|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1321 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowe 2017 na półmetku - czyli część II!
Nie wiem jak wejsc na klub lol. Musze poszukac link
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Albo dajcie prosze linka, bo nie bede tylu stron przerzucać na forum zeby znalezc ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
#1322 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/group.php?groupid=2186 służę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1323 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje
![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
#1324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1325 |
Wtajemniczenie
|
Tz dzis sluchal mi brzucha. W jednym miejscu powiedzial, ze slyszy inny glos niz flaki... jakby w jakiejs jaskini kapala woda... (????) -_-
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
#1326 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jaki model pralki? może zgapię ![]() Ja też siedzę na laptopie więc mi wszystko jedno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1327 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Spełniła nasze wymagania: mała, 7 kg bęben, dość dobre zużycie prądu i wody. Znaleźliśmy ostatnią w mieście, byliśmy w kilku sieciówkach. Spotkałam kolegę, który sprzedaje w euro rtv agd i potwierdził, że samsung ecobubble to nie najlepszy wybór, w sumie nam je odradzam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1328 |
<3 <3 <3
|
nic zwijam się spać bo padam na twarz
![]() kolorowych ![]()
#1329 |
Wtajemniczenie
|
Dobranoc. Ja tez zaraz spadam. Tylko dokoncze chrupki o smaku piklowanej cebulki
![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
#1330 |
Rozeznanie
|
donka_bez_ogonka ciągle jesz rzeczy, na które potem ja mam ochotę i nie umiem sobie miejsca znaleźć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1331 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ps: dziec dalej nie slucha i sie kontaktuje sie z nami. Doszlo do grozb. TZ powiedzial, ze nie wie co mu zrobi jak tak samo brzydko bedzie sie na usg zachowywal ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1333 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1334 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo proszę. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1336 | ||||||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mi się zapodziały pierwsze ciuszki, jakie kupiłam dla maluszka. I to były ciuszki nówki, jedyne nówki jakby by miał do tej pory : D No ale w trakcie remontu to miały prawo, pewnie się zjadą... Byliśmy wczoraj w jednej takiej. O mamo, nie miałam pojęcia, że coś takiego istnieje! Wielkie to jak ze 4 lidle, jak nie 8! Weszłam i się przeraziłam. Były tam wózki, ale o wózkach jest wątek w klubie, więc tam napiszę o wózkach :P Cytat:
![]() Co do szyjki to się nie przejmuj, mój nic nie mówi, nie mówi ile mały waży, mierzy, jaka szyjka, nie mówi jakie tętno ma mały. Ale wierzę, że on to wszystko wie, ale jest to informacja medyczna, tobie niepotrzebna skoro wszystko jest ok. A jak jesteś ciekawa to spytaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A Twój szef też nie taki kochany. Co to za sprytne zagrywki, że "kolejnej umowy po porodzie nie dostanę, ale po macierzyńskim mogę się ubiegać o ponowne zatrudnienie"? Zaczyna mnie to wkurzać. To samo z moimi szefami. Nie dadzą umowy, bo to sprawia, że bez powodu mnie nie zwolnią. Mega lojalność. Bez sensu to wszystko ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;64875971] Też dziś miałam przeryczany dzień ![]() ![]() ![]() Brzmi jak własna działalność i kombinowanie z chorobowym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gratki! Do przodu! Cytat:
Z pozostałych tematów w skrócie: znowu miałam szybki napad na lumpek, znowu mama wydziergała, tym razem czapeczki, buciki i rękawiczki... czasu an fotki brak, ale będą obiecuję :P W ikea kupiliśmy szafy ze strefy okazji, przecenione o 30% nówki, takie, które i tak mieliśmy kupić. Szybko rozkręciliśmy i naszą ciężarówką (zafira, ale mówimy tak na nią w tych okolicznościach) przewieźliśmy do dziadków, którzy wyjechali sobie w góry :P Przynajmniej garaż wolny i można korzystać : D Bo u nas płytki schną w korytarzu i nie da się wejść do mieszkania... Kupiliśmy też lampy, klosze. Jutro mykamy po farbę i będziemy malować pokoje. A drzwi do tych szaf kupiłam ok 2 tygodnie temu za 4 dyszki na olx używane : D Idealnie się poukładało ![]() ![]() TŻ wyprawił mi urodziny, było super, spodziewałam się tylko ludzi z pracy a przyszli prawie wszyscy którzy mogliby przyjść, mega niespodzianka, pycha tort, pycha pizza, kupa prezentów w tym dzień w spa <3 Oczywiście, po remoncie dopiero wykorzystam :P Cieszyłam się jak dziecko. ![]() Dziewczyny, my naprawdę jesteśmy w połowie ciąży :O Dopiero co 2 kreski, a zaraz będzie taka mała pachnąca kluska na naszych rękach <3 Magia <3 Edytowane przez pequenina_ Czas edycji: 2016-09-04 o 23:08 Powód: literoweczka :P |
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1337 |
Rozeznanie
|
Ja nie mam dostepu do klubu.
Tez jestem za grupa na fb ale obstawiam ze jak juz powstanie grupa na fb to wizaz upadnie ![]() Ja mam kryzys.. moj dziec 13miesieczny nie nalezy do dzieci spokojnych ktore posiedza i sie pobawia i ja mialabym czas na odpoczynek..od urodzenia jest wymagajacym dzieckiem.. usypianie go tylko na pilce.. pobawi sie czyms ale trwa to krotko.. wczoraj sie darl od poludnia..nic mu nie pasowalo.. usypianie to byla katorga..w nocy musialam glaskac i lulac co chwile..pewnie zeby ale i tak masakra.. nie wiem jak ja sobie poradze z dwojka maluchow..jak mi sie trafi drugie tez hnb to ja zwariuje chyba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1338 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
poprzedni wątek wizazowych mamus na którym się udzielalam umarł po założeniu grupy na fb ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1339 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja dzisiaj jadę kupić leżaczek z tiny love za 160zł mi się udało ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1340 | ||
<3 <3 <3
|
hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() aż zazdroszczę imprezy niespodzianki i tego spa : ![]() też mi ta ciąża strasznie szybko leci ![]()
![]() |
#1341 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Pogoda u mnie jesienna. Szaro, siapi deszczem, chlodno :/ nic sie nie chce, a tu do pracy zaraz trzeba wyjsc ![]() Jutro wieczorem TZ mnie opuszcza ![]() 17 wrzesnia skan i juz nie moge sie doczekaccccccc. Zjem cala milke w drodze do szpitala ^^ A chyba 20 września ja lece do pl na pare dni. Dawno sama nie latalam... a tu jeszcze brzuch... rodzice mnie zobacza pierwszy raz w ciazy ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
#1342 | |
<3 <3 <3
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1343 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Teraz to pukanie czuję kilka razy dziennie, np. jak byliśmy w kinie i było głośno. Mam wrażenie, że wcześniej ich po prostu nie rozpoznawałam, a teraz już wiem, że to to. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mam wrażenie, że już tak mało czasu, że muszę się zabrać za generalne porządki, przestawianie mebli i porządki w szafach, żeby znaleźć miejsce na wszystko. Czuję się uspokojona, bo dużo już mamy kupione. ![]() To prawda! Ale były okazje, z których szkoda nie skorzystać - mam na myśli fotelik i szumisia. ![]() Wiem, dlatego o nim napisałam. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Moj Tz wyjeżdża na szkolenie w niedzielę, a połówkowe mamy 15.09 ![]() W Polsce może poproś rodziców o trochę odpoczynku i najwyżej przyjmuj wizytacje u siebie, zamiast biegać jak szalona. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1344 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny co do szyjki to zalecenia towarzystwa ginekologicznego są takie, że między 18-22 tc lekarz ma obowiązek zmierzyć ją poprzez usg dopochwowe. Więc upominajcie się o to!
Mi fb odpowiada, na innym temacie mamy fb i tam dużo zdjęć i integracji się odbywa ![]() Donka no w Pl słabo odpoczniesz... Mój tż ma teraz 2 tygodnie urlopu, ale my zamiast jechać do Krakowa się zobaczyć z rodziną siedzimy w Wawie ![]() Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1345 |
Konto usunięte
|
Dobry dzień
![]() Chyyyba zaczynam coś czuć... Nie jestem pewna, żadnego konkretnego kopniaka nie było, ale już ze dwa dni mam wrażenie, że wszystko mi się rusza w brzuchu. Ale też nażarłam się nektarynek, więc to mogą być też one ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1346 |
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;64946626]Dobry dzień
![]() Chyyyba zaczynam coś czuć... Nie jestem pewna, żadnego konkretnego kopniaka nie było, ale już ze dwa dni mam wrażenie, że wszystko mi się rusza w brzuchu. Ale też nażarłam się nektarynek, więc to mogą być też one ![]() To Maleńśtwo się kręci po słodkim!! Ja dziś z rana dostalam takiego kopa, że aż podskoczyłam ![]() W ogóle, jaki miałam dziś sen.. My wszystkie się spotkałyśmy, tak jakby pod blokiem moich rodziców. I Moniczi zachciało się rzygać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1347 |
Konto usunięte
|
Hahaha
![]() Mnie dziś mąż obudził w nocy, bo zaczął się miotać, pytam co się dzieje, a on taki półśpiący - Mała mnie obrzygała... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1348 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;64946626]Dobry dzień ![]() Chyyyba zaczynam coś czuć... Nie jestem pewna, żadnego konkretnego kopniaka nie było, ale już ze dwa dni mam wrażenie, że wszystko mi się rusza w brzuchu. Ale też nażarłam się nektarynek, więc to mogą być też one ![]() A co, zjadłaś ruchliwe nektarynki? ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1349 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1350 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;64946626]Dobry dzień
![]() Chyyyba zaczynam coś czuć... Nie jestem pewna, żadnego konkretnego kopniaka nie było, ale już ze dwa dni mam wrażenie, że wszystko mi się rusza w brzuchu. Ale też nażarłam się nektarynek, więc to mogą być też one ![]() U mnie tak było. Żadnych motylków, nic nic. Jednego dnia czułam taki jakby niepokój... A 3-4 dni później mąż poczuł kopniaka ![]()
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:02.