Mamy listopadowe 2016 - cz. VII - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-09-02, 13:16   #1501
EmRzet
Rozeznanie

Dot.: Mamy listopadowe 2016 - cz. VII

A ja dzisiaj kupiłam koszulę do szpitala na..rynku za całe 22 zł

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
EmRzet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 13:17   #1502
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Święto narodowe normalnie
Zebraliśmy się do południa do teściów i przywieźliśmy 10 worów takich na śmieci i 4 duże pudła ubranek rozmiary 50-62 i akcesoria typu laktator, staniki do karmienia czy inne takie. Drugie tyle jeszcze zostało.

Musimy przewijak nowy kupić, bo nasz jest popękany.
OMG!!! ale duzo tego mieliscie!!!

ja tez kupowalam przewijak, z tego samego powodu

Cytat:
Napisane przez bluesberry Pokaż wiadomość
Do porodu paznokcie nie bardzo, bo po paznokciach najszybciej niedotlenie widać i np w razie cc nie możesz mieć.

Cytat:
Napisane przez KoniKa4 Pokaż wiadomość
Wczoraj chyba czułam czkawkę małego - takie rytmiczne co ok 2 sekundy podskakiwania - trwało to ze 3 minuty - to mogło być to?

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 13:17   #1503
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
Macie dziewczyny jakieś sprawdzone przepisy na zapiekanki obiadowe z piekarnika? obojętne czy z makaronem, ryżem, ziemniakami, warzywne albo z mięsem. Bo nigdy nie robiłam i ciężko mi jakiś przepis ot tak wybrać.
http://www.kwestiasmaku.com/pasta/z_...a/przepis.html
My z mężem te zapiekane muszle uwielbiamy
I tak jak pisze pattyzjazuzanna bardzo polecam tego bloga.
aleksandramaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 13:28   #1504
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrycjazuzanna Pokaż wiadomość
W ogóle to jak wychodziłam ze szpitala, na moją salę przyjęto kobietę w wysokiej ciąży, ona do męża biadoli, że się zanudzi tutaj, a on jej na to, przecież pielęgniarka mówiła, że ktg robią dwa razy dziennie i dwa razy dziennie jest obchód, to sobie wyskoczą na miasto, na pizzę, tu niedaleko jest kolejka linowa... Normalnie jak w hotelu
.
ja pierdziu! po cos w koncu ta zona do tego szpitala trafila ja bym od zmyslow odchodzila a ten o kolejce linowej mysli. Idiota to malo powiedziane!

Cytat:
Macie dziewczyny jakieś sprawdzone przepisy na zapiekanki obiadowe z piekarnika? obojętne czy z makaronem, ryżem, ziemniakami, warzywne albo z mięsem. Bo nigdy nie robiłam i ciężko mi jakiś przepis ot tak wybrać.
nieee, zawsze robie na oko,z tego co akurat mam pod reka

Cytat:
Napisane przez ma_i Pokaż wiadomość
Nie można mieć pomalowany paznokci. Ze względów bezpieczeństwa. Gdy coś się dzieje, to widać też po paznokciach, jak zmieniają kolor.
ja pamietam, ze jak jechalam karetka na sor po tej stluczce to ratownik ten krecil nosem na to, ze amm pomalowane paznokcie

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 13:34   #1505
ma_i
Zadomowienie

Umówiłam się z położoną poleconą na SR. Pracuje na porodówce. Ma do mnie przyjść we wtorek 😊

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
ma_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 13:52   #1506
aleksandramaj
Wtajemniczenie

A ja mam jakies żołądkowe jazdy chciałam skoczyć do pracy ogarnać parę rzeczy, ale boję się wyjść z domu
W ogóle dość często mi się to ostatnio zdarzało

Zadzwoniłam do męża, żeby mu powiedzieć, że nie przyjadę i popłakałam się jak bóbr. Współczuję mu, bo jest biedny zdezorientowany.

Edytowane przez aleksandramaj
Czas edycji: 2016-09-02 o 13:53
Stary 2016-09-02, 14:04   #1507
sosowhat
Wtajemniczenie

No te jazdy nastrojowe to jakas porazka... Wszystko ok a nagle ryk, wkurzaja naajbanalniejsze rzeczy. Jutro mamy to wesele znajomych i szczerze to nie wiem jak dam rade bo czuje sie jaki taki walen kilkutonowy ledwo poruszajacy sie, najchetniej bedac w stanie spoczynku...

sosowhat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 14:05   #1508
ma_i
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aleksandramaj Pokaż wiadomość
A ja mam jakies żołądkowe jazdy chciałam skoczyć do pracy ogarnać parę rzeczy, ale boję się wyjść z domu
W ogóle dość często mi się to ostatnio zdarzało

Zadzwoniłam do męża, żeby mu powiedzieć, że nie przyjadę i popłakałam się jak bóbr. Współczuję mu, bo jest biedny zdezorientowany.
Och, a masz jazdy po czymś konkretnym? A może coś nieświeżego zjadłaś?

Stary 2016-09-02, 14:17   #1509
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
Och, a masz jazdy po czymś konkretnym? A może coś nieświeżego zjadłaś?

Zjadłam caprese na obiad, wcześniej miał wrażenie, że po kawie, ale dziś nie piłam. Zgłupiałam zupełnie.

Soso jesteś pięknym waleniem tę czerwoną kieckę zakładasz? Modyfikowałaś coś w końcu?

Ja nie mogę się doczekać aż wskoczę w normlane ubrania. Próżne to, ale co zrobić. Też nie czuję się atrakcyjnie i źle mi z tym, mimo że noszę w sobie te małâ kochaną istotkę.

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

I zła jestem, bo staram się nie objadać i nie jeść słodyczy a zjadłabym coś takiego i popiła pyszną kawką
http://www.kwestiasmaku.com/przepis/kruchotka-malinowa

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Nad Grażą mi tak śmiesznie brzuch podskakuje, chyba pierwszy raz czuję czkawkę Zosieńki
Stary 2016-09-02, 14:27   #1510
ma_i
Zadomowienie

Mój mały się rozpycha na wszystkie strony 😄 chyba mu obiadek smakował - pulpety z indyka w sosie pomidorowym z quinoa i ogórkiem kiszonym

Stary 2016-09-02, 14:29   #1511
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ruszyła maszyna...
Jak mam mieć za ok 5 tygodni cesarkę to czas najwyższy

Cytat:
Szał robi Bimatoprost w składzie, ale to jest dyskusyjna sprawa, ponieważ ta substancja jest stosowana w leczeniu jaskry (obniża ciśnienie wewnątrzgałkowe). Wg badań przenika do mleka, w ciąży i w czasie karmienia lepiej sobie odpuścić.
Mojej mamie po kroplach z bimatoprostem sciemniały i wydłużyły się rzęsy.
Są odżywki bez tego składnika i fajnie, ja nawet przed ciążą szukałam właśnie bez.

Cytat:
Nie można mieć pomalowany paznokci. Ze względów bezpieczeństwa. Gdy coś się dzieje, to widać też po paznokciach, jak zmieniają kolor.
Na szczęście są jeszcze paznokcie u stóp

Cytat:
W ogóle to jak wychodziłam ze szpitala, na moją salę przyjęto kobietę w wysokiej ciąży, ona do męża biadoli, że się zanudzi tutaj, a on jej na to, przecież pielęgniarka mówiła, że ktg robią dwa razy dziennie i dwa razy dziennie jest obchód, to sobie wyskoczą na miasto, na pizzę, tu niedaleko jest kolejka linowa... Normalnie jak w hotelu

Gość się odwraca do mnie i pyta czy robią problem z przepustkami, a ja mu na to że tutaj nawet do szpitalnego sklepiku nie można wyjść jeżeli się tego nie uzgodni z położną w dyżurce. Minę miał nietęgą.
Hahaha, dobry
Mnie nawet na wigilię nie chcieli puścić na te godzinę czy 1,5

Cytat:
Moja mama robiła fajną zapiekankę z ziemniaków.
Na dno blachy kładła pokrojone w plastry ziemniaki, na to podduszone warzywa (jakie tam chcesz, cebula, brokuł, pieczarki, kukurydza, papryka) z kiełbasą czy pokrojonym filetem drobiowym, na to znowu plastry ziemniaków, sos ze śmietany z jajkiem i na to ser żółty

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
OMG!!! ale duzo tego mieliscie!!!
A ile wyrzuciłam .... Kacper strasznie ulewał do skończenia 7 miesiąca, więc musiał mieć spory zapas ubranek żeby nie prać ich codziennie czy nawet co drugi dzień.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 14:35   #1512
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez basiczek24 Pokaż wiadomość
Ja zawsze myślałam że jak będę ciężarna to będę miała przywileje, ale te przywileje przeważnie są tylko wtedy jak sobie sama o nie zadbam.
Chociaż wczoraj byłam w aptece też, po tardyferon to Pani zauważyła że stoję w kolejce i sama mnie poprosiła, kiedyś Pan w kolejce przede mną też kazał przejść do kasy. Ale to i tak 2 przypadki tylko takie miałam, bardzo miłe. Wkurza mnie często jak stoję na pasach i sznur aut jedzie 30km/h i żaden się nie zatrzyma widząc ciężarną, mimo tego że jadą wolno bo korek.
Mi nawet nie o przywileje chodzie, chociaż z tego co widzę to w pl i tak jest to częściej spotykane. Tutaj nie spotkałam się nigdzie z kasami pierwszeństwa czy coś.
Ale mogli by się niektórzy normalnie zachowywać a nie robić z siebie idioty
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...rost-rzes.html
http://www.rossmann.pl/Produkt/Inveo-hypoalergiczne-serum-do-rzes-rewitalizujace-i-pielegnujace-3-5-ml,350249,6508,5389
Używałam obu produktów, działanie to samo.
Szał robi Bimatoprost w składzie, ale to jest dyskusyjna sprawa, ponieważ ta substancja jest stosowana w leczeniu jaskry (obniża ciśnienie wewnątrzgałkowe). Wg badań przenika do mleka, w ciąży i w czasie karmienia lepiej sobie odpuścić.

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

U mnie teraz odpada dłuższe siedzenie czy stanie, muszę unikać napinania brzucha. W związku z tym mam obawy co do wizyty w labie, ludzie mnie zjedzą żywcem jak się upomnę o przywilej... najgorsze że nie robię tego dla siebie, bo mi się nie chce siedzieć w kolejce, tylko dla dziecka.
zapisane, może wypróbuje po ciąży
Cytat:
U mnie zapiekanka to zawsze sprzątanie lodówki więc konkretnego przepisu nie mam
Cytat:
Napisane przez sosowhat Pokaż wiadomość
No te jazdy nastrojowe to jakas porazka... Wszystko ok a nagle ryk, wkurzaja naajbanalniejsze rzeczy. Jutro mamy to wesele znajomych i szczerze to nie wiem jak dam rade bo czuje sie jaki taki walen kilkutonowy ledwo poruszajacy sie, najchetniej bedac w stanie spoczynku...

My mamy na jutro zaproszenie na grilla i impreze, ale powiedziałam do tż że ja nie idę. Po pierwsze wieczorami mi codziennie brzuch twardnieje i muszę sie położyć, a po drugie impreza jest w fitnesklubie więc tym bardziej bym się czuła jak wieloryb przy tych wszystkich wysportowanych laskach
Cytat:

Ja nie mogę się doczekać aż wskoczę w normlane ubrania. Próżne to, ale co zrobić. Też nie czuję się atrakcyjnie i źle mi z tym, mimo że noszę w sobie te małâ kochaną istotkę
To nie jest próżne bo mimo wszystko nie przestałaś być kobietą i nie znaczy że masz sie poświęcać po całości!

Ale mi się dziś nic nie chce..Młoda wróciła z przedszkola i stwierdziła,że zjadła by frytki, czemu nie nie pogardze
bluesberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 14:39   #1513
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:

Zjadłam caprese na obiad, wcześniej miał wrażenie, że po kawie, ale dziś nie piłam. Zgłupiałam zupełnie.

Soso jesteś pięknym waleniem tę czerwoną kieckę zakładasz? Modyfikowałaś coś w końcu?

Ja nie mogę się doczekać aż wskoczę w normlane ubrania. Próżne to, ale co zrobić. Też nie czuję się atrakcyjnie i źle mi z tym, mimo że noszę w sobie te małâ kochaną istotkę.

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

I zła jestem, bo staram się nie objadać i nie jeść słodyczy a zjadłabym coś takiego i popiła pyszną kawką
http://www.kwestiasmaku.com/przepis/kruchotka-malinowa

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Nad Grażą mi tak śmiesznie brzuch podskakuje, chyba pierwszy raz czuję czkawkę Zosieńki
Hahahhaba dziekuje tak w czerwonej o ile moj brzuch jutro w nia wejdzie :d sie smialam do tesciowej ze poklepie baske po pupce zeby sie schowala i wcisne jakos:d

Moze Twoj maluch tak skacze Ci po wszystkim ze powoduje problemy z brzuszkiem?

Stary 2016-09-02, 14:42   #1514
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi nawet nie o przywileje chodzie, chociaż z tego co widzę to w pl i tak jest to częściej spotykane. Tutaj nie spotkałam się nigdzie z kasami pierwszeństwa czy coś.
Ale mogli by się niektórzy normalnie zachowywać a nie robić z siebie idioty
Tutaj kasy z pierwszeństwem są, ale np wczoraj w Auchan babka mnie zmierzyła i nic, odwróciła się.
A w sobotę w ikei mâż poprosił kasjerkę, żeby nas wpuściła bez kolejki, bo ja w ciąży i mam pierwszwństwo, myślałam, że nas ludzie z kolejki wzrokiem zabiją.
Tylko w Polsce na wakacjach zdarzyło mi się, że mnie ktoś sam z siebie przepuścił.
Stary 2016-09-02, 14:44   #1515
sosowhat
Wtajemniczenie

Mnie normalnie przepuszczaja i to bez mojego gadania, piekarnia, rossman, przystanek, autobus moze u mnie w miescie tylko tacy mili ludzie

Stary 2016-09-02, 14:45   #1516
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
Hahahhaba dziekuje tak w czerwonej o ile moj brzuch jutro w nia wejdzie :d sie smialam do tesciowej ze poklepie baske po pupce zeby sie schowala i wcisne jakos:d

Moze Twoj maluch tak skacze Ci po wszystkim ze powoduje problemy z brzuszkiem?

Hahaha no klepnij, niech się mała przykurczy na trochę
Wskakuj w kieckę i zrób fotę, skomplementujemy Cię i lepiej Ci się od razu zrobi

Myślisz, że ta mała wiercipiętka jest wszystkiemu winna?

Czas edycji: 2016-09-02 o 14:46
Stary 2016-09-02, 14:47   #1517
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:
Hahaha no klepnij, niech się mała przykurczy na trochę
Wskakuj w kieckę i zrób fotę, skomplementujemy Cię i lepiej Ci się od razu zrobi
Jutro, bo jak nie wejde to sie zalamie hahhahah a wczoraj sasiadka sie mnie pyta kiedy rodze, ja mowie ze jeszcze 2miechy a ona ze myslala ze teraz na dniach

Stary 2016-09-02, 14:48   #1518
ma_i
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Jak mam mieć za ok 5 tygodni cesarkę to czas najwyższy

Mojej mamie po kroplach z bimatoprostem sciemniały i wydłużyły się rzęsy.
Są odżywki bez tego składnika i fajnie, ja nawet przed ciążą szukałam właśnie bez.

Na szczęście są jeszcze paznokcie u stóp

Hahaha, dobry
Mnie nawet na wigilię nie chcieli puścić na te godzinę czy 1,5

Moja mama robiła fajną zapiekankę z ziemniaków.
Na dno blachy kładła pokrojone w plastry ziemniaki, na to podduszone warzywa (jakie tam chcesz, cebula, brokuł, pieczarki, kukurydza, papryka) z kiełbasą czy pokrojonym filetem drobiowym, na to znowu plastry ziemniaków, sos ze śmietany z jajkiem i na to ser żółty

A ile wyrzuciłam .... Kacper strasznie ulewał do skończenia 7 miesiąca, więc musiał mieć spory zapas ubranek żeby nie prać ich codziennie czy nawet co drugi dzień.
U stóp też lepiej nie. Ponoć nawet bezbarwny lakier nie jest wskazany, bo może załamywać światło...

Stary 2016-09-02, 14:50   #1519
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
Jutro, bo jak nie wejde to sie zalamie hahhahah a wczoraj sasiadka sie mnie pyta kiedy rodze, ja mowie ze jeszcze 2miechy a ona ze myslala ze teraz na dniach

Haha mi też się zdarzyło coś podobnego. Koleś się zapytał, na kiedy termin, strzelał, że wrzesień a jak powiedziałam, że listopad to on tylko "aha"

Czas edycji: 2016-09-02 o 15:03
Stary 2016-09-02, 14:51   #1520
ma_i
Zadomowienie

Cytat:
Mnie normalnie przepuszczaja i to bez mojego gadania, piekarnia, rossman, przystanek, autobus moze u mnie w miescie tylko tacy mili ludzie

A mi się jeszcze nigdzie nie zdarzyło, żeby mnie ktoś przepuścił czy ustąpił miejsca...

Stary 2016-09-02, 14:55   #1521
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:

No to tylko potwierdza jak to cywilizowany zachód wychowany jest
Cytat:
Tutaj kasy z pierwszeństwem są, ale np wczoraj w Auchan babka mnie zmierzyła i nic, odwróciła się.
A w sobotę w ikei mâż poprosił kasjerkę, żeby nas wpuściła bez kolejki, bo ja w ciąży i mam pierwszwństwo, myślałam, że nas ludzie z kolejki wzrokiem zabiją.
Tylko w Polsce na wakacjach zdarzyło mi się, że mnie ktoś sam z siebie przepuścił.
Wyobrażam sobie miny i komentarze w kolejce
Mi się tutaj nigdzie nie zdążyło. Czy to w labku, banku, sklepie, poczcie , no dosłownie nigdzie!

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

A nie!! Przepraszam ! 1 raz w Lidlu mnie zawołali do przodu, 2 facetów - polaków
Miny jak powiedziałam "dzieki" bezcenne

Stary 2016-09-02, 15:04   #1522
patrycjazuzanna
Wtajemniczenie

Cytat:
Haha mi też się zdarzyło coś podobnego. Koleś się zapytał, na kiedy termin, strzelał, że wrzesień a jak powiedział, że listopad to tylko "aha"
Cóż, mnie w kolejce do kawy jakaś pani zapytała czy już urodziłam trochę mi się smutno zrobiło jak pomyślałam że mój brzuch wygląda jak resztki po ciąży. No ale babce zrobiło się głupio, kiedy powiedziałam że dopiero będę rodzić.

Hosenka, tu na patologii za bardzo nie chcą dawać przepustek, trzeba się wypisać na własne żądanie. To logiczne, ale skoro niektórym ludziom wydaje się, że z patologii ciąży można wyskoczyć na pizzę, kolejkę linową czy do galerii, to faktycznie lepiej że od tak pacjentek nie wypuszczają.
Stary 2016-09-02, 15:05   #1523
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
No to tylko potwierdza jak to cywilizowany zachód wychowany jest

Wyobrażam sobie miny i komentarze w kolejce
Mi się tutaj nigdzie nie zdążyło. Czy to w labku, banku, sklepie, poczcie , no dosłownie nigdzie!

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

A nie!! Przepraszam ! 1 raz w Lidlu mnie zawołali do przodu, 2 facetów - polaków
Miny jak powiedziałam "dzieki" bezcenne

No właśnie ten zachód
U mnie w szpitalu, gdzie robię badania, biorę numerek do uprzywilejowanej kolejki
Stary 2016-09-02, 15:06   #1524
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cóż, mnie w kolejce do kawy jakaś pani zapytała czy już urodziłam trochę mi się smutno zrobiło jak pomyślałam że mój brzuch wygląda jak resztki po ciąży. No ale babce zrobiło się głupio, kiedy powiedziałam że dopiero będę rodzić.

Hosenka, tu na patologii za bardzo nie chcą dawać przepustek, trzeba się wypisać na własne żądanie. To logiczne, ale skoro niektórym ludziom wydaje się, że z patologii ciąży można wyskoczyć na pizzę, kolejkę linową czy do galerii, to faktycznie lepiej że od tak pacjentek nie wypuszczają.
Ja 11 dni po porodzie pojechałam do siostry na odpust idę z wózkiem a pan pyta kiedy te bliźniaki urodze

Stary 2016-09-02, 15:08   #1525
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja 11 dni po porodzie pojechałam do siostry na odpust idę z wózkiem a pan pyta kiedy te bliźniaki urodze

Ahhahahhahahhaha podły dziad!
Stary 2016-09-02, 15:09   #1526
bluesberry
Zakorzenienie

Nie pozostaje nam nic innego jak cieszyć się, że nie wyglądamy jak umęczone wieloryby potrzebujące współczucia, tylko jak seksi fit mamusie tryskajace energią

P.s. sama nie do końca w to wierzę , ale może akurat kogoś podbuduje

Stary 2016-09-02, 15:09   #1527
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:

Widocznie masz malutki i zgrabniutki brzuszek
Stary 2016-09-02, 15:13   #1528
patrycjazuzanna
Wtajemniczenie

Cytat:

Ma się ten lotny dowcip...
Stary 2016-09-02, 15:25   #1529
sosowhat
Wtajemniczenie

Wlasnie dzwonili ze moj wozek juz czeka to teraz tylko musze zbankrutowac i im przelew zrobic

Stary 2016-09-02, 15:26   #1530
magda17x
Zadomowienie

GG do magda17x

Cytat:
Wiecie co, jednak w Polsce nie można narzekać na kulturę ludzką
Byłam właśnie w aptece, tłum jakby za darmo dawali
No sto stanęłam i stoję, jakaś babka przede mną, na oko koło 40-tki najpierw mnie zmierzyła z góry na dół i patrząc na mnie mówi do jakiejś babci, że taki straszny tłum dzisiaj, ale na szczęście są fotele, na których każdy bez wyjątku na swoją kolej może poczekać
Tak sobie tylko pomyślałam "ty głupia ci.." za przeproszeniem.
Ani nawet nie pomyślałam, że ma mnie ktoś przepuścić więc nie wiem do czego to w ogóle było.

10min później w piekarni to samo, stoję w kolejce, a tu jakaś babcia mi się wryła na bezczelnego, babka z piekarni tylko głową pokręciła, ja się uśmiechnęłam i stałam dalej

Ogólnie mam to w nosie, krzywda mi sie nie dzieje, żeby mnie ktoś musiał przepuszczać, ale zachowania niektórych ludzi są po prostu żałosne
ja dzisiaj szykuję się do wyjścia i słyszę, że winda przyjechała
myślałam, że może tata wjechał na góre, wyjrzałam przez wizjer, ale widze sąsiadkę taką starszą kobitę z 11 piętra w ręku trzyma gazetkę reklamową...rozejrzała się, po czym zgniotła gazetkę, spojrzała w dół i zrzuciła z 10 piętra....więc otworzyłam drzwi i skomentowałam, że się sąsiadce chyba klatka schodowa z koszem na śmieci pomyliła, ale tylko na mnie spojrzała, nie odezwała się i poszła na góre
co za ludzie

"Miłość jest wtedy wielka, kiedy gra na wszystkich strunach serca"

magda17x jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości