden okazał serce - wpisał wszystkim dobre ocenki mimo, że nie chodziliśmy praktycznie na zajęcia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a dobrego psychologa niestety trzeba szukac metoda prob i bledow. przytulam Cie i mam nadzieje,ze jednak uporasz sie z tym jeszcze przed zrzuceniem tych 10kg ![]() Cytat:
a moze jakies fotki ciuszkow? ![]() btw. co to za herba? dobra? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() idę walnąć sobie jakąś dobrą herbatkę i na rowerek przed telewizorek. jestem tak zmęczona tym pseudotworzeniem artykułów, że muszę zregenerować siły przed czytaniem notatek. Swoją drogą niedługo utonę chyba w kserówkach,muszę je jakoś przeorganizowac ![]() PS. nefre - super, ze sie pogodzilyscie ![]() Ather - wybaczamy ![]() ![]() buziaczyska ![]()
![]() |
#4720 |
Zadomowienie
|
Madame_Apple- chętnie bym wrzuciła foty,jeśli cyfrówka miałaby wymienione baterie na nowe
![]() ![]() Co do koncertowego tripu zbieram hmm chęci/siły na rozmowę z rodzicielką. (oby owocną ;P) Kolęda była i się zmyła ![]() ![]() Ksiądz jak to ksiądz,w sumie sympatyczny ![]() Poza faktem,że uznał mnie za uczennicę gimnazjum ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a moja herbatka z prądem się skończyła ![]() hmm zaraz sprawdze czy mam jeszcze rum w barku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a popołudnie było owszem miłe, kręgle spoko spodobało mi się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
Śnieżko - Skoro jest Ci z nimi fajnie,to nie zamartwiaj się,nie stwarzaj sobie dodatowych zmartwień
![]() Na pewno nie jest tak,jakie masz wrażenie ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zakorzenienie
|
Cos mnie tu dziś jakoś tak mało
![]() ![]() ![]() ![]() (nie ma to jak sztuczny optymizm ![]()
![]() |
#4724 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Oj dzisiaj miałam zalatany dzień,najpierw byłyśmy z mamą odwiedzić takie biedne,niepełnosprawne małżeństwo,później do dziadka z spóźnionym prezentem no i do fryzjera leciałam po zamówione kosmetyki,zostawiłam u fryzjera 150zł,a jeszcze złotówki mi zabrakło,świetnie ![]() Poza tym napisałam dzisiaj Tż-etowi,że zaczęło się robić trochę monotonnie,albo jesteśmy u mnie,albo w kinie i tak nam leci,więc zaproponował mi na jutrzejszy dzień; wypad do restauracji chińskiej,bądź do sphinxa,albo stadnina koni,tia... ostatecznie stanęło na palmiarni [tak to się pisze?] w Gliwicach,więc jutro czeka mnie dzień pełen wrażeń.. ![]() Poza tym ostatnio boli mnie często żołądek i zauważyłam,że najczęściej po jogurcie naturalnym,bądź kefirze,najpierw mi się tak odbija ciągle,a później buch żołądek i kolację muszę jeść na siłę,a wieczorem oczywiście mięta.Muszę zrezygnować z tych produktów,ale ja je tak lubię ![]() Albo może to też z tego,że nie jem ciepłych posiłków,prawie w ogóle,mama wszystko robi na szybko i kto chce to sobie odgrzewa,a czasami kupuje coś gotowego na zimno i tak ostatnio jadamy ![]() ![]()
#4725 |
Zakorzenienie
|
Oj to Lolciu niedobrze z tym jedzeniem Twoim
![]() ![]() Udanej wycieczki z TŻtem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
Witam Kochane
![]() a raczej Dobry wieczor ![]() Jaka ja najedzona. Wtrąbiliśmy 2 małe pizze z P. ;D Od razu wyjasniam - P. to TYLKO przyjaciel, nic więcej ;D Świetnie mi się z nim spędza czas, doskonale mnie rozumie i.. jest dobrze jak jest ![]() Z dzisiejszej nauki nic mi nie wyszło, mam nadzieję, że dam radę coś zrobić jutro. Zgadałam się już z kumpelą , aby rano pójść do biblioteki to coś z tą prezentacją pokombinujemy.. Bałagam.. trzymajcie kciuki, abym się ze wszystkim do niedzieli wyrobiła ;D
#4727 |
Zakorzenienie
|
Lolcia, to udanego jutrzejszego wypadu życze. Wiesz odnośnie tych kefirów, to ja mam tak z jogurtami... Jak zjem to zaraz jakoś tak przezemnie "przepływają", w brzuchu mi bulgocze po nich, czasem żoładek boli i jeszcze jestem szybko głodna
![]() Btw. chyba podjęłam ostateczną decyzję. Obcinam włosy ![]() ![]() Tymczasem po raz kolejny boję się szkoły i mam nadzieję, że obędzie się bez depresji po szkolnej spowodowanej jakąś ndst. Oby było tak jak wczoraj, niby tak się bałam, a przeszło bez echa... (tudzież wypadałoby stwierdzić: "głupi ma zawsze szczęście ![]()
![]() |
#4728 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() w każdym razie mam nadzieje, ze faktyko dzien bedzie pelen wrazen ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no i trzymam, żebyś się ładnie ze wszystkim wyrobiła ![]() tamo - kurcze jak tak opisujesz to rośnie mi ochota na zobaczenie Twojego zdjęcia - kiedy w końcu się ujawnisz, hę? ![]() mam nadzieję, że będziesz zadowolona z nowej fryzurki ![]() No i oczywiście życzę Ci udanego dnia jutro, główka do góry ferie tuż-tuż ![]() No ja się zregenerowałam, ale wcale nie mam dość relaksu ![]() ![]() A jutro woooolneee ![]() Buzi, słodkich snówwww ;*
![]() |
#4729 |
Zakorzenienie
|
Eh prosiłam mamę od tygodnia żeby zrobiła dzisiaj coś ciepłego,np naleśniki,mam na nie wielką ochotę,to powiedziała,że nie ma czasu,mamy sobie odgrzać bigos [przepraszam,ale jemy już ten bigos od tygodnia i wychodzi mi uszami,nosem i tyłkiem.] ale z drugiej strony to dobrze,bo mamę już w ogóle nie obchodzi co ja jem,przy czym wcześniej wpychała mi wszystko do ust na siłę,była nawet w stanie o 24 zrobić mi naleśnika
![]() Ale mniejsza już z tym ![]() Palmiarnia to takie miejsce gdzie jest mnóstwo egzotycznych kwiatków i jakieś tam zwierzaki ![]()
#4730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc Moje Drogie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Zakorzenienie
|
Aa tamonitka,to świetny pomysł z tymi włoskami,będzie Ci pasowało na 100%
![]() ![]() Mangosia ja się mam Ciebie bać? no coś Ty,większego świra niż ja to już chyba nie ma ![]() ![]()
#4732 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mój opiekun rojku, też nam zawsze dobre oceny daje, ale poza tym jest strasznie zakręcony, jakby znajdował się w innej czasoprzestrzeni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() udanej wyprawy ![]() btw mój TŻ też mi tą palmiarnię obiecywał kiedyś, ale na obietnicach sie skończyło ![]() (Jabłuszko palmiarnia to taki choćby ogród botaniczny jest... egzotyka w środku zimy ![]() a co do odżywiania to masz racje, koniecznie powinnaś zacząć jeść ciepłe posiłki... ![]() Cytat:
![]() ![]() trzymam kciuki za prezentację ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pouczyłam się nawet tak dość... zwłaszcza w wannie (uwielbiam uczyć się w wannie, chociaż mam bardzo złe światło w łazience... ale w wannie mi przynajmniej nic nie przeszkadza ![]() idę zalec do łóżka z notatkami również (i z moim wierszem na emisję głosu co go mam zdać jutro ![]() ![]() miłych snów Słoneczka ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ewuś (nie)dziękuje, zeby się aby udała ![]() ![]() ![]() ![]() Dzień dobry ![]() Wstałam o 5:40 i się nawet wyspałam ! ![]() ehhh... Już tylko 2 dni... ![]() ![]() Idę po śniadanie & kawe ![]() Miłego Dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Zakorzenienie
|
dZień dobry
![]() ja uciekam na ostatnią już olimpiadę w tym miesiącu ![]() i w ogóle popsuł mi sie troche humor wczoraj ale juz jest chyba lepiej ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane ;*
Miłego dnia wszystkim do szkoły chodzacym i tym nie chodzącym też ![]() ![]()
#4736 | ||
Zakorzenienie
|
no skoro tak twierdzisz ..
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() opcja złych i dobrych dni mówisz ![]() ![]() ![]() Ewusia może masz racje .. ![]() Asiek powodzenia na olimpiadzie ![]() A ja dziś prawie w nocy nie spałam nie wiem dlaczego ![]() ![]() Miłego dzionka ^^ ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Zakorzenienie
|
a ja wstalam o 10, zjadlam sniadanie i zalatwilam juz wakacje sobie i tz!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4738 | |||||||||
Zadomowienie
|
bonjour
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje,ze jednak tej 1 nie zarobisz ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Powodzenia w zdawaniu wiersza ![]() Cytat:
![]() Powodzenia w szkółce ![]() Cytat:
![]() daj znac jak poszlo! ![]() Cytat:
![]() phenomenko, powiedz coś wiecej o tych wakacjach,to taki miły temat ![]() ![]() A ja zjadłam sobie w spokoju pyszne sniadanko i zaraz mknę...uwaga-uwaga! tak, na ksero ![]() ![]() Milego dnia wszystkim, buuuziii ![]()
![]() |
#4739 |
Zakorzenienie
|
mazury, zakopane - na razie tyle. mam nadzieje, ze cos jeszcze wpadnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ale mam zakwasy po wczorajszych ćwiczeniach... nie chce m isie iść na tańce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.