|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe cz. II
Na iperfumy.pl ostatnio zamówiłam Rochas Absolu i dostałam rocznik z 2010. Już się ucieszyłam, że nie zdąrzyły przejść reformulacji, ale na próżno. Otwieram, a tu charakterystyczny zapach "zepsutych" perfum. Napisałam reklamację i bardzo szybko ją rozpatrzyli. Dostałam zwrot pieniędzy jakieś 9 dni po wysłaniu perfum na pp. Negatywa więc nie wystawiłam, bo to się zdarza. Ale jak byłam na poczcie to dziewczyna spytała: "-nie pachną?", powiedziałam, że zepsute. A ona mówiłą, że też z tej perfumerii odsyłała, bo w ogóle nic nie czuła. Więc, różnie to bywa.
|
|
|
|
#2792 |
|
Matka buldoga
|
Chcialam tylko wspomniec, ze jak sie chce cos wlozyc w ramach gratisu do zamowienia to zawsze mozna
![]() Zamowilam w Pachnidelku perfumy za niska kwote 117zl i pomimo, ze probki perfum nie bylo, to byla krowka Taki maly, mily gest, a jakze poprawiacy ocene perfumerii ![]() Wiadomo, nie zamawiamy perfum dla probek, ale wlasnie takie male szczegoly wplywaja na caloksztalt dzialania perfumerii ![]() Wczorajo 12.40 zamowilam perfumy z Tagomago, za pobraniem. Do teraz kompletuja zamowienie, a zamowilam 1 sztuke Sie czowiek napalil, ze przed weekendem dostanie
|
#2793 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2794 | |
|
Та еще штучка ^^
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2795 |
|
Matka buldoga
|
|
#2796 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zamówiłam ostatnio z Tagomago kolejną porcję kremów Estee
i miałam do odbioru w paczkomacie za 2 dni Edytowane przez Asiuuuuula Czas edycji: 2016-08-18 o 18:59 Powód: literówka |
|
|
|
#2798 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widzę, że zabolał Cię mój post sprzed pięciu dni. Byłam zdenerwowana, może trochę przesadziłam. Próbujesz odreagować stres po pracy, czy lubisz się dołączać do grupy oburzonych? Gdybyś uważniej czytała, zauważyłabyś, że zwrot mi się nie opłacał przy tej kwocie. Przesyłka była darmowa. Edytowane przez marrypop Czas edycji: 2016-08-18 o 19:52 |
|
|
|
|
#2799 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Pierwszy raz brałem coś stamtąd bodajże dwa lata temu. Po dwutygodniowym studiowaniu for internetowych. Które pewne, które tańsze, które podejrzane. To było dawno temu. Nawet miałem konto, tu, na wizaz.pl, ale coś zlamiłem- już się na nie nie dostanę Ostatnim razem kupiłem u nich coś kilka miesięcy temu. Około 9 miesięcy. I to nie za kilkadziesiąt złotych, bo już raz u nich brałem. Nos mój wywęszył kilka fajnych zapaszków. Myślę:"Dobra, na 200 pln mnie nie wyje*ali, to chyba można względnie zaufać. Sprawdźmy, co się stanie. I się stało. Się. Jak mawiają niektórzy Przesyłka szybka. To, co chciałem. Dobra, konkrety: -Encre Noire 100ml edt: Tego się nie da podrobić. Mojego noska nie oszukasz. Oryginał, dobrze spakowany. Cena: miłego oglądania w Sephorze. -Beckham Homme: Nuty oczekiwane. Projekcja oraz trwałość: tak samo: niestety sucha skóra. Zapach 101% oryginał. Pamiętam, że jeszcze kiedyś brałem od nich CK "Be". 200 ml. Na Allegro pewnie by mi sok z rzodkwi sprzedano. Porównane z Rossmann i Sephora. Oryginał 100%. Może się tylko różnić w zależności od stopnia nawilżenia skóry. Bez zastrzeżeń. Bierz. UWAGA!!! NIGDY, ALE TO NIGDY Nie kupujcie zapachów na iperfumy.eu Owszem, przyślą kupony rabatowe, reklamują się w sieci... Sklep ten sam co iperfumy.pl tylko ![]() Ok, nie będę klął Ceny wyższe i to nawet trzykrotnie ![]() Druga, z którą miałem styczność, www.perfumy-perfumeria.pl Też wszycho oryginalne, a węszyłem, ale ceny wyższe. Ja się trzymam iperfumy.pl Towar 100% spoko, bez kombinacji, bez stresu, zapakowany ok, przesyłka szybko i w miarę tanio. Chcesz- szukaj, ja zostaję tu. Brałem kilka razy i czasem za około 1k pln. Nigdy mnie nie naciągnęli. I nadal tego nie robią, bo oczywiście wszystko sprawdzam A Dolce... to wiecie... Ceny pewnie te same co w Sephorze. Jak Sprzed 4 lat. Bierz z iperfumy.pl, a omijaj szerokim łukiem iperfumy.eu. Wszycho w temacie Na .eu przepłacz. Jakieś 2-3x---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Wcięło. Moją wiadomość. Brałem u nich też CK In2U man, Adidas team Force edt 100ml i jakieś kremy. Ceny... Śmieszne. "IN2U" i "Be" Kleina porównywałem na blotku, na suchej i nawilżonej skórze; zero różnic. "Encre noire" ani w Hebe, ani w Rossmannie nie mają. Kupione na iperfumy.pl- identyczne jak w Douglas. Kropka w kropkę. Brałem też kilka testerów Rasasi na iperfumy.pl. Takie małe, 1ml. Masakra. Beckham Homme też za 75ml zapłaciłem mniej niż w Rossmannie za 30ml:-D 100% oryginał. Wziąłem dwie. Mnie nigdy nie puścili w błoto. A przepuściłem u nich co nieco sianka. I przepuszczę jeszcze więcej, bo po co przepłacać? Bierz śmiało. Ja do Sephory chodzę tylko po to, by narkotyzować mój nos. Rozsądek zostaje gdzieś indziej. 170% narzutu? Nara. Niech lamki płacą. Będę miał dalej próbki za free:-P NIE KUPUJ ZAPACHÓW NA ALLEGRO
Edytowane przez CrazyIwan Czas edycji: 2016-08-19 o 01:01 |
|
|
|
|
#2800 | |
|
Та еще штучка ^^
|
Cytat:
![]() Trochę to za mało powiedziane, zrobiłaś swój wybór to do kogo możesz mieć pretensje? Tylko do siebie. Raz na wozie raz pod wozem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2801 |
|
Przyczajenie
|
Dziewuszki, nie kłócić mi się tu. Bo pousuwam;-)
Wracając zaś doi tematu; wydaje mi się, że nie ma co przepłacać na jakichś droższych, typu. Dolce, Kokai czy tym podobne. Iperfumy, perfumy-perfumeria.pl (trochę droższa) mają ceny o zawrót głowy niższe. Pamiętajcie, najważniejsze- trzeba mieć głowę na karku. Wąchać, czytać, wąchać;-) I nie wierzyć w to, że na Alle można kupić Chanel z wyprzedaży za 50 zł. Nie, nie można. Nie kupować zapachów z Allegro. Nigdy. Czytać posty na Wizaz.pl. Ja czytałem kilka lat temu i - mimo, że do tamtego konta już się nie dostanę, kupowałem i to oryginały, po srogo niskich cenach. Nawet z głupimi perfumeriami internetowymi jak z ludźmi w życiu. Jedni przychodzą, inni odchodzą. A z tymi, którym ufamy, i tak się jeszcze zetkniemy. Jeszcze przed ludźmi ktoś mógłby ostrzegać, ale chyba nie da się. Życie ![]() ![]()
Edytowane przez CrazyIwan Czas edycji: 2016-08-19 o 01:17 |
|
|
|
#2802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, na All też sprzedają normalni ludzie i wiarygodne sklepy internetowe, w tym polecany przez Ciebie Perfumy-Perfumeria (to to samo, co e-Glamour). To po prostu dla nich kolejny kanał sprzedaży i tyle. Tak samo trzeba wiedzieć, u kogo kupować, a u kogo nie, jak w przypadku perfumerii internetowych. Już pomijam, jakie perełki od osób prywatnych można tam upolować. Niektórzy naprawdę wystawiają tam oryginały ze swoich pieczołowicie gromadzonych kolekcji.Cytat:
Owszem, mają tam "Chanelki" za 50 zł, ale mają też za 300 zł i za 500 zł.Zapisz
|
|
#2803 | ||
|
Matka buldoga
|
Jestes
![]() Cytat:
Moja przesylka juz w drodze ![]() Cytat:
Albo: skorzystac z gotowca. Naszej listy wiarygodnych sprzedawcow allegro. Podane jak na tacy oryginaly ![]() Kupowalam, nie raz, nie dwa....zawsze oryginaly. Perfumy-perfumeria to to samo co e-glamour. Tylko, ze taniej. Rzuc kiedys okiem, maja taniej niz iperfumy, nie tylko perfumy, ale i wysylke. Ustrzelisz taka za 1 zl Zreszta, dla mnie iperfumy sa dosc drogie. Znam tansze ![]() Arsonist zreszta juz wczesniej wszystko opisala
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2016-08-19 o 10:19 Powód: literowki |
||
|
|
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gdzie kupię oryginał Hugo Boss Deep Red?
Poczytałam pierwszy post lecz to dane z 2013 roku. Znalazłam teraz: www.prostezakupy.pl oraz www.pachnidelko.pl Warto tam zamówić ?
Edytowane przez Renatka_2108 Czas edycji: 2016-08-21 o 14:34 |
|
|
|
#2805 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2807 | |
|
Bright side of life
|
Cytat:
na e-glamour kupowałam na taką kwotę i nie otrzymałam żadnej próbki w perfumesco kupowałam raz i otrzymałam. |
|
|
|
|
#2808 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2809 |
|
Matka buldoga
|
No jak to o co? O probki
![]() Dostalam z Tagomago moje "my ny". Ani jednej probki, a buszowalam i buszowalam w pudelku w styropianowych chrupkach
|
#2810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha pachnidełko jak najbardziej polecam - bardzo często tam kupuję. Mają oryginały
Edytowane przez kuki9 Czas edycji: 2016-08-22 o 17:00 |
|
|
|
|
#2811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już kupiłam na Pachnidełku ☺ pierwsza paczka przyszła potłuczona, ekspresowo wysłali mi nową i faktycznie, oryginał ☺ Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy macie doświadczenie ( byle dobre
) z perfumerią Oraza?
|
|
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
Dorotko, kupowałam u nich kilka lat temu swoje Neotantri-ki, było wszystko ok
|
#2814 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
i nic .Dziewczyny poratujecie kodem do e-glamour? Niestety wujaszek google nic nie wypluwa .
|
|
|
#2815 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2816 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
Albo wysylka do paczkomatu za 1 zl. Z niczym innym sie nie spotkalam. [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;64745076]Przecież oni od dawna kodów nie dają Kilka razy mi się udało uzyskać od nich kod na @. Trzeba wrzucić kilka rzeczy do koszyka, od czekać 2-3 dni i modlić się o maila z kodem. To jedyna opcja.[/QUOTE] Nie dziala. Lezalo i lezalo, dostalam tylko maila przypominajacego, ze mam niezrealizowane zamowienie W koncu zrezygnowalam, bo znalazlam tansza oferte ![]() Aaa, juz wiem czemu nie dostalam maila, bo wrzucilam tylko 1 produkt. Trza bylo wypelnic koszyk po same brzegi
|
|
#2817 |
|
Przyczajenie
|
Witam.
http://www.iperfumy.pl/paco-rabanne/...wa-dla-mczyzn/ 50 ml Invictus za 165 zl - opłaca sie ? jest gdzieś taniej? moze gdzies bedzie darmowa wysyłka w tej cenie ?tagomago podobno ma free wysylka ... dojdzie w tydzien ? |
|
|
|
#2818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2819 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.

Taki maly, mily gest, a jakze poprawiacy ocene perfumerii 
Sie czowiek napalil, ze przed weekendem dostanie

.