|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | ||
|
Idealna Źona; )
|
Dot.: Gruszki, śliwki do koszyka a wrześniówkom czas umyka! Wrzesień 2016
Cytat:
Cytat:
Dorotti pokaż winietki? ![]() Pestycyda i jak teraz bd wygaldac na poprawinach pokaż; ) |
||
|
|
|
#4712 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4713 |
|
Idealna Źona; )
|
A to nie wiedziałam że takie warunki są wyjazdu to się mało opłaca; /
|
|
|
|
#4714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie to mam wrażenie, że dużo rzeczy zostało do zrobienia, a tylko 2,5 tygodnia, - garnitur dla tż - pójść do cukierni i zamówić tort - pójść do kwiaciarni zamówić strojenie koscioła - kupić cukierki na bramy -kupić dzieciaczkom rzeczy do zabawy - zrobić podziękowania i jeszcze połoę zostało do wymyślenia i znaleźć na nie wolny czas - kupić dla rodziców zaproszenie do restaruacji żeby sobie razem poszli - wymyśleć zdobienie kościoła - zrobić winietki ( w tej chwili kroi się podstawa winietek i zgina, kolega robi), a ja będę przyklejać już na nie imiona i nazwiska - zapakować krówki, dziś dotarły są super, zatrudniłam już do tego mamę i koleżankę :P - dokupić jeszcze piwo - uszyć w końcu moją poduszeczkę pod obrączki bo zwlekałam strasznie długo a materiał i złota nić czeka - kupić kieliszki do potłuczenia - tżta mama ma upiec nam chleb pod kawałki chlebkana wejście na sale musimy dogadać kiedy go odebrać bo w piątek przed mamy wsio zawieźć - zamówić sękacz duży na słodki stół - zrobić karty z imionami na wejście na salę - kupić jakieś ramki na numery stołów - poczekać aż welon się pokroi u krawcowej i mam nadzieję, że będzie ładny.,, pewnie jeszcze coś zostało ale w tej chwili nie pamiętam .. ja chyba się nie wyrobię ze wszystkim ;> o połowie zapomnę.. i boję się pierwszym tańcem że czegoś zapomnimy...
|
|
#4715 |
|
Idealna Źona; )
|
Limonka dasz rade ze wszystkim jak i my
![]() Wiecie dziewczyny ze jutro NASZA MIESIAC się zaczyna ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- A ja dziś idę na ostatnia przymiarkę sukni ślubnej |
|
|
|
#4716 |
|
Rozeznanie
|
Byłam w drodze do klienta. Zdechło mi auto
siedzimy z dziewczynami w aucie i czekamy na naszego przedstawiciela handlowego, żeby nas zawiózł... Chyba będę musiała się w weekend napić na pełne rozluźnienie ---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:30 ---------- A ja mam przymiarkę w piątek. Już mam suknię wypraną |
|
|
|
#4717 | |
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
A my się zdecydowaliśmy na wyjazd w podróż poślubną, 21 września kierunek Kreta
|
|
|
|
#4719 | |
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4720 |
|
Rozeznanie
|
O, Kreta
a jedziecie na tydzień czy 2? ![]() ---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- Z jednej strony tak, a z drugiej: strasznie nam się nie chciało tam jechać... Chyba żeśmy siłą umysłu zepsuły to auto... |
|
|
|
#4721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przynajmniej czas Wam zleci ![]() Cytat:
A my musimy jeszcze przed ślubem kupić dużą szafę do pokoju bo musimy pomieścić swoje ciuchy. Nie uwierzycie jaka moja mama była zdziwiona gdy powiedziałam że wyprowadzam się do TŻ, był taki foch że myślałam, że wylewu dostanie
|
||
|
|
|
#4722 | |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie jedziecie, też na Kretę?
Będziemy tylko tydzień. Cytat:
|
|
|
|
|
#4723 |
|
Wtajemniczenie
|
Lady - ach ta Twoja mama... na co liczyła?
Vision, Karis - super Zazdrocha. W zeszłym roku byliśmy w Grecji we wrześniu i dało się opalić, ale nie było upału, nie było też rodzin z dziećmi :P Idealnie. U nas podróż poślubna (jak dobrze pójdzie) na ferie zimowe.Wanilka - pewnie coś dałoby się zrobić, ale skoro nie mogę tego zrobić osobiście, to decyzję pozostawiam mojej mamie.
|
#4724 |
|
Zakorzenienie
|
My byliśmy w Grecji 3 lata temu, ale na początku września i były nieziemskie upały. Teraz będzie trochę później, więc liczę na to, że się nie roztopimy
|
|
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
Lady, mysle ze to dobra decyzja! Wspieramy Cie
![]() Kierunek Kreta- my tez bierzemy to pod uwage ale bedziemy brac prawdziwego last minute. Moze Wyspy Kanaryjskie? Zobaczymy Sukienki drugiej na poprawiny nie pokaze bo mam kalkulator zamiast telefonu-.- dzis moze z serwisu odbiore moj o ile dalo sie go naprawic... W kazdym razie stwierdzilysmy ze ladniej jednak w tej pierwszej złotej. Boze jakie baby z nas prawdziwe... Druga jest biala z kwiatami recznie malowanymi na srodku i do tego malinowe sandaly. Nie zmarnuej sie bo dwa wesela w przyszlym roku no i mam w glowie obawe ze w tej złotej ktos na wesele przyjdzie:p |
|
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
Liczba gości wzrosła o 4, jest 54. Trzymajcie kciuki za te 6 osób jeszcze
Modlę się, żeby się zdecydowali, że przyjdą![]() W prognozie długoterminowej pokazują na 17 słońce i 19' oraz zero deszczu Edytowane przez Lady Audrey Czas edycji: 2016-08-31 o 13:47 |
|
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
A u nas się pogoda zmieniła znowu na deszcz i burze z piorunami
|
|
|
|
#4728 | ||
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
U nas burza z piorunami dzień wcześniej
|
|
|
|
#4730 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja u siebie nie nadążam... było 20 stopni i słonecznie, a teraz jest 27 stopni, deszczowo i burzowo. Wolę pierwszą opcję.
|
#4731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo my wyjezdzamy w okolicy 10-12 września i chyba na 2 tygodnie ![]() Trochę zaczynam się stresować, jutro ostatni dzień w pracy, dziś ostatnia noc u siebie, jutro już jadę do rodziców, mam paznokcie jutro i w piątek sala. Jak pomyślę o ślubie to mi serce zaczyna walić i czuje niepokój. To już prawie pojutrze! Edytowane przez asiula1306 Czas edycji: 2016-08-31 o 17:57 |
|
|
|
|
#4732 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U nas chyba podróży poślubnej nie będzie, bo tż dostanie tylko 5 dni urlopu Cytat:
![]() Cytat:
Mi taka pogoda odpowiada ale znając tż się roztopi ![]() W międzyczasie jak mnie tu nie było: - ustaliłam w 100% dekorację kościoła - zmieniłam pieśni do kościoła (to co wcześniej wybrałam okazało się że dziewczyna nie zna i musiałam szukać coś innego) - byłam na przymiarce sukni - w czwartek chyba odbieram - nasz taniec wychodzi nam coraz lepiej Mamy teraz tydzień przerwy bo pan instruktor gdzieś wyjeżdża więc wieczorami gdzieś na dworze trzeba będzie poćwiczyć (w pokoju się nie mieścimy :P)- ustaliliśmy szczegóły z salą: podaliśmy menu, (dopytaliśmy o miętę i cytrynę - mają )- ustaliłam jakie kwiaty mają być na sali i jaki będę miała bukiet - zamówiliśmy ramki z naszym zdjęciem na podziękowania dla rodziców A ze spraw nieślubnych mamy gotową kuchnię ![]() Dziś idziemy kupić wszelkie napoje, wody, soki, alkohole a jutro idę do fryzjera farbować włosy, idę odebrać suknię a wieczorem mamy spotkanie z księdzem na którym ustalimy jak wygląda msza ślubna, jak mamy się zachowywać itp i odrazu zapłacimy
|
|||
|
|
|
#4733 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzie dokładnie będziesz?Cytat:
|
||
|
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
Gratki podróży
My raczej zimą ![]() Planujecie coś na suknię, gdyby zimno było?
|
#4735 |
|
Raczkowanie
|
Oj tak lecimy z remontem bo po ślubie nie chcemy mieszkać u żadnych z rodziców. Poza tym chcieliśmy zrobić tam błogosławieństwo ale żeby to jakoś wyglądał musiałabym teraz na szybko kupić karnisze, firanki, lampę, kanapę, może jakiś dywanik itp. Czasu jest mało i brakuje mi go żeby ganiać na szybko po sklepach więc jednak błogosławieństwo będzie w moim rodzinnym domu
I na spokojnie po ślubie wykończymy to co trzeba.Co do kuchni jest biała z ciemnym blatem i czarnymi sprzętami agd. Styl nowoczesny Jak powiesimy okap i przymocujemy uchwyty wrzucę zdjęcia do klubu ![]() Nie, ani do kościoła ani na sali nie planuję mieć nic na sukni. Jedynie co to kupiłam biały sweterek, najzwyklejszy na świecie, rozpinany na guziczki ale zamierzam go mieć w razie W jakby np ktoś z gości chciał mnie wyciągnąć w nocy przed salę pogadać, przewietrzyć się itp
|
|
|
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
Także nie planuję nic na suknię, ale ja będę miała długi rękaw, więc może obejdzie się
![]() Zrobiłam sobie wczoraj keratynowe prostowanie włosów i jestem zachwycona efektem. Coraz bardziej skłaniam się do ślubu w rozpuszczonych włosach
|
|
|
|
#4737 | |
|
❤ bee happy ❤
|
Cytat:
ja jeszcze szukam ![]() z jakim biurem lecicie?
Edytowane przez Dorotti666 Czas edycji: 2016-08-31 o 16:33 |
|
|
|
|
#4738 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam do kościoła koronkowe bolerko-koszuleczkę. Nie powstrzyma zimna, ale zakrywa ramiona
|
#4739 |
|
❤ bee happy ❤
|
ja mam sweterek
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
Poka, poka
![]() Ja ostatnio wypatrzyłam na ebayu, ale zapomniałam podbić I tak się zastanawiam, czy mi w stopy zimno nie będzie.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.

może zaliczymy chociaż jakieś jezioro... 

) i ze wszystko było nie tak. I do końca nie wiem czy śniło mi się właśnie to o ślubie i obudziłam się w nocy czy śniło mi się ze śniłam :P jestem zmeczona, marze juz o piątku bo nie będę musiała wstawać do pracy

Modlę się, żeby się zdecydowali, że przyjdą

gdzie dokładnie będziesz?
I tak się zastanawiam, czy mi w stopy zimno nie będzie.