Listopadowe mamy 2016: Pierdołowaty wątek vol. VIII uważam za otwarty - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-09-28, 10:16   #1861
domek_z_piernika
Zadomowienie

Dot.: Listopadowe mamy 2016: Pierdołowaty wątek vol. VIII uważam za otwarty

ja dzisiaj mam risotto z pieczoną dynią, szpinakiem i suszonym pomidorem
domek_z_piernika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-28, 10:17   #1862
mietowka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sosowhat Pokaż wiadomość
ale Ty od jutra miałaś wrócić tak ?
Z moimi papierami wszystko ok, ale z Tż jest coś nie tak za 2014 rok chyba...

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
Napisane przez domek_z_piernika Pokaż wiadomość
ja dzisiaj mam risotto z pieczoną dynią, szpinakiem i suszonym pomidorem
Uwielbiam risotto ale ryż już dzisiaj jadłam na śniadanie
mietowka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-28, 10:18   #1863
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mietowka25 Pokaż wiadomość
Z moimi papierami wszystko ok, ale z Tż jest coś nie tak za 2014 rok chyba...
o kurcze...
sosowhat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-28, 10:18   #1864
basiczek24
Wtajemniczenie

BaletnicaNatasza, daj znać czy ciekawe te warsztaty, bo ja ide w niedzielę. Byłam na bezpieczny maluch i super prowadzone te warsztaty. Na mama wie też pojde bo warto posłuchać jakichs ciekawych informacji czy rad.

Jestem mamą
basiczek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-28, 10:19   #1865
sosowhat
Wtajemniczenie

kurczaki nie dość że szaruga od rana jakby była conajmniej 18 to jeszcze deszcz zaczął padać dobrze że mam kawę na pocieszenie
Stary 2016-09-28, 10:20   #1866
baletnica_natasza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez basiczek24 Pokaż wiadomość
BaletnicaNatasza, daj znać czy ciekawe te warsztaty, bo ja ide w niedzielę. Byłam na bezpieczny maluch i super prowadzone te warsztaty. Na mama wie też pojde bo warto posłuchać jakichs ciekawych informacji czy rad.
Jasne, ze napisze
baletnica_natasza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-28, 10:20   #1867
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:

u mnie ich nie ma widze że na liscie tylko te duże miasta...
Stary 2016-09-28, 10:27   #1868
basiczek24
Wtajemniczenie

BaletnicaNatasza, dzięki

Soso, ja niestety muszę dojechać ale do Katowic mam na szczęście niedaleko. Ciekawe tylko jak będzie z parkingiem.

Jestem mamą
basiczek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-28, 10:30   #1869
mietowka25
Zakorzenienie

Pogoda jest straszna, tak mi się nie chce iść na te zakupy..
Stary 2016-09-28, 10:30   #1870
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:
BaletnicaNatasza, dzięki

Soso, ja niestety muszę dojechać ale do Katowic mam na szczęście niedaleko. Ciekawe tylko jak będzie z parkingiem.
ja mama 2h do 3miasta ale tle jechac na warsztaty nie bede
Stary 2016-09-28, 10:33   #1871
KoniKa4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez desire87 Pokaż wiadomość
aaaaa..
a kiedy mierzą główkę? I jak ocenia się szerokość miednicy? Tak na oko?
a na usg nie da się zmierzyć obwodu główki przed porodem? wiadomo że nie do milimetra, ale co do centymetra czy 2 to chyba nie problem bo zawsze po usg te wymiary gin podaje
wymiary miednicy miednicomierzem się mierzy - mi położna wczoraj sprawdzała- jest kilka wymiarów między kościami miednicy do sprawdzenia (ok 5 średnic)

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Dziewczyny gratuluję wizyt. Widzę że nie tylko Sofía potrzebuje więcej czasu na ułożenie.
Moja ma się obrócić do następnego usg jak nie to zaproponują mi obracanie. No chyba ich chrystus opuścił że ja im dam obracać mi w bozenie
gdzieś oglądałam filmiki że stosują w UK jakieś techniki, wygląda to jak masaż brzucha i w iluś tam % podobno udaje się te dzieci obrócić - w PL się tego nie stosuje, nie wykonuje się tego przez bożenę

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Malz przyniosl ze strychu jeszcze jakies paki z gadzetami po kubie i wanienke. Takim o to spodobem mam np. Nowke lovi dynamiczny 3-6, jeszcze kilka pieluch nowek, rozne zapakowane przybory itp. Aaa, i 4 nowe materace do lozeczka, jeden do wozka i komplet poduszka z kolderka do wozka :-D
Nie znalazl laktatora... no nic, kupie nowy, jakis zwyklak byleby byl. W sumie tez swoj stary, 4 letni pozyczalam kolezance, musialabym porzadnie i tak i tak go wyparzyc. Za ta cene chyba gra nie warta swieczki.
Teraz zastanawiam sie nad tym materacem :-\

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Nie materace tylko oczywiscie pokrowce ;-)

fajnie jak jest co znosić

Cytat:
Napisane przez bluesberry Pokaż wiadomość
Ja chyba spaghetti zrobię bo moi uwielbiają

A ja właśnie zrobiłam listę i sama die zastanawiam czy mamy mało czy duzo. Wyjdzie w praniu

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
odwieczny dylemat
KoniKa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-28, 10:42   #1872
ma_i
Zadomowienie

Cytat:
Malz przyniosl ze strychu jeszcze jakies paki z gadzetami po kubie i wanienke. Takim o to spodobem mam np. Nowke lovi dynamiczny 3-6, jeszcze kilka pieluch nowek, rozne zapakowane przybory itp. Aaa, i 4 nowe materace do lozeczka, jeden do wozka i komplet poduszka z kolderka do wozka :-D
Nie znalazl laktatora... no nic, kupie nowy, jakis zwyklak byleby byl. W sumie tez swoj stary, 4 letni pozyczalam kolezance, musialabym porzadnie i tak i tak go wyparzyc. Za ta cene chyba gra nie warta swieczki.

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Aaaa, już myślałam że poszalałaś po całości i dziecku co tydzień materac będziesz zmieniać na inny 😝

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Napisane przez patrycjazuzanna Pokaż wiadomość
Hej!

Karolina mam nadzieję że dzisiejsza noc będzie lżejsza. I że szybko poradzicie sobie z Danielem, pewnie bidul odreagowuje stres związany z nową sytuacją... Dacie rady może gdzieś wspólnie wyskoczyć? Kino, pizza...

Idziesz jak burza.

O kurczaki, oby to nie była ta paskuda cholestaza... Jakby Cię swędziało tak okropnie to nawet nie czekaj do jutra tylko jedź na ip, przyjmą Cię na oddział i zrobią badania na cito.

Myślałam o tym:
http://allegro.pl/materac-hevea-krzy...029906877.html
aaale ten też jest dwustronny i tańszy :
http://allegro.pl/materac-hevea-duo-...276459965.html

Byłam już w labie na podstawowych badaniach, wytrzymać od 2 do 7 bez sikania to jakiś koszmar, myślałam że potarga mi pęcherz.
Naszykowałam w szafie półeczki z rzeczami do szpitala, do porodu i do dowiezienia dla malucha. Wczoraj zakładałam lactovaginal i czułam że szyjkę mam jak ciasto, a pessar już tak pewnie nie siedzi. W poniedziałek mam lekarza to sprawdzimy, póki co nic się nie dzieje, siedzę w domu na dupie.

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Już myślałam że rozglądasz się za piątym :brzyda l:
To uważaj na siebie, nie przemęczaj się dużo odpoczywaj i na pewno będzie dobrze. Wytrzymasz do terminu 😊

ma_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-28, 10:44   #1873
paulinika
Zakorzenienie

wzielam sie za przemeblowanie...Mamy mniej miejsca niz mi sie wydawalo
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-28, 10:46   #1874
doooti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez baletnica_natasza Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny.

Nadrobilam tylko ostatnie posty. Ja sie wybieram w piatek do Czestochowy na warsztaty Mama Wie. Bezpieczny Maluch u mnie bedzie dopiero w polowie Listopada

Dooti, te sesje noworodkowe sie wykonuje do 14 dnia zycia dziecka, wiec jak juz bedziesz miala malucha na swiecie i bedzie go rozbiezny termin z tym umowionym to od razu sobie go zmien.

Dzis mam wizyte u ginekologa. Jestem bardzo ciekawa.
tak, wiem no niestety ciężko przewidzieć kiedy Królewna będzie chciała wyjść póki co zapisałam się na jakieś 10 dni po moim TP jednego dnia czuję że urodzę przed terminem, innego że po terminie więc nigdy nie wiadomo
doooti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-28, 10:53   #1875
ma_i
Zadomowienie

Wróciłam od endokrynolog. Oczywiście w systemie wiszę już jako nieubezpieczona, mąż mnie zgłosił u siebie, ale jeszcze tego nie widać 😕 ale przemiły pan z rejestracji i tak mnie wpuścił. Wyniki ok, do porodu leki bez zmian. Po porodzie mam zmniejszyć euthyrox na 75 (teraz biorę 75/88 co 2 dzień) i miesiąc po skontrolować tsh. Przy kp dalej mam łykać euthyrox, jodid i d3, nie wpływają na mleko.

ma_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-28, 11:03   #1876
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaNL Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Gratuluję wizyt mamuśki! Blue, Paulinika klapsy po pupkach malucha żeby się pięknie poobracaly.

Soso gratuluję wygranej.

Nadrobilam wątek, ale bez bicia się przyznaję że niezbyt dokładnie... wczorajszy dzień i dzisiejsza noc to był jakiś dramat. Najpierw młody się nie ruszal cały dzień tak jak powinien, tzn raz na jakiś czas mnie smyrnal ale to nie było to więc już z góry dzień był nerwowy, nawet ze stresu płakałam. Później tz wrócił i już miał dzwonić po polozna żeby przyjechała sprawdzić czy wszystko ok ale nie zdążył bo wrócił Daniel od dziadka i okazało się, ze drugi dzień pod rząd są skargi na niego w szkole bo rozrabia, nie słucha kompletnie wychowawcy ( ucieka, wyśmiewa zakazy i wdl opiekunki z podwórka robi bardzo niebezpieczne rzeczy (?)) i za karę siedział w klasie sam@ zamiast bawić się z innymi dziećmi. Tyle dobrego z tego wyszło, ze z jednego lobuza moje myśli i stresy przeszły na następnego i młody zaczął kopać i szaleć. Odbyliśmy z Danielem poważna rozmowę i zabraliśmy mu tablet, oddamy na weekend jak poprawi zachowanie w szkole. Później dopadła mnie okropna zgaga i wymiotowalam pół nocy bo zapomnialam kupić reni i w domu nie miałam nic żeby z nia walczyć. Jak już o 3 się położyłam to nie mogłam zasnąć do tego wszystkiego zrosty po operacji ciągną tak bardzo ze wylam pierwszy raz z bólu. I tak nie śpię do teraz ( teraz mam lekkie bolesne skurcze przepowiadajace:/)... nic tylko sznur i się powiesić.. na 15 mam wizyte, zobaczymy jak tam mały i szyjka bo szczerze mam nadzieję, ze urodze chociaż w połowie października...

Mam nadzieje, ze dzisiejszy dzień będzie lepszy. Miłego dnia mamuśki

bidulka pamiętaj, ze już co raz bliżej !!!

Mi ostatnio mloda tez szaleje. Co raz czesciej tak wsytawia łapki/ramiona nie wiem pojecia co ale ale od strony głowki, az robią mi sie takie gule na brzuchu. Czasami tak delikatnieją tam glaszcze to odpowiada i zastuka do mnie, a czasami się chowa

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
Listopadowa, ja chodzilam na cwiczenia ciazowe i tam też właśnie tak cwiczylysmy więc raczej nie zaszkodzi. Jeśli chodzi o piłkę to nie skakać na razie tylko właśnie kręcić ósemki.
Ooo super dzieki, a masz jeszcze jakieś inne cwiczenia, najbardzeij zalezy mi na plecach bo cholery bola tak czesto
Mialam chodzic na cwiczenia ale fizjoterapetuka cos sie nie odzywa. A ja tu mam co raz blizej porodu i nie wiem czy sobie wogole pochodze na te zajecia A prydalo by sie bo jestem zastała i obolała.

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;65783886]Dzień dobry
Tż w pracy więc zasiadłam przy jego komputerze

Od wczoraj mam poranne bóle pleców - porażka W dodatku Helenka uwielbia mnie kopać tuż pod cyckami po prawej stronie Niech już będzie listopad bo nie zniesę! [/QUOTE]

ja od kilku tygodni... i boli mnie tak wyzej na srodku pleców. nie ma pozycji w ktorej po 10 minutach bol sie nie pojawia

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Bo skora sie przyzwyczaja. Ja teraz w ciazy uzywam codziennie innego podkladu i pudru bo ciagle cos jest zle.

Podobno obracanie jest bardzo bolesne. Czytalam wypowiedzi matek i nie polecaja. Wiele dzieci i tak sie obrocilo spowrotem.

Rozwazaja. Sa CC. Ale wlasnie najpierw probuja metodami naturalnymi zeby sie obrocilo. No ja widze jakie to naturalne bo skoro dziecko sie nie obrocilo to widocznie natura tak chce.
Wiem ze po cesarce wychodzi sie 48h po. Mam ulotki,musze ja je poczytac. Bo jak zwykle je mam i nie czytam
A masz prawo nie zgodzić sie na takie obracanie?

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;65785621]Dziewczyny, jakiej firmy kupujecie/macie podkłady poporodowe? [/QUOTE]

te do gaci wzielam jedne baby ono i drugie canpol.

na lozko seni
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-28, 11:07   #1877
kaga90
Zadomowienie

Cytat:

Dobrze ze napisałaś ze pokrowce bo już myślę po co tyle materacy

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Napisane przez baletnica_natasza Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny.

Nadrobilam tylko ostatnie posty. Ja sie wybieram w piatek do Czestochowy na warsztaty Mama Wie. Bezpieczny Maluch u mnie bedzie dopiero w polowie Listopada

Dooti, te sesje noworodkowe sie wykonuje do 14 dnia zycia dziecka, wiec jak juz bedziesz miala malucha na swiecie i bedzie go rozbiezny termin z tym umowionym to od razu sobie go zmien.

Dzis mam wizyte u ginekologa. Jestem bardzo ciekawa.
Kciuki za wizytę

kaga90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-28, 11:08   #1878
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
hej hej helou u nas nie było adapterów 2x kosmetyki palmersa 7x jakies rozne kliny poduszki do karmienia, do snu itp. i 2x bon na maxi cossi
też tak dużo dostałyście wkładek laktacyjnych(chyba z 54op.) podkłady poporodowe z 3 albo 4, i to tak fajnie ze do torebki schować można bo zapakowane super

ehh ja tez mam prasowanie dzis, stoją 2 suszarki i się na mnie dziwnie patrzą
na warsztatach? W sumie to tylko myjke i probki palmersa, , ale jeden sklep sie reklamował i dał paczuszkę z jakaś jedna probka kremu na sutki i dwie wkładki laktacyjne, jakis badziewny sliniaczek i pelno reklam.

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
Dziewczyny, juz wscieku macicy dostaje! Jakie macie/bedziecie miec materace do lozeczek? Czytam opisy i wszystkie sa naj :-\

Ja nie wiedzialam jaki wybrać...chcialam lateksowy ale ze moze uczuclac to w koncu wzielam jakis piankowy juz nie pamietam co doladnie ale z ikei. Patrzylam zeby nie byl za miekki. Lateksowy w ikei byl bardzo miekki.
Stary 2016-09-28, 11:09   #1879
mietowka25
Zakorzenienie

Dobra to będą sznycle z indyka w sosie pieczarkowym do tego ziemniaki fasolka szparagowa i cukinia
Stary 2016-09-28, 11:09   #1880
bluesberry
Zakorzenienie

Musze kupić jakieś zapachy do szafy. Możecie coś polecić ?

bluesberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-28, 11:10   #1881
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez doooti Pokaż wiadomość
bardzo ładna! ale kurcze wczoraj mi przyszła już inna; zamówiłam jedną na drugi rękaw bo pomimo że w szpitalu tropiki to spotkałam się z opinią że po porodzie często telepie kobietą z zimna i ma dużo dreszczy, a ja zmarzluch jestem więc mam 2 na krótki rękaw i 1 na długi

a i zamówiłam sobie szlafrok; http://euro-time.pl/pl/product/szlaf...5?ref_cat_id=0

całkiem fajny; jest cienki i ciemny; pewnie dla siebie bardziej wolałabym kupić puchowy i jasny ale patrzyłam pod względem spakowania do szpitala aby nie zajął całej walizki. Śmiesznie bo w dwóch sklepach widziałam go za 170 zł ( i to na ryneczku!!) więc przebitka niezła.. chociaż ta stówka też uważam za dużo, no ale już go kupiłam

AAAaaa właśnie! zapomniałam Wam napisać że moja waga ujrzała 6 z przodu aż dziwnie się z tym czuję bo zaczynałam od 48
a ja ciagle slysze ze jest mega gorąco w szpitalach, nie słyszałam, zeby komus bylo zimno. Jedynie tylko ze krazenie po porodzie mamy slabsze i moze byc na przykład nam zimno w stopy, dlatego tez na sr zalecano nam skarpetki bezuciskowe miec ze sobą.
Stary 2016-09-28, 11:10   #1882
kaga90
Zadomowienie

Cytat:
To teraz czas na dobrą kawę

Też mam tyle ciuszków że nie ma opcji żeby Marta to wszystko ubrała... A koleżanka jeszcze pisała że od swojej koleżanki ma dla mnie ciuszki...

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Proszę rzucać pomysły na obiad.
Ja robie łososia i pierś z kurczaka w cieście francuskim ;D

Stary 2016-09-28, 11:12   #1883
mietowka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaga90 Pokaż wiadomość
Ja robie łososia i pierś z kurczaka w cieście francuskim ;D

odkąd jestem w ciąży to ryby mi nie smakują :-/
Stary 2016-09-28, 11:12   #1884
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Listopadowaa Pokaż wiadomość
na warsztatach? W sumie to tylko myjke i probki palmersa, , ale jeden sklep sie reklamował i dał paczuszkę z jakaś jedna probka kremu na sutki i dwie wkładki laktacyjne, jakis badziewny sliniaczek i pelno reklam.

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Ja nie wiedzialam jaki wybrać...chcialam lateksowy ale ze moze uczuclac to w koncu wzielam jakis piankowy juz nie pamietam co doladnie ale z ikei. Patrzylam zeby nie byl za miekki. Lateksowy w ikei byl bardzo miekki.

jezu teraz widze ze wpisalo mi sie 54op. mialo byc 4-5op.
Stary 2016-09-28, 11:12   #1885
kaga90
Zadomowienie

Cytat:
Pogoda jest straszna, tak mi się nie chce iść na te zakupy..
Tez się zbieram ale mi nie idzie...

Stary 2016-09-28, 11:13   #1886
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

ależ mnie wkurza jedna znajoma Zaszła w ciążę niedługo po mnie i jak tylko widzi mnie na fb to zagaduje. I wiecznie te same dwie rzeczy się przewijają: żebym pokazała brzuch i ile przytyłam... No to dzisiaj jej piszę, że 14 kg na co ona, że to sporo i ''u niej stanęło na 5 haha'' to się wkurzyłam i jej odpisałam, że chudsze tyją więcej (ona przy kości więc... ) Czy to bardzo naganne z mojej strony?
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-28, 11:15   #1887
kaga90
Zadomowienie

Cytat:
odkąd jestem w ciąży to ryby mi nie smakują :-/
U mnie dziś będzie koleżanka która mięsa nie je więc rybka musi być

Stary 2016-09-28, 11:16   #1888
sosowhat
Wtajemniczenie

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;65795001]ależ mnie wkurza jedna znajoma Zaszła w ciążę niedługo po mnie i jak tylko widzi mnie na fb to zagaduje. I wiecznie te same dwie rzeczy się przewijają: żebym pokazała brzuch i ile przytyłam... No to dzisiaj jej piszę, że 14 kg na co ona, że to sporo i ''u niej stanęło na 5 haha'' to się wkurzyłam i jej odpisałam, że chudsze tyją więcej (ona przy kości więc... ) Czy to bardzo naganne z mojej strony? [/QUOTE]

hahahah mistrzu czyli waga się zatrzymała?
Stary 2016-09-28, 11:16   #1889
kaga90
Zadomowienie

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;65795001]ależ mnie wkurza jedna znajoma Zaszła w ciążę niedługo po mnie i jak tylko widzi mnie na fb to zagaduje. I wiecznie te same dwie rzeczy się przewijają: żebym pokazała brzuch i ile przytyłam... No to dzisiaj jej piszę, że 14 kg na co ona, że to sporo i ''u niej stanęło na 5 haha'' to się wkurzyłam i jej odpisałam, że chudsze tyją więcej (ona przy kości więc... ) Czy to bardzo naganne z mojej strony? [/QUOTE]
Dobrze napisałaś może przestanie dupe zawracać

Stary 2016-09-28, 11:17   #1890
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Cytat:
hahahah mistrzu czyli waga się zatrzymała?
Póki co tak Ale za to rozstępów coraz więcej
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości