|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 36
Dziękuje za odpowiedzi w sprawie suplementów.
Mam jeszcze jedno pytanie: wyjechałam na weekend i zapomniałam wyrzucić z pokoju słonecznika. Wróciłam i sie przeraziłam. CAŁY sufit usiany jest tymi małymi muszkami. Sa ich dosłownie setki. Wiecie jak sie ich pozbyć? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
Konto usunięte
|
Odkurzaczem :-D
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1113 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1114 |
Konto usunięte
|
Ale nam chodzi o wodę na makaron czy do kaszy.
---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Jeżu kolczasty, nie wiem, co z tą matmą. Zdawałabym ją tylko dla siebie, bo zawodowo idę w zupełnie innym kierunku. Boję się też, że się okażę za głupia na to. Tak patrzę, to od strony logicznej nie ma żadnych argumentów "za". Dziękuję za wszystkie odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1115 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1116 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() co do Twojej matury.. osobiście próbowałabym zdać, jeśli byłabym pewna że albo do czegoś mi się to przyda, albo będę wtedy szczęśliwsza (bo np zawsze chciałam mieć tą maturę z matematyki) ale rozważ też, że w Twoim przypadku będzie bardzo dużo materiału do nadrobienia i przypomnienia. i jeśli będziesz chcieć uzyskać dobry wynik z pewnością spędzisz bardzo dużo czasu nad książkami i zeszytami. jeśli jesteś pewna swojego zapału i wiesz, że nie zniechęcisz się w połowie to moim zdaniem powinnaś próbować. matematyka dobrze działa na logiczne myślenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1118 |
Zakorzenienie
|
Miał ktoś wenflon na szyi?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
Zadomowienie
|
Chciałabym zrobić fototapetę na ścianę w kuchni dając własne zdjęcie. Niestety jest z tym problem. Fotografia przedstawia jakąś potrawę, ale pod talerzem jest podkładka. Czy da się jakoś ją usunąć? Może jakimś cudem jest taka możliwość w danej pracowni? Byłam kiedyś dość obcykana w Gimpie i tego typu programach, ale niestety nie przypominam sobie żeby była możliwość wycięcia czegoś, bez śladów po tym. Wkleję przykładowe zdjęcie. Będę wdzięczna za każde rady. Bardzo chciałabym żeby się udało
![]() P.S. Teoretycznie mogłabym wyciąć talerz i podłożyć jakieś tło, ale skąd je wziąć żeby pasowały. No i co najważniejsze zapewne byłoby to widoczne. Edytowane przez Juli_Juli Czas edycji: 2016-09-19 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1122 |
Zakorzenienie
|
Znacie stronę REDCOON? Czy śmiało i bez obaw mogę tam kupić telefon? Iphone ma dobrą cenę na tej stronie
![]() ![]()
#1123 |
Zakorzenienie
|
Nie miałam, ale co chcesz wiedzieć? Zalożylu Ci, bo nie mogli się wkłuć na kończynach?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam auto na ojca i na siebie zapisane, nie chce tego ze względów osobistych, to samo z ubezpieczeniem (zawsze ja płaciłam, a niedługo kończy się kolejny rok ubezpieczenia i nie zamierzam więcej przykładać się do tego samochodu ani go używać) Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1126 |
Zakorzenienie
|
W sensie na Apple.com? Tam nie ma 64 GB, a 32 jest tylko trochę tańsza niż 64, wiec szkoda by było nie kupić
![]() Apple iPhone 6s Plus 64GB Gold za 3499 - redcoon Na ispot 3600. Wiec jednak drożej ![]() Mogę śmiało kupować z redcoon? Ma ktoś doświadczenie? Wysłane z 📱
12.2015 ![]() redukcja od 05.2023 ![]() ![]() Edytowane przez Olushka Czas edycji: 2016-09-19 o 22:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam, że tak wprost napiszę, ale mnie się to wydaje zupełnie bez sensu. Jeśli masz taką fantazję to możesz wszystko, ale jeżeli nie wiążesz z tym żadnej przyszłości to... dziwi mnie to trochę. Zawsze to jakiś kierunek rozwoju a nie stanie w miejscu, ale uważam, że jest tyle możliwości i ciekawych kierunków, że branie się za rozszerzoną matmę hobbistycznie jest pozbawione sensu. W dodatku, nie wiem jak Ty, ale mnie taka matura, zresztą po wielu latach kosztowałaby mnóstwo nerwów, uważam że taka gra nie jest warta świeczki. Aha, napisałaś że ta matura nic by Ci nie dała gdybyś nie zdała... a co by Ci dała gdybyś zdała? Chodzi tylko o satysfakcję, czy coś więcej? Ja zdawałam maturę podstawową z matmy, obowiązkową i mimo wysokiego wyniku, który dał mi jakąś tam satysfakcję uważam, że czas spędzony na nauce funkcji, które katowaliśmy 3 lata liceum to czas zmarnowany; umiem liczyć, umiałam to bez matury (mam tu na myśli jakieś pro życiowe kalkulacje), a funkcje, sinusy i wzory skróconego mnożenia są wg mnie zupełnie niepotrzebne. Jak gotować kaszę jaglaną taką z Biedronki? Trzeba ją przepłukiwać? Nie jest gorzka? Ona jest pakowana w torebki po 100 g, a na opakowaniu stoi żeby ją w tych torebkach od razu gotować... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Np. 2549 z 3199 za 6 64GB całkiem spoko chyba ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z 📱
![]() |
#1130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Strzelaj lub emigruj!
|
Zna się ktoś na kompach?
Chce sobie kupić laptopa,chce jakiś tani,bo w sumie będę to potrzebować głównie do podpiecia pod tv żeby oglądać seriale, coś napisać w Wordzie,ściągać muzykę.. Żadnych gier i skomplikowanych programów wyrywać nie będę... Znalazłam laptopa lenovo za 1000 zł z taka specyfikacją: "Laptop marki Lenovo z ekranem o przekątnej 15.6 cala, charakteryzujący się rozdzielczością 1366 x 768 z podświetleniem LED. Wyposażony jest w procesor Intel Celeron N2840 o częstotliwości taktowania 2160 MHz, pamięć RAM DDR3 o wielkości 2 GB oraz dysk twardy o pojemności 250 GB. Zintegrowana karta graficzna to Intel HD Graphics. Zainstalowany system operacyjny to Windows 10." Nada się? wysłano z końca świata...
#1132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1133 | |
dead & alive
|
Cytat:
Od kwietnia prawie ciągle mam wenflony w rękach, też już trzeba często je wymieniać, bo żyły mi pękają i krew krzepnie, a mimo to wolę częstsze kłucie w ręce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez NinaSimone Czas edycji: 2016-09-20 o 06:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1135 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie odradzam zakupu, ale warto o tym pamiętać i dokładnie czytać opisy towaru. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1136 | |
dead & alive
|
Cytat:
Boli uklucie (trwa dluzej niz zakladanie zwykłego wenflonu) i dla mnie poruszanie sie z nim bylo niekomfortowe, bo caly czas cos czulam chociaz anestezjolog zapewnial, ze nie powinnam. W koncu zaczepilam bluzka, naderwalam i TZ mi je usuwal ![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- A co do tego, ze nie ma miejsc na wklucia to po prostu poszukaj dobrej pielęgniarki, najlepiej prywatnie, serio. U mnie tez jest z tym slabo, mam zrost na zroscie, ale TZ, mama albo jakas znajoma potrafia szukac po 30 minut miejsca zeby nie sprawiac mi bólu, a obcy ludzie wala na slepo, probuja sie przebijac przez zrosty i dziwia sie, ze krew nie leci xd |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1137 | |
Komplikatorka
|
Cytat:
Możesz to zrobić za pomocą umowy kupna-sprzedaży lub umowy darowizny. W obu przypadkach potrzebny jest podpis dwóch właścicieli.
![]() |
#1138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z 📱
![]() |
#1140 |
Zakorzenienie
|
Niekoniecznie to będą koszty, czasem w swojej pracy widzę dowody rejestracyjne z wykreślonym współwłaścicielem i pieczątką, nie wiem czy to się jeszcze praktykuje, najlepiej zapytać się w wydziale komunikacji.
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.