![]() |
#4591 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla porzuconych - część II
Łyzwiarz napisał sms, czy mam ochotę wyjśc na imprezkę, czy pojdziemy do niego ogladać film.
Wybrałam to 1. Ma przyjechać o 22, z jakimś kolega. Qrde stresuje sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Rozeznanie
|
No to rób się Jamaica na bóstfffo.
![]()
#4593 |
Zakorzenienie
|
Widze ze sie sytuacja z łyżwiarzem rozwija... dobrze dobrze
![]() Ja własnie wrocilam do domu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak bede miała jakies zdjecia to na pewno wkleje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() No i to taka impreza, że bawią się w parach itp ![]() Qrde troche żałuje ze się zgodziłam. On mieszka jakieś 60km ode mnie, wiec troche daleko.. Shewato czekamy na zdjęcia. I super że się dobrze bawiłaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zadomowienie
|
Bry wieczór...
jak się źle czuję.. mało spaliśmy w nocy z kolegą... Ale od początku ... Byłam u niego w pracy po 20. Było zamieszanie gdyż przyszła kontrola i dopiero około 23.30 zostawiśmy sami... Było fajowsko..... Obejżeliśmy dwa filmy (w trakcie jednego usnęłam na jego ramieniu ![]() ![]() B: "Ciszej, bo ją obudzisz" Mama: "Kogo?" B: "ją!" M: "Kogo?!" B: "ją" I chyba tutaj palec B. musiał wskazać na mnie. Oczy miałam zamknięte więc dokładnie nie wiem... Ehehe... Nie powiem. Dziwna sytuacja... Wiecie co? Podoba mi się B. Strasznie mi się podoba. Taka nocka pozwoliła mi jego poznać lepiej. Ale to nie jest odpowiedni kandydat na kogoś więcej. Kolega. Nie będę sobie więcej mieszać w głowie. Shewa- oczywiście czekamy na zdjęcia ![]() Jamaica - udanej imprezy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
Jamaica! nie stresuj sie
![]() babki mam dzis lepdszy chumor bo...tatatada! dostalam maila od Matteo! i to taki slodkiiii!!! ![]() przeczytajcie ![]() Sweet Darling, I am happy u are doing ok, and that things are going well for you!! Thank you for the pics! i really loved them! and no, i havent forgetten what you look like.. How can i forget such a beautiful face?? ![]() Things here are great, lots of fun, and as i told you before, ots of sunlight and great beeches!! Today ryan and i went to a beech called bearly heads and skinboarded all day.. it was so much fun!! the later on we went to this bar called varsity tavern which is near by our campus, we got a couple of pints and mingled with the locals.. Unfortunalty i cant send you more of my pics, because my comp is broken and i am using ryans right now, but as soon as i have it back i will send you all the pics u want.. I hope to hear from you soon!! i send you all the sugar you can handle, my beautiful polish.. -M-
#4597 |
BAN stały
|
Juuuuulkaaaaaaa
![]() Boskie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4598 |
Zadomowienie
|
i znowu do was wracam
![]()
#4599 |
Rozeznanie
|
Ja niedługo zmykam do kina. Mieliśmy iść na 19:15 ale jest jeszcze na 20:30 czego wczesniej nie zauwazyliśmy, więc pójdziemy na ten. Nie wiem czemu ja wiecznie śpiąca chodzę. Rozumiem, że moje maksymalne cisnienie jakie miałam w życiu to 98/56 no ale ludzie ja o niczym innym nie myślę tylko żeby zaszyć się w puchach.
#4600 |
Zadomowienie
|
Julka hmmm super wiadomosc dostalas
![]() Camilla obudzilam sie rano hihihi i po przeczytaniu wiadomosci na watku (w tym twojej ![]() ![]() ![]() Jamajka a czemu nie wybralas ogladania filmu "u niego" ![]() Dziewczyny udanych randek dzis (lub nauki... to ja) ![]()
#4601 |
Zakorzenienie
|
prawda??? taks iei ciesze!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4602 |
Zadomowienie
|
Widze ze wszystkie zajete dzis
![]() Do nas tez zaraz znajomi przychodza, wciagniemy nosem jakies winko ![]() ![]() ![]() ![]()
#4603 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem.
No, no Rodolphe cusz to Ty za sny masz ![]() ![]() ![]() Julka e-mail rzeczywiscie słodki ![]() Jamaico miłej zabawy, ale uwazaj na siebie, jestes młodziutka, gościa słabo znasz...ehh ten wyjazd tylko z nim i jego kumplem. Jak to przeczytałam to jakos mi sie żarówka ostrzegawcza zapaliła. No, ale ja jestem nieco przewrażliwiona ![]() Poziomko witam, o cusz to sie stało? |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
ja tez sie melduje. Za niedlugo ide na babysitting do sasiadow ale jeszcze troche bede
![]()
#4605 |
Zakorzenienie
|
A ja juz mykam spać.
Siostrzenica dzisiaj u nas nocuje ![]() Branoc babochy! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4607 |
Wtajemniczenie
|
chyba sie zakochałam....
ps. ale całuje mmmmmmmmmmm ![]() no co w koncu to 3 randka mozna juz nie? ![]() ps2.boje sie ze to sen.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
BAN stały
|
Jamaica
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
o bosz jamaica!!? calowac sie na 3 randce ! tosz to skandal
![]() ![]() ![]()
#4610 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Zakorzenienie
|
Bry!
Nie wyspałam się ![]() ![]() ![]() Jamaico super! Życze żeby znajomosc pozytywnie sie rozwijała ![]() julka cellulit wbrew pozorom jest raczej przypadłością osób szczupłych. Tak naprawde nie da sie go pozbyć, może sie jedynie stać mniej widoczny dzieki cwiczeniom i spadku wagi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Wtajemniczenie
|
bry
ja tez sie nei wtspałam, bo oduczam fada spania na łózku i mamy wojny jak się obudzi zawsze ![]() Kamilaa jakie masz stosunki z siostrzenicą??moja siostra własnie przyszła na obiad,ale to nic dziwnego w sumie ![]() Pozniej napisze jak bylo wczoraj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Rozeznanie
|
Bry
Jamaica, super ![]() ![]() My wczoraj w kinie nie byliśmy. Pojechaliśmy, ale niestety nie było już biletów. Zarezerwował miejsca na wtorek przez neta. Wiecie co, ja już mu się chyba nie podobam. Dawniej to chociaż dążył do jakiegoś kontaktu fizycznego a teraz nic. Już ze 3 tygodnie tak jest. Jakies buzi, przytulenie i nic więcej. Tak się zastanawiam czy to normalne ![]() Zaczęłam brać tabletki no ale co mi po nich jak on w ogóle nie zainteresowany. Wiecie co, to przykre trochę jest. Wczoraj to czułam się jakbym w ogóle mu się nie podobała. Nieraz specjalnie założę spódniczkę czy bluzkę z większym dekoldem no ale to nic nie daje ![]() Nie wiem czy dobrze myślę, ale czasem mi się wydaje, że on się jednak panicznie boi dziecka. Pamiętacie jak na początku znajomości rozmawiałam z nim o tym co by zrobił gdybym była w ciąży? (czysto hipotetyczne pytanie) wtedy mi powiedział, że NIE WIE. Byłam zdziwiona, no ale potem sobie wytłumaczyłam, że to nie są rozmowy na 2 miesiac znajomości. Teraz może boi się, że ja coś knuję, że chce z nim dziecka żeby przy mnie został. Czasami mam takie odczucia, chociaż nigdy nie dałam mu do zrozumienia, że byłabym do tego zdolna. Być może wystraszył się tego, bo za dużo opowiadam o moich dzieciatych koleżankach itp. no ale kurczę, jak tu nie opowiadać skoro na palcach jednej ręki policze koleżanki w stanie wolnym., reszta ma już rodziny.
#4614 |
BAN stały
|
Bry
![]() Umieram po pracy. Wszystko mnie boli. |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Rozeznanie
|
Astra dziwi mnie troszkę cała sytuacja-może spróbuj porozmawiać z nim otwarcie.
Ja miałam szalony piątek-spotkałam jednego dnia prawie wszystkich moich byłych (4)- w tym 3 na jednej imprezie (to nie jacys poważni byli ale jednak ![]() ![]() ![]() Jamaica CONGRATULATIONS!!! A w ogóle dziś najprawdopodobniej mija rok odkąd zerwałam ze swoim eksem ![]() Edytowane przez gwendolyn Czas edycji: 2008-01-27 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
Astro pogadaj z nim. Moze jego postawa wynika nie z tego, że mu się nie podobasz, ale z powodu np. zmęczenia. Widujecie się o dość późnych porach, z tego co pisałaś to on przez cały dzień w pracy. Wiesz akumulatory po jakims czasie się rozładowują. Nie chce go bronic, ale może tak jest. Niemniej jednak lepiej z nim pogadaj
![]() Ja zaraz do koscioła ide. Nie chce mi sie bo pogoda koszmarna ![]() No i M. ma dzisiaj przyjechać ![]() Jamaico ja mam dobre stosunki z siostrzenicą, chociaż czasami bywa przemądrzała ![]() Gwen to ciekawy miałaś tydzień. Sami eksowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
BAN stały
|
Astro to juz rzeczywiscie jest dziwne
![]() ![]() ![]() ![]() ja mam kaca giganta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 |
Wtajemniczenie
|
Astrohm... faktycznie to trochę dziwne, ale uważam że jedynym wyjściem będzie rozmowa, delikatne zasugerowanie, bo wiadomo że to troche taki "śliski" temat w takiej sytuacji.
Napewno wszystko się ułoży,ale podstawą zawsze kiedy jest jakiś "problem" musi być rozmowa. Trzymam kciuki ![]() Gwen a masz ci los, bardzo dobrze że nei zgodziłaś się na spotkanie! ![]() Wczoraj było cudownie. Powiedział mi, że bardzo cieszy się że mnie poznał, że najchętniej nie wypuszczałby mnie z rąk, ciągle tulił, trzymał za rękę. Zastanawiałam się gdzie jest kruczek, bo to jest zbyt pięknę.. A może to nagroda, za te 10miesięcy rozpaczy po T? (wczoraj widział nas najlepszy kumpel eks, jego spojrzenie- bezcenne) Bańka mydlana pęknie kiedy wyjedzie, i to już niebawem chyba. |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ps. ja tez chce taka nagrode, bo moj koszmar sie skonczyc nie moze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Rozeznanie
|
Wczoraj jak już mi było tak tochę smutno z tego powodu to jak pojechał napisałam mu esa, że chyba już ma mnie dosyć i napisałam dlaczego. Najbardziej mnie drazni jak np atmosfera robi się gorąca a on nagle ciach idzie na kompa na chwilę, zaczyna jakiś temat albo wymyśla jakąś inną rzecz. Nie wiem jak Was, ale mnie to wkurza. Napisał "dobrze". Może głupi temat, no ale trochę dziwnie się czuję...a nawet nie mam z kim o tym pogadać, bo jedyna koleżanka z którą rozmawiałam na takie tematy nie odzywa sie od tego sylwestra
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.