|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
Darunia Twoj problem ze stanikiem mozna latwo rozwiazac
![]() ![]() ![]()
#4442 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
jak będę miała wolne to pójdę kupić przedłużki ![]()
![]() |
#4443 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4444 |
Wtajemniczenie
|
napisałam maila do tego zusu, żeby mi wytłumaczyli dlaczego są takie rozbieżności między wykazem zasiłków a tym, co otrzymałam na konto.
zobaczymy co odpiszą. nie wiem jakie podatki mogą odciągać, bo przy jakimkolwiek wyliczeniu wychodzą mi inne kwoty niż faktycznie dostałam. zapewne odpowiedź dostanę za 100lat, ale może mnie zaskoczą i do urodzenia Ali zdążą odpisać ![]()
#4445 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie na kompie to tak wygląda...
![]() |
#4446 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Może przez to, że mi cały czas płaci pracodawca i to on się rozlicza z ZUSem nie będę mieć w ogole takich danych na moim koncie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4448 |
Zadomowienie
|
Witam sie w 23 tygodniu i tym samym zaczynam z Lili 6 miesiąc. Od godziny moja kochana córeczka już mi o sobie przypomina kopniakami
![]() Czas wstawac do pracy, a po pracy jadę odwiedzić dentyste i sprawdzić ząbki. Milego dnia dla wszystkich!!! Co do skurczy to mnie jakoś nie martwią bo ostatnio mi powiedziała piani doktor, ze mam ładna i długa szyjka więc nie ma strachu. PANI MIGDAŁEK dopiszesz proszę u mnie wizyte 14 września? |
![]() ![]() |
![]() |
#4449 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam zeba do zrobienia ale nie wiem czy nie przeloze tego na po porodzie. Zawsze musze dostac konska dawke znieczulenia, a w ciazy raczej dostane tylko troszeczke i wszystko bede czula ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4450 |
Zadomowienie
|
Darunia zadzwon na infolinię do tego Zusu i tam ci wszystko dokładnie powiedzą co i jak..ja za każdym razem dostawalam rzetelne odpowiedzi
![]() Co do kolejek to u mnie na wsi to nie ma czegos takiego zeby ktos ustapil. Ale wczoraj na zakupach mój tz orzymierzal w jednym z butikow koszulę i sprzedawalo tam dwoch panów to jeden od razu czy chce usiasc czy cos..bylam zaskoczona bo mojego brxuszka czasem kobiety nie zauważają ![]() ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Wczoraj moj mąż oprocz tego ze do tej pory widział jak Igorek sie rusza to w koncu poczuł ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4451 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
dwupak zwykłych z gumką a falbankę chcę zrobić osobno do wysokości na jakiej jest materacyk w łóżeczku ![]() Tu jest ten organizer, są jeszcze takie większe bez uchwytu na bok łóżka tylko z pętelkami i je pewnie też można dostosować fajnie ![]() Tu ten na ścianę http://m.ikea.com/pl/pl/catalog/products/art/60278636/ A o oglądałam w Ikei ten zestaw plastikowych pojemniczków do przewijaka, fajne są ale stwierdziłam że poradzę sobie bez nich ![]() Cytat:
Tragedia, kierowcy autobusów czasem są nienormalni, mi kiedyś jeden tak wymusił pierszenstwo, że musiałam wyjechać na pas z naprzeciwka, na szczęście nic nie jechało. A te stare baby to już w ogóle, wiecznie złe na wszystkich im nie dogodzisz ![]() Cytat:
Zerknij sobie do italian design ja kupiłam tam fajne majty, niskie tylko bardzo lekko obszyte i mają taki jakby mini panel na brzuszek więc nic się nie wrzyna, ja je dorwałam niedawno jeszcze w cenie wyprzedażowej za 15 zł chyba ![]() Edytowane przez Emosz Czas edycji: 2016-08-22 o 06:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Jejkus, Julek non stop mi sie rusza, czuje jakbym miala w tylku bąka ktory nie moze wyjsc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4453 | |||
Zadomowienie
|
Witam się z krzywa 😣😣😣😣😣
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- Po raz pierwszy w życiu cieszę się że tyle naskrobalyscie Bo mam co czytać 😆😆😆😆😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- Uwaga! Zaczynam 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- Cytat:
Tuż pod biustem a nad brzuchem Czuje się tu taka ciasna 😑 Ale nie wiem czy to zebra... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Cytat:
Ale jestem na tak I zaszczepie Karola Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- Cytat:
Jestem po pierwszym pobraniu Potem chyba łyk boskiego nektaru i znowu kucie 😮 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4454 | |
Zakorzenienie
|
Hej !
Wczoraj pisalam z kolezanka i okazalo sie ze robi materialowe literki cudne i zrobi mi tylko po kosztach materialu ![]() ![]() Jeszcze mam plan kupic jakąs używaną karuzele na lozeczko i zrobic do niej z tych materialow co literki jakies serduszko , gwiazdke itp ![]() Ale to za miesiac bo maja ślub za 2 tygodnie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4455 | |
Zadomowienie
|
To Crp jest super informacja!!! Bardzo przydatna
Muszę chyba zrobić jakiś folder pt Karol i tam te info zapisywać bo ja tego nie spamietam wszystkiego 🤔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Cytat:
Nie był to świadomy mój wybór Wczoraj byłam na urodzinach chrześniaka I dostałam gondole, fotelik z bazą i adapterem, krzesło do karmienia, torbę ubranek, łóżeczko z nowym materacem, pościel i te wszystkie ☠☠☠☠☠☠☠y do niego Chyba dogonilam Was z wyprawką 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4456 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4457 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Cytat:
Nigdy nie jadłam ruskich 🙈 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Cytat:
A po co butla skoro mamy w planach kp?🤔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4458 |
Zakorzenienie
|
Mewka wszystko zrozumiem ale jak moglas nie jesc ruskich??? No jak ???
![]() ![]() Fajnie z tymi prezentami ! ![]() ![]()
#4459 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Cytat:
Chłopak do pary 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4460 |
Zakorzenienie
|
Jak bys chciala na chwile wyjsc z domu to butla sie przyda zeby tatus nakarmił
![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Zapomnialam sie pochwalić !!! Mąż od dzis ma urlop przez tydzien i robimy pokoik ![]() ![]() ![]()
#4461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4462 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kupić bo potrzebny i tyle One potem może można wykorzystać jako mate żeby se na niej mały leżał No nie wiem....🤔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4463 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edit: jak mogłaś nigdy nie jeść ruskich?! Ja kocham takie jeszcze z boczkiem i cebulką z góry ![]() Edytowane przez Emosz Czas edycji: 2016-08-22 o 08:07 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4464 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ważne że dzieciątko ok 🤗 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4465 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ekstra! Ja planuje sama uszyc kocyk minky i ochraniacz - zrobie dwa takie komplety ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja sie obudzilam dzis z bolem brzucha bo na razie mamy tylko podpisana wstepna umowe z mieszkaniem, a babka sie nie odzywa ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kochana na pewno sie odezwie ! ![]() zobaczysz moj tato wlasnie nam docina parapety, hydraulicy koncza i zaczynamy gipsowanie Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4467 | |
Zadomowienie
|
Emosz jestem po pierwszej dawce
Słodkie to Na początku ok Ale pod koniec już mdli lekko Na razie do przeżycia choć nie jest to moje ulubione badanie 😐 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Idę dalej nadrabiać Poprosze o cierpliwość Konska dawkę cierpliwości bo... Jeszcze tylko 20 stron 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
Fajnie ze masz ogródek A babkę możesz wykorzystać z czasem do popilnowania małego 😆 Oczywiście po starannej obserwacji obiektu 😎 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4468 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4469 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Także znam ten ból Gdy na górze widać zebra ale uda jak były tak są 😣😣😣😣 Ale damy radę 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4470 |
Zakorzenienie
|
ja jestem ciekawa czy tez bede miec badanie glukozy moze mnie ominie hehehe
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.