![]() |
#4951 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, vol V czas zacząć :D
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4952 |
Raczkowanie
|
Niuniua...i L_V pytałyście a ja w natłoku zapomniałam ale odpowiadm- jutro idę kiecki ślubne oglądać
![]() ![]() Dorinko daj znać w piątek co Ci kosmetyczka zaproponowała, ja wiele sie naczytałam o pilingu kawitacyjnym i mam na niego ochotę ![]() Myślałam też o dermabrazji, dlatego jestem ciekawa opinii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4953 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Madzia: pamiętacie ostatnią sytację u mnie, po której (chyba trochę za bardzo) byłam wściekła. Tż powiedział wtedy, że będzie o 10 (przed pracą), bo koniecznie musi ze mną porozmawiać. Powiedziałam, że jeśli się spóźni, albo cokolwiek w tym rodzaju to będzie dla mnie jednoznaczny sygnał. Zapukał do drzwi o 9:00. co bym zrobiła? Obudziła Tżta madzialenki telefonem i "kazała" natychmiast stawić się u mnie. Nienawidzę "przeczekanych" spraw, zdanie mam dokładnie takie jak Hania , na całe szczęście mój Tż również. Mbu83: co się stało? ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja sie wkurzyłam i zadzwoniłam do TZ. co sie okazało, on mi puszczał sygnał o 9 (ale nie wiem czy za krótki, czy co, bo nie doszedł) był juz w szpitalu (ale za duzo było ludzi i potem mu poiwedzili aby jutro na 8-9 przyjechał) był tez juz u notariusza a teraz siedzi w domu i sie strasznie xle czuje (jakas grypa zolądkowa czy co). W kazdym bądz razie zbyt sie nie nagadlismy bo tak go brzuch bolał. Powiedziałam mu,z e mam warzenie , ze to tylko ja sie tym wszytskim przejmuje, ze tolka ja to przezywam. ale on powiedział,z e nie, ze on sie tez tym przejmuje. I ze jutro o tym pogadamy. Niech bedzie, choc emocje mi jakos opadna. ale teraz juz wiem, ze powiem mu jutro wszytsko, nie ma co udawac ze jest super itp. nie tym razem on juz nie pali od dłuzeszego czasu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4955 |
Raczkowanie
|
Póki co to to jeszcze do mnie nie dotarło więc dlatego dobrze się trzymam.
Pozatym wciaż głęboko tli się ziarenko nadziei że to jeszcze nie oniec bo już nie raz sie rozstawalismy. Tylko czy ja tego jeszcze chce, hmmm ![]() Oto jest pytanie (póki co bez odpowiedzi) |
![]() ![]() |
![]() |
#4956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje,że to nic powaznego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4957 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dokładnie ![]() Wczoraj rozmowa z siostą TŻ-a zeszła na mój pierścionek (urodzinowy)... I okazuje się, że gdy TŻ mówił, że zamówił mi pierścionek na allegro to rodzina myślała, że to zaręczynowy ![]() ![]() Ps. Wkupiłam się w łaski siostrzeńca TŻ-a ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak znam życie Madziu to znów ustąpisz i jutro bedzie sielanka jaki to TŻ jest wspaniały i relacje z przygotowan do ślubu. Postaw w końcu choć raz na swoim! ![]()
![]() |
#4961 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4962 |
Raczkowanie
|
[quote=dorinka30;6508364]Jasne, więc już wiesz że musisz tu wpadać a nie się żegnać
![]() Super, dzieki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4963 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mnie osobiście- madzia nie obraź się- irytowała Twoja uległość i zachwiania natsrojów z powodu Twojego TZ- zreszta nawet kiedys sobie to wytłumaczyłysmy ![]() Froggie ma racje- scenariusz jest zawsze taki sam. ![]() Teraz pozostaje pytanie- kiedy będzie dobrze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4965 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jutro napewno ie bedzie sielanki, a mam przeczucie ze bedzie gorzej niz nawet źle. Ze TZ zlapie nagle focha, bo ja potyl latach w koncu powiem, ze coś jest nie tak,. w koncu postwie na swoim. ale jesli o to chodzi to sie napewno nie ugne... o nie. nie mam zamiaru przykładac sie do rozpadu naszego związku. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4966 | |
Zakorzenienie
|
Fajnie
![]() Cytat:
Dorinko ja tez jestemn ciekaw co ci kosmetyczka doradzi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4967 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No to dobrze,że jakby co to rodzice nie będą mieli ale co do waszych zaręczyn/oświadczyn ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w takiej sytuacji na 1000% dopilnowałabym aby do tego meczu czasem "nie wydobrzał" i pokazowo zjawiłabym się u jego drzwi z lakarstwami na grypę żołądkową , a Ty zrobisz jak uważasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Zakorzenienie
|
On nie idzie do nich, tylko 2 kolegów przychodzi do niego obejrzec mecz
jejkju jak mu to wszytsko jutro wygarne, to ja nie wiem, czym to sie skonczy ![]() Edit: Dorinko, po głosie było slychac, ze naprwde go boli |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzia proszę Cię przejrzyj na oczy, facet manipuluje Tobą strasznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4971 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym, to choroba wirusowa, baaardzo zaraźliwa - koledzy o tym wiedzą? Jak dla mnie -
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
...a to czy oni przychodza do niego czy on do nich to generalnie bez róznicy.
![]() |
#4973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja nie chce isc do niego taka zapłakana, z podpuchnietymi od niewsypania i czerwonymi oczami. Nie chce by jego rodzice, siostry i koledzy widzieli mnie w takim stanie. Powiedział, ze jutro pogadamy o tym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4974 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4975 |
Zakorzenienie
|
Już wcześniej chciałam Ci coś zasugerować, ale mam tyle pracy że nie napisałam. Pomyślałam sobie około 12-13 gdy myslałaś że on śpi bo nie puszcza Ci sygnału, że może wcale nie śpi, tylko dlatego nie dzwoni bo Ty wczoraj nie odpuściłaś mu sygnału i nadal milczysz...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4976 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4977 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Może rzeczywiście zdecydować się na jakąś inna metodę ![]() Zobaczymy co Dorinka napisze ![]() Edytowane przez betik0 Czas edycji: 2008-02-06 o 14:26 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4978 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Madziu jak widzisz jest nas więcej ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi.... Dziewczyny ale jestem wściekła. Mój TŻ jest pilnym studentem, nigdy nic nie zaliczał w 2 terminie i teraz okazało się, ze jego kumpel ściągnął od TŻa projekt i dr się zorientował i nie zaliczył 2 zespołom:/ mój TŻ Bogu ducha winny... pierwszy raz od 7 lat widzę go w takim stanie... i jestem równie zła jak On. Nie cierpię ludzi, którzy dąża po trupach do celu...
![]() |
#4980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przypomniał mi się "dialog" z wczoraj ![]() TŻ: patrz co dla ciebie mamy [pokazuje autko], dam ci jak powiesz czy poznajesz tą panią?... [chodziło o mnie, z założenia ma mnie poznawać i lubić bo już tam coś kiedyś ode mnie dostał ![]() siostrzeniec TŻ-a: [kiwa głową na tak] TŻ: ...pamiętasz jak ma na imię? powiedz ładnie jej imię to dostaniesz siostrzeniec TŻ-a: [natychmiast zmienia kierunek i kiwa na nie z przerażeniem na twarzy] Ale autko i tak dostał, a ja dostałam buziaka więc jestem usatysfakcjonowana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.