|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
Cytat:
Cytat:
pierwsze slysze nikt mi o tym nie mowil ze cos takiego jest.. moja siostra rodzila 5 lat temu i nie kojarze zeby o tym mowila.. Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4502 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wyjdę na wyrodna matkę ale nie wiem On na razie został u nich, tak jak łóżko i inne rzeczy z wyjątkiem ubranek Bo byliśmy moim autem a bagażnik oczywiście zapchany rzeczami budowlanymi My tak zawsze jak te dziady 😑 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Dr browns będzie bo wszystkie polecacie chyba go 😙 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4506 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Możecie polecić jakąś firmę do kupienia Co bym się nie zrazila do nich do końca życia 🤔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wczoraj ZNÓW posortowałam ubranka ![]() Ale tym razem dokładniej sobie rozpisałam co mam, uwzględniając czy ciuszek jest średni czy ciepły. ![]() Czy wy widzicie, że to już 4500 postów?? O.O
Edytowane przez PaniMigdalek Czas edycji: 2016-08-22 o 09:37 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4508 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak masz przedwstępna to nie masz się czym martwić Dałaś zadatek cxy zaliczkę? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
Chyba każda to przechodzi .... Będziesz mieć co wspominać na starość 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4509 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bo jednak zdarza sie ze trzeba dziecko z kims innym zostawic ![]() Cytat:
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4510 | |||||
Zadomowienie
|
Też się cieszę👍
Wymyslilam że w podziękowaniu za rok zabiorę chrześniaka ze sobą na wakacje nad Bałtyk Bo już zapowiedzialam mojej mamie ze razem z Karolem jedziemy wszyscy A on wtedy będzie miec 4 lata więc już do ogarnięcia chyba... Nie przeze mnie of kors, bo wiecie ja i dzieci to słabe połączenie ale przez moją mamę a jego babcie Tak to se wykombinowalam 😎 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- No wiesz? 😆😆😆😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- To smoczek też może kupić na wszelki wypadek, co?🤔 Macie swoje typy? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
Jak wrócę wrzucę fotki ubranek na razie, bo tylko je na razie mam u siebie SA fajowe zestawy BN w tym ten który sama kupiłam dla chrześniaka Chyba karola ubiore w niego ... będzie tak sentymentalnie 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
Dobrze że są teraz wyprzedaże to można coś taniej kupić 👌 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
Aa maliny to znam 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
Brać czy nie brać? 🤔 Weźcie coś mądrego napiszcie! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
Dziś sie nie tyje 😆😆😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- No gdzie wy? Nie mam co komentować 😣😣😣😣😣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
mój tż też wczoraj widział falujący brzuch. ostatnio mieliśmy dla siebie mało czasu i nie skupialiśmy się na brzuchu, ale wczoraj leżeliśmy w łóżku a Ala wywijała i mój brzuch zachowywał się jak w trakcie huraganu. ![]() ja kupię póki co tylko taki zestawik. http://allegro.pl/2x-120-ml-2pack-dr...032755039.html jak Ala podrośnie, to kupię jej te większe 240ml ale póki co, te wystarczą na jakiś czas. ten zestaw się opłaca. będę miała takie małe, może się przydadzą jak wyjdę gdzieś bez dziecka i tż będzie sobie sam radził w domu. albo do podania leków. do czegokolwiek. swoją drogą, na allegro takie tanie te butelki 240ml na all kosztuje 25zł, a w pati maksie w poznaniu chyba 63 z tego co pamiętam... ![]()
![]() |
#4512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kochana CRP a nie CRV;D ten drugi skrót to mi się z samochodami kojarzy ![]() mnie nacinali bo choć już czułam, że główka wychodzi to nie mogłam wypchnąć małego i nacięcie było zbawieniem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Takich ludzi nam trzeba 😙😙😙😙😙😙 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jeśli umowa była tylko cywilnoprawna i do tego zaliczka to sprzedający moze ja zerwać i tyle. Jeśli był zadatek to sprzedający wycofując się bedzie musiał zwrócić dwukrotność zadatku. Dlatego czasem warto dac wysoki zadatek. Najlepiej jeśli umowa była notarialna - wtedy można sądownie dochodzić podpisania umowy przyrzeczonej. Z drugiej strony nie ma co zakładać czarnych scenariuszy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
piszecie o weselach a ja ide 29 wrzesnia/ Mierzyla sukienki ale wszystko takie jakies nijakie. Marzy mi sie długa kiecurka ale jak mi sie juz jakas spodoba to jest w diabły droga
![]() mierzylam jedna piekna w komisie z ciuchami, tylko za duza była w piersiach ale ogolnie to cudo ![]() ![]() chyba ze ktoras z Was chce sprzedac swoja bo widze ze macie piekne suknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Zakorzenienie
|
hahaha
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4518 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Crv to honda 😆 To chyba to nacięcie nie jest takie złe... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Zadomowienie
|
A jak mysle o nacinaniu i szyciu krocza to juz chyba wole cc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4520 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czytalam, ze dzieci je szybko akceptują a ja i tak mam zamiar podawać smoczek najwcześniej w 3 miesiącu zycia. Jak nie będzie Lili go chciała to kupimy kolejny. Może się okaże absolutnie niepotrzebny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
a co jak zaczniesz rodzić sn i będzie jak u mnie? wtedy już za późno na cc
![]()
![]() |
#4522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4524 |
Zadomowienie
|
Ostatnie pobranie za mną 😎
w nagrodę dostałam od położnej ogórka malosolnego Bo podczas kucia zaczęłam opowiadać co ja zjem jak tylko wrócę do domu 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zadomowienie
|
Ja dalej nie wiem czy SN czy cc
Jedno i drugie wydaje mi się rosnie złym pomysłem 😣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Wracamy do domu laseczki 😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Zadomowienie
|
Hej, nie mam za bardzo czasu pisać, ale czytam na bieżąco. Dzisiaj mam wizytę, nie mogę się doczekać
![]() Meewka, mam to samo jak myślę, czy rodzić sn czy cc. Moje pierwsze dziecko nie zaakceptowalo butelki, więc zaczęłam wychodzić z domu bez córki, dopiero jak wiedziałam, że wytrzyma z 3 godziny bez piersi. Teraz też kupię butelkę na wszelki wypadek, mam nadzieję, że syn będzie laskawszy ![]() Widziała może któraś z Was zwykły biały przewijak bez żadnych misiów itp w cenie do 50zl? Jeśli tak, bardzo proszę o namiary. Myślę, że już czas, żeby coś kupić dla Janka ![]() Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | ||
Rozeznanie
|
mmgi http://allegro.pl/usztywniony-przewi...758493938.html
Bardzo proszę, jest taki "czysty" i z miarką ![]() Powodzenia na wizycie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć." Coco Chanel Edytowane przez Velvet Wave Czas edycji: 2016-08-22 o 11:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Rozeznanie
|
Witam sie na L4 -
![]() ![]() Przy nadrabianiu chcialam sie ustosunkowac do wszystkiego co pisalyscie ale za duzo tego ![]() Emosz - otulacz sliczny, ciesze sie z tego bardzo bo tez juz zdarzylam zamowic, wiec teraz czekam ![]() Czy ktos tu jest z Krakowa? A konkretnie planuje rodzic w Krakowie? Nie mam pojecia w ktory szpital celowac ;/ To samo sie tyczy poloznej - dopiero zaczne googlac Co do wyprawki to ja zamierzam kupic przewijak - juz teraz bola mnie plecy, wiec nie bede sie potem katowac. Maz ma zrobic komode do pokoju dzieciecego i ta nakladke na nia, ktora "trzyma" przewijak. Nianie sobie darujemy ale kupimy monitor oddechu. Laktator tylko wybiore ale nie bede kupowac (to samo dotyczy sterylizatora i calej obslugi okolobutelkowej). Lozeczko chce miec na poczatek w formie dostawki do naszego lozka, nie bede kupowac poscieli, ale bede pewnie chciala do niego cos uszyc, np ochraniacz na szczebelki ![]() Wanienke juz mamy, dokupie do niej "lezaczek" lub sie ogranicze do pieluchy (gabka mnie nie do konca przekonuje, to samo dotyczy wiaderka). Kapac bedziemy na pralce a ubierac w pokoju - u nas domu wszedzie rowno cieplo bo prawie nigdy nie zamykamy drzwi do lazienki - a mamy ja tak mala ze nawet by sie nie dalo zadnym stojakiem wjechac. Jak sie okaze ze to sie nie sprawdzi to bede nosic wanienke do pokoju i klasc na komodzie... Wozek - zna któras z Was husky? To znaczy ma albo ktos znajomy uzywal? Mnie sie jak na razie ten najbardziej podoba, tylko mam roznice zdan z mezem bo ja chce kupic uzywany a on nowy. Ciuchy - ja sie dosc wczesnie poddalam bo wszystkie spodnie mnie draznily, duzo chodzilam w kieckach plus kupilam jedna spodnice ciazowa i dwie pary ciazowyh dzinsow - wszytko uzywane bo szkoda mi bylo wiecej kasy wydawac. Bluzek kupilam pare rozmiar wiekszych z jerseyu wiec sie rozciagna na brzuchu. Bielizne musze sobie kupic nowa bo wszystko mnie drazni, gniecie itp - skorzystam pewnie z nazw, ktore wrzucalyscie. Niestety zawsze najbardziej lubilam koronkowe majtki a teraz nie jestem w stanie ich nosic bo mnie nagle drapia ![]() Macie na YT jakies wyprobowane filmiki z cwiczeniami? Bo sie musze zabrac za siebie I tez mam wesele we wrzesniu - kupilam sobie tanio kiecke ciazowa z Asos Maternity, tylko zamek musze w niej wymienic (na razie mam lenia i nie chce mi sie siedziec nad pruciem tego zesputego) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.