Mamusie grudniowe w dalszym ciągu odlotowe ;) 2016 - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-09-28, 17:22   #4291
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Dot.: Na dzieci grudniowe czekamy, drożdżówką się zajadamy 2016 - III część

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
A ja witam sie w 28 tc i prosze o ojojanie mojego spojenia
Ojojojojoj ojojane miejsca bolą mniej
Już lepiej prawda ?
Stary 2016-09-28, 17:24   #4292
folinka
Zadomowienie

Dot.: Mamusie grudniowe w dalszym ciągu odlotowe ;) 2016

Cytat:
Napisane przez LuckySparkle Pokaż wiadomość
Co potrzebuje moje dziecko do szczęścia i kopania... jedzenia! Tz juz zadowolony i uśmiechnięty jak mu napisałam ze Liliana skacze. Ja dzis zjadlam male sniadanie. Moze dlatego po sniadaniu nie czulam jej ruchow. Nie wiem.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Super, że u Was jedzonko od razu pomogło! Wiem, co czułaś

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
Dziewczyny od tygodnia mierzę sobie ciśnienie,bo mam jakieś takie przyspieszone bicie serca nawet momenty dziwnej zadyszki jakbym nie mogła powietrza złapać ,a wyniki mam takie : 138/84, 125/84, 131/89, 139/90 poniżej raczej nie schodzę Kawę piję 1 na dzień ,koło południa - pół na pół z mlekiem.
Z tego co pamiętam z poprzednich ciąż to jak miałam pod koniec ok. 130 to górne, to już lekarz kręcił nosem, ale jeszcze z tym nic nie robił. U Ciebie to już prawie 140, więc pewnie gorzej Na pewno powinnaś to zgłosić lekarzowi. Kiedy masz wizytę? Gdyby za dłuższy czas, to pewnie bym ją przyspieszyła trochę na Twoim miejscu, głównie dlatego, że nie wiem nic więcej jak to wpływa na ciążę. A może wizyta u rodzinnego byłaby wskazana
folinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-28, 17:25   #4293
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość
Ojojojojoj ojojane miejsca bolą mniej
Już lepiej prawda ?
Zdecydowanie juz mi lepiej
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-28, 17:26   #4294
folinka
Zadomowienie

Cytat:
Po 18 tygodniach wymiotow, potem upierdliwych migren przyszedl czas na bol spojenia lonowego dodam ze jutro idziemy na wesele to bedzie jakas porazka

Przynajmniej pojesz dobroci
folinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-28, 17:29   #4295
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez folinka Pokaż wiadomość

Oj ja bym pojadła takich weselnych dobroci
Torcik jakiś
Stary 2016-09-28, 17:41   #4296
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Oj ja bym pojadła takich weselnych dobroci
Torcik jakiś
tez sie ciesze na żarełko ale co z tego jak ja ledwo chodze :/ mam nadzieje ze beda wygodne krzesła
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-28, 17:47   #4297
LuckySparkle
Zadomowienie

Cytat:
Ojjoooojooooj;*
Cytat:
Super, że u Was jedzonko od razu pomogło! Wiem, co czułaś

Z tego co pamiętam z poprzednich ciąż to jak miałam pod koniec ok. 130 to górne, to już lekarz kręcił nosem, ale jeszcze z tym nic nie robił. U Ciebie to już prawie 140, więc pewnie gorzej Na pewno powinnaś to zgłosić lekarzowi. Kiedy masz wizytę? Gdyby za dłuższy czas, to pewnie bym ją przyspieszyła trochę na Twoim miejscu, głównie dlatego, że nie wiem nic więcej jak to wpływa na ciążę. A może wizyta u rodzinnego byłaby wskazana
Folinka dzis cisnienie jest mega niskie. Mnie glowa juz 3 gidziny boli. Lili troszke poszalala do 12 i znowu spokojna. Rusza sie ale malo. Mojego meza managera zona tez jest w ciazy i tez pracuje u nas w firmie i dzis jej corcia tez sie malo rusza... cos musi byc faktycznie na rzeczy z pogoda chyba. Albo my takie oslabione i dziewczynki to czują.
Ide zrobic jakiś szybki obiadek... prysznic i zdrzemnac sie chwilę to moze mi bol glowy minie.

LuckySparkle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-28, 17:52   #4298
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Cytat:
tez sie ciesze na żarełko ale co z tego jak ja ledwo chodze :/ mam nadzieje ze beda wygodne krzesła
Ja Ci poradzę ! weź sobie jakąś płaską poduszkę do torby. Ja zawsze biorę do sr bo mają mega niewygodne krzesła jak nie pod tyłek to na plecy
Stary 2016-09-28, 18:45   #4299
_music_girl
Raczkowanie

[QUOTE=Emosz;65778891]

Ale super brzusio ja tam liczę, że do końca będzie się dało prowadzić auto, tylko ja jestem z tych kurdupli, którzy siedzą jak najbliżej kierownicy, więc teraz mogę się jeszcze spokojnie odsuwać

Ja zawsze zapinam

Emoszku
Ja też jestem mala, ale jak się z a bardzo odsune to nie sięgnę nogami do pedałów
I muszę zapinać pasy, bo mam uczucie że spadnę z fotela

Edytowane przez _music_girl
Czas edycji: 2016-09-28 o 22:11
_music_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-28, 19:05   #4300
PaniMigdalek
Zadomowienie

Cytat:
Jeszcze jedno pytanko-czy któraś z Was zamierza kupić,bądź kupiła wózek z firmy Adamex?? Bo my już mieliśmy upatrzony model,ale naczytałam się,że spacerówki mają strasznie kiepskie ,a nie chcę wydać na wózek 1800 zł i później przeklinać .
Papaya ma Adamex Pajero

Cytat:
Kurdę nie napisałam tego co tygodniowego zdania ! a więc :
WITAM SIĘ W 30 TYGODNIU
Cudownie

Cytat:
Ojojojojoj na wszystkie Twoje dolegliwości Nie przemęczaj się na tej zabawie...

Ale zrobiłam dziś zakupy
Jeszcze nigdy w życiu nie wydałam tyle kasy w jeden dzień
Kupiłam:
Kurtkę, w którą się mieszczę
Spodnie ciążowe typu leginsy
Podkłady poporodowe
Body x 4, pajac i pajac ciepły
Przewijak
Koszula do karmienia
Bepanthen (Przecena w Rossman)
6x mokre chusteczki (przecena w Rossman)
Stary 2016-09-28, 19:06   #4301
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
pochwal się tym ochraniaczem !
ja też juz sie nie wysypiam pokazuje zdjecie z internetu bo wszystko co kupuje wkładam w kartony i czeka na przeprowadzke (jeszcze 32 dni i dostaniemy klucze )

Cytat:
Napisane przez PaniMigdalek Pokaż wiadomość

Moja mama mi dziś mówiła, że gdy była ze mną w ciąży, to też były takie dni, że praktycznie nic nie czuła i że nie powinnam się tym stresować. Dodała też, że te współczesne baby to są przewrażliwione i najlepiej by ciągle chciały czuć kopniaki i mieć domowe usg
W sumie trochę racji ma, bo my mamy usg co miesiąc a kiedyś to 1 albo 3 przez całą ciążę...

To też! Może w końcu kupię sobie jakiś ciuch ciążowy
Ja już zaczęłam panikować, ale mały zaczął mnie smyrać na dzisiejszej szkole rodzenia. Dzisiaj robiłyśmy z kobietkami ćwiczenia na piłkach, karimatach, położna nam pokazywała co możemy robić, żeby nie zastygnąć w tej ciąży no i to też chyba pobudziło maluszka bo teraz czuje od czasu do czasu jak się przeciągnie
ja sama dzisiaj jestem śpiąca, więc podejrzewam że to takie bez znaczenia nie jest
ale nie umialabym sie tym nie przejmować
Cytat:
A ja wczoraj w lumpku za 6zł kupiłam biały kombinezonik z Next Baby , biały w wytłaczane gwiazdki - cudny jak nowy
zazdroszcze, ja nie umiem łapać okazji w lumpach
Cytat:
Napisane przez malaDarunia Pokaż wiadomość
Hej.

Nie ma się co przejmować jeśli pół dnia nie czujecie ruchow. Nasze dzieci śpią przez większość doby (kolo 18 godzin albo i wiecej) wiec nie ma się co dziwić że się nie ruszaja.
A jak nie śpią to zapewne my chodzimy itp wiec nie czujemy tego tak bardzo.

Przyszedł mój otulacz..piękny jest

Ja tez mam problem ze spaniem. Najbardziej to chyba w czasie kiedy udaje się w nocy siku i potem Nie mogę zasnąć.
Z zasypianiem tez średnio. Chodzę spać kolo 1 w nocy.
Nie mogę też wstać rano i za każdym razem czuje się jak kaszalot.
Jak chodzę to się męczę strasznie. Oddychać nie moge...
Czasem musze prosić tz żeby pomogl mi wstać z kanapy.
Heh. Uroki ciąży

Jak tak sobie patrze na apke w tel gdzie jest obrazek jak wygląda Ala w moim brzuchu to się zastanawiam czy to możliwe żeby była już taka wielka... :O

Ja pierdziele. Dziś mam szkole rodzenia ale nie wiem czy będę w stanie na nią jechać. Jestem w pracy i juz teraz jestem lekko zmęczona (wstałam 2 godz temu he ) a co dopiero późnej.

Musze jechać do rodziców po zapas ubrań cieplejszych bo juz mi się chłodno robi. Dziś wysmarkałam krew wiec musze uważać 😐

Miłego dnia

pokażesz otulacz?
ja w weekend też wjechałam do mamy po moje cieplejsze ciuchy bo już zimno i też smarkałam krwią ale opanowałam sytuacje jak zaczełam od czasu do czasu wyciskac sobie sok z pomaranczy i grapefruita
PS. ja poki co w ogole nie jestem w stanie sobie wyobrazic ze mam w brzuchu prawdziwe dziecko - to znaczy jest cos co mnie kopie i wiem, że to moj synek, ale jakos moja wyobraznia jest za plytka zebym mogla sobie jakos to ogarnac jak to tam wyglada
ale z kazdym kolejnym zakupem coraz bardziej do mnie to dociera na szczescie. wczoraj jak probowalam monitora oddechu to juz w ogole mnie siekło: HALO, ZA DWA MIECHY BEDZIESZ MAMĄ
Cytat:
Dziewczyny od tygodnia mierzę sobie ciśnienie,bo mam jakieś takie przyspieszone bicie serca nawet momenty dziwnej zadyszki jakbym nie mogła powietrza złapać ,a wyniki mam takie : 138/84, 125/84, 131/89, 139/90 poniżej raczej nie schodzę Kawę piję 1 na dzień ,koło południa - pół na pół z mlekiem.

Jeszcze jedno pytanko-czy któraś z Was zamierza kupić,bądź kupiła wózek z firmy Adamex?? Bo my już mieliśmy upatrzony model,ale naczytałam się,że spacerówki mają strasznie kiepskie ,a nie chcę wydać na wózek 1800 zł i później przeklinać .
ja bym to cisnienie zglosila lekarzowi albo poloznej, bo masz wysokie
a to moze zawazyc o porodzie pozniej, nie mozna bagatelizowac takiego czegos

ja mam wozek adamexa - pajero - i akurat z kolezanka wyprobowalysmy spacerowke bo ma rocznego synka - sprawowala sie super, jestem mega zadowolona
Cytat:
Napisane przez itstoolatex3 Pokaż wiadomość
Ja tez miewam takie zadyszki i momenty ze ciężej łapie się powietrze a ciśnienie miewam zazwyczaj 100/60, 100/40 najwyższe moje to 120/80 ale to tylko raz się zdarzyło

Zamowilam na olx spodnie ciazowe i pochodze chwile i zaraz będą za male 😯

mi moje ciazowki juz sa za male, ale nie w tylku albo nogach tylko w brzuchu a to dopiero teraz zaczyna mi wybijac brzuch
musze poprosic mame zeby mi jakis dodatkowy klin wszyła
Cytat:
Hej!
Tyle o tych ruchach gadamy i powiem Wam, że właśnie dziś po raz pierwszy sama się zastosowałam do własnych rad i byłam w szpitalu! Od wczoraj mnie mocno Lidka niepokoiła, nie przypominam sobie, żeby chłopcy mi takie akcje robili
Najpierw wczoraj przez większość dnia szalała jak nigdy, kopała i rozpychała się bez przerwy, gdzie ona nigdy tak długo na raz i mocno się nie ruszała. Kojarzycie jak zawsze pisałam, że ona ciągle taka spokojna? Ja osobiście zazdraszczam trochę tym z Was, które piszą, że dzieciaki na okrągło tańcują. Najpierw była głową w dół jak zazwyczaj, potem obróciła się głową w górę i za jakiś czas znowu z powrotem, a po 21 gdzieś gdzie zwykle dopiero zaczyna swoje tańce nagle cisza. Owszem dzieci śpią sporo w brzuchu, ale ponoć na raz nie więcej niż 60-90 min, po 23 gdzieś zaczęłam się martwić, szturchałam brzuch, zjadłam słodkie, połaziłam, siadłam i znowu czekałam. Było kilka muśnięć dosłownie leciusieńskich, więc martwił mnie nie tyle brak ruchów, co zupełna odmiana od tego co jest zwykle. Koło 1 zasnęłam zmartwiona, nie doczekawszy się więcej ruchów. Dziś rano to samo - nie było zwykłej sesji delikatnych kopniaków w porze, kiedy się budzę, nic, cisza zupełna. Więc jak odprowadziłam chłopców do szkoły, znowu zaczęłam sesję słodkie, szturchanie, leżenie i czekanie, aż pomyślałam, że nie ma na co czekać, wolę dmuchać na zimne i koło 10 pojechałam do szpitala. Poza standardem jak mocz, ciśnienie i badanie brzucha, miałam właściwie zrobione tylko słuchanie serduszka przez kilka minut. Na szczęście stwierdzili, że bije równo i stabilnie. Ja oczywiście odetchnęłam, jak tylko usłyszałam w ogóle bicie Powiedzieli, że może dziecko się tak ułożyło akurat specyficznie, że nie czuję ruchów (położna orzekła, że Lidka była akurat głową w górę), ale bicie serca jak najbardziej jest prawidłowe, ale dobrze, że przyjechałam, że trzeba sprawdzać i jeśli dalej byłoby tak nietypowo i mnie niepokoiło, to żebym jutro przyjechała też, nie ignorowała tego.
Zastanawiałam się, czy Wam w ogóle o tym pisać, bo nie chcę Was stresować więcej niż już tu pisałyśmy o tych ruchach... Na panikarę mogę wyjść, nie przeszkadza mi to Kiedyś nie byłam za tym i może nawet nazwałabym sama siebie panikarą, ale będąc kilka lat na wizażu niestety o niejednym tragicznym wypadku słyszałam i wśród moich znajomych też dwa takie były Już nawet nie piszę nic więcej...
W sumie do teraz, do niedawna czułam niewiele raczej jakichś muśnięć niż porządnych ruchów, ale przed chwilą wreszcie zaczęły się zwykłe kopniaczki
Życzę Wam jak najmniej takich dylematów jak moje! Póki co wszystkie nasze problemy na wątku kończą się raczej pomyślnie, więc mam nadzieję, że wszystkie doczekamy szczęśliwie 9 miesiąca!
ja cie calkowicie rozumiem, sama bylam dzisiaj bliska jechania na ip. ale na szczescie jest ok. z tego co czytam to dzisiaj chyba duzo dzieci ma spokojniejszy dzien?
Cytat:
Ja Ci poradzę ! weź sobie jakąś płaską poduszkę do torby. Ja zawsze biorę do sr bo mają mega niewygodne krzesła jak nie pod tyłek to na plecy
u mnie na szkole rodzenia sa worki sako, moge w nich siedziec caly dzien, uwielbiam tam chodzic!

13.12.2016 Julian
papaPapaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-28, 19:07   #4302
nudnylogin
Rozeznanie

Mamusie grudniowe w dalszym ciągu odlotowe ;) 2016

Monika0185, taki cudak przyszedł moim zdaniem super no i jakość też świetna IMG_1475082508.716124.jpg

Edytowane przez nudnylogin
Czas edycji: 2016-09-28 o 19:09
nudnylogin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-28, 19:08   #4303
papaPapaya
Zakorzenienie

zastanawiam sie czy kupowac ocieplanego pajaca skoro mam kombinezon dla julka?
ten kombinezon wydaje mi sie na zimną zimę, a ja w sumie urodze na poczatku grudnia to jeszcze moze nie byc tak zimno? jak to dziala?
kupowac czy nie kupowac? pomozcie poki promocja w smyku!

13.12.2016 Julian
Stary 2016-09-28, 19:13   #4304
nudnylogin
Rozeznanie

Dziewczyny ale jaja, patrzcie co zrobili z tą zawieszającą się stroną smyka hahaha ale się uśmiałam jak to zobaczyłam, uwaga ustawiajcie się w kolejkę! IMG_1475082862.161204.jpg

Stary 2016-09-28, 19:15   #4305
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nudnylogin Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale jaja, patrzcie co zrobili z tą zawieszającą się stroną smyka hahaha ale się uśmiałam jak to zobaczyłam, uwaga ustawiajcie się w kolejkę!

ale to jest fajne bo mozna postac w kolejce i jak juz jest twoja kolej to przekierowuja na stronke
bo czesto jest tak ze jak sa serwery przeciazone to po prostu wyskakuje error i musisz odsiwezac i odswiezac dopoki sie nie dostaniesz

13.12.2016 Julian
Stary 2016-09-28, 19:17   #4306
nudnylogin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez papaPapaya Pokaż wiadomość
ale to jest fajne bo mozna postac w kolejce i jak juz jest twoja kolej to przekierowuja na stronke
bo czesto jest tak ze jak sa serwery przeciazone to po prostu wyskakuje error i musisz odsiwezac i odswiezac dopoki sie nie dostaniesz

Haha, ja nie mówię, że to złe tylko śmieszne w kolejce w sklepie online to jeszcze nigdy nie stałam pewnie, że tak lepiej niż ta wieczna zawiecha, przynajmniej można zrobić zakupy

Stary 2016-09-28, 19:19   #4307
DoDoo
Zakorzenienie

Cytat:
Ja od siedzenia na krzesle na weselu przez tydzien jeczalam z bolu, tak mi weszlo w odcinek krzyzowo-ledzwiowy
Stary 2016-09-28, 19:20   #4308
PaniMigdalek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez papaPapaya Pokaż wiadomość
zastanawiam sie czy kupowac ocieplanego pajaca skoro mam kombinezon dla julka?
ten kombinezon wydaje mi sie na zimną zimę, a ja w sumie urodze na poczatku grudnia to jeszcze moze nie byc tak zimno? jak to dziala?
kupowac czy nie kupowac? pomozcie poki promocja w smyku!
Ja tak sobie zdałam sprawę, że przecież nie będziemy tych dzieciaków chować na dworze, tylko w domach a tam mamy ciepło
Kombinezon to w sumie tylko na spacery, a cieplejsze pajace jak w domu chłodniej albo jak w odwiedziny gdzieś W razie czego mam, ale sama nie wiem czy użyję...
Stary 2016-09-28, 19:21   #4309
_music_girl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez itstoolatex3 Pokaż wiadomość
znam to, też miewam ostatnio takie dni, nawet łapie się na tym, że płacze i tak naprawdę nie mam pojęcia dlaczego mąż ma mnie już chyba dość, bo wychodzi jak tylko nadarzy się okazja...
Ostatnio nawet zakupy nie cieszą oby to szybko przeszło

Ogólnie czuje się ok, choć miewam pobolewania podbrzusza jak na miesiączkę do tego ostatnio jem niewielkie porcje, ale często bo czuje, że mi się w żołądku nie mieści, przez co mam wrażenie, że jem za dużo, bo muszę jeść co godzinę lub dwie omg, czy w ogóle ktoś rozumie o czym ja mówię?

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

A co do liczenia ruchów, to u mnie niewykonalne, bo moje bobo rusza się non stop
Itstoolatex3
Ja cię rozumiem i to aż nadto
Placze co chwilę, ciągle się mylę, robię głupotki, mąż już nawet przestał się śmiać ze mie. Chyba jest przestraszony że jeszcze3 miesiące
Co do jedzenia i zgagi- łączę się w bólu. Jem co 2 godz a i tak mi się ulewa a w nocy jaka głodna jestem...
Damy radę kochana
Stary 2016-09-28, 19:58   #4310
motylek85
Zakorzenienie

hehe widzę, że nie tylko ja czatowałam na smyku przyznaję się do poczynienia zakupów no ale jako usprawiedliwienie mam tutaj to, że ceny mnie zachęciły
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (105,1 KB, 37 załadowań)

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-28, 20:02   #4311
nudnylogin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
hehe widzę, że nie tylko ja czatowałam na smyku przyznaję się do poczynienia zakupów no ale jako usprawiedliwienie mam tutaj to, że ceny mnie zachęciły

Ten ostatni zestaw boski! ja zamówiłam tylko zestaw 3 pajaców, bo pajacyków mi brakuje

Stary 2016-09-28, 20:03   #4312
_music_girl
Raczkowanie

[QUOTE=mewkaa;65786961]Nie liczę tych ruchów karola
w podziale na godziny
Bo mam wrazenie że wtedy za bardzo się nad tym skupiam i denerwuje
I on to wtedy czuje bo ten drań wtedy zastyga
Co potęguje moje zdenerwowanie 😒

Czy trzeba to liczyć?
Jak się rusza w różnych porach dnia
A w innych nie
A na wieczór robi przemeblowanie brzucha
To chyba jest ok, co nie🤔[QUOTE=mewkaa;65786961

[B]Mewkaa[/B]
A to nie jest tak z tymi ruchami, że trzeba liczyć ruchy przez godzinę, najlepiej po posiłku. Jeśli się n ie rusza obserwować. I policzyć. Jeśli w ciągu12 godz się nie wyczuje to wtedy szpital.

Czy jest ktoś z okolic 3Miasta? Jaki szpital polecacie?
Stary 2016-09-28, 20:09   #4313
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Ten ostatni zestaw boski! ja zamówiłam tylko zestaw 3 pajaców, bo pajacyków mi brakuje

prawda też się cieszę, że na niego trafiłam ale wzięłam już na rozmiar 68 żeby dłużej pochodziła a nad pajacami tymi z 3 paków myślałam ale ostatecznie trafiłam na te po 29,90 a jeszcze z kodem RABAT25 wyszły po ponad 10zł za sztukę więc się mega opłaciło

♥37/40♥
Stary 2016-09-28, 20:10   #4314
nudnylogin
Rozeznanie

Cytat:
prawda też się cieszę, że na niego trafiłam ale wzięłam już na rozmiar 68 żeby dłużej pochodziła a nad pajacami tymi z 3 paków myślałam ale ostatecznie trafiłam na te po 29,90 a jeszcze z kodem RABAT25 wyszły po ponad 10zł za sztukę więc się mega opłaciło

A mi ten RABAT25 nie wchodził dzisiaj

Stary 2016-09-28, 20:15   #4315
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
A mi ten RABAT25 nie wchodził dzisiaj

no coś ty ja co prawda miałam go wpisanego już w koszyku ale gdzieś czytałam, że on do 30.09 ważny

♥37/40♥
Stary 2016-09-28, 20:16   #4316
mmgi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _music_girl Pokaż wiadomość
Noworodki się nie obracają i nie kręcą, więc kaftanik jak założony tak zostaje
Mi było dużo łatwiej zakładać kaftaniki takiemu maleństwu niż body. I wszystkie body na 56 miałam nieużywane bo się bałam hihi
Ale takiego noworodka ciagle bierze sie na rece, przeklada i wtedy tez sie moze podwijac.

Ja dopiero mam zamiar zrobic zakupy w smyku, ale to bardziej z mysla o corce.

Folinka, nie uwazam, ze jestes panikara, zrobilabym tak samo, bo tez spotkalam sie z tragicznym wypadkiem.

Iwona, wspolczuje bolu spojenia, mam to samo.

Papaya, super zestaw
mmgi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-28, 20:24   #4317
papaPapaya
Zakorzenienie

juz zamawialam pajac ocieplany i... przerwa techniczna

13.12.2016 Julian
Stary 2016-09-28, 20:27   #4318
nudnylogin
Rozeznanie

Cytat:
no coś ty ja co prawda miałam go wpisanego już w koszyku ale gdzieś czytałam, że on do 30.09 ważny

No serio, wyskakiwało mi że błedny kod czy coś. Już wtedy co zrobili -40% na kombinezony to dziewczynom w nocy przestał działać, to samo z tym DZIECKO. Moze dlatego Ci zadziałał, bo już miałas wpisany? tak czy siak zazdraszczam, jakby mi działał to jeszcze bym coś kliknęła

Stary 2016-09-28, 20:31   #4319
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
No serio, wyskakiwało mi że błedny kod czy coś. Już wtedy co zrobili -40% na kombinezony to dziewczynom w nocy przestał działać, to samo z tym DZIECKO. Moze dlatego Ci zadziałał, bo już miałas wpisany? tak czy siak zazdraszczam, jakby mi działał to jeszcze bym coś kliknęła

o kurcze no to faktycznie mi się fartnęło w takim razie

papaPapaya próbuj cały czas bo ja też tak miałam i ciągle odświeżałam stronki z produktami i się udało a swoją drogą to piękny ochraniacz

NOWE WIEŚCI! podobno działa kod SMYK15 i jest na -15%

♥37/40♥

Edytowane przez motylek85
Czas edycji: 2016-09-28 o 20:36
Stary 2016-09-28, 20:45   #4320
mewkaa
Zadomowienie

No bez jaj
Kolejna promo
Jeszcze tamtej paczuchy nie odebrałam 😒

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

[QUOTE=_music_girl;6581427 1][QUOTE=mewkaa;65786961]Nie liczę tych ruchów karola
w podziale na godziny
Bo mam wrazenie że wtedy za bardzo się nad tym skupiam i denerwuje
I on to wtedy czuje bo ten drań wtedy zastyga
Co potęguje moje zdenerwowanie 😒

Czy trzeba to liczyć?
Jak się rusza w różnych porach dnia
A w innych nie
A na wieczór robi przemeblowanie brzucha
To chyba jest ok, co nie🤔
Cytat:
Napisane przez mewkaa;65786961

[B
Mewkaa[/B]
A to nie jest tak z tymi ruchami, że trzeba liczyć ruchy przez godzinę, najlepiej po posiłku. Jeśli się n ie rusza obserwować. I policzyć. Jeśli w ciągu12 godz się nie wyczuje to wtedy szpital.

Czy jest ktoś z okolic 3Miasta? Jaki szpital polecacie?
Ja właśnie nie wiem jak to liczyć
Więc nie liczę wcale 😆

mewkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości