|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe w dalszym ciągu odlotowe ;) 2016
Cytat:
możliwe, że zmienili
|
|
#4082 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Te drugie |
|
|
|
|
#4083 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Na dzieci grudniowe czekamy, drożdżówką się zajadamy 2016 - III część
Cytat:
Na kolacje zapodalam sobie winogronko Karol szaleje a ja biorę się za Was Co do wagi jest norma Przytylam 1 kg od ostatniej wizyty Czyli średnia swoją trzymam 2 kg na msc Można szaleć dalej 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
Ja tam na swojego nie narzekam I czuje ze Karol szybko doczeka się rodzeństwa Bo tatuś o to zadba 😮 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4084 |
|
Zadomowienie
|
A u mnie mała jest dzisiaj wyjątkowo spokojna. Tylko lekkie wiercenie się i to rzadko.
Bardziej mnie martwią te dziwne bóle, jak kłucia czy lekkie skurcze. Sama nie wiem co uznawać za normalne a co nie, nie chce wyjść na panikarę...
|
|
#4085 |
|
Zadomowienie
|
U mnie narazie trochę lepiej, ale jeszcze powraca niemoc w oddychaniu ale nie tak jak wczoraj..zobaczymy jak minie noc i jak będzie lipa to będę dzwonić do lekarza.
|
|
|
|
#4086 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli jesteś panna młoda to pierwsze Jeśli gościem to drugie 😚 Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4087 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie moge sie doczekac tego mojego malenstwa <3 tylko niech ktos je urodzi i przetrwa polog ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
Emosz ja bym brała 2
![]() Nogi mi strasznie przytyły, łydki mam jak wcześniej uda
|
#4089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musze pomyslec co tu zrobic ![]() pytalam sie gina czy to normalne ze czasem kluje mnie z boku w dole, powiedzial ze tak ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
Serio po roku dopiero mialas owulke? A @ byla szybciej?
|
|
|
|
#4091 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zeby bylo lepiej |
|
|
|
|
#4092 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gorzej będzie jak mała będzie miała ze 2 latka bo zbankrutuję chyba na ciuchach![]() Kurtkę właśnie opłacało się bardzo bo jeśli będzie jak ostatnio to przechodzi w niej dwa sezony a nawet jeśli nie to w jeden jej nie zniszczy i zostanie dla młodszego![]() Cytat:
Cytat:
haha, to na pewno chińska rozmiarówka wiesz, ich XXL to jak nasze S Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4093 | |
|
Zadomowienie
|
Mewko
zamówione już drugie, no cóż moi goście będą musieli znieść nieco niestandardową panne młodą, bo na obcasie mam czarne w ecru grochy ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się akurat to podoba
|
|
|
#4095 |
|
Raczkowanie
|
Rety rety!!
Miałam gości przez tydz a tu 30 stron do nadrobienia!! Pozdrawiam was dziewczynki ![]() Jestem w 27 tc a mała waży 1120 gram . Gin powiedział ze to dużo ![]() Szyjka ok i kamień z serca ![]() Idę nadrabiać zaległości
|
#4096 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi zdarzaja się tylko takie uderzenia gorąca Jak przy menopauzie chyba 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
Mnie też wzięło na grejpfruty Tyle że różowe. U mnie też cud się zdarzyło Od dzisiej grzeją Zrobiło się przyjemniej w domu 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Nie wiem Powiedziała mi że teraz będą mi robić co wizytę I mam przychodzić do lekarza wcześniej Chyba profilaktycznie Bo to zrobiła zaraz po wazeniu i ciśnieniu Gdy powiedziałam jej ze to juz 30 tydz. A przed ginem Myślałam że to norma Teraz zaczęłam się martwić że nie... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
Nie mogę się powstrzymać jak widzę promo 😣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
I nie wiem na czym polega Kojarzy mi się z papierem wc Bo widziałam takie 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
Stylowy 👌 Mnie wkurza poliester w kocach Wydaje mi się że będzie zimno karolowi pod nim 🤔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Ja do lumpka nic nie mam Niestety nie mam ani czasu ani zdolności do niego Za to jestem wprawiona w klikaniu 😎 Karola poczatkowo ubierać będę w ubranka po chrześniaku I lidlowe Potem te większe czyli od 74, 80 kupiłam już na ostatnim cięciu w zarze Ceny dla mnie znosne spodenki z 69 na 19, swetry podobnie, Koszulki po 9 czy 15 zl Tak jak ubrania dla mnie spodnie ciążowe kupiłam z 199 za 29 zł Sweter z 89 za 19 W lumpku kupilabym pewnie jeszcze taniej Ale tak jak wspomniałam nie mam na to czasu To klikanie ratuje mi tylek przed bankructwem 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||||
|
|
|
#4097 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja Liliana ma juz kurtki kupione na wiosne, lato i plaszczyk na jesien wlasnie z nexta ale to to akurat uzuwane. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4098 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Że za chiny ludowe nie wejdę w Kozaki 😨 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4099 |
|
Zadomowienie
|
No tak... piszcie wiecej o jedzeniu! Siedze i wcinam grejpfruty.
|
|
|
#4100 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo mi też się bardziej podobają niż te pierwsze 👌 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
Omg okropne to i potem już się nie zalozy nawet 😑 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
Lecimy do przodu 💪 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4101 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja sie tez faszerowałam tydzien furaginą choć żadnych objawów nei zauważyłam - niby cos w moczu wylazło odnosnie kocyków -- ja mam 2 minky i 1 z ikei taki zwykły dzisiaj też po 3 godzinach dylematów kupiłam rożek - z minky a co
|
|
|
|
|
#4102 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
im starsze tym gorzej cos znalezc.. male to uleje itp i ciagle w praniu te ciuszki ![]() potem sie z dzieciaczkow eleganciki zrobia ![]() Cytat:
ja ino przez 10 dni bede jakies tabsy wkladac.. masakra.. :/ nie no zrobie cos zdrowszego hehe ooo zesz naklikala ciuszkow ![]() Karol bedzie modny ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- mi wylazlo ze sluzu... no masz babo globulki do cipuszki.. jakbym se tabletki wkladala Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#4103 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Super
![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:40 ---------- Cytat:
Aaa jeszcze mówiła aby brzucha nie głaskac, nie nosić, odpoczywać, oszczędzać się ![]() Jak mi podłączała inna babeczka ktg to tak bardzo mocno związała mi brzuch gumą w dwóch miejscach i potem silno przyciskała sondą (chyba sonda) aby tętno złapało. Mała uciekała przed naciskiem i dopiero jak na boku się położyłam to bez przyciskania ładnie było słychać. Pytałam się czy to tak można tak mocno przyciskać??? A ona na to a dlaczego nie? Przecież to jest skóra, mięśnie, macica i nic się nie dzieje. A ja mam po tym taki pasek krwinek na skórze... No i na badaniu ginekologicznych fisting. Po co masaż krocza przed porodem? Wystarczy ze dwa razy iśc na badanie do szpitala i skóra naciągnięta ![]() ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Cytat:
Edytowane przez monika0185 Czas edycji: 2016-09-27 o 00:23 |
||||
|
|
|
#4104 | ||
|
Zadomowienie
|
Wybaczcie, że ja ostatnio tak z doskoku, ale trochę w biegu, dlatego kumuluję wszystkie odpowiedzi w nocy
Cytat:
A ten kocyk ... ![]() Cytat:
![]() A to do leginsów nie daje się body? Boże...Iza, biedne Ty dziecko z taką matką :P Czyli mówisz, że tak po min. 10 szt żeby bylo? Kurde to trochę brakuje Idę w czw na zakupki, nie będę się ograniczać tym razem xD Bo to jak na kupce to się wydawało, że jest pelno, a jak porozkladalam to już gorzej ![]() Kamisha, mewka u mnie też się te infekcje nie chcą odczepić, a ten pęcherz to już co wyleczę to znów... Teraz miałam antybiotyk i dowcipne. Jest mozliwe, żeby to po cewnikowaniu? Czy to ogolny problem ciązowy? Bo ja się mecze mniej więcej od pobytu w szpitalu z tym ... Mewka kiedy takie promo były w Zarze?? Krzycz następnym razem, to też poklikam ![]() Music pięknie rośnie! Lucky mój Tż też już o kolejnym myśli Mówię mu, żeby uspokoił konie, bo jeszcze jednego nie urodziłam Moja kumpela, która tak jak ja odwlekała na później myśli o dzieciach, rok po pierwszym zaczęli starania i teraz ma na ten termin co ja prawie Monia mnie czeka fisting w październiku bo mam powtórkę kolposkopii... Dodatkowo nie mogę doczekać aż mi zrobią octowy prysznic na bożenie... Jadę z rana zrobić krew i mocz, zobaczę czy się tam coś poprawiło, czy muszę mewce buraki wyjeść z piwnicy...
|
|
|
#4105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z 10 kompletów powinno starczyć na parę dni Leginsy na body. Octowy prysznic? A cóż to? Brzmi piekąco 😨 |
|
|
|
|
#4106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie tylko brzmi piekąco...
|
|
|
#4107 | |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry. Moja corka jak nic bedzie tancerka! Cala noc przetanczona w brzuszku.
Wstaje, jem sniadanko i biegnę na szczepinie. Mam nadzieje, ze robie dobrze, ze sie na nie zdecydowalam. Cytat:
|
|
|
|
#4108 |
|
Rozeznanie
|
Dzień doberek! Melduje z korytarza szpitalnego, czekam na następne pobranie po wypiciu glukozy
wcale nie było to straszne w smaku, nawet mi smakowało tylko woda gorąca i ciężko było pić. Oby te wyniki wyszły okej! 🏻Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4109 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Witamy się w 31 tc Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4110 |
|
Zadomowienie
|
Przeżyłam spokojną noc i normalny oddech mi wrócił..cieszę się s tego niezmiernie. Ja czekam teraz na kaske z zusu i zacznę kupować w końcu większą ilość ubranek..dzuewczyny a te kaftaniki to zaklada sie pod spiochy czy jak? Bo nie wiem czy mam to kupowac czy nie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.

Wiem wybaczcie to totalny offtop

ale tylko jedna sukienka?
No i będą drugie
ja w typowych śpioszkach nie lubiłam tego, że do przebrania trzeba było całe zdejmować, choć wiem, że bywają też takie rozpinane w kroku no i tutaj właśnie plus dla pajacy ale to moje zdanie

zeby bylo lepiej 

tylko woda gorąca i ciężko było pić. Oby te wyniki wyszły okej!
🏻