|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Drobne ciałem, wielkie duchem
bylka no pokaz sie koniecznie
niki dziewczyny maja racje, ty w domu przeciez tak ciezko pracujesz, pranie, sprzatanie, gotowanie, opieka nad dziaciakami...szkoda tylko ze pracy w domu nikt nie docenia:/ ale z drugiej strony nie dziwie ci sie ze chcesz wyjsc juz z domu i zaczac prace, troche sie oderwac od tego. no ale mysle ze bys zatesknila za ta harowka w domu i to bardzo szybko wszystko jeszcze przed toba ![]() a co do zlobka i przedszkola to ja chodzilam i tu i tu, musialam bo oboje rodzice musieli pracowac, takie czasy. no i jakos przezylam, ne bylo tak zle, poza pania Gienia ktora przelsaduje mnie do dzis wiec moze najpierw rozejrzyj sie za praca, zobacz co ci proponuje rynek i zastanow sie czy jest praca ktora bedzie ci odpowiadala, czy jestes juz gotowa dac dzieci do zlobka/przedkola. nic,ja lece sie uczyc ;/ milego dniaaaa
|
|
|
|
#4202 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4203 |
|
Zadomowienie
|
a ja ide zrobic sobie kawę ( trzecią dziś) i wracam do sprawdzania czy ZUS sumiennie przekazuje składki do OFE. Nudne to straszliwie.. ale ktoś to musi zrobic
|
|
|
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4205 |
|
Konto usunięte
|
ja robie sobie probnr egzaminy na prawkopa zaraz ide na kursik
pa
|
|
|
|
#4206 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekamy na fotki ![]() Cytat:
![]() Edit: Aha, Niki, zażywasz dalej ten peritol, jak działanie?
|
|
#4207 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Patryczka bardzo mocno ode mnie ucałuj Cytat:
A z tym Garnierem to uważaj, pamietaj, żeby myc ręcę, bo tez będziesz mieć między palcami i dokładnie go rozsmarowywuj, powinno byc dobrze, po kilku dniach zauwazysz efekty![]() Cytat:
Jak narazie napisałam cv i szukam, jak brat pozyczy mi kasę to mysle o kursie na prawko. Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki...Cytat:
No jak do cholery nic nie robie? Przecież jak sie siedziw domu to i tak zawsze jest cos do zrobienia to po pierwsze, poza tym nie cierpie nudy i jak siedze w domu i nie mam co robic jeszcze bardziej mnie to dobija! ![]() Przepraszam z abrak pierwszych literek i błędy, nie wiem co nacisnełam, że jak chce cos skasowac a potem daje spację to zjada mi każde kolejne literki
|
|||||
|
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
bylek no powiedz mi czym Ty sie przejmujesz? Ważne, zeby Tobie sie sukienka podobała. To właściwie najważniejsze.
Poza tym mi tam te fioletowe ramiączka jakoś nie wyglądają źle. Dziewczyny tam mają rację, że jakby sukienka była np. krótsza i nie miała wogóle ramiączek to byłaby tez ładna, ale! Mi sie jakos nie widzi, żeby ona była taka jak jest na długość i bez ramiaczek... Nie wiem jakos tak dziwnie by to dla mnie wyglądało. Na szyje nic nie chcesz mówisz? Chyba faktycznie byłoby wtedy za duzo w tym miejscu. A jak buty masz czarne i torebkę też to myślę, że bizuteria juz niekoniecznie w czarnym kolorze... Może faktycznie coś fioletowego? Teraz jest duzy wybór, wiec na pewno cos znajdziesz Razem wszystkie na pewno tu cos wymyślimy, każda po propozycji i dojdziemy do wspólnego zdania Także dziewczyny do roboty, bo byli zdesperowana pewnie
|
|
|
|
#4209 |
|
Zakorzenienie
|
Nati trzymamy kciuki oczywiscie, a jak !
byli co do twojej sukienki, mimo ze jak juz pisalam nie cierpie dobierac dodatkow i generalnie w tych sprawach kocham minimalizm to ja jednak zdecydowalabym sie np. na czarne kolczyki i czarna bransoletke na reke. ale nie matowa tylko jakas polyskujaca, cos w tym stylu. nie wiem jakos wydaje mi sie ze te ramiaczka fioletowa sa same w sobie juz ozdroba i jak dodadsz do tego filotetowe dodatki bedzie zbyt agresywnie. taka jakas mam wizje, no ale poczekam na efekt koncowy i zobacze co ty wymyslisz ![]() alez mam spaloną głowe. ostatni egzamin a tyle nauki, ze padam poprostu, nie wiem od czego zaczać. i jeszcze tematy tak jakos nie bardzo mnie interesuja i musze sie zmuszac zeby to czytaxc, bleeeee byle do piątku
|
|
|
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie coś w tym jest, że teraz jakiś okres na stany depresyjne...I mnie nie omijają. Ale pocieszmy się, że na wiosnę powinno być lepiej
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
biiibus moze i masz rację... w końcu czarny to klasyka sama w sobie i ze wszystkim wygląda ładnie...
virka obys miała rację... w takim razie ja jeszcze bardziej chce wiosnę... |
|
|
|
#4212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak chce wiooooosne!!!!! ![]() Cytat:
moim zdaniem fioletowe dodatki odwroca uwage od sukienki i generalnie jakos nie wyobrazam sobie tego jako calosi, ale czarne, jakis polyskujace czy lsniace to miodio ![]() sukienka jest sliczna i szkoda zmarnowac caly efekt wlasnie dodatkami. ja np na swoja 100dniowke mialam jakis tam wisior i dlugie kolczyki, ale wytrzymalam w tym tylko pol godziny za ciezkie to wszystko bylo |
||
|
|
|
#4213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja już mam dość tej pogody, jak słoneczko przyświeci, to człowiek od razu inaczej się czuje
|
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4215 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety sukienki dziś nie zobaczycie bo postanowiłam ją jeszcze zwęzić, ale kokarda z tyłu jest bosska
Kupiłam te dodatki Pokaże wam linki jakie mniej więcej:http://allegro.pl/item302072404__mon...lentynki_.html taką bransoletkę i kolczyki coś w tym stylu, kolor identyczny jak sukienka ![]() Na tym wątku co założyłam pytałam o dodatki a dziewczyny mi piszą; te ramiączka powinny być czarne i cienkie. Boże co je to obchodzi jakie te ramiączka sa. Ja się pytam o biżu a one mi wyjezdząją z radami dot. sukienki tórą sobie sama zaprojektowałam :/ Zrobiłam sobie kolor na głowie WYszedł super. Jutro odbiore już kiecke na 10000% więc Wam dam fotki już z biżu butkami i obejrzycie
|
#4216 | |||
|
Zakorzenienie
|
właśnie
![]() zażywam, pół tabletki rano i wieczór, czuję głód częsciej niż przed zażywaniem, więcej jem, moja waga pokazuje 2 kg więcej, czyli 49 ale nie wiem czy jej ufać, bo ona taka niepewna . Brzuch mi na pewno urósł, bo spodnie mam cieśniejsze, a co do reszty to nie widzę zmian ![]() Cytat:
te nasze stany, to też sprawka pogody, u mnie jest tak szaro, brzydko, że aż mnie mdli jak patrzę za okno . Chyba sobie nalepię na szyby jakieś fototapety z widokami błękitnego nieba, morza, palm poprzynosiłam do domu mnóstwo kolorowych katalogów z ofertami wczasów i jak je oglądam to mam doła, że w takim brzydkim szarym kraju mieszkam ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() w ogóle by sie zastanowił zanim coś wystrzeli, bo gdzie przy dzieciach można NIC nie robić, a kto je karmi, ubiera, myje itd ....
|
|
|
#4217 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kiedy przechodzisz na jedną tabletkę? Ja już sama nie wiem czy się na nie skusić, czy nie... Chciałabym a boję się...
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
virka ze spaniem już ok, nie czuję żadnej senności, wszystko wróciło do normy po ok 3 dniach. Tobie się dziwię, że chcesz tyć, bo naprawdę dobrze wyglądasz, bardziej skupiłabym się na ćwiczeniach na nogi, żeby Ci troszkę przytyły, a tak reszta jest super, naprawdę viruś
nawet dziewczyny Ci tu chyba pisały, jak wysyłałas fotki, że nie jesteś chuda
|
|
#4219 |
|
Zakorzenienie
|
Nikuś,ale ja się na prawdę lepiej czułam jak ważyłam te 3 kg więcej
![]() Nogi to nie wszystko, choć jeden z większych problemów, fakt Do 5 kg (absolutne minimum to te 3 kg), spokojnie mogłabym i chciała przede wszystkim, przytyć...A tu jak stanęło na 53,5 kg tak stoi i ani drgnie... )I tak się biję z myślami z tym Peritolem...Już sama nie wiem, strasznie bym chciała, ale ja tak nienawidzę zażywać lekarstw... Kurde doradźcie coś, proszę...
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
virka spróbować zawsze mozna
do stracenie nie masz nic najwyzej jak nie bedziesz widziała efektów to odstawisz, ja sama bym z checią spróbowała, ale jestem teraz doszczętnie spłukanabyli to czekamy na zdjęcia ![]() kurde dziewczyny ja sie tak scykałam teraz, bo wysłałam zgłoszenie na tą pracę o Islandii a tam trzeba znać angielski i jka oni zadzwonią to tez chyba po ang rozmowa a ja juz teraz nie pamietam nic, choc z anglika byłam zzawsze dobra i miałam 6 i 5,a teraz czarna magia, nie wiem nawet jak powiedziec przy telefonie
|
|
|
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), tylko się boję działań ubocznych...![]() A stron z rozmówkami jest całe mnóstwo, wpisz w googla i poszukaj czegoś co Ci odpowiada stylem i poziomem, jak znałaś dobrze angielski, to na pewno szybko Ci sie poprzypomina wszystko
|
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak to jest jak sie przez kilka miesięcy nie ma z czyms do czynienia to sie bardzo szybko zapomina...a co do Peritolu to jakie on ma skutki uboczne poza ta sennością? |
|
|
|
|
#4223 |
|
Zakorzenienie
|
Nati powiedz im: Tea who you yeah bunny
Viruś zapomniałam przed tem napisać, chodziło mi o to że ja mimo że mamą nie jestem to nawet ty mnie popierasz Broń Boże nie zapomniałam o Juleczce
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
bylka noo ładna ta branzoletka
pokaz sie juz w calosci nati ja proponuje rozmowe zaczac od heloł a potem to juz pojdzie z gorki
|
|
|
|
#4226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale prawdą jest, że zapomina się strasznie szybko jak nie ma się kontaktu z językiem i to bardzo szybko...A działania uboczne...proszę bardzo ![]() Senność, która zwykle zanika po 3 dniach kuracji. Uczucie zmęczenia. Trudność w koordynacji ruchów. Zawroty głowy. Wzrost wagi ciała (to akurat bardzo pożądane ), suchość błony śluzowej jamy ustnej, dlatego niezwykle ważna jest dokładna higiena zębów po każdym posiłku.Spadek ciśnienia krwi, szczególnie przy zmianie pozycji ciała na pionową. Przyspieszona i nieregularna akcja serca. Mdłości, wymioty, biegunka lub zatwardzenie. Suchość błony śluzowej nosa i gardła. Uczucie ucisku w klatce piersiowej. Drżenia kończyn, mrowienia. Zaburzenia psychiczne. Utrudnienia w oddawaniu moczu. Reakcje alergiczne skóry. Uczulenie na światło słoneczne. Dreszcze i nadmierne pocenie się. Żółtaczka. Bóle głowy. Zaburzenia wzroku - podwójne widzenie, widzenie za mgłą. Ostre zapalenie ucha środkowego, szum w uszach. Zmiany w obrazie krwi. Niezwykle łatwo pojawiające się siniaki. Zaburzenia miesiączki. W razie pojawienia się uciążliwych objawów należy skontaktować się z lekarzem. I jak się nie bać...
|
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
ooo nie, szczerze mowiac skutki uboczne mnie zniechceciły...
|
|
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie...o to sie cały czas rozchodzi...
|
#4229 |
|
Konto usunięte
|
ale zimno .. :/
dopiero wrocialm kobietki kochane .. naszla mnie chec na zmiane avatarka ![]() paczke z avonu doatalam juz Nikuś zastanawiam sie ale chyba sie zapisze umowe mam wlasnie przed soba. Przewertowalam te strony. XCo prawda, pewnie moje zamowienia malutkie beda, no i bede musiala placic caly cas te 10 zl za przesylke, ale chociaz dla siebie bede miala taniej kosmetyki no i satysfakcje hehe ![]() a co tam u was? pojutrze tlusty cawrtek, cos szykujecie ? moze po tlustym czawrtku przytyjemy chudzinki hehe ![]() p.s. Macie prezenty na walentynki dla TŻ? ja mam. Sama wymyslilam i jest darmowy i pomyslowy i mi sie podoba
|
|
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
ojej duzo tych skutków, fak, no to nie wiem, z jednej strony kusi z drugiej chyba bałabym sie zaryzykować... no ale jak i kasiunia i karolca i Niki jak na razie nic takiego nie miały to może te skutki rzadko bardzo wystepuja... no nie wiem juz sama, ja zmykam dziewczymki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

wszystko jeszcze przed toba 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

.